در اصل توسط KITY پست شده است
View Post
هلدینگ نفت وگاز تامین(تاپیکو)
Collapse
X
-
-
دوستان عزیز کسی میتونه بگه بابت چه خدماتی تو رنکینگ به این کارگزاری مفید رتبه یک دادن /به نظر من باید پروانه کارگزاریشو بگیرن بخدا من خودم بابت قطع کردن سیستمش و هنگ کردنش کلی تو این چندروز ضرر کردم /یه تلفون 4 رقمی به عنوان دکور گذاشتن خودشونم میدونن چه خبره قطعش میکنن /تا یکم بازار به جنب و جوش میفته سریع میزنه ارتباط با هسته معملات مقدور نمیباشد/یه سر به تالارهای گفتگو بزنین تا ببینین این مفید چه کارای میکنه با اعضاش /یه نکته مثبت نداره فقط یه اسم گنده یدک میکشه همین و همین
نظر
-
با سلام
متاسفانه از ساعت 11:25 تا ساعت 12 آنلاین من دستور خرید را قبول نمی کرد .
بعضی از این کارگزاریها ( جسارت نشود گفتم بعضی ) از دزد سرگردنه هم بدترند .
اصلاً اجازه خرید تاپیکو را به من و خیلی از دوستان که با این کارگزاری کار می کنند را ندادند.
زنگ زدم هر چی از دهنم درآمده به کارگزار گفتم قرار شده مقداری به من اختصاص بده ولی دوستان نمی دانم این مشکل را باید به کدام مسئول و یا سازمانی بگوییم کمک کنیم دوستان حقمان را پایمال نکنند .
منتظر نظرات دوستان عزیز هستم.
نظر
-
منم همین مشکلو داشتم. من با پاسارگاد کار میکنم. متاسفانه موقع عرضه های اولیه همینطور میشه!!!!!!؟
در اصل توسط یولداش پست شده است View Postبا سلام
متاسفانه از ساعت 11:25 تا ساعت 12 آنلاین من دستور خرید را قبول نمی کرد .
بعضی از این کارگزاریها ( جسارت نشود گفتم بعضی ) از دزد سرگردنه هم بدترند .
اصلاً اجازه خرید تاپیکو را به من و خیلی از دوستان که با این کارگزاری کار می کنند را ندادند.
زنگ زدم هر چی از دهنم درآمده به کارگزار گفتم قرار شده مقداری به من اختصاص بده ولی دوستان نمی دانم این مشکل را باید به کدام مسئول و یا سازمانی بگوییم کمک کنیم دوستان حقمان را پایمال نکنند .
منتظر نظرات دوستان عزیز هستم.
نظر
-
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط satyr پست شده است View Postبه ما که خیلی بیشتر از اون چیزی که خواسته بودیم دادن حالا موندیم پولشو از کجا بیاریم :D
ظاهرا خواهان نداشته زیاد
صندوق بازنشستگی و چندتا بانک و حقوقی بزرگ شاکی بودند از کم بودن سهمیشون. اگر خیلی زیاده و روی دست مونده مشتری معرفی کنیم
در ضمن حمایت از سهم هم احتمالا به عهده شرکت ب.ر.ک گذاشته خواهد شد که احتمالا خریدار 5 درصد دیگه هلدینگ خواهد بود.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
صندوق بازنشستگی و چندتا بانک و حقوقی بزرگ شاکی بودند از کم بودن سهمیشون. اگر خیلی زیاده و روی دست مونده مشتری معرفی کنیم
در ضمن حمایت از سهم هم احتمالا به عهده شرکت ب.ر.ک گذاشته خواهد شد که احتمالا خریدار 5 درصد دیگه هلدینگ خواهد بود.مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
نظر