کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آخرین و مهمترین اخبار ایران و جهان را در خبرگزاری فارس بخوانید. خبرگزاری فارس، پربازدیدترین خبرگزاری کشور و معتبرترین مرجع خبری رسانههای ایران و جهان.
به نظر من یک حباب بسیار بزرگ در طلا و سکه ایران دارد اتفاق میافتد امیدوارم که من اشتباه کرده باشم وهمه خریداران سود کنند ولی بازی سال 92 وسکه 1/700 وبعدریزش تا 1/100 یادتان نرود
اون زمان خرید و فروشی صورت نمیگرفت و برای چند روز روی 1500 رسید وبعد برگشت به 1 تومن.التهاب بود و تمام شد چون مردم امیدوار شدند ولی الان هیچ چشم اندازی نمیبینند.نیمی از وارد کنندگان معطل بخشنامه های دولت هستند تا ارز بگیرند وقتی بازار دارو اینطور بهم بریزه و نتونن (نخواهند ) سروسامان بدهند بقیه بخش ها تکلیفش معلوم است.او زمان نقدینگی 480 هزار میلیارد بود الان 1350 هزار میلیارد هم رد کرده.
به نظر من یک حباب بسیار بزرگ در طلا و سکه ایران دارد اتفاق میافتد امیدوارم که من اشتباه کرده باشم وهمه خریداران سود کنند ولی بازی سال 92 وسکه 1/700 وبعدریزش تا 1/100 یادتان نرود
خودت میدونی ولی بنظرم اشتباه میکنی،شرایط الان با اون موقع فرق داره،ظاهرا پیش فروش شش ماهه هم متوقف شده،البته سایت بانک ملی هنوز اعلام نکرده
پیش فروش سکه 6 ماهه متوقف شد
خبرگزاری فارس: پیش فروش سکه 6 ماهه متوقف شد
بانک مرکزی پیش فروش سکه در سررسید 6 ماهه را متوقف کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، پس از توقف پیش فروش سکه در سررسیدهای یک ماهه و 3 ماهه، امروز پیش فروش سکه در سررسید 6 ماهه هم متوقف شد.
پیش فروش سکه 6 ماهه به قیمت یک میلیون و 590 هزار تومان انجام میشد که با توجه به بهای فعلی سکه (یک میلیون و 960 هزار تومان) جذابیت زیادی برای متقاضیان داشت.
هماکنون طرح پیش فروش برای سررسیدهای یک ساله به قیمت یک میلیون و 350 هزار تومان، 18 ماهه یک میلیون و 240 هزار تومان و دو ساله یک میلیون و 1160 هزار تومان ادامه دارد.
سعی کنید احساسی نظر ندهید با عدد و رقم نظر بدهید
سکه 92 تا 850 اومد پایین نه 1100
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
پیش فروش سکه 6 ماهه متوقف شد
خبرگزاری فارس: پیش فروش سکه 6 ماهه متوقف شد
بانک مرکزی پیش فروش سکه در سررسید 6 ماهه را متوقف کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، پس از توقف پیش فروش سکه در سررسیدهای یک ماهه و 3 ماهه، امروز پیش فروش سکه در سررسید 6 ماهه هم متوقف شد.
پیش فروش سکه 6 ماهه به قیمت یک میلیون و 590 هزار تومان انجام میشد که با توجه به بهای فعلی سکه (یک میلیون و 960 هزار تومان) جذابیت زیادی برای متقاضیان داشت.
هماکنون طرح پیش فروش برای سررسیدهای یک ساله به قیمت یک میلیون و 350 هزار تومان، 18 ماهه یک میلیون و 240 هزار تومان و دو ساله یک میلیون و 1160 هزار تومان ادامه دارد.
علی برکت ا........... گفتی ها رو گفتیم.خواه پند گیر خواه ملال
نظر