کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شورای جهانی طلا اعلام کرد تقاضا برای سکه و شمش طلا در ایران در سه ماه نخست 2018 مصادف با زمستان 96 به 9.3 تن افزایش یافته و به بالاترین رقم در 3 سال اخیر رسیده است.
به نظر من یک حباب بسیار بزرگ در طلا و سکه ایران دارد اتفاق میافتد امیدوارم که من اشتباه کرده باشم وهمه خریداران سود کنند ولی بازی سال 92 وسکه 1/700 وبعدریزش تا 1/100 یادتان نرود
اون زمان خرید و فروشی صورت نمیگرفت و برای چند روز روی 1500 رسید وبعد برگشت به 1 تومن.التهاب بود و تمام شد چون مردم امیدوار شدند ولی الان هیچ چشم اندازی نمیبینند.نیمی از وارد کنندگان معطل بخشنامه های دولت هستند تا ارز بگیرند وقتی بازار دارو اینطور بهم بریزه و نتونن (نخواهند ) سروسامان بدهند بقیه بخش ها تکلیفش معلوم است.او زمان نقدینگی 480 هزار میلیارد بود الان 1350 هزار میلیارد هم رد کرده.
به نظر من یک حباب بسیار بزرگ در طلا و سکه ایران دارد اتفاق میافتد امیدوارم که من اشتباه کرده باشم وهمه خریداران سود کنند ولی بازی سال 92 وسکه 1/700 وبعدریزش تا 1/100 یادتان نرود
خودت میدونی ولی بنظرم اشتباه میکنی،شرایط الان با اون موقع فرق داره،ظاهرا پیش فروش شش ماهه هم متوقف شده،البته سایت بانک ملی هنوز اعلام نکرده
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
پیش فروش سکه 6 ماهه متوقف شد
خبرگزاری فارس: پیش فروش سکه 6 ماهه متوقف شد
بانک مرکزی پیش فروش سکه در سررسید 6 ماهه را متوقف کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، پس از توقف پیش فروش سکه در سررسیدهای یک ماهه و 3 ماهه، امروز پیش فروش سکه در سررسید 6 ماهه هم متوقف شد.
پیش فروش سکه 6 ماهه به قیمت یک میلیون و 590 هزار تومان انجام میشد که با توجه به بهای فعلی سکه (یک میلیون و 960 هزار تومان) جذابیت زیادی برای متقاضیان داشت.
هماکنون طرح پیش فروش برای سررسیدهای یک ساله به قیمت یک میلیون و 350 هزار تومان، 18 ماهه یک میلیون و 240 هزار تومان و دو ساله یک میلیون و 1160 هزار تومان ادامه دارد.
سعی کنید احساسی نظر ندهید با عدد و رقم نظر بدهید
سکه 92 تا 850 اومد پایین نه 1100
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
پیش فروش سکه 6 ماهه متوقف شد
خبرگزاری فارس: پیش فروش سکه 6 ماهه متوقف شد
بانک مرکزی پیش فروش سکه در سررسید 6 ماهه را متوقف کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، پس از توقف پیش فروش سکه در سررسیدهای یک ماهه و 3 ماهه، امروز پیش فروش سکه در سررسید 6 ماهه هم متوقف شد.
پیش فروش سکه 6 ماهه به قیمت یک میلیون و 590 هزار تومان انجام میشد که با توجه به بهای فعلی سکه (یک میلیون و 960 هزار تومان) جذابیت زیادی برای متقاضیان داشت.
هماکنون طرح پیش فروش برای سررسیدهای یک ساله به قیمت یک میلیون و 350 هزار تومان، 18 ماهه یک میلیون و 240 هزار تومان و دو ساله یک میلیون و 1160 هزار تومان ادامه دارد.
علی برکت ا........... گفتی ها رو گفتیم.خواه پند گیر خواه ملال
نظر