در اصل توسط baradaran پست شده است
View Post
همچنین تشکر از سایر دوستانی که از این مطلب استقبال کردند
1- این مطلب رو از استاتوس فیسبوک یکی از دوستان گل کپی کردم ، اولش قصد داشتم ویرایش کنم چون با بعضی قسمت هاش خودمم مشکل داشتم از جمله همین نکته مد نظر شما، ولی در نهایت دیدم مطلب اصلی بیشتر به دل مینشینه و فقط یکی کپی پیست ساده خرجش شد.( آخیش، از عذاب وجدان عدم رعایت حق کپی رایت راحت شدم، در ضمن همه تشکرهاتونم به این دوست گرامی دایورت میکنم)
2- زیر همون استاتوس کامنتی گذاشته شده بود به طنز ولی بسیار تلخ. سه چهار بار حالت من از گریه به خنده و برعکس عوض شد و آخر سر هم 3 بار کله مو به معنی واقعی کلمه به دیوار کوبیدم تا از اون حالت کذا بیرون بیام وبتونم برم بخوابم( البته ژلوفن فراموش نشد)
و اما کامنت:
از ماست که بر ماست.قرنها مونده تا به خودمون بیایم،فعلا نگاهمون به نوک دماغمونه،حالا هرکی دماغش درازتر نگاهش ژرفتر
3- از عقلای قوم نام بردید. به واقع کدام عقلا و کدام قوم؟ یا قوم قومیست که خود را بی نیاز از عقلا می پندارد یا به واقع عقلایی نداریم واین قوم خودش عقل کل است. درمباحث اقتصادی چه کسی لایق تر از دکتر مسعود نیلی ودر مباحث مدیریتی چه کسی شایسته تر از دکتر مشایخی؟ فعالیت کنونی این بزرگواران چیست وچه استفاده ای از انها میشود؟ نظرات این عزیزان در کجا مورد استفاده قرار میگیرد؟
4- از دو-سه سال پیش که با مباحث اقتصادی اشنا شدم روز به روز این نتیجه برایم روشن تر شد که به نفع اقتصاد مملکت است که ریال تضعیف شود. هر مقطع از تاریخ 30 ساله اخیر را در نظر بگیرید واز هر منبعی دوست داشتید دیتای مربوط به رشد اقتصادی و تورم ایران و آمریکا را استخراج کنید. مسلما به مبالغ بالای 3000 تومان به ازای هر دلار میرسید.
5 متاسفانه خیلی ها بر این باورند که هر چه پول ملی قوی تر باشد اقتصاد قوی تری داریم. غافل از اینکه هرچه اقتصاد قوی تر باشد پول ملی خود به خود قوی تر میشود. در نتیجه، نماینده این تفکر میگوید دلار کاغذ پاره ای بیش نیست. حکایت مردی است که دیابت دارد وبرای انکار دیابت خود در ملا عام نوشابه با باقلوا یزدی میخورد. خب کور میشوی عزیزم وبعد هم فاتحه. کما اینکه کور شدیم و .....
6- باز هم باید تاکید کنم که به نفع این اقتصاد بیمار است که ریال تضعیف شود. چه زیبا بود از 6 سال پیش دلار سالی 20 درصد گران میشد( ما که متوسط سالی 20 درصد تورم داریم چرا دلار گران نشود؟) . اگر این اتفاق افتاده بود بازارمان مملو از اجناس بنجل چینی نبود و یارانه ای که قرار است هدفمند شود به شکم تولید کننده چینی نمی رفت. گوشت و مرغ از برزیل وارد نمیکردیم و طبافیمان به جای پرتقال مصری پرتقال شمالی و بمی و... می فروخت(البته تصحیح نژاد شده) و قص علی هذا
7- اما کل گرانی که میبایست در 6-7 سال اتفاق می افتاد ظاهرا قراره در 2-3 ماه پیش بیاد و معلوم نیست این اقتصاد بیمار بتواند این شوک را تحمل کند یا نه. مگر اینکه یک خبر روانی خوب باعث عدم مرگ این بیمار شود( که ظاهرا روی این قسمت برنامه ریزی میشود)
در پایان باز هم از شما وسایر دوستان تشکر میکنم و یک تقاضای ویژه از شما و سایر دوستان مشهدی که در این تاپیک تعدادشان هم کم نیست دارم:
در این شب و روز عزیز نایب الزیاره ما محتاجان در بارگاه امام هشتم باشید.
التماس دعا
نظر