طلا اگه کف 4099بشکنه موج Cتایید میشه سقوط تا 3400داریم
نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
Collapse
X
-
در اصل توسط ali141 پست شده است View Postطلا اگه کف 4099بشکنه موج Cتایید میشه سقوط تا 3400داریم
الان که اومد زیر این عدد 4099 و به نظر من هم احتمالش بالاست. البته من نظرم اینکه طلای داخلی خیلی روی 18 حمایت شده و اگه این حمایت از دست بره که به نظرم از دست خواهد رفت تا 15-16 رو راحت میاد پایین
🙏 4نظر
-
طلا 18 عیار در این لحظه هر گرم 15 میلیون و 452 هزار تومن.
بنظر میرسه طلا گارد نزولی گرفته و هم اکنون در تایم روزانه زیر ابر نزولی معامله میشه.
من احتمال میدم طلا ممکنه پرنوسان و زمانبر قیمت هر گرمش به 12 میلیون و 700 هزار تومن هم برسه.
البته در محدوده 14میلیون و 800 هزار تومن یه حمایتی قویی داره..
البته این نظر شخصی منه،ممکنه اشتباه هم باشه.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
👍 6🙏 4نظر
-
درود
سطح 4099 که قبلا عرض شد تا اینجا که کندل روزانه و هفتگی بسته نشده و تقویت شاخص دلار از دست رفته..... باید دید که تثبیت میده یا خیر
یک زون حمایت هفتگی (Weekly POI) در دامنه 4030 تا 3928 داریم که در حال حاضر وارد این زون شده و باید منتظر ری اکشن به این سطح بود...... در صورت شکست این زون گپ هفتگی 3884 تا 3791 و در صورت ادامه اصلاح ، یک گپ ماهانه که مهم تلقی میشه در دامنه 3819 تا 3454 هم به عنوان زونهای حمایت در مسیر قیمت هستند
RSI در تایم هفتگی تا این لحظه به 35 رسیده قبلا در اکتبر 2023 به این سطح واکنش داده و قیمت را به سمت بالا برده ....... RSI ماهانه بالای 50 است و روزانه در حال ورود به منطقه اشباع فروشه
هیستوگرام MACD ماهانه و هفتگی نشان از قدرت فروشندگان داره و در تایم روزانه ممکنه با واگرایی مواجه شویم که برگشت موقت را محتمل میکنه
در روزهای آتی هم داده های اقتصادی را پیش رو داریم که به نظر مارکت بهشون خوش بین نیست
ارادت
🙏 3👏 1😂 1نظر
-
پیش بینی سایت trading economics
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
🙏 1نظر
-
تحلیل رسول پلارک از انس جهانی
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
🙏 2نظر
-
طلای جهانی 4128
با این قیمت و قیمت دلار، ريالقیمت طلای 18 عیار حباب منفی داره.
احتمالا امروز هم صندوق های طلا مثبت باشند..بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
🙏 3نظر

نظر