بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rojan
    عضو فعال
    • May 2011
    • 581

با سلام

جناب باربد فکر کنم پاقدم من بوده که بالای 2700 این کارگزارم برام خرید صفش را دادن و و امصیبتاااااااااااااااااااااااا
    این کارگزارم زمانی که باید باشه نیست وقتی هیچ کاری باش نداری همش تلفن می کنه یا افلاین پیام می گذاره
    خدا مرا از دست این کارگزار در امان بگیرد.
    آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• fm2006
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 825

نمودار فولاژ رو اینجا هم قرار میدم برای اظهار نظر دوستان و اساتید :

فولاژ :

به نظرم خارج از بحث اصلاح های قیمتی که جزو ذات قیمت هست ترجیح دادم اینجا 4 سیگنال خرید از فولاژ خدمت دوستان بازگو بشه :

سیگنال اوال : یکی از مهمترین سیگنالاست که سهم موفق به شکست روند نزولی میان مدتش شده و دیگه میشه گفت با تشکیل چندین کندل بالای این خط روند قیمت تثبیت شده و بازگشتی به این خط نخواهد داشت .

سیگنال دوم : در نمودار sto بعد از اینکه D% از K% رد شد با پشیمانی بازار بلافاصله برعکسش اتفاق افتاد و حالا با یک کندل مثبت دیگه از sto دومین سیگنال خرید رو میگیریم .

سیگنال سوم : با برخورد خطوط DI+ و DI- و حرکتشون در جهت خلاف هم در adx سومین سیگنال خرید رو مشاهده میکنید .

سیگنال چهارم : در نمودار قیمت سهم بعد از مدت ها موفق شده بالای میانگین متحرک 20 روزه تثبیت بشه که اینم میشه چهارمین سیگنال خرید .

مقاومت اول : برای اولین مقاومت سهم با بررسی ابر ایچیموکو نقطه برخورد سهم با ابر آبی رنگ در 312 اولین نقطه عرضه محسوب میشه اما یه نکته : ضخامت این ابر زیاد نیست و در واقع وقتی سهم وارد ابر میشه در واقع وارد

محدوده بی روندی میشه که سعی میکنه خیلی زود خودشو به بالای ابر برسونه و از ابر خارج بشه . حالا در اینجور موارد ضخامت ابر باعث میشه طول دوران بی روندی سهم افزایش یا کاهش پیدا

کنه که در اینجا اگر 312 شکسته بشه و وارد ابر بشه زیاد طول نمیکشه .

پس بررسی بعدی موکول میشه به ورود قیمت به ابر و خروج از بالای ابر که تازه از اونجا رشد اصلی سهم حادث میشه .

حالا این بحث که کی این اتفاق میوفته و قیمت به درون ابر نفوذ میکنه و یا اصلاح میکنه رو باید در روند معاملات آتی رصد کرد اما اینجا یه نکته دیگه پیش میاد : سهم در کف قیمتی هست و روند نزولیشو شکسته .

حالا با افزایش نرخ محصولات فولادی و حاشیه سود بالای فولاژ (حدود 25% ) و یکی از پایین ترین p/e های گروه ........ خیلی صحبت کردم . ببخشید سر دوستان رو درد آوردم .

موفق و پیروز باشین
      فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• مهراز
        عضو عادی
        • Feb 2011
        • 207

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
        سلام به همه
        طلا تایم فریم 5 min رفت برای سر و شونه، با اهداف زیر 1800 بازار استارت خورد.
        هم سرو شانه داره هم واگرایی ولی جهت یادگیری خودم می پرسم
        امکان واگرایی مخفی برای طلا هنوز هست. بعد از اینکه این امکان رو هم از دست داد میشه به 1800 فکر کرد . یا اینکه از راه دیگه میشه زودتر به نتیجه سقوط رسید؟
        کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

سلام این بررسی برای تایم فریم کوتاه مدت پنج دقیقه بود؛ اگر شما آنلاین میبودید، هدفش رو دید. اکنون یادم نیست واگرایی هم داشت یا نه؟
          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• بابای دارا
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 768

باما

Fm2006 جان از طرف خودم تشکر می کنم از اینکه زحمت کشیدی و نمودار کشیدی . تحلیل خوبی داشتی.

آخرین نموداری که من از باما دارم یه کندل مشکی شمعی ژاپنی تو یه باند مقاومتی درست شده که با توجه به همپوشانی کندل قبلی نشونه روز برگشتی محسوب می شه.

از طرفی RSI در محدوده هیجان قرار داره و MACD هم دو تا هیستگرام آخرش با هم برابر شدن در صورتی که قیمت رشد داشته. ( واگرایی کوچولو )
            حجم معاملات هم که روز آخر در محدوده هیجان بالا رفته لذا با توجه به هنگین من ساخته شده من کمی نگرانم. فکر می کنم یه حرکت اصلاحی به خط حمایتی قبل خودش داشته باشه

ولی در مورد هدف قیمت با شما در 2993 تومان و مرز روانی 3000 تومن موافق هستم.

اولین سطح حمایت در قله تاریخی قبل و سطح 100% فیبوناچی روی قیمت 2481 تومن هستش.

مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

سلام به همه دوستان
              دوستانی که میخوان از شر آمیبروکر راحت بشن، و یک نرم افزار آنلاین با تایم فریم زیر روز و قیمتهای جهانی رو همزمان داشته باشن، مدتی هست، شرکت راهبر سرمایه آسیا در آدرس www.parsrasa.com اقدام به ارائه نرم افزار متاتریدر به صورت آنلاین و فعلا رایگان نموده، دوستان میتونن از لینکهای زیر این نرم افزار رو دریافت کنن.

لینک دانلود نرم افزار تحلیل تکنیکال

لینک دریافت شناسه و نام کاربری رایگان

لازم به ذکر هست، بعد از پر کردن اطلاعات خواسته شده، ایمیلی برای شما ارسال خواهد شد، که حاوی شناسه و نام کاربری و سرور فعال میباشد، که این اطلاعات برای استفاده آنلاین مورد نیاز میباشد.
              لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• farhad.fathi
                کاربر فعال
                • Dec 2010
                • 278

سلام به همه دوستان
                دوستانی که میخوان از شر آمیبروکر راحت بشن، و یک نرم افزار آنلاین با تایم فریم زیر روز و قیمتهای جهانی رو همزمان داشته باشن، مدتی هست، شرکت راهبر سرمایه آسیا در آدرس www.parsrasa.com اقدام به ارائه نرم افزار متاتریدر به صورت آنلاین و فعلا رایگان نموده، دوستان میتونن از لینکهای زیر این نرم افزار رو دریافت کنن.

لازم به ذکر هست، بعد از پر کردن اطلاعات خواسته شده، ایمیلی برای شما ارسال خواهد شد، که حاوی شناسه و نام کاربری و سرور فعال میباشد، که این اطلاعات برای استفاده آنلاین مورد نیاز میباشد.
                حجت جان ممنون
                یه سئوال
                وقنی اندیکاتوری رو رسم میکنیم چطور باید پاکش کنیم
                yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• farhad61
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 512

با اجازه آقا حجت
                  روی نمودار راست کلیک کنید و indicator list رو انتخاب کنید هر اندیکاتوری که خواستید پاک کنید
                  برای اضافه کردن هر اندیکاتوری هم میتونید از گزینه های بالا insert و بعد indicators رو انتخاب کنید و روی نمودارتون اعمال کنید
                  فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                  قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• amir2003
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1125

سلام به همه دوستان

حجت خان در سیستم من فونتها ناخوانا است از کجا فونتشو دانلود کنم
                    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                    "دیوید ویسکات"

نظر

• fm2006
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 825

جناب دارا ما اینجا حگم شاگردی داریم ولی یه سوال . چرا فیبوی 100% شما روی 2480 تومان هست ؟

نظر

• بابای دارا
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 768

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
                        جناب دارا ما اینجا حگم شاگردی داریم ولی یه سوال . چرا فیبوی 100% شما روی 2480 تومان هست ؟
                        تواضع شما زیاد fm جان ... :">

در جواب سوالتون باید عرض کنم که من فیبوناچی هامو روی نقط بسته ( پایانی ) بازار می زنم چون این نقطه محل توافق عرضه و تقاضا هستش که با توجه به معاملات اون روز محاسبه می شه .
                        و اینکه تمام ترسیم هامو در حالت لاین می زنم و در حالت کندل نگاه می کنم

اما نکته ای که شما در نمودارتون مد نظر نگرفتید اینه که شما فیبوناچی رو روی دو تا موج قبل زدید.
                        تصحیح فیبوناچی باید روی موج قبل از موج جاری زده بشه. اگه دقت داشته باشید جایی که قیمت، سیگنال شکست صعودی داده ( Bullish Break out ) نقطه صفر فیبوناچی شما هستش در صورتی که باید نقطه 100 باشه.

با توجه به دلایل بالا نقطه 100 من و شما با هم اختلاف داره.

با سپاس. در ضمن آواتار قشنگی هم دارید ;)

مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• amir2003
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1125

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                          حجت خان در سیستم من فونتها ناخوانا است از کجا فونتشو دانلود کنم
                          مشکل فونت حل شد در آدرس لینک زیر توضیح داده شده:

یک سوال دیگه حجت عزیز:
                          این نرم افزار از قیمتهای جهانی فقط طلا و نقره و نفت رو داره؟
                          اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                          "دیوید ویسکات"

نظر

• fm2006
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 825

ممنون از پاسختون جناب دارا .
                            البته ترجیح من استفاده از کندل هستش و جواب هم گرفتم که شما فرمودین روی لاین فیبو میبندین و بعد نگاه میکنین که روی نمودار کندل کجا رو قرار داده . البته ابتکار جالبی هست به شرطی که جواب گرفته باشین .
                            ضمنا طریقه رسم فیبو توی نرم افزار مبنا با آمی بروکر یکم تفاوت داره مثلا در آمی بروکر در روند صعودی باید فیبو از 0 تا 100 گرفت و در روند اصلاحی رتریس از 100 تا 0 که البته نقاط اصلی ثابت مبمونه .
                            تفاوت نمودار های بنده و شما هم فکر میکنم از همینجا ناشی میشه .
                            بازم ممنون از همفکریتون

نظر

• fm2006
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 825

بوعلی : پس از پایان روند اصلاحی سهم در محدوده 70 تومان شاهد شروع رند صعودی در سهم هستیم که جدیترین مقاومت سهم در محدوده 89 تومان قرار داره که شاهد افزایش حجم معاملات در این قیمت بودیم .

چیزی که ذهنم رو مشغول کرد احتمال شکل گیری یک سر و شانه معکوس در روند میان مدت سهم هست . در واقع با این فرض الان سهم بر روی خط گردن در حال معامله هست که در صورت شکست خط گردن الگو تایید میشه .

شواهدی که این امر رو بیشتر از پیش تایید میکنه عبارتند از :

1- قیمت سهم موفق به عبور از مویینگر 20 روزه شده که حالا تبدیل به خط حمایتی برای سهم شده همانطور که در برگشت قیمتی خط حمایتی سبز رنگ هم این امر رو تایید میکنه .

2- شکست خط گردن برابر میشه با سیگنال خرید در نمودار sto که الان در نقطه حساسی قرار داره

3- عبور قیمت از محدوده 90 تومان برابر شکست مقامت سهم در محدوده 38.2% فیبو خواهد بود .

4- نمودار mfi حاکی از ورود نقدینگی به سهم در روزهای آتی هست .

5- در نمودار ایچیموکو سهم پس از شکست خط بالایی ابر نارنجی رنگ یک پولبک به سمت محدوده فوق داشته و به سمت بالا برگشته که نشان از آغاز روند جدید میده .

به هر حال با جمیع موارد فوق میشه نتیجه گرفت سهم در نقطه حساسی قرار داره که در صورت عبور از محدوده فوق راهی هدف 100 تومان میشه و در صورت اصلاح اولین حمایت سهم محدوده 84 تومان هست .

از دوستان صاحب نظر خواهش میکنم با بررسی بنیادی سهم در خصوص روند قیمت سهم نظر بدن .

موفق و پیروز باشین

نظر

• david danger
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 85

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
                                سلام تبریک می گم عید بخشش و رحمت الهی رو به همه دوستان

در ادامه سیگنال خرید کمرجان باید عرض کنم این سهم در غالب الگوی 5 موج الیوت در حال نوسان می باشد. موج 1 و 2 بطور کامل شکل گرفته و موج 3 که امتداد پیدا کرده است با 5 زیر موج در حال ایجاد می باشد.

نوسان چند روز قبل کمرجان که بعضی از دوستان با صف فروش احتمالا اشتباه گرفتن حرکت اصلاحی موج 2 زیر موج 3 الیوت به شمار می رفت .

این موج ( موج 3 ) یک حرکت اصلاحی دیگر جهت اتمام خودش خواهد داشت. که تحت عنوان موج چهارم زیر موج 3 تلقی می شود.

با توجه به تحقیق سیگنال موثق bullish beark out ( شکست صعودی ) هدف سیگنال فاصله طی شده تا نقطه ایجاد سیگنال می باشد. و هدف قیمت حداقل حرکت قیمت می باشد.

نقطه مقاومت مهم پیش روی قیمت در این موج 743 تومن در 161.8% فیبوناچی می باشد ( بعد از عبود از 150% فیبوناچی در 716 تومن )

هدف قیمت در الگوی شکست صعودی 832 تومن می باشد. ( انتهای موج سوم الیوت )
                                مارو امیدوارتر کردید.
                                آخرین ویرایش توسط david danger؛ 2011/09/03, 15:06.

نظر

در حال کار...
                                X