##خريد در ابتداي روند صعودي ##ديد بلند مدت=سود بي نهايت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسطوره
    کاربر فعال
    • Aug 2011
    • 277

پاسخ : ##خريد در ابتداي روند صعودي ##ديد بلند مدت=سود بي نهايت

با سلام
    وخارزم يك 5 موج شتابدار ترمينال رو تكميل كرده و تا زماني كه كف 85 تومن را نشكسته تارگت 160 توماني را در سر دارد

به زودي شاهد چرخش حركت از نزولي به صعودي خواهيم بود

75% سود به نسبت 6% ضرر =نسبت ريسك به ريوارد خارزم
    شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
    رابرت مپل براون

نظر

• اسطوره
      کاربر فعال
      • Aug 2011
      • 277

/:.offtopic.:/با سلام به زودي در خدمت دوستان /:.Heart.:/عزيز هستم.
      شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
      رابرت مپل براون

نظر

• اسطوره
        کاربر فعال
        • Aug 2011
        • 277

سهم دكوثر باحد ضرر 183 تومن و با تارگت اول حدود 300 تومن قابل بررسي هستش
        قيمت فعلي 193 تومن

شايان ذكر است شاخص در منطقه مقاومتي قرار گرفته ولي روند ميانمدت شاخص صعودي ميباشد
        پس رعايت حد ضرر و مديريت سرمايه الزاميست.

:)96/6/11
        رابرت مپل براون

نظر

• اسطوره
          کاربر فعال
          • Aug 2011
          • 277

در اصل توسط اسطوره پست شده است View Post
          با سلام
          وخارزم يك 5 موج شتابدار ترمينال رو تكميل كرده و تا زماني كه كف 85 تومن را نشكسته تارگت 160 توماني را در سر دارد

به زودي شاهد چرخش حركت از نزولي به صعودي خواهيم بود

75% سود به نسبت 6% ضرر =نسبت ريسك به ريوارد خارزم

اميدوارم اين دفعه بتونه سهامداراشو خوشحال كنه
          حد ضرر 77 تومن
          تارگت اول 100 تومن
          قيمت فعلي:80 تومن

شايان ذكر است شاخص در منطقه مقاومتي قرار گرفته ولي روند ميانمدت شاخص صعودي ميباشد
          پس رعايت حد ضرر و مديريت سرمايه الزاميست.

:)96/6/11
          رابرت مپل براون

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

جناب اسطوره،
            سلام؛
            یک مقدار از خودتان می گویید؟ چند مدت هست دارید حرفه ای در بورس کار می کنید؟ چند درصد از پیشنهادهای خریدتان با سود همراه است؟ چند درصد به آستانه زیان می خورد؟ از هر کدام چقدر سود و زیان در می آید؟
            در کل سالی چند درصد سود می کنید؟ و به عبارت دیگر گمان می کنید با پیشنهاد های خرید و فروش شما سالی چند درصد بتوان سود کرد؟
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• اسطوره
              کاربر فعال
              • Aug 2011
              • 277

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              جناب اسطوره،
              سلام؛
              یک مقدار از خودتان می گویید؟ چند مدت هست دارید حرفه ای در بورس کار می کنید؟ چند درصد از پیشنهادهای خریدتان با سود همراه است؟ چند درصد به آستانه زیان می خورد؟ از هر کدام چقدر سود و زیان در می آید؟
              در کل سالی چند درصد سود می کنید؟ و به عبارت دیگر گمان می کنید با پیشنهاد های خرید و فروش شما سالی چند درصد بتوان سود کرد؟
              سلام
              دليل خاصي داره اين سوالات شما؟ميشه همين سوالات رو شما جواب بدين/:.tonguesmiley:./
              بنده معرف حضور دوستان قديمي بورسي هستم 10 سالي هست مشغولم 6 سال بصورت حرفه اي..بنده ميان مدت و بلند مدت كار ميكنم و 80 درصد موارد به اهداف مدنظرم رسيدم ..معمولا سود هاي بلند مدت كه بالاست ..
              پيشنهاد خريد و فروش هم ندارم واسه دل خودم مطلب ميگذارم كه بعدا يه بايگاني داشته باشم از تحليل هام
              رابرت مپل براون

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام
                دليل خاصي داره اين سوالات شما؟ميشه همين سوالات رو شما جواب بدين/:.tonguesmiley:./
                بنده معرف حضور دوستان قديمي بورسي هستم 10 سالي هست مشغولم 6 سال بصورت حرفه اي..بنده ميان مدت و بلند مدت كار ميكنم و 80 درصد موارد به اهداف مدنظرم رسيدم ..معمولا سود هاي بلند مدت كه بالاست ..
                پيشنهاد خريد و فروش هم ندارم واسه دل خودم مطلب ميگذارم كه بعدا يه بايگاني داشته باشم از تحليل هام
                نه عزیز؛ @};- دلیل خاصی ندارد و قصد جسارت هم نداشتم... فقط می خواستم با شما بیشتر آشنا شوم... و احیانا اگر کارتان خوب بود به پیشنهادهای خرید و فروشتان دقت کنم (استفاده کنم!)... گفتم بروم گذشته جستار را نگاه کنم... دیدم هم زمان می خواهد و هم اینکه آدم از خود طرف سوال بپرسد معمولا بیشتر دستگیرش می شود... و هم اینکه سر صحبت باز می شود یک مقدار با هم گفتگو هم می کنیم...
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• اسطوره
                  کاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 277

سهم شكربن به ديد ميانمدت و بلند مدت پس از تثبيت بالاي 380 تومن بسيار مناسب ارزيابي ميشه
                  به احتمال خيلي زياد جزو شگفتي سازان سال 96 و 97 خواهد بود
                  قيمت امروز 348 تومن
                  تارگت ها: 507 831 1000
                  حد ضرر:تثبيت زير 280
                  96/6/12
                  رابرت مپل براون

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

اتفاقا داشتم می پرسیدم با خودم گفتم اگر یک نفر همین را از من بپرسد به نگر خودم عملکردم چگونه است؟؟؟؟
                    البته می دانید... عملکرد من یک جورهایی بیش از حد معلوم است!
                    این کارگاه من است:
                    http://forums.boursy.com/showthread....d=1#post729114

(ابتدا خدمت شما عرض کنم که بنده حرفه ای نیستم و آماتور هستم و البته در حال تمرین و یادگیری...)

روشی که من دارم این است که اولا نموداری نمادهای مختلف را بررسی می کنم و دوما نمادهایی را که بررسی می کنم دقیقا روی نمودار زمان خرید و قیمت خرید و قیمت هدف و آستانه زیان و همه چیز ترسیم می شود و سوم هم اینکه در بررسی های آینده، بررسی های پیشین را پاک نمی کنم!!! و در یک کلام شما هر تصویر، نمودار و بررسی ای که از من را که نگاه کنید دقیقا تمامی بررسی هایی که من در آن نماد از یکی دو سال پیش تا کنون داشته ام را می بینید! و خود به خود عملکردم دستتان می آید...

در مورد سود کلی سالانه ام هم...
                    من هر چند وقت یک بار نمودار تغییرات دارایی ام را محاسبه می کنم و همان جا می گذارم... (مثلا هر یکی دو ماه یک بار...)
                    در حال حاضر (ماه حاضر) دارم با یک شیب ضعیفی سود می کنم... ولی از شیب این سود راضی نیستم... بیشتر زیان نکردن است تا سود کردن... :(

یا علی @};-
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• اسطوره
                      کاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 277

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      نه عزیز؛ @};- دلیل خاصی ندارد و قصد جسارت هم نداشتم... فقط می خواستم با شما بیشتر آشنا شوم... و احیانا اگر کارتان خوب بود به پیشنهادهای خرید و فروشتان دقت کنم (استفاده کنم!)... گفتم بروم گذشته جستار را نگاه کنم... دیدم هم زمان می خواهد و هم اینکه آدم از خود طرف سوال بپرسد معمولا بیشتر دستگیرش می شود... و هم اینکه سر صحبت باز می شود یک مقدار با هم گفتگو هم می کنیم...
                      خواهش ميكنم دوست عزيز ..به هر حال هرز گاهي سهم خاصي بررسي كنم كه علايم حركت رو داخلش ببينم اينجا به اشتراك ميگذارم
                      بنده ادعايي ندارم و در خدمت شما هستم /:.Heart.://:.Heart.:/
                      تعداد صفحات تاپيك زياد نيست اگه دوست داشتيد يه نگاهي به گذشته تاپيك بندازيد با سبك كاري بنده بيشتر اشنا خواهيد شد
                      سهم هايي كه قبلا به اشتراك گذاشتم سود هاي بين صفر تا 100 درصد برخي فكر كنم 300 يا 400 درصد بازدهي داشتن
                      رابرت مپل براون

نظر

• اسطوره
                        کاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 277

روش كاري شما خيلي خوبه و قطعا با تلاش و پشتكار خوبتون به نتيجه دلخواه خواهيد رسيد
                        به عنوان برادر كوچكتر نوصيه ميكنم ميانمدت و بلند مدت با سهم خوب سهامداري كنيد بهتر نتيجه ميگيريد

:x
                        رابرت مپل براون

نظر

• اسطوره
                          کاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 277

سهم شكربن به ديد ميانمدت و بلند مدت پس از تثبيت بالاي 380 تومن بسيار مناسب ارزيابي ميشه
                          به احتمال خيلي زياد جزو شگفتي سازان سال 96 و 97 خواهد بود
                          قيمت امروز 348 تومن
                          تارگت ها: 507 831 1000
                          حد ضرر:تثبيت زير 280
                          96/6/12
                          سلام
                          خدا رو شكر اولين چراغ با تعديل مثبت 70% روشن شد:x
                          رابرت مپل براون

نظر

• akhsham
                            عضو جدید
                            • Dec 2013
                            • 19

سلام جناب اسطوره عزیز خوشحالم که دوباره شروع کردین به نوشتن از سال 92 خاطره خوشی از تحلیلهای شما دارم هر ماه از اون موقع چک می کردم تاپیک شما رو امیدوارم سلامت وموفق باشین و بی سرو صدا نرین /:.grlim:./

نظر

• rezaeghtedari
                              Banned
                              • Mar 2018
                              • 46

سلام دوستان ، به نظر من شرکت شیشه و گاز بانماد کگاز رو بررسی کنید شرکت سال گذشته زیان ده بوده ، که با فروش زمین شرکت قبلی خود(مهرآباد) علاوه بر تسویه کل بدهی ها ، برای هر سهم 230 تومن کنار گذاشته که درآینده ایی نزدیک 200 درصد افزایشه سرمایه میدهد ؛؛؛ شرکت به دلیل اینکه محل شرکت جدید خود را خارج از تهران احداث نموده (شمس آباد) لذا 5 سال از معافیت مالیاتی برخوردار است ؛؛؛؛ حدود 50 درصد تولیدات شرکت به عراق و ترکمنستان صادر میشود ؛؛؛؛؛ 100 درصد مواد اولیه شرکت از داخل تهیه میشود ؛؛؛؛ شرکت 3 فاز عملیاتی دارد ، در حال حاضرفاز یک آن راه اندازی شده و تولید دارد و تقریبا تکمیل شده و فاز 2 در مهر ماه امسال و فاز 3 در سال 98 عملیاتی میشود ؛؛؛ امسال نه تنها شرکت از زیان دو ساله خارج شده بلکه 9 ماهه 19 تومان سود عملیاتی ساخته ، برآورد میشود شرکت در سال 98 حدود 200 تومن سود آوری داشته باشد ؛؛؛ شرکت در سال 96 نرخ تسعیر را 3725 تومن برآورد کرده است ؛؛؛ دوستان بنده از این شرکت بازدید داشته ام ، مدیران شرکت انسانهای بسیار محترمی هستند و هر کدام از دوستان هم خواستند میتوانند از شرکت بازدید کنند و مدیران هم از بازدید کنندگان با کمال احترام استقبال میکنند ، بنده با توجه بررسی که کردم چه از لحاظ درصد پیشرفت پروژه های شرکت چه از لحاظ صورتهای مالی ، آن را شرکتی عالی و مطمین برای سرمایه گذاری بلندمدت ارزیابی کردم ، تا جایی که تک سهم این شرکت شدم قیمت فعلی سهم 310 تومان میباشد ، شرکت در پایان سال سودی حدود 250 تومن میسازد البته با سود فروش زمین که پی بر ای حدود 1/3 خواهد داشت و با توجه به افزایش سرمایه 200 درصدی ، سهم در بازار با قیمت 110 تومن در حال معامله اس ، به نظرم با توجه به این قضایا این شرکت در آینده ایی نزدیک یکی از شرکتهای پربازده ترین سهمهای بورس خواهد شد ، البته دوستان هم خودشون بررسی های لازم را انجام دهند . https://www.google.com/url?sa=t&sour...cqv0rHموفق و پرسود باشید
                              آخرین ویرایش توسط rezaeghtedari؛ 2018/04/13, 19:08.

نظر

• rezaeghtedari
                                Banned
                                • Mar 2018
                                • 46

در اصل توسط rezaeghtedari پست شده است View Post
                                سلام دوستان ، به نظر من شرکت شیشه و گاز بانماد کگاز رو بررسی کنید شرکت سال گذشته زیان ده بوده ، که با فروش زمین شرکت قبلی خود(مهرآباد) علاوه بر تسویه کل بدهی ها ، برای هر سهم 230 تومن کنار گذاشته که درآینده ایی نزدیک 200 درصد افزایشه سرمایه میدهد ؛؛؛ شرکت به دلیل اینکه محل شرکت جدید خود را خارج از تهران احداث نموده (شمس آباد) لذا 5 سال از معافیت مالیاتی برخوردار است ؛؛؛؛ حدود 50 درصد تولیدات شرکت به عراق و ترکمنستان صادر میشود ؛؛؛؛؛ 100 درصد مواد اولیه شرکت از داخل تهیه میشود ؛؛؛؛ شرکت 3 فاز عملیاتی دارد ، در حال حاضرفاز یک آن راه اندازی شده و تولید دارد و تقریبا تکمیل شده و فاز 2 در مهر ماه امسال و فاز 3 در سال 98 عملیاتی میشود ؛؛؛ امسال نه تنها شرکت از زیان دو ساله خارج شده بلکه 9 ماهه 19 تومان سود عملیاتی ساخته ، برآورد میشود شرکت در سال 98 حدود 200 تومن سود آوری داشته باشد ؛؛؛ شرکت در سال 96 نرخ تسعیر را 3725 تومن برآورد کرده است ؛؛؛ دوستان بنده از این شرکت بازدید داشته ام ، مدیران شرکت انسانهای بسیار محترمی هستند و هر کدام از دوستان هم خواستند میتوانند از شرکت بازدید کنند و مدیران هم از بازدید کنندگان با کمال احترام استقبال میکنند ، بنده با توجه بررسی که کردم چه از لحاظ درصد پیشرفت پروژه های شرکت چه از لحاظ صورتهای مالی ، آن را شرکتی عالی و مطمین برای سرمایه گذاری بلندمدت ارزیابی کردم ، تا جایی که تک سهم این شرکت شدم قیمت فعلی سهم 310 تومان میباشد ، شرکت در پایان سال سودی حدود 250 تومن میسازد البته با سود فروش زمین که پی بر ای حدود 1/3 خواهد داشت و با توجه به افزایش سرمایه 200 درصدی ، سهم در بازار با قیمت 110 تومن در حال معامله اس ، به نظرم با توجه به این قضایا این شرکت در آینده ایی نزدیک یکی از شرکتهای پربازده ترین سهمهای بورس خواهد شد ، البته دوستان هم خودشون بررسی های لازم را انجام دهند . https://www.google.com/url?sa=t&sour...DSixIxZmcqv0rHپرسود باشید
                                سلام دوستان
                                همانطور که قبلا درخصوص این سهم عرض کرده بودم، امروز روی این سهم زوم کرده بودن . این قضیه با اردرهایی که گذاشته بودن کاملا مشخص بود
                                فرصت خرید رو به هیچ وجه از دست ندید . کگاز توی این قیمتها واقعا ارزنده اس .
                                لطفا این تحلیل رو هم مطالعه بفرمائید.https://www.google.com/url?sa=t&rct=...DSixIxZmcqv0rH
                                موفق و پر سود باشید
                                آخرین ویرایش توسط rezaeghtedari؛ 2018/04/15, 17:23.

نظر

در حال کار...
                                X