در اصل توسط m_r_anari پست شده است
View Post
کدام کارگزاری ؟
Collapse
X
-
[COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]
-
در اصل توسط کاویانی پست شده است View Postدوست گرامی شما با کدوم کارگزاری کار میکنید که وجوه فروش رو مستقیم به حساب ملت واریز میکنه؟ من خودم با مفید کار میکنم که اتفاقا حساب اصلیش بانک ملت هست که مبلغ خرید رو مستقیم از حساب برداشت میکنه، چند ماه پیش زنگ زدم پرسیدم که هنگام فروش هم پول مستقیم به حساب ملت واریز میشه که گفتند نه!
کارگزاری ها پول رو بعد از چند روز به حساب مشتریان می ریزند و مستقیم بعد از معامله برداشت نمیشه
نظر
-
در اصل توسط behzad2007 پست شده است View Postممنون دوست عزیز از پاسختون احتیاجی نیست زنگ بزنیم کارگزاری خودشون مثلا برای سهم شپاس 400 سهم رو اختصاص میدن دگه من فقط باید دستور رو بدم درسته؟در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط alibati پست شده است View Postفکر می کنم به این دلیل باشه که
کارگزاری ها پول رو بعد از چند روز به حساب مشتریان می ریزند و مستقیم بعد از معامله برداشت نمیشه
پول معامله گر همیشه تو کارگزاریه و فقط زمانی به حساب بانکی معامله گر واریز میشه که معامله گر درخواست بده.در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط کاویانی پست شده است View Postدوست گرامی شما با کدوم کارگزاری کار میکنید که وجوه فروش رو مستقیم به حساب ملت واریز میکنه؟ من خودم با مفید کار میکنم که اتفاقا حساب اصلیش بانک ملت هست که مبلغ خرید رو مستقیم از حساب برداشت میکنه، چند ماه پیش زنگ زدم پرسیدم که هنگام فروش هم پول مستقیم به حساب ملت واریز میشه که گفتند نه!اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط alibati پست شده است View Postبرای سوال در مورد ثبت نام
احتمالا شنبه برم صبا تامین
کارگزار بزرگ برای مشتری مثل ما که سرمایه اش کمه دردسره
یکی از خوبیهای مفید اینه که به سوالاتی که اینترنتی مطرح میشه به خوبی پاسخ میدن در حالیکه من در چندین کارگزاری دیگه سوال گذاشتم ولی هیچکدوم جواب ندادن .
البته صلاح با خودتون . شاید صبا تامین از نظر آینده نگری بهتر باشه .آخرین ویرایش توسط majid2010؛ 2013/04/11, 15:16.
نظر
-
من همیشه با 8700 مفید تماس میگیرم همیشه هم کارم راه افتاده. مثل موارد زیر:
- نرم افزار و پسورد معامله سهام با گوشی سونی اریکسون K800
- تغییر ناظر
- مشاهده نشدن حق تقدم برخی سهم هام در انلاین یا اینترنتی
-...
مشکلاتی از این دست ربطی به میزان موجودی نداره و مفید همیشه به خوبی پاسخگو بوده.
ضمناً یکی از کارای خیلی خوب مفید این بوده که تو عرضه اولیه شاوان که آنلاینها فقط 3 ردیف اول تقاضا رو میدیدن بهشون پیغام داده بود که تمرکز تقاضای قیمت تو محدوده 270 تومنه. به این طریق داشت آنلاینهاش رو راهنمایی میکرد که مبادا شاوان 700 800 تومنی بگیرندر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
کارگزاری سرمایه گذاری ملی هم نرم افزار on line خود را از رایان هم افزا به تدبیر پرداز تغییر داد.
انصافا از زمان تغییر این نرم افزار مشکلات قطعی من هم حل شد و اکنون کاملا راضی هستم.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
دوستان عزیز کارگزاری سمت اریا شهر اگه کسی میشناسه راهنمائی کنه واسه یکی از دوستان میخوام که ایشون تازه کارند و چون از ویلچر استفاده دارند کمی براشون سخته هرجایی برن متشکرم...حیوانات بیگناه را حمایت کنید...برای کمک به نگهداری از حیوانات آسیب دیده و بی سرپناه www.Cal.ir :x
نظر
-
در اصل توسط mehdi tanha پست شده است View Postدوستان عزیز کارگزاری سمت اریا شهر اگه کسی میشناسه راهنمائی کنه واسه یکی از دوستان میخوام که ایشون تازه کارند و چون از ویلچر استفاده دارند کمی براشون سخته هرجایی برن متشکرم...
احتیاج به مراجعه حضوری نیست الان اکثر کارگزاریها به صورت غیر حضوری هم کد آنلاین میدن . باید فرمها را از سایت کارگزاری بگیری و تکمیل و امضا کنی و بعد ببری محضر تا امضای شما را گواهی کنه و بعد فرمها را برای کارگزاری پست کنی .
نظر
نظر