کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام بر همه دوستان
دوستانی که در تهران سکونت دارند و از کارگزارشون راضی نیستند میتونند برای بنده پیغام خصوصی دهند . امیدوارم که بتونیم میزبان خوبی باشیم.
متشکر از پاسخ شما ،من با آگاه کار می کنم در شهرمان چند بار مراجعه کردم گفتندن فقط به معاملات با حجم بالا_(میلیارد)آن هم برای سه چهار روز اعتبار میدیم ،شما کدام کارگزاری رو مد نظر دارید
فاکتور های فعلی من برای یه کارگزار خوب :
قانونی!
کاردان و صادق
با انصاف
پاسخگو و پیگیر درخواستهای مشتری بهره مند از نرم افزار تدبیر
دادن اعتبار به مشتری( اگرچه آنقدرها هم واسم مهم نیست)
......
ممنون میشم اگر کمک کنید
در ضمن اگر ممکنه لطف کنید بگین خودتون با کدوم کارگزاری کار میکنید و علل انتخابتون چی بوده
باز هم تشکر
مدتی است دارم با کارگزاری آگاه کار می کنم...
خیلی خوب است.
راضی ام.
برای من مهم تخفیف روی کارمزد است که خوب می دهد...
البته یک چیز مسخره دارد به نام مسابقه که هر روز باید در آن شرکت کنی و بر حسب آن و نیز بر حسب داد و ستدهایی که انجام می دهی یک رتبه به تو می دهد که با آن رتبه می توانی تخفیف بگیری...
تخفیف نهایتا 25 درصد کارمزد کارگزاری است که رقم خوبی است... خیلی خوب!
در مورد اعتبار هم... وام می دهد ولی من هیچ وقت دنبالش نبوده ام... دو نوع وام می دهد یکی با بهره که مثلا وام 10 میلیون ریالی سه ماهه را باید (چه می دانم... مثلا) 10 هزار ریال بخری... یکی هم وام بدون بهره که بر حسب رسوب مانده حسابت به تو می دهند... (مثلا امسال اگر کلا 100 میلیون ریال ته حسابت مانده باشد (در تمام روزها) 25 میلیون ریال مثلا به تو وام قرض الحسنه می دهند...) که البته برای اهلش خوب است ولی چون من هیچ وقت اهل وام گرفتن نبوده ام دنبال این قضیه هم نبوده ام...
در آینده ان شاء الله...
اگر به جای این وام قرض الحسنه مانند مفید به ازای رسوب پول به مشتریان سود می داد خیلی خوب می شد... بهتر می شد... چه می دانم... شاید هم این گونه وام قرض الحسنه بهتر باشد... یعنی در حقیقت اگر مانند قضیه ی رهن و اجاره این دو پارامتر قابل تبدیل و برابر هم باشند، در این صورت برای یک بورس باز حرفه ای وام قرض الحسنه به مراتب بهتر از سود 16 درصد اوراق است! (چرا که اگر کمتر از این مقدار قرار بود خودش سود بسازد دیگر بورس باز نمی شد و می رفت اوراق می خرید!!!)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر