دوستان عزیز آیا شما هم با آنلاین مهرآفرین مشکل دارید ؟ بهیچ عنوان قابل کار نیست ! قبلا از سیستم قدیمی که بموازات همین سیستم جدید در دسترس بود بدون مشکل کار میکردم ولی از وقتی که سیستم قدیمی از دسترس خارج شده اکثر موارد سیستم دچار مشکله !
کدام کارگزاری ؟
Collapse
X
-
سلام به همه اساتید
ببخشید یک سوال داشتم میخواستم اگر ممکنه دوستانی که اطلاع دارند پاسخ بدند
ببخشید اگر جاش تو این تاپیک نبود
یکی از آشناهای ما نزدیک به 10 ماه پیش سهامشو که از طرف ادارشون بهش داده بودند
میبره تو یکی از کارگزاری ها تا براش بفروشند
بعد چند روز میره تا جوابشو بگیره بهش میگن مشتری نداره و اون هم در قسمت انصرافی برگه درخواست امضا میکنه
و برگه سهامشو میگره و بی خیالش میشه تا اینکه چند روز پیش میره تا دوباره تو یک کارگزاری دیگه بفروشه بهش میگن که
این سهام مال شما نیست و قبلا فروخته شده!
وقتی پیگیری میکنه کارگزار اولی بهش میگه ببخشید اشتباه شده!! و همون موقع سهامشو فروخته بودند!!
و بهش گفتند که در عوضش از سهام شبندر یا شپنا و امثال اینها که الان تو رشدند (البته به قیمت روز) بهت میدیم!!!
و گفتند اگر هم بخواهی شکایت کنی ما باید از همون سهام خودت به همون تعداد بهت بدیم!!!
سهام خودش هم بانکی بوده که الان هم همون قیمته
حالا میخواد ببینه که میتونه با شکایت حقشو بگیره و باید کجا بره؟
با سپاس از دوستان
نظر
-
در اصل توسط ققنوس پست شده است View Postسلام به همه اساتید
بعد چند روز میره تا جوابشو بگیره بهش میگن مشتری نداره و اون هم در قسمت انصرافی برگه درخواست امضا میکنه
و برگه سهامشو میگره و بی خیالش میشه تا اینکه چند روز پیش میره تا دوباره تو یک کارگزاری دیگه بفروشه بهش میگن که
وقتی پیگیری میکنه کارگزار اولی بهش میگه ببخشید اشتباه شده!! و همون موقع سهامشو فروخته بودند!!
و بهش گفتند که در عوضش از سهام شبندر یا شپنا و امثال اینها که الان تو رشدند (البته به قیمت روز) بهت میدیم!!!
و گفتند اگر هم بخواهی شکایت کنی ما باید از همون سهام خودت به همون تعداد بهت بدیم!!!
با سپاس از دوستان
حالا هر کی فروخته برای ایشون باید برگه سهام رو هم می گرفته و ابطال میزده
نظر
-
با سپاس از دوستان
آره میتونه شکایت کنه و حقش رو بگیره از همان سهام با برایش می گیرند اگر سهامش ارزشمند نیست بگو به قیمت امروز همان سهم براش شپنا بخرند بهتر است.
نظر
-
در اصل توسط Amirhm پست شده است View Postدوستان عزیز آیا شما هم با آنلاین مهرآفرین مشکل دارید ؟ بهیچ عنوان قابل کار نیست ! قبلا از سیستم قدیمی که بموازات همین سیستم جدید در دسترس بود بدون مشکل کار میکردم ولی از وقتی که سیستم قدیمی از دسترس خارج شده اکثر موارد سیستم دچار مشکله !
نظر
-
با سپاس از دوستان
مثل یه دزد یا کلاه بردار میمونه که فقط بگن تو ازادی و برو مالی رو که دزدی یا کلاه بردای کردی وردار بیار.
فروش مال غیر بوده و یک جرم کیفری است و حکمش علاوه بر رد مال (خرید همان سهم ) زندان است و جریمه نقدی.
لذا اگر واقعا سوئ نیتی بوده که حتما شکایت کنید و پوست سرش رو بکنید و اگر انصافا عمدی نبوده از خیرش بگذرید.
دستور فروش امضا کرده یا نه ؟ و تو این مدت پول حاصل از فروش کجا بوده؟ و برگه سهم تحویل داده است یا نه؟اساس این تیپ کارا باید در بازار ریشه کن شود.
اسم کارگزاریش رو هم بفرمایید.
نظر
-
دستور فروش امضا کرده یا نه ؟ و تو این مدت پول حاصل از فروش کجا بوده؟ و برگه سهم تحویل داده است یا نه؟اساس این تیپ کارا باید در بازار ریشه کن شود.
اسم کارگزاریش رو هم بفرمایید.
والا من خودم اونطوری خرید و فروش نکردم مثل اینکه وکالت فروش یا همچین چیزی میگیرند تا به جاش بفروشند
ولی میگفت زیر برگه تو قسمت انصراف را امضا کردم
جناب بیل گیتس مشکل همینجاست 10 ماه پول این بنده خدا دست اونها بوده
اون موقع اگه با اون پول شبندر 200 تومنی خریده باشند (یا اگه خودش خریده بود) پولش 5 برابر شده بود
چرا باید به قیمت روز سهم بهش بدند
اسم کارگزاری را هم اجازه بدید نگم چون میگن داره تبلیغ منفی یا خراب میکنه
البته اگه حق این بنده خدا را ندادند میگم که همه بشناسنشون
نظر
-
دوستان عزیز اخیرا کارگزاری مفید با من مشکل پیدا کرده و نمیدونم چرا تو روزای حساس که میخوام تصمیمای بزرگم رو عملی کنم این مشکلا برام پیش میاد .......
1- از عزیزان شیرازی میخواستم یک کارگزاری بهم معرفی کنند که از مفید بدتر نباشه و هم اینکه ازش راضی باشند اعتباری هم با سرمایه 27 تومن بده بدک نیست ولی زیاد مهم نیست .....:)
2- یک سوالی برا من پیش اومده : بنده امروز چون ساعات معاملات در بازار نبودم درخواست خریدم رو به صورت اینترنتی معتبر تا تاریخ دادم (ساعت 7:46 ) و رفتم سراغ کارای عقب مونده ....
الان تو حساب من پولم بلوکه است ولی سهمی در سبد ندارم ..... خود سایت مفید زده ساعت 7:46 ارسال اتوماتیک به تالار شده با توجه به اینکه درخواست ما جزو نفرات اول بوده ، با توجه به سیستم مفید به نظر شما خرید من انجام شده یا خیر (فیلم رو که ببازبینی میکنم صف اول صبحش سنگین نبوده یعنی اگه درخواست راس ساعت 8:30 وارد شده باشه باید به ما رسیده باشه )
اگه کسی منظورم رو فهمید جواب بده چون خودمم نفهمیدم چی نوشتم :xآخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/05/04, 17:40.بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
دوستان معمولا کارگزاریها روی چه سرمایه ای به مشتریانشان اعتبار میدهند ؟ و این اعتبار دادن چگونه است ؟ اگر دوستی اطلاعات کافی توی این زمینه داره ممنون میشم کمی برای بنده توضیح بده ، من با سرمایه حدود 230 با مفید کار میکنم ولی هنوز یک ریال به بنده اعتبار نداده .
نظر
-
در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Postدوستان معمولا کارگزاریها روی چه سرمایه ای به مشتریانشان اعتبار میدهند ؟ و این اعتبار دادن چگونه است ؟ اگر دوستی اطلاعات کافی توی این زمینه داره ممنون میشم کمی برای بنده توضیح بده ، من با سرمایه حدود 230 با مفید کار میکنم ولی هنوز یک ریال به بنده اعتبار نداده .
لینک ثبت نام:
کد معرفی نامه: (هر کد یکبار قابل استفاده است)
10498457
10498543
10498191
10493854
10495582
10492434
10495578
10498128
10494313
اگر هم خواستید ایمیلتونو بدید تا دعوتنامه رو براتون ارسال کنم.
نظر
-
دوستانی که به دعوت نامه شرکت کارگزاری مفید جهت افزایش امتیاز نیاز دارن پیاغام بزنن یا ایملی بفرستن farhad894@chmail.ir
نظر
-
در اصل توسط mrz12345 پست شده است View Postاعتبار رو نمیدونم ولی اخیرا کارگزاری مفید یه طرحی راه انداخته به نام پلکان. خلاصه این طرح اینه که با انجام معامله به شما امتیاز تعلق میگیره و بعد از اینکه امتیاز به حد مشخصی رسید میتونید درخواست پاداش یا هدیه بدید... جوایزش هم گوشی و لپ تاپ و پرینتر و .... هستش.
لینک ثبت نام:
10498457
10498543
10498191
10493854
10495582
10492434
10495578
10498128
10494313
نظر
-
در اصل توسط mrz12345 پست شده است View Postاعتبار رو نمیدونم ولی اخیرا کارگزاری مفید یه طرحی راه انداخته به نام پلکان. خلاصه این طرح اینه که با انجام معامله به شما امتیاز تعلق میگیره و بعد از اینکه امتیاز به حد مشخصی رسید میتونید درخواست پاداش یا هدیه بدید... جوایزش هم گوشی و لپ تاپ و پرینتر و .... هستش.
لینک ثبت نام:
10498457
10498543
10498191
10493854
10495582
10492434
10495578
10498128
10494313
منور از معامله ، همون خرید فروش های معمولی از طریق در گاه مفید انلاین است؟ چون من به مرحله تعهد نامه اش رسیدم و . . .سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
نظر