شاید این مثقال تاخیر داشته باشه....ولی زده 870 تومن :
نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postشاید این مثقال تاخیر داشته باشه....ولی زده 870 تومن :
http://www.1.mesghal.com/
جناب مصري پور سايت مثقال كاملا اشتباه است
بهمني در گلو بندك
فعلا همه فروشنده اند
نظر
-
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبهمنی: ارز؛ تا 48 ساعت آینده تکنرخی میشود
وی تصریح کرد: برای کالاهای مورد نیاز کشور هر میزان ارز لازم باشد در اختیار وارد کنندگان و تولید کنندگان قرار می گیرد.
واحدمرکزی خبر: رئیس کل بانک مرکزی گفت: تا 48 ساعت آینده ارز تک نرخی می شود و به هر میزان برای مصارف مختلف در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
بهمنی با تاکید بر اینکه ارز برای مسافران ، دانشجویان و بیماران با یک نرخ مناسب عرضه می شود افزود: با این تصمیم دیگر نیازی نیست افراد ارز را با نرخ بالا در بازار ارز تهیه کنند مگر آنکه بخواهند ارز را ذخیره کنند و دولت برای ذخیره کردن ارز نمی دهد.
وی تصریح کرد: برای کالاهای مورد نیاز کشور هر میزان ارز لازم باشد در اختیار وارد کنندگان و تولید کنندگان قرار می گیرد.
وی درباره سکه نیز گفت: تا رسیدن بازار به تعادل ، هر میزان سکه مورد نیاز هموطنان باشد به گونه ای که خریداران ضرر نکنند و سکه به قیمت واقعی برسد با سازوکارهای پیش بینی شده به متقاضیان واگذار می شود وهنگام رسیدن به تعادل نیز تحویل سکه به روز خواهد شد .
بهمنی درباره ارز مسافرتی برای مسافران نوروزی هم گفت: هیچ مشکلی برای تأمین ارز مسافران در ایام نوروز نخواهیم داشت و ارز مسافرتی باید به قیمت پایین تری برسد.
یک ماه پیش به بهمنی نامه دادم و ئاقع بازار رو شرح دادم و گفتم که سکه را در کارگشایی به تعداد بالا عرضه کند.
هر وقت سکه رو در کارگشایی به تعداد بالا عرضه کرد اون ملاکه.و لاغیر.
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postسلام
بهمني در گلو بندك
فعلا همه فروشنده اند
وقتی سفته باز اعظم سکه جناب کشتی آرای دم از ترکیدن حباب میکنند حتما هم باید همه فروشنده بشن.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
صحبت از دلار 1400 تومني تو هفته آينده است.
اين راند بازي هم اينطوري داره تموم ميشه...
بيچاره مردمي كه با اخبار و تفاسيري كه هر روز و هر شب از شبكه هاي مختلف پخش ميشه وسوسه ميشن بيان وسط گود و بازي ميخورند و در نهايت ... :-?از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postسلام
بهمني در گلو بندك
فعلا همه فروشنده اند
طیب جان متاسفانه من فکر میکنم این دفعه هم مثل دفعات پیش یه هیجان فروشه و همونطور که خرید بالای 1 میلیون دوروز پیش تو این برهه زمانی صحیح نبود(انتظاار تصویب افزایش بهره و اصلاح سکه میرفت) فروش زیر 700 هم اشتباهه
و متاسفانه بعد یه اصلاح روز از نو روزی از نو
البته از صمیم قلب ارزو میکنم اتفاقی بیفته که نوسانات سکه و ارز و این سفته بازیها تموم بشه و سرمایه ها برگرده به خونه اصلیش که همین بورسه
اگر دولت خدمتگزار لجبازی نمیکرد و چند ماه پیش بورس رو به زمین نمیزد و حمایت میکرد کسی سکه 1 میلیونی رو شاید به این زودی نمیدید
نظر
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postدرود بر طیب عزیز بزرگوار
طیب جان متاسفانه من فکر میکنم این دفعه هم مثل دفعات پیش یه هیجان فروشه و همونطور که خرید بالای 1 میلیون دوروز پیش تو این برهه زمانی صحیح نبود(انتظاار تصویب افزایش بهره و اصلاح سکه میرفت) فروش زیر 700 هم اشتباهه
و متاسفانه بعد یه اصلاح روز از نو روزی از نو
البته از صمیم قلب ارزو میکنم اتفاقی بیفته که نوسانات سکه و ارز و این سفته بازیها تموم بشه و سرمایه ها برگرده به خونه اصلیش که همین بورسه
اگر دولت خدمتگزار لجبازی نمیکرد و چند ماه پیش بورس رو به زمین نمیزد و حمایت میکرد کسی سکه 1 میلیونی رو شاید به این زودی نمیدید
جناب علامه دوست بزرگوار
اگه قيمت دلار 1400تومان بشه قيمت طلا اونم سكه چند بايد باشه؟
نظر
-
-
استاد عزیزم
اگر دلار رو بتونن روی 1400 تک نرخی بکنن و هر تعداد مردم بخان بتونن بدن(مکه خیلی بعید میدونم) سکه یه ریزش اساسی داره
ولی ایا با این عطش بازار برای خرید ارز میتونن برای مدت طولانی(نه یکی دوهفته) ارز رو 1400 به میزان زیاد عرضه کنن؟
واقعا امیدوارم اینطور باشه ولی بعید میدونم
و فقط در صورتی بنظرم ممکنه که خبر خوش سیاسی بیاد
ارادتمند
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلام
اخطار بموقع داده بودم كه نقره داغ نشويد
دلار 1400تومان سكه هم در0 72000تومان خريدارنداره
با کاهش قیمت دلار و سکه و قطعی شدن افزایش نرخ سود سپرده های بانکی از هفته آینده باید منتظر صعود شاخص بورس باشیم
هفته آینده شرایط بورس کاملا متفاوت خواهد بود
شاخص تا پایان سال سقف قبلی خودش رو خواهد شکستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postبا سلام خدمت جناب طیب
با کاهش قیمت دلار و سکه و قطعی شدن افزایش نرخ سود سپرده های بانکی از هفته آینده باید منتظر صعود شاخص بورس باشیم
هفته آینده شرایط بورس کاملا متفاوت خواهد بود
شاخص تا پایان سال سقف قبلی خودش رو خواهد شکست
بافرمايش شما دوست عزيز كاملا موافقم
علامه جان خيلي مخلصيم
فقط مواظب باش
بزار جو فعلي فروكش كنه بعدا خريد كن در طلا
صاحبان قدرت هر كاري ميتونن بكنن
نظر
-
در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Postصحبت از دلار 1400 تومني تو هفته آينده است.
اين راند بازي هم اينطوري داره تموم ميشه...
بيچاره مردمي كه با اخبار و تفاسيري كه هر روز و هر شب از شبكه هاي مختلف پخش ميشه وسوسه ميشن بيان وسط گود و بازي ميخورند و در نهايت ... :-?
البته این 1400 تومان که صحبتش میشه و تک نرخی کردن منظور نرخ مرجع و نرخ بازار فرعی(مسافرتی و...)است و اگر فرضا این نرخ 1400 بشه ایا نرخ آزاد رو میتونن کنترل کنن؟!
امیدوارم که بشهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر