خرید های منظبق بر تحلیل بنیادی + تبادل نظر با تحلیلگران بنیادی

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

در اصل توسط javad60 پست شده است View Post
    جناب meysam_sh_2020
    سلام و وقت بخیر
    اگه فرصت شد یه نگاه به وتوصا بنداز و نظرتو بگو.
    خیلی ممنون
    با توجه به رشد فخوز -فایرا - میتونه تا -250-240 بالا بیاد فعلا البته فایرا که بازم تعدیل داره در اینده و احتمالا فایرا خودش به راحتی تا 900 بیاد .
    روی شرکت های سرمایه گذاری خیلی مثبت نیستم .....البته حساب غدیر پارسان تاپیکو و فارس جداست.
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در اصل توسط Soroosh پست شده است View Post
      شرمنده , من سلام یادم رفت , الان که پاسخ رو میخوندم متوجه شدم . عذرخواهی میکنم .
      سلام بر شما استاد گرامی و عزیز
      ضمن تشکر از پاسختون , لطفاً اگر منظورتون سغرب و سشرق هست , اهداف قیمتی هر کدوم رو برای سه ماه آینده بفرمایید . تازگت پایان امسال شیران چی میتونه باشه ؟ ضمناً نظرتون در مورد پسهند برای همین بازه زمانی چجوریه ؟ یه دنیا ممنونم:x:*
      پسهند حدودا 100 تومن سود عملیاتی داره و بقیش غیر عملیاتیه : با پی بر ای 7 سهم 700 میارزه و با پی بر ای 8 800 تومن
      193 تومن سود غیر عملیاتی که پی بر ای 1 میگیره
      ===============
      800+193=993 با پی بر ای 8 >>>که بازار با این محاسبه قیمت زده براش و پی بر ای 7 که 909 تومن فعلی براش درمیاد
      ==============

با فرض سود عملیاتی 140 تومنی تا پایان سال : با پی بر ای 7 >>> 980 تومن ارزش سهم + 200 تومن سود غیر عملیاتی 1200 تومن میتونه هدف سهم باشه که البته باید دید تقسیم سود چگونه خواهد بود در مجمع !!!

============
      ثغرب و ثشرق (که شما با سغرب و سشرق نوشتید که سهام ساختمانی رو تبدیل به سیمانی کردید) با دید میان مدت روشون مثبتم بازدهی خوبی میتونن بدن نسبت به سهم هایی که امروز ازشون حرف زدیم !!! و هدف قیمتی نمیدم چون خودم هنوز نخریدم و دوس ندارم به این زودی بالا برن تا ما هم سوار شیم :D البته که فردا بالا میرن

شیران هدف همون 4000 تومن فعلا
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/07/30, 15:03.
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

گروه کاشی و سرامیک هم گزارش های نسبتا خوبی داده ............یکی دو تا سهم خوب هست که جای بررسی بیشتر داره !!!
        که بعدا شاید کفرا رو بررسی کنم !!!:D اینم چون فعلا نمیتونم بخرم و مایش نیست دوستان بخرن به جای ما و گرنه من اول میخرم بعد معرفی میکنم ;)
        ///

نظر

• arash boursy
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 96

سلام میثم جان
          با شما تو تاپیک شبندر زمانی که رو قیمت 200 تومن بود آشنا شدم ، چقدر اصرار داشتی شبندر رالی در پیش داره ،امیدوارم شبندر 200 تومنی داشته باشی .
          منتظر معرفی شبندر دوم توسط شما هستیم . موفق باشی .
          [B][COLOR=#0000ff]
          [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
          [COLOR=#0000ff]
          [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط arash boursy پست شده است View Post
            سلام میثم جان
            با شما تو تاپیک شبندر زمانی که رو قیمت 200 تومن بود آشنا شدم ، چقدر اصرار داشتی شبندر رالی در پیش داره ،امیدوارم شبندر 200 تومنی داشته باشی .
            منتظر معرفی شبندر دوم توسط شما هستیم . موفق باشی .
            پاسا غبشهر پکویر سهم هایی بودن که روشون مانور دادیم ......دیگه مثل اینها فعلا تا رشد مجدد دلار پیدا نمیشه باید به سود های کمتری راضی بشیم ........رشد امسال چند برابری اکثر سهام به خاطر رشد 100 درصد دلار مرجع و200 درصدی دلار ازاد بود .........

البته سهم خوبی پیدا بشه معرفی میکنیم......(مثل شیران و واتی سال گذشته ) .....

سهم با رشد بالای 100 درصد دیگه کمتر گیر میاد چون اکثرا رشد خوبی کردن .....من نظرم روی گروه دارویی و ساختمونیه فعلا .......و تک سهم هایی از گروه کاشی سهم های گروه پتروشیمی هم رشد اروم و منظقی خودشون رو میکنن
            ///

نظر

• Soroosh
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 25

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

البته سهم خوبی پیدا بشه معرفی میکنیم......(مثل شیران و واتی سال گذشته ) .....
              سلام آقا میثم . بنده به شخصه به عنوان یه تازه وارد و مبتدی به شدت منتظر لطف شما و معرفی این گونه سهم ها هستم و همچنین منت دار زحمتتاتون . یه دنیا تشکر میکنم .( دیگه خسته شدیم از حقوق 900 تومنی کارمندی اونم با 20 ساعت اضافه کار :((:-s) . رفتم با سند خونه وام مضاربه 100 تومنی گرفتم با 25% سود بصورت یکساله که تو بورس باهاش کار کنم شاید به خواست خداوند مهربان و شما عزیزان یه سود خوبی بکنیم .

توکل بر خدا . بازهم ممنون داداش /:.Heart.:/:*:x

نظر

• m6670m
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 134

درود آقا میثم
                گروه ساختمان رو اساسی باهات موافقم. بخصوص ثشاهد، ثاخت و ثامان رو.
                بزودی خودمو توشون خفه میکنم. امیدوارم زودتر پکویر 207 تومنیم به 1650 برسه;)
                بین شکست و پیروزی یک قدم بیشتر فاصله نیست و مردم از ترس شکست، شکست می خورند!

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  قصفها 5000 تومن رو زد ...البته ببینیم 5000 رو میتونه رد کنه نیاز به چند روز معامله دیگه داره ............و حالا باید خیلی بالاترشو ببینه !!! ؟؟؟
                  قصفها ببینیم چند قراره باز بشه ......(پیشنهاد خرید سهم قبل از افزایش سرمایه در 3300 تومن داده شده بود)

تمامی شرکت های (بورسی) (با سرمایه زیر 20 میلیارد تومن فک میکنم قرار براین بوده که تا دو سال اینده) از جمله قندی ها باید سرمایه خود رو به بالای 20 میلیارد تومن برسانند...........لذا از این فرصت میشه استفاده کرد ......قلرست >>هم میتونه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها همیچین افزایش سرمایه ای بده ....... لذا قلرست هم باید دید یک ساله خریدش خالی از لطف نیست
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/07/31, 18:26.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

با سلام : تحلیل تصویری ثشرق >>> هاها

خوب همون طور که در تصویر (دیگه نیاز به توضیح نداره ولی خوب توضیح هم میدیم ) اومده تاریخ تنظیم گزارش توجیهی 6/7/91 بوده و سود سال مالی بعد 77 تومن با سرمایه 60 میلیاردی محاسبه کرده ..........خوب چیزی که تابلو هست اینه که گرانی ارز و مسکن و خودرو همه و همه از برج 7 استارت خورد ........لذا اگه سود سال بعد رو دوبرابر این مبلغ اعلام کرد تعجب نکنید .....حالا ما با 50 درصد افزایش هم در نظر بگیریم بدون نیاز به محاسبه متراژ و محاسبه دقیق ثشرق بر اساس گزارش بالا باید حداقل 100 تومن سود رو بسازه ...........که با پی بر 4 سهم 400 میارزه پس خریدمون در 230 تومن خرید خوبی میتونه باشه .........با پی بر ای 5 >> 500 میارزه ........وسلام ......دیگه تحلیل از این ساده تر نمیشد ........ اگه هم کسی خواست دقیق تر حساب کنه بره متراژ رو در قیمت ها آپدیت شده فعلی ضرب و جمع و تقسیم کنه ...:D

جالب این بود که اگه افزایش سرمایه هم نمیداد امسال 100 تومن رو میساخت ولی جالب تر اینه که افزایش سرمایه هم داد بازم 100 تومن میسازه و حتی بالاترشو .......به خاطر تورم ........جالب تر از همه اینه که من هنوز با پی بر ای 4 قیمت میدم :D یک تصویر دیگه در رابطه با روند سود اوری شرکت د رچند سال گذشته در گزارش توجیهی اومده که خودتون مراجعه کنید ......
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/08/01, 11:46.
                    ///

نظر

• mostafa62
                      عضو جدید
                      • Jul 2013
                      • 18

سلام آقا ميثم من تازه واردم و ميخواستم نظرت رو در مورد شپترو بدونم؟

نظر

• mimery
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 75

سلام خسته نباشید در مورد شپلی هم اگه میشه نظر بدین
                        [COLOR=#4b0082][B]صبر نخستین وسیله لازم برای محکم کردن کارهاست [/B][/COLOR]- [SIZE=3][B][COLOR=#006400]حضرت علی ( ع )[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

در اصل توسط mostafa62 پست شده است View Post
                          سلام آقا ميثم من تازه واردم و ميخواستم نظرت رو در مورد شپترو بدونم؟
                          سهم خوبیه ....تا 330 تومن سود رو میتونه بسازه با پی بر ای 6 نزدیک مجمع میتونه به قیمت های 1800 تا 1900 برسه .....پتروشیمی ها کلا برای نگهداری و بلند مدت خوبن .....
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

در اصل توسط mimery پست شده است View Post
                            سلام خسته نباشید در مورد شپلی هم اگه میشه نظر بدین
                            من اخبار این سهمو ندارم ................اگه خبری نباشه 50 تومن بیشتر نمیارزه با 400 تومن زیان انباشته ........سه ماهش هم جالب نبوده ........

باید شفاف سازی ای که کرده رو دید حقیقت داره یا شایعات بازار!!! 3 ماهش اثری از افزایش نرخ نشون نمیده مگه اینکه از 3 ماهه بعد افزایش نرخ گرفته باشه >>>>تازه اگه گرفته باشه باید بررسی کرد که خریدش میارزه یا نه !!!
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

تحریم های جدید آمریکایی ها علیه ایران
                              طرح تحریمی جدید آمریکا بر علیه ایران که از سوی مجلس نمایندگان آمریکا تهیه و تدوین شده بود روز گذشته در مجلس به رای گیری گذاشته شد و با اکثریت آرائ تصویب شد. این در حالی است که منتقدان این طرح خواهان تعویق رای گیری و دادن فرصت به روحانی شده بودند.

به گزارش تابناک، طرح جدید تحریمی آمرکیا علیه ایران در جهت توقف کامل صادرات نفت کشور دیروز در مجلس نمایندگان آمریکا به رای گیری گذاشته شد و با 400 رای موافق در برابر 20 رای مخالف به تصویب رسید. این طرح تنها چند روی پیش از حضور روحانی در راس دولت به تصوئیب رسیده است و به قانون جلوگیری از هسته ای شدن ایران تبدیل می شود.

اد رویس از طراحان این طرح در این باره گفته است که: ممکن است که روحانی یک رئیس جمهوری جدید باشد اما راه خود را به سمت ادامه برنامه هسته ای به پیش خواهد رفت، تحریم های سخت و شکننده اقتصادی و سیاسی برای متوقف کردن ایران لازم و ضروری است. نیوریورک تایمز در این رابطه گزارش داده است که با توجه به فضای مجلس نمایندگان به تصویب رسیدن این طرح پیش از این تقریبا مسجل بوده است. اما زمان تصویب آن در نظر تعدادی از نمایندگان مجلس آمریکا به عنوان یک اقدام خصومت آمیز از طرف آمریکا علیه ایران در آستانه حضور رئیس جمهوری جدید در راس قدرت تفسیر میشود.

گری سیک مشاور سابق کارتر، فورد و ریگان و همچنین استاد دانشگاه کلمبیا که متخصص مطالعات ایرانی نیز هست، در این رابطه اذعان کرده است که اکنون ایران یک نمونه بارز از مواردی دارد که بر اسا آن می تواند ادعا کند آمریکا به هیچ وجه قابل اعتماد نیست. اکنون نیز کنگره آمرکیا با تصویب طرح مجلس تلاش میکند که این عقیده ایرانیان را تایید کند.

اما وریس و دیگر نمایندگان حامی این طرح با رد این عقیده عنوان کرده اند که تلاشهای تقنینی برای افزایش تحریم های ایران نباید مطابق با تقویم سیاسی ایران تغییری داشته باشد. از سویی نیویورک تایمز گزارش داده است که این اقدام کنگره همچنین به معنای اقبال سرد به نامه ای است که طی آن 16 تن از نمایندگان مجلس آمریکا خواهان به تعویق افتادن رای گیری بر سر این طرح بودند.

ارل بلومنور از نمایندگان مخالف طرح گفته است: من امیدوارم آنچه در ایران اتفاق افتاده منجر به تغییرات در سیاست خارجی ایران شود، اما با این اقدام ما به ایرانیان گفتیم که برای ما مهم نیست که شما چه میکنید. وی از اقدام عمکاران خود در تصویب طرح به شدت انتقاد کرده است.
                              گفتنی است که طرح جدید تحریمی در صورت تصویب در کنگره و تبدیل شدن به قانون، اقدامات لازم برای قطع کامل باقی مانده صادرات نفت کشور، از طریق تهدید مشتریان نفتی به جرایم سنگین را پیگیری میکند.

همچنین با تنگتر کردن حصار مالی بر ایران تمامی مبادلات ارزی با ایران را مورد تحریم قرار خواهد داد و از سویی با وسعت بخشیدن به تحریم های سابق بخشهای خودرو، معادن ساخت و ساز و مهندسی ایران را نیز به لیست سیاه اضافه میکند
                              ///

نظر

• Spring2020
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 450

سلام

نظرتون درباره ی فباهنر چیه؟ در 320 خرید انجام شده. نگهداری بشه برای افزایش سرمایه؟
                                آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

در حال کار...
                                X