کدام کارگزاری ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amirhm
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 140

دوستان عزیز آیا شما هم با آنلاین مهرآفرین مشکل دارید ؟ بهیچ عنوان قابل کار نیست ! قبلا از سیستم قدیمی که بموازات همین سیستم جدید در دسترس بود بدون مشکل کار میکردم ولی از وقتی که سیستم قدیمی از دسترس خارج شده اکثر موارد سیستم دچار مشکله !

نظر

• ققنوس
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 39

سلام به همه اساتید
      ببخشید یک سوال داشتم میخواستم اگر ممکنه دوستانی که اطلاع دارند پاسخ بدند
      ببخشید اگر جاش تو این تاپیک نبود

یکی از آشناهای ما نزدیک به 10 ماه پیش سهامشو که از طرف ادارشون بهش داده بودند
      میبره تو یکی از کارگزاری ها تا براش بفروشند
      بعد چند روز میره تا جوابشو بگیره بهش میگن مشتری نداره و اون هم در قسمت انصرافی برگه درخواست امضا میکنه
      و برگه سهامشو میگره و بی خیالش میشه تا اینکه چند روز پیش میره تا دوباره تو یک کارگزاری دیگه بفروشه بهش میگن که
      این سهام مال شما نیست و قبلا فروخته شده!
      وقتی پیگیری میکنه کارگزار اولی بهش میگه ببخشید اشتباه شده!! و همون موقع سهامشو فروخته بودند!!
      و بهش گفتند که در عوضش از سهام شبندر یا شپنا و امثال اینها که الان تو رشدند (البته به قیمت روز) بهت میدیم!!!
      و گفتند اگر هم بخواهی شکایت کنی ما باید از همون سهام خودت به همون تعداد بهت بدیم!!!
      سهام خودش هم بانکی بوده که الان هم همون قیمته

حالا میخواد ببینه که میتونه با شکایت حقشو بگیره و باید کجا بره؟

با سپاس از دوستان

نظر

• alizali
        کاربر فعال
        • Jan 2013
        • 457

در اصل توسط ققنوس پست شده است View Post
        سلام به همه اساتید

بعد چند روز میره تا جوابشو بگیره بهش میگن مشتری نداره و اون هم در قسمت انصرافی برگه درخواست امضا میکنه
        و برگه سهامشو میگره و بی خیالش میشه تا اینکه چند روز پیش میره تا دوباره تو یک کارگزاری دیگه بفروشه بهش میگن که
        وقتی پیگیری میکنه کارگزار اولی بهش میگه ببخشید اشتباه شده!! و همون موقع سهامشو فروخته بودند!!
        و بهش گفتند که در عوضش از سهام شبندر یا شپنا و امثال اینها که الان تو رشدند (البته به قیمت روز) بهت میدیم!!!
        و گفتند اگر هم بخواهی شکایت کنی ما باید از همون سهام خودت به همون تعداد بهت بدیم!!!

با سپاس از دوستان
        ایشون برگه سهام رو دارند و قانونا سهام دار اون شرکت هستند
        حالا هر کی فروخته برای ایشون باید برگه سهام رو هم می گرفته و ابطال میزده

نظر

• moslemi
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 103

سلام به همه اساتید

با سپاس از دوستان
          دوست عزیز:
          آره میتونه شکایت کنه و حقش رو بگیره از همان سهام با برایش می گیرند اگر سهامش ارزشمند نیست بگو به قیمت امروز همان سهم براش شپنا بخرند بهتر است.

نظر

• رضا شمس
            عضو عادی
            • May 2011
            • 24

در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
            دوستان عزیز آیا شما هم با آنلاین مهرآفرین مشکل دارید ؟ بهیچ عنوان قابل کار نیست ! قبلا از سیستم قدیمی که بموازات همین سیستم جدید در دسترس بود بدون مشکل کار میکردم ولی از وقتی که سیستم قدیمی از دسترس خارج شده اکثر موارد سیستم دچار مشکله !
            من با نهایت نگر کار میکنم.از نرم افزار رایان هم افزا استفاده میکند. بله از وقتی از سیستم قدیم نمیشود استفاده کرد سرعت خیلی پایین است و در سفارش گذاشتن هم تاخیر دارد.تماس گرفتم جواب درست حسابی ندادند.

نظر

• بیل گیتس
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 167

سلام به همه اساتید

با سپاس از دوستان
              اصلا مهم نیست که سهم بالا رفته یا اصلا 200 درصد ریحته و این حرف از اساس مفته که اگه شکایت کنی ما باید همون سهم رو بهت بدیم.
              مثل یه دزد یا کلاه بردار میمونه که فقط بگن تو ازادی و برو مالی رو که دزدی یا کلاه بردای کردی وردار بیار.
              فروش مال غیر بوده و یک جرم کیفری است و حکمش علاوه بر رد مال (خرید همان سهم ) زندان است و جریمه نقدی.
              لذا اگر واقعا سوئ نیتی بوده که حتما شکایت کنید و پوست سرش رو بکنید و اگر انصافا عمدی نبوده از خیرش بگذرید.
              دستور فروش امضا کرده یا نه ؟ و تو این مدت پول حاصل از فروش کجا بوده؟ و برگه سهم تحویل داده است یا نه؟اساس این تیپ کارا باید در بازار ریشه کن شود.
              اسم کارگزاریش رو هم بفرمایید.

نظر

• ققنوس
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 39

دستور فروش امضا کرده یا نه ؟ و تو این مدت پول حاصل از فروش کجا بوده؟ و برگه سهم تحویل داده است یا نه؟اساس این تیپ کارا باید در بازار ریشه کن شود.
                اسم کارگزاریش رو هم بفرمایید.
                با سپاس از دوستان
                والا من خودم اونطوری خرید و فروش نکردم مثل اینکه وکالت فروش یا همچین چیزی میگیرند تا به جاش بفروشند
                ولی میگفت زیر برگه تو قسمت انصراف را امضا کردم
                جناب بیل گیتس مشکل همینجاست 10 ماه پول این بنده خدا دست اونها بوده
                اون موقع اگه با اون پول شبندر 200 تومنی خریده باشند (یا اگه خودش خریده بود) پولش 5 برابر شده بود
                چرا باید به قیمت روز سهم بهش بدند
                اسم کارگزاری را هم اجازه بدید نگم چون میگن داره تبلیغ منفی یا خراب میکنه
                البته اگه حق این بنده خدا را ندادند میگم که همه بشناسنشون

نظر

• وحید نصیری
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 594

دوستان عزیز اخیرا کارگزاری مفید با من مشکل پیدا کرده و نمیدونم چرا تو روزای حساس که میخوام تصمیمای بزرگم رو عملی کنم این مشکلا برام پیش میاد .......

1- از عزیزان شیرازی میخواستم یک کارگزاری بهم معرفی کنند که از مفید بدتر نباشه و هم اینکه ازش راضی باشند اعتباری هم با سرمایه 27 تومن بده بدک نیست ولی زیاد مهم نیست .....:)

2- یک سوالی برا من پیش اومده : بنده امروز چون ساعات معاملات در بازار نبودم درخواست خریدم رو به صورت اینترنتی معتبر تا تاریخ دادم (ساعت 7:46 ) و رفتم سراغ کارای عقب مونده ....

الان تو حساب من پولم بلوکه است ولی سهمی در سبد ندارم ..... خود سایت مفید زده ساعت 7:46 ارسال اتوماتیک به تالار شده با توجه به اینکه درخواست ما جزو نفرات اول بوده ، با توجه به سیستم مفید به نظر شما خرید من انجام شده یا خیر (فیلم رو که ببازبینی میکنم صف اول صبحش سنگین نبوده یعنی اگه درخواست راس ساعت 8:30 وارد شده باشه باید به ما رسیده باشه )

اگه کسی منظورم رو فهمید جواب بده چون خودمم نفهمیدم چی نوشتم :x
                  آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/05/04, 17:40.
                  بهترین تفریح خوابه!

نظر

• satyr
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1229

دوستان اگر کارگذاری میشناسن که اعنبار میده لطفا بگن
                    نه اینجوری که بگه یکی دوماه کار کن بعدا میدیم بعد دودره کنه ؟

نظر

• mehdi9990
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 150

دوستان معمولا کارگزاریها روی چه سرمایه ای به مشتریانشان اعتبار میدهند ؟ و این اعتبار دادن چگونه است ؟ اگر دوستی اطلاعات کافی توی این زمینه داره ممنون میشم کمی برای بنده توضیح بده ، من با سرمایه حدود 230 با مفید کار میکنم ولی هنوز یک ریال به بنده اعتبار نداده .

نظر

• mostafa90
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 136

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
                        دوستان معمولا کارگزاریها روی چه سرمایه ای به مشتریانشان اعتبار میدهند ؟ و این اعتبار دادن چگونه است ؟ اگر دوستی اطلاعات کافی توی این زمینه داره ممنون میشم کمی برای بنده توضیح بده ، من با سرمایه حدود 230 با مفید کار میکنم ولی هنوز یک ریال به بنده اعتبار نداده .
                        اعتبار رو نمیدونم ولی اخیرا کارگزاری مفید یه طرحی راه انداخته به نام پلکان. خلاصه این طرح اینه که با انجام معامله به شما امتیاز تعلق میگیره و بعد از اینکه امتیاز به حد مشخصی رسید میتونید درخواست پاداش یا هدیه بدید... جوایزش هم گوشی و لپ تاپ و پرینتر و .... هستش.

لینک ثبت نام:

کد معرفی نامه: (هر کد یکبار قابل استفاده است)

10498457
                        10498543
                        10498191
                        10493854
                        10495582
                        10492434
                        10495578
                        10498128
                        10494313

اگر هم خواستید ایمیلتونو بدید تا دعوتنامه رو براتون ارسال کنم.

نظر

• farhad894
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 251

دوستانی که به دعوت نامه شرکت کارگزاری مفید جهت افزایش امتیاز نیاز دارن پیاغام بزنن یا ایملی بفرستن farhad894@chmail.ir

نظر

• mehdi9990
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 150

در اصل توسط mrz12345 پست شده است View Post
                            اعتبار رو نمیدونم ولی اخیرا کارگزاری مفید یه طرحی راه انداخته به نام پلکان. خلاصه این طرح اینه که با انجام معامله به شما امتیاز تعلق میگیره و بعد از اینکه امتیاز به حد مشخصی رسید میتونید درخواست پاداش یا هدیه بدید... جوایزش هم گوشی و لپ تاپ و پرینتر و .... هستش.

لینک ثبت نام:

10498457
                            10498543
                            10498191
                            10493854
                            10495582
                            10492434
                            10495578
                            10498128
                            10494313

جناب mrz12345 مگر شما توی کارگزاری مفید هستید ?

نظر

• علی بابا
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 972

در اصل توسط mrz12345 پست شده است View Post

لینک ثبت نام:

10498457
                              10498543
                              10498191
                              10493854
                              10495582
                              10492434
                              10495578
                              10498128
                              10494313

سلام
                              منور از معامله ، همون خرید فروش های معمولی از طریق در گاه مفید انلاین است؟ چون من به مرحله تعهد نامه اش رسیدم و . . .
                              سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• mostafa90
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 136

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
                                سلام
                                منور از معامله ، همون خرید فروش های معمولی از طریق در گاه مفید انلاین است؟ چون من به مرحله تعهد نامه اش رسیدم و . . .
                                بله. همون آنلاین هستش

نظر

در حال کار...
                                X