در اصل توسط کیوان پست شده است
View Post
هلدینگ نفت وگاز تامین(تاپیکو)
Collapse
X
-
در اصل توسط زمرد313 پست شده است View Postنگرانی نداره بر میگرده .
نظر
-
درود بر سهامدار عمده تاپیکو که در بهترین موقعیت داره 5 درصد دیگر را خورد خورد عرضه می کنه. و برای کسانی که روز اول نتونستند بخرند نیز فرصت خرید خوبی بدست اومده. واقعا می تونستند روی 400 شروع به عرضه کنند که برای حقیقی ها سنگین می شد ولی الان به 4 درصد بالاتر از روز عرضه دارند وارد می شوند و امیدوارم که بازی پارسان را داشته باشد. من هم در سقف 20 میلیون تومان روی 3640 ریال خرید کردم و حالا حالاها بهش نگاه هم نمی کنم.
نظر
-
تاپيکو صف خريد ميشه عرضه پتروشيمي جم به تعويق افتاد[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
مدير عامل تاپيکو گفته به خاطر حمايت از تاپيکو عرضه رو به تعويق انداختنددر اصل توسط vet پست شده است View Postجدی جدی گویا داره یک اتفاق هایی می افته
یکم بخرم :D[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
خدایی مطالب بیشتر دوستان را که الان داشتم میخوندم فقط تحلیل ها آب دوغی
یک تحلیل درست کسی نزده
فقط احساسی و الکی مطلب زدن
روز 5 شنبه گفتم که یا امروز رقابتی هست یا یک شنبه ( تا 500 میل سهم را از دست نوسان بازها در نیارن بالا هم نمیاد )
اون دوستانی که میگفتن میره مستقیم برای 400 و 500 پیداشون نیست ( البته اگر نفروخته باشن )
نظر
نظر