کدام کارگزاری ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • axy
    ستاره دار(21)
    • Jul 2012
    • 692

کدام کارگزاری ؟

سلام دوستان .

کارگزار من متاسفانه علی رقم گردش بالای یک میلیارد تومن من در ماه از تخصیص اعتبار به بنده خود داری کرد و من میخوام کارگزار خودم رو عوض کنم .

از عزیزان هم تالاری میخوام تا کارگزاری با بالاترین امکانات و اعتبار رو معرفی کنن تا با ایجاد رقابت بیشتر کیفیت خدمات کارگزاری ها بالاتر بره و من هم بتونم یه کارگزاری بهتر پیدا کنم .

ممنون .
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

با سلام سری هم به دفتر کار گزاری کشاورزی و مفید داشته باشید با تشکر
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• axy
      ستاره دار(21)
      • Jul 2012
      • 692

اول از کار گزار خودم شروع میکنم .

کارگزاری مفید :

گردش مالی من هر ماه بالای یک میلیارده ولی برای دادن اعتبار 5 میلیون تومنی هم برام ناز کرده و گفته شاید چند هفته بعد بهت بدیم !!

تو عرضه اولیه ها هم زیاد جالب عمل نمیکنه چون کلا کاربر نون خشک توش زیاده .

اما از لحاظ امکانات نرم افزاری عالیه و واقعا ازش راضیم .

در کل اگه سرمایتون کمه سراغش برید اما اگه زیاد معامله میکنید و حرفه ای هستید اصلا طرفش نرید.

نظر

• fallah
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 692

با سلام و تبریک
        تایپک خوبی ایجاد کردی و بهت تبریک میگم
        Axyجان شما درست میگی ولی این دادن اعتبار کمی کارگزارهارو ترسونده بخاطر کلاهبرداری عده ای سودجو ولی گردش شما هم کم نیست
        الان من خودم تو کارگزاری که واسه خودمه کلا ده تا مشتری دارم و اعتبار و عرضه واسه این ده نفره و سرمو شلوغ نکردم تا اون حد.باهم خرید و فروش میکنیم و دردسری هم جلو را راهمون نیست.
        من به مشتریام که همشو میشناسم به اندازه سرمایشون بهشون اعتبار دادم.البته واسه اونایی که گردششون مثل شماست و خوب هم کار میکنن،عرضه اولیه هم به اندازه گردششون میدم
        بعنوان مثال اگه یکی گردشش یک پنجم کل استیشن باشه من یک پنجم یه استیشن رو بهش عرضه اختصاص میدم(از سهمیه شعبه) و وحید هم بپرسی تایید میکنه.
        توصیه من اینه که به کارگزاری مراجعه کن که اولا تعداد مشتری کم داشته باشه و ثانیا قبلش باهاش صحبت کن و حرفا تو بهش بگو،مثلا مفید و کشاورزی اونقد مشتری دارن که ریسک
        دادن اعتبار رو کم قبول میکنن
        منم هستم خدمتت و هرسوالی باشه در خدمتم

نظر

• fallah
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 692

من تقریبا با همه کارگزاریها در ارتباطم و بخاطر ایجاد این تایپکت اسمشونو با شرایطش واست اینجا مینویسم ولی اگه میخوای اعتبار و عرضه خوب بگیری بیا پیش خودم(شوخی کردم)
          انشالله تا امروز عصر واست میذارم اونارو

نظر

• moslemi
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 103

[QUOTE=axy;303100]اول از کار گزار خودم شروع میکنم .

کارگزاری مفید :

گردش مالی من هر ماه بالای یک میلیارده ولی برای دادن اعتبار 5 میلیون تومنی هم برام ناز کرده و گفته شاید چند هفته بعد بهت بدیم !!

در کل اگه سرمایتون کمه سراغش برید اما اگه زیاد معامله میکنید و حرفه ای هستید اصلا طرفش نرید.
            [/QUOTE

دوست عزیز:
            با این حجم کارت درنگ نکن و سریع کارگزاریت رو عوض کن پیش هر کارگزاری بری روی هوا می زنند کارگزاری مفید چون کارگزاری های نه چندان خوب بورسی است.

نظر

• fallah
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 692

[QUOTE=moslemi;303140]
              در اصل توسط axy پست شده است View Post
              اول از کار گزار خودم شروع میکنم .

کارگزاری مفید :

[/QUOTE

دوست عزیز:
              با این حجم کارت درنگ نکن و سریع کارگزاریت رو عوض کن پیش هر کارگزاری بری روی هوا می زنند کارگزاری مفید چون کارگزاری های نه چندان خوب بورسی است.
              ربطی به رو هوا زدن نداره چون همه فک میکنن همه گردش میره تو جیب کارگزار در حالی که کارمزد گردش ها فقط۴دهم میرسه به جیب کارگزار
              دیگه اسم کارگزاری نمیارم و فقط میگم بدونین یه نفر تو کارگزاری ۶ماه کار کرد و کارمزد۲۰میلیونی واسه کارگزارش ایجاد کرد و با گرفتن یه اعتبار ۱۰۰میلیونی برد و جای دیگه فروخت و فرار کرد،جسارت نشه ولی بیشتر کارگزاریها این ریسک رو نمیکنن اعتبار بدن و بعد اون قانون جدیدی که اومدی کمتر به دادن اعتبار روی میارند
              من الان تو شعبه خودم به اون افرادی که میشناسم اعتبار میدم و با این حال باز میترسم ضرر کنن و بیا که رفتیم و ناظر عوض میکنن و جای دیگه از طریق رابط میفروشن

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط axy پست شده است View Post
                سلام دوستان .

کارگزار من متاسفانه علی رقم گردش بالای یک میلیارد تومن من در ماه از تخصیص اعتبار به بنده خود داری کرد و من میخوام کارگزار خودم رو عوض کنم .

از عزیزان هم تالاری میخوام تا کارگزاری با بالاترین امکانات و اعتبار رو معرفی کنن تا با ایجاد رقابت بیشتر کیفیت خدمات کارگزاری ها بالاتر بره و من هم بتونم یه کارگزاری بهتر پیدا کنم .

ممنون .
                درود
                کارگزار بنده در زمینه تخصیص اعتبار ماهانه و عرضه های اولیه خوب عمل میکنه
                اگر مایل بودین موارد درخواستی و مورد نظر خودتون (خدمات قابل ارایه کارگزار) رو در پیام خصوصی برای بنده بفرستین تا فردا با مدیر کارگزاری صحبت کنم
                گرچه با توجه به گردش حساب شما،من مطمئنم که بهتون اعتبار میده
                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• majid2010
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 63

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                  درود
                  کارگزار بنده در زمینه تخصیص اعتبار ماهانه و عرضه های اولیه خوب عمل میکنه
                  اگر مایل بودین موارد درخواستی و مورد نظر خودتون (خدمات قابل ارایه کارگزار) رو در پیام خصوصی برای بنده بفرستین تا فردا با مدیر کارگزاری صحبت کنم
                  گرچه با توجه به گردش حساب شما،من مطمئنم که بهتون اعتبار میده
                  لطف می کنید اسم کارگزاریتونو بگید ؟

نظر

• majid2010
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 63

یعنی راهی نداره که مشتری نتونه کارگزار ناظر رو عوض کنه !؟ اینجوری که اعتبار دادن دل شیر میخواد !

نظر

• homework
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 747

دوستان عزیز behnam , fallah
                      قراره اینجا نام کارگذاری هم برده بشه تا دیگران هم استفاده کنن
                      لطفا به پیام خصوصی ارجاع ندهید
                      و اگر کارگذار خوب رو شناسایی کردین با پارامترایی که ذکر شده را اینجا بیان کنید
                      تا دیگر دوستان هم به نحو احسن استفاده کنن و این تایپک هم ارتقا پیدا کنه
                      دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• fallah
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 692

در اصل توسط homework پست شده است View Post
                        دوستان عزیز behnam , fallah
                        قراره اینجا نام کارگذاری هم برده بشه تا دیگران هم استفاده کنن
                        لطفا به پیام خصوصی ارجاع ندهید
                        و اگر کارگذار خوب رو شناسایی کردین با پارامترایی که ذکر شده را اینجا بیان کنید
                        تا دیگر دوستان هم به نحو احسن استفاده کنن و این تایپک هم ارتقا پیدا کنه
                        جناب homework اخه اسمش رو بیاریم میگن فلانی اومد تبلیغ کارگزاری کرد
                        من کارم اوردن شعبه کارگزاری به شهرهای مختلفه و حقوقمو دارم میگیرم و مشتری بیاد و نیاد به حقوق من اونچنان تاثیر نداره ولی از خود وحید۲۰ هم بپرسی در مورد شعبه من میگه توش چه خبره
                        من خودم سرپرست شعبه هم هستم و بلانسبت کارگزار ها باید بگم ۹۰درصد کارگزاریها خیلی کثیف کار میکنن،میبینی تو عرضه اولیه همش میدن به خودشون و فامیلها و اطرافیان و یا تو اعتبار برمیگردن همه اعتبار رو برمیدارن به خودشون ولی در مورد کارگزاری ما
                        اسمش کارگزاری پارس گستر خبره شعبه زنجان هست که واسه دانایان پارس هست و زیر نظر بانک انصاره
                        شرایطشم مشتری یکماه کار میکنه و از اول ماه دوم اعتبار میده مثلا شخصی گردشش میلیاردی باشه اندازه داراییش اعتبار میده(به گردش بالای ۲۰۰میلیون اعتبار تعلق میگیره) و یعنی شخصی صد میل داشته باشه نزدیک صد تومنم اعتبار یکماهه میده که البته کارمزد ماهی ۱.۵درصد هم بهش تعلق میگیره و سرماه هم باید تسویه کنه مگه اینکه تو ضرر باشه اونموقع هم یه مقدار هوای مشتری رو داره و میگه مقداریشو بذار بمونه واسه ماه بعد،در مورد عرضه اولیه هم به اندازه گردش عرضه میده و کم باشه کم عرضه میده و زیاد باشه زیاد میده
                        اینم بگم قبل دادن اعتبار باید کمی اعتماد ایجاد شه

نظر

• majid2010
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 63

مبلغ اعتباری که کارگزاریتون میده خیلی خوبه ولی شرط گردش بالای دویست میلیون به نظرم خرابش کرده . چون اجازه سهامداری نمیده و اگه بخواید از اعتبار استفاده کنید مدام باید نوسان بگیرید مگه اینکه سرمایتون بالا باشه .

نظر

• abbasrahmani
                            عضو عادی
                            • Feb 2012
                            • 38

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
                            جناب homework اخه اسمش رو بیاریم میگن فلانی اومد تبلیغ کارگزاری کرد
                            من کارم اوردن شعبه کارگزاری به شهرهای مختلفه و حقوقمو دارم میگیرم و مشتری بیاد و نیاد به حقوق من اونچنان تاثیر نداره ولی از خود وحید۲۰ هم بپرسی در مورد شعبه من میگه توش چه خبره
                            من خودم سرپرست شعبه هم هستم و بلانسبت کارگزار ها باید بگم ۹۰درصد کارگزاریها خیلی کثیف کار میکنن،میبینی تو عرضه اولیه همش میدن به خودشون و فامیلها و اطرافیان و یا تو اعتبار برمیگردن همه اعتبار رو برمیدارن به خودشون ولی در مورد کارگزاری ما
                            اسمش کارگزاری پارس گستر خبره شعبه زنجان هست که واسه دانایان پارس هست و زیر نظر بانک انصاره
                            شرایطشم مشتری یکماه کار میکنه و از اول ماه دوم اعتبار میده مثلا شخصی گردشش میلیاردی باشه اندازه داراییش اعتبار میده(به گردش بالای ۲۰۰میلیون اعتبار تعلق میگیره) و یعنی شخصی صد میل داشته باشه نزدیک صد تومنم اعتبار یکماهه میده که البته کارمزد ماهی ۱.۵درصد هم بهش تعلق میگیره و سرماه هم باید تسویه کنه مگه اینکه تو ضرر باشه اونموقع هم یه مقدار هوای مشتری رو داره و میگه مقداریشو بذار بمونه واسه ماه بعد،در مورد عرضه اولیه هم به اندازه گردش عرضه میده و کم باشه کم عرضه میده و زیاد باشه زیاد میده
                            اینم بگم قبل دادن اعتبار باید کمی اعتماد ایجاد شه
                            سلام . آقای فلاح میشه لطف کنید و شرایط تاسیس یه شعبه کارگزاری رو بفرمایید ؟
                            ديوانگي یعنی ادامه دادن همان رفتار و مسیر هميشگي و انتظار نتيجه متفاوت داشتن!|-)

نظر

• fallah
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 692

در اصل توسط majid2010 پست شده است View Post
                              مبلغ اعتباری که کارگزاریتون میده خیلی خوبه ولی شرط گردش بالای دویست میلیون به نظرم خرابش کرده . چون اجازه سهامداری نمیده و اگه بخواید از اعتبار استفاده کنید مدام باید نوسان بگیرید مگه اینکه سرمایتون بالا باشه .
                              در کل اعتبار واسه افراد حداقل سرمایه ۵۰میلیونی هست و یا افرادی که تو بازار هرروز فعالن
                              شخص اگه بتونه خودشو عادت بده از اعتبار استفاده نکنه خیلی بهتره و یا اینکه در موقعهایی که میدونه سهم تو کوتاه مدت رشد داره استفاده کنه چون گردش زدن با ضرر فقط جیب کارگزار رو پر میکنه
                              واسه افرادی که بلدن از اعتبار استفاده کنن اعتبار گزینه خوبیست نه اینکه همه افراد با همون اعتبار سرمایشون رو به صفر برسونن

نظر

در حال کار...
                              X