"اگر" واقعا این چنین باشد و به هر میزان ارز 1226 تومانی بدهند به نظر من بهترین سرمایه گذاری بلند مدت خواهد بود! البته اگر بدهند!!
نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post"اگر" واقعا این چنین باشد و به هر میزان ارز 1226 تومانی بدهند به نظر من بهترین سرمایه گذاری بلند مدت خواهد بود! البته اگر بدهند!!
توسعه صنایع ایران
حذف صفر از پول ملی
تحولات سیاسی مثبت بعد از هدفمندی
به اعتقاد من بی ارزش ترین زمان ریال در حال سپری شدن است
نظر
-
اين قيمت قيمت مرجع هست دلار تو بازار ازاد قيمتش اين نيست و نخواهد ديد. الان نرخ مرجع 1050 هست براي صادر كننده ها خوب ميشه چون اونا دلارو 1050 تسعير ميكردند از ساله ديگه 1226 تومن ولي اينا اگر عقل تو كلشون بود لا اقل به قيمت مسافرتي نرخ دلارو اعلام ميكردندالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postمخالفم افق بلند مدت اقتصاد ایران به اعتقاد من رشد و بالندگی خواهد داشت
توسعه صنایع ایران
حذف صفر از پول ملی
به نظر من در بلند مدت بالاخره بازار رقابتی خواهد شد و حمایت های دولتی از صنایع پایدار نخواهد بود و دیر یا زود نسبت ها به اندازه ارزش های ذاتی و پشتوانه های ارز ها خواهد بودإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postمخالفم افق بلند مدت اقتصاد ایران به اعتقاد من رشد و بالندگی خواهد داشت
توسعه صنایع ایران
حذف صفر از پول ملی
ولی نرخ 1220 تومن خنده داره
و بسیار بسیار واضحه که به کسی به این نرخ دلار نمیدن و فقط مختص واردات و ... و البته اگه میدادن جز بهترین سرمایه گذاریها بود(لااقل ارزش پول حفظ میشد)
همین سهام حفاری که بسیار شرکت ارزشمندیه خیلی وقته تقریبا قیمت ثابتی داره وقتی دلار بوده 1100 و همین دو روز پیش که دلار بوده 2200 یک قیمت بوده
یعنی ارزش حفاری نسبت به ریال چند وقت پیش 110 تومنه
با این کار فقط نرخ مرجع رفت بالا یعنی کالاها بازم گرون میشن
و یکسال اینده سال سختی خواهد بود برای قشر ضعیف و متوسط
نظر
-
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد
ارز تکنرخی با قیمت 1226 تومان از شنبه در اختیار متقاضیان
خبرگزاری فارس: رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد: از روز شنبه ارز به صورت تکنرخی با قیمت 1226 تومان به متقاضیان عرضه خواهد شد.
خبرگزاری فارس: ارز تکنرخی با قیمت 1226 تومان از شنبه در اختیار متقاضیان
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمود بهمنی با اعلام این خبر افزود: دانشجویان و مسافران برای تهیه ارز دیگر نیازی به مراجعه به بازار آزاد ندارند.
به گفته وی، سعی میکنیم از طریق سیستم بانکی مبالغ بیشتری را در اختیار متقاضیان قرار دهیم.حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
در اصل توسط ناهید پست شده است View Postرئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد
ارز تکنرخی با قیمت 1226 تومان از شنبه در اختیار متقاضیان
خبرگزاری فارس: رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد: از روز شنبه ارز به صورت تکنرخی با قیمت 1226 تومان به متقاضیان عرضه خواهد شد.
خبرگزاری فارس: ارز تکنرخی با قیمت 1226 تومان از شنبه در اختیار متقاضیان
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمود بهمنی با اعلام این خبر افزود: دانشجویان و مسافران برای تهیه ارز دیگر نیازی به مراجعه به بازار آزاد ندارند.
به گفته وی، سعی میکنیم از طریق سیستم بانکی مبالغ بیشتری را در اختیار متقاضیان قرار دهیم.
این با قبل چه فرقی داره؟ خوب مگه قبلا به مسافران ارز داده نمیشد؟
این دقیقا نرخ مرجعه و نه تک نرخی
متاسفانه بزودی دلار پرواز میکنه
نظر
-
نرخ سكه و طلا در بازار تهرانروند تاثیر گذاری سیاست های پولی جدید بانك مركزی بر بازار سكه و طلا همچنان ادامه دارد و با وجود افزایش 60 دلار قیمت هر انس طلا در بازار جهانی ، قیمت سكه روز پنحشنبه در بازار تهران افزایش محسوسی نداشت.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، روز گذشته پس از ابلاغ بسته سیاست های پولی بانك مركزی ، قیمت هر سكه بهار آزادی از یك میلیون و 50 هزار تومان به 790 هزار تومان سقوط كرد، با وجود افزایش قیمت جهانی طلا و رسیدن آن به 1720دلار ، امروز سكه در بازار تهران افزایش قابل ملاحظه ای نداشت .
محمد كشتی آرا ، رئیس اتحادیه طلا و جواهر كشور ، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: نرخ سكه قدیم امروز به رقم 820 هزار تومان ، سكه جدید 810 هزار تومان ، نیم سكه 410 هزار تومان ، ربع سكه 210 هزار تومان ، سكه یك گرمی 110 هزار تومان و طلا خام گرمی 74 هزار تومان رسید.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
عده ای معتقدند که نرخ ارز باید متناسب با نرخ تورم افزایش پیدا کند
و به خاطر همین است که میگویند نرخ واقعی دلار در حال حاضر بالای 2 هزار تومان است ولی عده ای هم اون رو قبول ندارند.
در خصوص تک نرخی شدن برخی دوستان دچار اشتباه نشوند
منظور دلار نرخ مرجع و بازار فرعی(مسافرتی دانشجویی و...)است.
و از این خبرها نیست که به هر کسی هر مقدار خواست بدهند.
این به وارد کنندگان و نیز مسافران و دانشجویان با مدرک و سند داده خواهد شد.
بازار آزاد جای خود باقی است.
منتها با کنترل بازار و افزایش سود بانکی نرخ ازاد رو هم کاهش میدهند که باید دید تا چه حدی کاهش میابد و تداوم ان چه اندازه است.
حتی رسیدن دلار ازاد به 1400 1500 هم نسبت به اول سال بسیار بالا است و عده ای در اول سال دلار 1500 تومانی را به عنوان یک عدد نمادین تا اخر سال عنوان میکردند.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postخب ملت پتو به دست یحتمل جمعه شب دم در بانکها میخوابند..........دعای به راه راست هدایت شدن که جواب نداد دعا میکنیم فردا شب هوا زیاد سرد نباشه ........8-|إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
وحید جان اوضاع با قبل چه فرقی داره؟ که تاکید میکنن تک نرخی
البته من با این نکته موافقم که تو این شرایط نباید به هر میزان در اختیار هم قرار بگیره و باید کنترل شده عرضه بشه و کسی که برا سرمایه گذاری میخاد بره به قیمت ازاد بگیره و دولت اساسا نباید جوابگوی سفته بازی باشه
من با این دروغگویی و فیلم بازی کردن مخالفم!
نظر
-
من یک سوال دارم،
آیا واقعا بانک مرکزی یک کشوره که ارزش ارز کشور رو نسبت به ارز مرجع جهانی تعیین می کنه؟! این به نظر من ساده لوحانه است!
کلی عامل محیطی و داخلی و جهانی و سیاسی و اقتصادی و.... تاثیر می گذاره روی ارزش ارز یک کشور!
مثلا من بهمنی! فردا میخوام بگم دلار 500 تومان! واقعا اینجا می مونه؟! چون من گفتم انقدر باشه؟!
به نظر من تنها تاثیرش روی شرکت هایست که با نرخ مرجع صادرات یا واردات می کردند و الان مجبورند صورت های مالیشون رو تغییر بدهند.همین!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر