نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

"اگر" واقعا این چنین باشد و به هر میزان ارز 1226 تومانی بدهند به نظر من بهترین سرمایه گذاری بلند مدت خواهد بود! البته اگر بدهند!!
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مارال صفا
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 293

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      "اگر" واقعا این چنین باشد و به هر میزان ارز 1226 تومانی بدهند به نظر من بهترین سرمایه گذاری بلند مدت خواهد بود! البته اگر بدهند!!
      مخالفم افق بلند مدت اقتصاد ایران به اعتقاد من رشد و بالندگی خواهد داشت
      توسعه صنایع ایران
      حذف صفر از پول ملی
      تحولات سیاسی مثبت بعد از هدفمندی
      به اعتقاد من بی ارزش ترین زمان ریال در حال سپری شدن است

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

اين قيمت قيمت مرجع هست دلار تو بازار ازاد قيمتش اين نيست و نخواهد ديد. الان نرخ مرجع 1050 هست براي صادر كننده ها خوب ميشه چون اونا دلارو 1050 تسعير ميكردند از ساله ديگه 1226 تومن ولي اينا اگر عقل تو كلشون بود لا اقل به قيمت مسافرتي نرخ دلارو اعلام ميكردند
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• فرهاد85
          عضو جدید
          • Jan 2012
          • 18

خوب قراره از شنبه اجرایی بشه!
          به نظر شما تاثیر این تصمیم بر بازار چگونه خواهد بود؟ یابهتره بگم چقدر این تصمیم رو می شه جدی گرفت؟ احتمالش هست مثل تصمیمات قبلی باشه؟
          دوستان لطفاً نظراتشون رو بنویسن
          با تشکر

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
            توسعه صنایع ایران
            حذف صفر از پول ملی
            به اعتقاد شما ارزش ذاتی ریال نسبت به دلار بیشتر از این است؟
            به نظر من در بلند مدت بالاخره بازار رقابتی خواهد شد و حمایت های دولتی از صنایع پایدار نخواهد بود و دیر یا زود نسبت ها به اندازه ارزش های ذاتی و پشتوانه های ارز ها خواهد بود

نظر

• علامه
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 429

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
              توسعه صنایع ایران
              حذف صفر از پول ملی
              بلندمدت شاید منظور شما 10 ساله باشه
              ولی نرخ 1220 تومن خنده داره
              و بسیار بسیار واضحه که به کسی به این نرخ دلار نمیدن و فقط مختص واردات و ... و البته اگه میدادن جز بهترین سرمایه گذاریها بود(لااقل ارزش پول حفظ میشد)
              همین سهام حفاری که بسیار شرکت ارزشمندیه خیلی وقته تقریبا قیمت ثابتی داره وقتی دلار بوده 1100 و همین دو روز پیش که دلار بوده 2200 یک قیمت بوده
              یعنی ارزش حفاری نسبت به ریال چند وقت پیش 110 تومنه

با این کار فقط نرخ مرجع رفت بالا یعنی کالاها بازم گرون میشن
              و یکسال اینده سال سختی خواهد بود برای قشر ضعیف و متوسط

نظر

• ناهید
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 1419

رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد
                ارز تکنرخی با قیمت 1226 تومان از شنبه در اختیار متقاضیان

خبرگزاری فارس: رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد: از روز شنبه ارز به صورت تکنرخی با قیمت 1226 تومان به متقاضیان عرضه خواهد شد.
                خبرگزاری فارس: ارز تکنرخی با قیمت 1226 تومان از شنبه در اختیار متقاضیان

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمود بهمنی با اعلام این خبر افزود: دانشجویان و مسافران برای تهیه ارز دیگر نیازی به مراجعه به بازار آزاد ندارند.
                به گفته وی، سعی میکنیم از طریق سیستم بانکی مبالغ بیشتری را در اختیار متقاضیان قرار دهیم.
                حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

جدا به همه بدون محدودیت میدن !!!

یکم باورنکردنی بنظرمیرسه
                  ;;)

نظر

• علامه
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 429

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
                    رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد
                    ارز تکنرخی با قیمت 1226 تومان از شنبه در اختیار متقاضیان

خبرگزاری فارس: رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد: از روز شنبه ارز به صورت تکنرخی با قیمت 1226 تومان به متقاضیان عرضه خواهد شد.
                    خبرگزاری فارس: ارز تکنرخی با قیمت 1226 تومان از شنبه در اختیار متقاضیان

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمود بهمنی با اعلام این خبر افزود: دانشجویان و مسافران برای تهیه ارز دیگر نیازی به مراجعه به بازار آزاد ندارند.
                    به گفته وی، سعی میکنیم از طریق سیستم بانکی مبالغ بیشتری را در اختیار متقاضیان قرار دهیم.
                    خوبه تو این خبر متقاضیان هم تعریف شدند
                    این با قبل چه فرقی داره؟ خوب مگه قبلا به مسافران ارز داده نمیشد؟
                    این دقیقا نرخ مرجعه و نه تک نرخی
                    متاسفانه بزودی دلار پرواز میکنه

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

خب ملت پتو به دست یحتمل جمعه شب دم در بانکها میخوابند..........دعای به راه راست هدایت شدن که جواب نداد دعا میکنیم فردا شب هوا زیاد سرد نباشه ........8-|

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

نرخ سكه و طلا در بازار تهرانروند تاثیر گذاری سیاست های پولی جدید بانك مركزی بر بازار سكه و طلا همچنان ادامه دارد و با وجود افزایش 60 دلار قیمت هر انس طلا در بازار جهانی ، قیمت سكه روز پنحشنبه در بازار تهران افزایش محسوسی نداشت.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، روز گذشته پس از ابلاغ بسته سیاست های پولی بانك مركزی ، قیمت هر سكه بهار آزادی از یك میلیون و 50 هزار تومان به 790 هزار تومان سقوط كرد، با وجود افزایش قیمت جهانی طلا و رسیدن آن به 1720دلار ، امروز سكه در بازار تهران افزایش قابل ملاحظه ای نداشت .

محمد كشتی آرا ، رئیس اتحادیه طلا و جواهر كشور ، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: نرخ سكه قدیم امروز به رقم 820 هزار تومان ، سكه جدید 810 هزار تومان ، نیم سكه 410 هزار تومان ، ربع سكه 210 هزار تومان ، سكه یك گرمی 110 هزار تومان و طلا خام گرمی 74 هزار تومان رسید.
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

عده ای معتقدند که نرخ ارز باید متناسب با نرخ تورم افزایش پیدا کند
                          و به خاطر همین است که میگویند نرخ واقعی دلار در حال حاضر بالای 2 هزار تومان است ولی عده ای هم اون رو قبول ندارند.
                          در خصوص تک نرخی شدن برخی دوستان دچار اشتباه نشوند
                          منظور دلار نرخ مرجع و بازار فرعی(مسافرتی دانشجویی و...)است.
                          و از این خبرها نیست که به هر کسی هر مقدار خواست بدهند.
                          این به وارد کنندگان و نیز مسافران و دانشجویان با مدرک و سند داده خواهد شد.
                          بازار آزاد جای خود باقی است.
                          منتها با کنترل بازار و افزایش سود بانکی نرخ ازاد رو هم کاهش میدهند که باید دید تا چه حدی کاهش میابد و تداوم ان چه اندازه است.
                          حتی رسیدن دلار ازاد به 1400 1500 هم نسبت به اول سال بسیار بالا است و عده ای در اول سال دلار 1500 تومانی را به عنوان یک عدد نمادین تا اخر سال عنوان میکردند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                            خب ملت پتو به دست یحتمل جمعه شب دم در بانکها میخوابند..........دعای به راه راست هدایت شدن که جواب نداد دعا میکنیم فردا شب هوا زیاد سرد نباشه ........8-|
                            کجای کاری مهران، دارم راه میفتم من الان!:d پتو و متکا هم دارم می برم! اگه می خوای بگو واسه شمام بگیرم;)

نظر

• علامه
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 429

وحید جان اوضاع با قبل چه فرقی داره؟ که تاکید میکنن تک نرخی
                              البته من با این نکته موافقم که تو این شرایط نباید به هر میزان در اختیار هم قرار بگیره و باید کنترل شده عرضه بشه و کسی که برا سرمایه گذاری میخاد بره به قیمت ازاد بگیره و دولت اساسا نباید جوابگوی سفته بازی باشه
                              من با این دروغگویی و فیلم بازی کردن مخالفم!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

من یک سوال دارم،
                                آیا واقعا بانک مرکزی یک کشوره که ارزش ارز کشور رو نسبت به ارز مرجع جهانی تعیین می کنه؟! این به نظر من ساده لوحانه است!
                                کلی عامل محیطی و داخلی و جهانی و سیاسی و اقتصادی و.... تاثیر می گذاره روی ارزش ارز یک کشور!
                                مثلا من بهمنی! فردا میخوام بگم دلار 500 تومان! واقعا اینجا می مونه؟! چون من گفتم انقدر باشه؟!

به نظر من تنها تاثیرش روی شرکت هایست که با نرخ مرجع صادرات یا واردات می کردند و الان مجبورند صورت های مالیشون رو تغییر بدهند.همین!

نظر

در حال کار...
                                X