باسلام آقا میثم تحلیلت از دارویی ها مال قبل از افزایش نرخه میشه الان بریزشون رو میز ببینیم چندچندیم؟
خرید های منظبق بر تحلیل بنیادی + تبادل نظر با تحلیلگران بنیادی
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postبا عرض سلام خدمت جناب وحید20 چندی است نوشته های شما و روش معادله شمارا پی گیری می کنم
به نظرم شما تحلیل گر توانمندی هستید،لطفا تایپیکی درست کرده ودر آن آنجا مطالب خود را درج کنید
البته این یک درخواست است و به نظدم مورد توجه دوستان قرار می گیرد
با تشکر
تشکر از لطف شما
با اینکه به دلایلی تمایل به ایجاد تاپیک اختصاصی نداشتم ولی با درخواست دوستان چنین تاپیکی رو ایجاد نمودم ولی بر اثر تغییرات و ایرادتی که در سایت رخ داد به صورت ناخواسته تاپیک حذف شد. بعد از اون هم مجدد ایجاد نکردم!
ایجاد تاپیک مسئله ای نیست ولی چون حوصله برخی بد اخلاقی های احتمالی بعدی رو ندارم ترجیح میدم همینجوری در سایت باشم.....درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا سلام
تشکر از لطف شما
با اینکه به دلایلی تمایل به ایجاد تاپیک اختصاصی نداشتم ولی با درخواست دوستان چنین تاپیکی رو ایجاد نمودم ولی بر اثر تغییرات و ایرادتی که در سایت رخ داد به صورت ناخواسته تاپیک حذف شد. بعد از اون هم مجدد ایجاد نکردم!
ایجاد تاپیک مسئله ای نیست ولی چون حوصله برخی بد اخلاقی های احتمالی بعدی رو ندارم ترجیح میدم همینجوری در سایت باشم.....
بالاخره شما صلاح خودتون رو میدونید،اما به نظرم شاید یکی دو نفر بد اخلاقی کنند اما عده ی زیادی نظیر بنده هم از مطالب جنابتان استفاده می کنند
من دوست دارم مطلب بزنید و مطالبتونو بخونم،حالا دیگه تصمیم با خود شماست
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postبا عرض سلام خدمت جناب وحید20 چندی است نوشته های شما و روش معادله شمارا پی گیری می کنم
به نظرم شما تحلیل گر توانمندی هستید،لطفا تایپیکی درست کرده ودر آن آنجا مطالب خود را درج کنید
البته این یک درخواست است و به نظدم مورد توجه دوستان قرار می گیرد
با تشکر
وحید جان لطفا قبول کنید این در خواست بنده هم هست .با تشکر
نظر
-
-
-
سهام مپنا به نظر در این شرایط اقتصادی قیمتش مفته .......وپارس هم به نظرم بازدهی خوبی بتونه بده ......>>>> ببینیم چی میشه
ثشرق از تحلیل مجید تهرانی استفاده میکنیم و اگه پول داشتم شاید چشم بسته خریدم;) (یه بار هم از تحلیل دیگران استفاده کنیم ...ببینیم چی میشه :D)
http://forum.talarebourse.com/f70/t1...ml#post1829772آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/07/19, 13:05.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postقند اصفهان :
قند اصفهان 38000 تن شکر چغندری رو با قیمت 1675 تومن در نظر گرفته که بفروشه ........اگه شکر رو 1800 بفروشه :
سود سال دیگش به 700 تومان خواهد رسید ..............
اگه شکر 2000 تومن بشه که خیلی بعید هم نیست :
سودش به 1100 تومن خواهد رسید .............
===================
لذا من فعلا برای قصفها هدف 5000 تومن که هدف قدریه رو میدم ..........با شکست 5000 تومن خیلی بالاتر رو هم شاید ببینه .................
============================
20 هزار تن شکر انتقالی از سال 91 به سال 92 منتقل کرده که با شکر 1800 تومنی 36 میلیارد تومن یعنی سهمی 1500 تومن فقط موجودی شکر داره .......که من اینو در نظر نگرفتم در این تحلیل و حتی شکر خامی که میخره رو در نظر نگرفتم ..........
==============================
سهام هایم را باز کنند شاید تک سهم قصفها بشم ...........
قصفها 5000 تومن رو زد ...البته ببینیم 5000 رو میتونه رد کنه نیاز به چند روز معامله دیگه داره ............و حالا باید خیلی بالاترشو ببینه !!! ؟؟؟///
نظر
-
-
در اصل توسط hey پست شده است View Postسلام میثم جان
گروه خودرو را چطور میبنی؟
به نظرم ایران خودرو ایندفعه راحت سقف قبلی رو رد کنه
از نظر بنیاد هنوز تغییر محسوسی ایجاد نشده
ولی یه عده از ما بهترون بدجوری دارن میخرن///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسهام مپنا به نظر در این شرایط اقتصادی قیمتش مفته .......وپارس هم به نظرم بازدهی خوبی بتونه بده ......>>>> ببینیم چی میشه
ثشرق از تحلیل مجید تهرانی استفاده میکنیم و اگه پول داشتم شاید چشم بسته خریدم;) (یه بار هم از تحلیل دیگران استفاده کنیم ...ببینیم چی میشه :D)
http://forum.talarebourse.com/f70/t1...ml#post1829772
شخارک و فروس پوشش های سه ماه ی خوبی دادن .......قطعا در گزارشات بعدی تعدیل دارن .......
===========
خپویش هم خوب باز شد (در صفحات فبل گفته بودیم روز بازگشایی برای خرید مناسبه ) منتها ما نبودیم برای خرید ..........;) هدف 2000 تومن فعلا
===========
سبهان عجب پوششی داد .....کاش نگه میداشتم سبهان 2000 تومنی که 570 در مجمع تقسیم سود کرده بود رو !!!آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/07/25, 18:11.///
نظر
نظر