کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)
با سلام
بعد سمپاشی که علیه سهام پالایشگاهی شد تجربه ثابت کرد هر گروهی رو که علیهش سمپاشی می شه بطور موقت باید خروج کرد تا اون گروه سم زدایی بشه
بعد از گروه پالایشگاهی نوبت غول بانکی شد تا دولت با عرضه های بی رحمانه سهامداران رو فعلا" از اون سهم خارج کنه
بعدش نوبت گروه پتروشیمی شد تا دولت و مجلس سمپاشی کنند اونم از سم کشنده
در این گروه پارسان خیلی خوب مقاومت کرده
در هفته های گذشته به کررات در مطالب و نوشته های خود به سه گروه جا مونده از بازار و با پتانسیل زیاد اشاره کردیم: 1- گروه سرب و روی :
2- گروه ساختمانی :
3- گروه خودرو:
اما گروه سرب وروی :
از یکماه قبل تا الان بالای 45% پرتفوی خودم رو به این گروه شامل فاسیمن - کاما - فزرین و کروی اختصاص دادم
این گروه تنها گروهی بودند که نسبت به یکی دوسال اخیر که بیشتر بازار رشد 5-6 برابری داشتند هیچ رشدی نکرده بودند.
پتانسیل این گروه :
1- اغلب سهام موجود در بازار رشد 5-6 برابری کردند ولی این گروه در یکسال اخیر هیچ رشد نکرده بود.
کامل یکسال پیش تا 1200 تومان هم پیش رفته بود ولی یکماه پیش به راحتی می شد 1100 تومان خرید کرد.
2- روند رو به رشد بازارهای جهانی :
هر چند فلزات هر ساله در استانه سال جدید میلادی شروع به رشد می کنند و بعد دوباره روند نزولی بخود می گیرند ولی بنقل از دوستان تکنیکالی روند نموداری فلز روی صعودیست و روی در صورتی که مقاومت 2240 دلار رو رد بکنه تا 3000 دلار صعود خواهد کرد.
3- برنامه افزایش سرمایه :
امروز افزایش سرمایه 113 درصدی فاسمین از محل تجدیدارزیابی دارائیها روی کدال آمد تا در یک چشم به زدن صف 8-9 میلیونی پیدا بکنه صفی که عرضه نشد
4- تعدیل مثبت سود این گروه:
من با اطمینان عرض می کنم این 4 تا سهمی که نام بردم با روی 2000 دلاری و بدون افزایش قیمت های جهانی قابلیت تعدیل eps خواهند داشت.
فاسیمن امسال بالای 220 تومان و سال بعد بالای 270 تومان سود خواهد ساخت
کاما امسال بالای 300 سود خواهد ساخت
فزرین هم سودش به 100 تومان خواهد رسید
در چند روز گذشته فرصتی برای دوستان ایجاد شد تا در قیمت های بسیار مناسب از این گروه با ارزش خرید داشته باشند
در این گروه باید تا آخر سال منتظر باشیم تا یکی یکی اخبار خوب از راه برسند تا این سهم ها به اهداف خودشون برسند.
من امروز فکر می کردم بازار کلا" مثبته چون که در طول روز هر از گاهی پرتفوی خودم رو چک می کنم و به کلیت بازار کاری ندارم اما الان که معاملات رو نگاه کردم دیدم که امروز چه خون و خونریزی بوده برای همین که باید حواسمون باشه و بیشتر روی سهام بنیادی رشد نکرده خرید کنیم بعضی از این سهام کوچک از تمام گروه ها از خطر هم خطرناکتر شده اند
سهمی که یکسال پیش روی 300 تومان با p/e برابر 3 خریدار نداشت امروز با p/e بالای 10-11 در قیمت های 5000-6000-7000و 8000 تومان معامله می شه؟؟؟؟؟؟؟
بادرودجناب آقای حیدری اگرممکن است یه نگاهی هم به کگل بیندازیدکه روی 1300 بدچشمک میزنه باتشکر/:.smilingsmiley.:/
سلام دوستان عصر بخیر
کگل را نگاهی کردیم جالب شده است اگر سطح مقاومتی 1240 بشکند ریزش داریم شاید تامحدود 1100 تومان .....
نمودار بماند تا تکمیل شود ....
آقا سعید سلام ؛
در مورد شپاکسا نکته خاصی هست مطرح کنید یه کم دلگرم بشیم
شما خودتون این سهم رو دارید آقا احسان هم که به عنوان یه سهم طلایی این سهم رو معرفی کردن ولی....
سلام دوست عزیز در مورد شپاکسا به من این گونه گفته شده است منبع موثق است
این سهم تعدیل دارد سهم تارگت بالای 5000 هزار تومان دارد شایدم 6000 هزار تومان
این سهم در حال خرید یک شویند برند بازار است
این سهم تعدیل دارد در گزارش پایانی و با پی بر ای 4 در حال معامله است
این سهم به دلیل کاهش بهای تمام شده تعدیل دارد (کاهش نرخ ارز )
سال اینده این سهم به دلیل افزایش نرخ سال اینده تعدیل دارد ......
باز هم بگویم در این بازار سهم با پی بر ای 4 پیدا کردید بهش رحم نکنید حداقل 3الی 4 پی بر ای از بازار عقب است این سهم با اعلام گزارش هیت مدیره تازه بازار نظر مثبت به سمت اینها پیدا می کند
سلام به شفاف سازی عزیز
در مورد اکثر گروه ها گفتید . نظرتون در مورد گروه دارو چیه؟
با سلام
من یک مطلب کلی عرض می کنم برای تمام گروه برید حساب کنید ببنید ارزش داره یا نه
مثلا" متوسط p/e گروه دارویی ها حدود 10 است این با سود الان 10 است چون ملت از این گروه تعدیل بالایی رو انتظار دارند
عده ای فکر می کنند بعد از تعدیلات پی در پی بازهم به سهم p/e برابر 10 باید بدیم که این خلاف سرمایه گذاری است.
شما برید حداکثر سودی که از یک سهم دارویی انتظار دارید رو حساب بکنید بدون احتساب طرح و توسعه ) سود جدید رو نهایت در p/e برابر 5 ضرب کنید ببنید الان ارزش داره یا نه
در شرکت هایی که طرح و توسعه دارند می توانند بستگی به طرح و توسعه و سودآوری 2-3 تا p/e بالاتر بگیرند.
پس بعنوان یک راهکار :
قیمتی که امروزباید داشته باشد = (p/e مجهول ) * eps الان = (p/e برابر 5 ) * حداکثر سود مورد انتظار قابل تکرار
این فرمول رو تقریبا" برای تمام گروه می توانید بکار بگیرید تا خدای ناکرده در دام بی رحمانه بازار نیافتید
سلام اقا سعید
ممنون میشم دو سهم بیمه البرز و فایرا رو تحلیل کنید که چطور پیش میرن و آینده ش رو چطور پیش بینی میکنید
با تشکر
بر روی بیمه و فایرا فعلا نظری ندارم نظر نداشتن من دلیل بر بد بودن سهم نیست من از لحاظ نمودار اون چیزی که باید ببینم رو نمی بینم از دوستان بنیادی بیشتر می توانید کمک بگیرید
با سلام و عرض خسته نباشید به جناب حیدری عزیز.
لطفا یه تحلیلی رو بیمه ملت داشته باشید . با تشکر ...
سهم سقف دوقلو زده است و احتمال دارد تا 2 خطی که نشان دادم ریزش داشته باشیم
نکته مهم این است که در سهم واگرایی داریم در rsi ..... و این احتمال صعود را بیشتر میکند
جناب حيدري سلام
ميشه يه تحليل از سهم هاي زير بذاريد
كگاز
غچين
كشرق و فن آوا
کگاز انتهای موج 3 است و احتمالا اصلاح داریم در چند مرحله فعلا من باشم خروج میکنم شاید یک مدتی در جا بزنه و بالا پایین کنه ......
غچین در قیمت 2800 تا 300 ارام میگیرد ....
کشرق ،به نظرم کطیس بهتر است ، کشرق تا حوالی 1300 می رود
فن اوا هم تا حوالی 600 با صف خواهد امد نمودار قشنگی ندارد که بگذارم
نظر