هلدینگ نفت وگاز تامین(تاپیکو)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • taherishahram
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 708

در اصل توسط علی منعم پست شده است View Post
    تاپیکو از 560 تا 565 بر میگرده و گرنه یکم تو رشدش وقفه میفته
    مرسی پیش بینی....
    دقیقا زد به 560 و برگشت..
    من تو 562 اضافه کردم...
    هنوز هم اعتقاد دارم هر منفی تاپیکو زیر 600 فرصت خرید محسوب میشه
    A man should get to bleed in peace

نظر

• ebiman
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 2071

رئیس جمهور در جمع مسئولان پارس جنوبی: دولت تلاش خود را برای تحولی بزرگ در منطقه پارس جنوبی به کار گرفته است/ می‌توان فضای اقتصادی را فعال‌تر از گذشته کنیم

خبرگزاری تسنیم: رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت با همه توان آماده کمک برای شکوفا‌تر شدن این منطقه مهم اقتصادی کشور است،‌گفت: دولت همه تلاش خود را برای تحول بزرگ در منطقه پارس جنوبی به کار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حجت‌الاسلام حسن روحانی دقایقی پیش در جمع مسئولان پارس جنوبی در عسلویه، با اشاره به اینکه میدان گازی پارس شمالی و پارس جنوبی از مهمترین طرح‌های نفتی و گازی در کشور است، اظهار کرد: ما در شرایطی هستیم که می‌توانیم فضای اقتصادی را فعال‌تر از گذشته کنیم و با استفاده از مدیریت ارشد وزارت نفت که مسئولیت این بخش را برعهده گرفته‌اند، تحول قابل توجهی در بخش‌های پتروشیمی و گاز ایجاد کنیم.
      وی افزود: این بخش می‌تواند عامل جهشی در قسمت‌های مختلف کشور باشد.
      باید آستین همت را برای تحولی چشمگیر در صنعت نفت بالا بزنیم
      رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: باید آستین‌ها را بالا بزنیم و با آمادگی و با بار مسائلی که بر دوش گرفته‌ایم، تحول قابل چشمگیری در صنعت نفت ایجاد کنیم.
      روحانی تصریح کرد: بخش گاز و پتروشیمی از بخش‌های بسیار مهم و توسعه کشور ما است.
      رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه هر ایرانی که در این منطقه حضور پیدا می‌کند دلش می‌خواهد تحول و پیشرفت جامع را در این منطقه ببیند، گفت: پیشرفت‌هایی در منطقه پارس جنوبی وجود دارد، ولی درعین حال باید توجه داشته باشیم که هر ایرانی غیرتمند دلش می‌خواهد در این مکان تحول عظیم و شگرفی ایجاد شود و پیشرفت و توسعه همه‌جانبه را به نمایش بگذارد.
      وی با بیان اینکه امیدوارم تا چند سال آینده به اندازه همسایه جنوبی کشور از این میدان گازی مشترک استفاده بهینه کنیم، افزود: همه باید با اتحاد و با استفاده از امکانات دست به دست هم دهیم و این غرور و افتخار ملی را در منطقه پارس جنوبی به منصه ظهور برسانیم.
      دولت با همه توان آماده کمک برای شکوفا‌تر شدن منطقه پارس جنوبی و شمالی است
      روحانی خاطرنشان کرد: دولت با همه توان آماده کمک برای شکوفا‌تر شدن این منطقه مهم اقتصادی کشور است، امیدواریم بتوانیم در این 4 سالی که خدمتگذار مردم هستیم، تحول قابل توجهی را در این منطقه ایجاد کنیم.
      رئیس‌جمهور تاکید کرد: با بازدیدی که از فاز 12 و 15 و 16 شد امیدواریم تا پایان سال شاهد افتتاح بخش‌هایی از این فازها باشیم.
      وی با بیان اینکه دولت همه تلاش خود را برای تحول بزرگ در منطقه پارس جنوبی به کار گرفته است، افزود: با همت و تلاش شما صنعت‌گران وزارت نفت و با کمک دولت و فراهم شدن تسهیلات لازم امیدواریم بتوانیم شاهد تحول شگرف در منطقه پارس جنوبی و شمالی باشیم.

سلام

نظر

• ashkan2
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 75

یکی بیاد یه امیدی بده دارم از تاپیکو نا امید می شم

نظر

• ebiman
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 2071

در اصل توسط ashkan2 پست شده است View Post
          یکی بیاد یه امیدی بده دارم از تاپیکو نا امید می شم
          برای چی نا امیدی
          امروز کلا همه پتروشیی ها به جز معدودشماری منفی بودند
          اگر فقط تاپیکو بود حق داشتی ناامید بشی
          سلام

نظر

• ashkan2
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 75

راست میگی من تازه واردم یکم صبرم کمه ولی به این راحتیا ول کن تاپیکو نیستم

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

سهم در کف کانال قرار داره و اصلا جای نگرانی نداره.منتظر گزارش 6 ماهه شرکت تا 20 روز دیگه هستیم. /:.happysmiley:./

نظر

• nazokdel
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 259

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                سهم در کف کانال قرار داره و اصلا جای نگرانی نداره.منتظر گزارش 6 ماهه شرکت تا 20 روز دیگه هستیم. /:.happysmiley:./

بابک پناهی عزیز . من تاپیکو 4160 دارم . میخوام اضافه کنم . به نظرتون در چه رنج قیمتی اینکارو بکنم ؟
                ممنون از لطفتون
                و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

• محمد حقانی
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 447

سلام پناهی عزیزفکر میکنی افزایش سرمایه پنجاه درصدی و تعدیل رو در این گزارش اعلام کنه؟

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

در اصل توسط nazokdel پست شده است View Post
                    بابک پناهی عزیز . من تاپیکو 4160 دارم . میخوام اضافه کنم . به نظرتون در چه رنج قیمتی اینکارو بکنم ؟
                    ممنون از لطفتون
                    530 تا 535 خوبه

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
                    سلام پناهی عزیزفکر میکنی افزایش سرمایه پنجاه درصدی و تعدیل رو در این گزارش اعلام کنه؟
                    نمیدونم ولی میگفتن تو 9 ماهه میخواد اعلام کنه

نظر

• ebiman
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 2071

530 تا 535 خوبه

نمیدونم ولی میگفتن تو 9 ماهه میخواد اعلام کنه

دوست عزیز فکر می کنید با این خریدهایی که حقوقی می کنه اجازه میده سهم قیمت 530-535 را ببینه؟
                      سلام

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                        دوست عزیز فکر می کنید با این خریدهایی که حقوقی می کنه اجازه میده سهم قیمت 530-535 را ببینه؟
                        من حداکثر افت سهمو عرض کردم

نظر

• آترينا
                          عضو عادی
                          • Feb 2012
                          • 172

در اين مقطع سهم پر است. سهم از 100 تا 1450 رشد كرده و نياز به استراحت دارد و دارد بالا 90 درصد ناو معامله ميشود.
                          در مقام قياس سهام بهتري در بازار وجود دارد بسيار بهتر.

نظر

• novin
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 124

دوستان سهامدار تاپیکو توجه کنید : احتمال بسیار زیاد افزایش قیمت حامل های انرژی را در بودجه سال 93 لحاظ کردن همین امر باعث رشد حداقل مقطعی پالایشگاهی ها گردید!!!!! با توجه به پیشرفت 70% پالایشگاه ستاره خلیج فارس و مالکیت 50% تاپیکو در این پروژه پالایشگاهی عظیم رشد سودآوری از این محل برای تاپیکو 100% خواد بود (افزایش 100درصدی سود). همینطور با توجه به مالکیت درصد قابل ملاحظه بهترین پتروشیمی های ایران و همینطور در صورت تصویب دلار بالای 2500 در بودجه جهش سودآوری زیر مجموعه های تاپیکو قطعی است چرا که سود سال آینده زیر مجموعه ها نیز حداقل 30% یالاتر از پیش بینی های اکنون است .پتروهای زیر مجموعه تاپیکو نرخ دلار را 2500 بستن همینطور تا به اکنون 6 ماهه بالای 60 % پوشش پیش بینی داشتند بدون افزایش ظرفیت و بدون در نظر گرفتن رفع تحریم ها که به زودی عملیاتی می گردد.
                            در افت قیمت سهام در این چند روزه نیز زیاد نگران نباشید همه بدلیل استراحت شاخص و اجازه سوار شدن سهامداران جدید است . در سود آوری پتروشیمی ها کوچکترین شکی به خود راه ندهید همه تلاش دولت جدید سودآور ساختن هر چه بیشتر صنایع است که از آنجمله مهمترین ها صنایع پتروشیمی است . اگر به گونه ای رفتار شود که سودآوری مهمترین صنعت صادراتی ایران کاهش یابد هیچگونه سرمایه گذاری در این زمینه رخ نخواهد داد که این امر به صلاح کشور نیست و نخواهد بود . اصلاح شاخص به هیچ صنعتی توجه نکرد از بانکی گرفته تا پتروشیمی و خودرویی پس دلیلی برای نگرانی نیست مواظب باشید سهام پر پتانسیل تاپیکو از سبد شما خارج نشود که حقوقی در کمین سهام های شماست دلیل آن هم پر واضح است ..... به خرید های حقوقی به دقت توجه کنید ...... تاپیکو امسال 120 تومان به راحتی سود خواهد ساخت و سال آتی از محل پالایشگاه ستاره خلیج حدود 100 تا 200 (به نسبت افزایش قیمت بنزین ) به سودش افزوده می گردد. قیمت 1500 سال آتی به راحتی قابل دستیابی است عزیزان ........
                            آخرین ویرایش توسط novin؛ 2013/12/02, 17:26.

نظر

• آترينا
                              عضو عادی
                              • Feb 2012
                              • 172

دوست عزيز نوين جان آيا اين ستاره خليج فارس در تاپيكو پيشخور نشده است؟

نظر

• پرشانس
                                عضو جدید
                                • Sep 2013
                                • 12

سلام و درود خدمت دوستان من امروز وارد سهم شدم میخواستم بدونم گزارش 9 ماهه کی میاد رو کدال ؟ وضعیت سهم به نظرتون چجوریه ؟؟؟ خرید تو این قیمت ها برای میان مدتی چطور بود ؟

نظر

در حال کار...
                                X