کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
##خريد در ابتداي روند صعودي ##ديد بلند مدت=سود بي نهايت
حتوكا
قيمت فعلي :527
به ديد ميانمدت بسيار عالي
15/4/92
شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
من در این هفته می خواهم سهمی را بخرم به نظرتان کدام یک از این سهمها خوب است با دید کوتاه مدت دو ماهه :
وبشهر/ وپترو/ وبانک/ شاراک/ شدوص/ فولاد/ واتی/ شیران/ شکلر/فملی
در مورد سوالهاي دوستان عزيز
عرض كنم كه اگه جواب سوالات رو نميدم بخاطر اين هستش كه
اولا روي سهام سوال شده كار و بررسي نكرده ام و و ممكن پاسخ بنده باعث زيان دوستان بشود
ثانيا به دليل مشغله كاري وقت محدودي در اختيار دارم،مطالب وبلاگم راهم دير به دير اپديت ميكنم
اميدوارم دوستان عزيز بنده رو ببخشند
در حد بضاعتم سعي ميكنم سهم هايي رو كه مدتهاست زير نظر دارم رو به مرور معرفي كنم
شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
ونفت
فقط و فقط از نظر تكنيكي تاييد ميشه در حال حاضر
از لحاظ بنيادي هنوز سودده نشده
ولي با اين حال انتظار دارم تا 3 ماه اينده حداقل بالاي 220 باشه
حد ضرر140
قيمت فعلي 149
تاريخ:92/5/17
رابرت مپل براون
ثامان
توي گروه ساختماني سامان گستر اصفهان رو خيلي ميپسندم
قبلا گين بسيار خوبي هم ازش گرفتم ولي حيف الان نقد نيستم كه وارد بشم
يادش بخير روي 80 واردش شدم 200 خارج شدم اون زمان دكتر سهند جزو سهامداران عمده بودن
فكر ميكنم اينبار هم گين خوبي بده .....اخرين صورت ماليش هم مناسب بود
قيمت فعلي :170
استاپ لاس:140
ديد ميانمدت
92/5/20
رابرت مپل براون
ثامان
توي گروه ساختماني سامان گستر اصفهان رو خيلي ميپسندم
قبلا گين بسيار خوبي هم ازش گرفتم ولي حيف الان نقد نيستم كه وارد بشم
يادش بخير روي 80 واردش شدم 200 خارج شدم اون زمان دكتر سهند جزو سهامداران عمده بودن
فكر ميكنم اينبار هم گين خوبي بده .....اخرين صورت ماليش هم مناسب بود
قيمت فعلي :170
استاپ لاس:140
ديد ميانمدت
92/5/20
با سلام خدمت اسطوره عزیز . بنده هم به نمودار ثامان خوشبینم .
نمودار زیر مربوط به موجشماری ثامانه که چندروز پیش انجام داده بودم .
امیدوارم محقق بشه و سهامدارش منتفع بشن
جناب اسطوره با سلام و احترام
ممکنه سهمی برا خرید فردا معرفی کنید واقعا معرفی ونفت و سایر سهام شما عالی بودن
با تشکر
سلام ممنون لطف دارين
بيمه پارسيان
با ديد ميانمدت
روند كاملا صعودي
قيمت فعلي :233
حد ضرر:200
92/5/7
رابرت مپل براون
نظر