سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nudnik
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 224

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
    با سلام

من یک مطلب کلی عرض می کنم برای تمام گروه برید حساب کنید ببنید ارزش داره یا نه
    مثلا" متوسط p/e گروه دارویی ها حدود 10 است این با سود الان 10 است چون ملت از این گروه تعدیل بالایی رو انتظار دارند

عده ای فکر می کنند بعد از تعدیلات پی در پی بازهم به سهم p/e برابر 10 باید بدیم که این خلاف سرمایه گذاری است.

شما برید حداکثر سودی که از یک سهم دارویی انتظار دارید رو حساب بکنید بدون احتساب طرح و توسعه ) سود جدید رو نهایت در p/e برابر 5 ضرب کنید ببنید الان ارزش داره یا نه
    در شرکت هایی که طرح و توسعه دارند می توانند بستگی به طرح و توسعه و سودآوری 2-3 تا p/e بالاتر بگیرند.

پس بعنوان یک راهکار :

قیمتی که امروزباید داشته باشد = (p/e مجهول ) * eps الان = (p/e برابر 5 ) * حداکثر سود مورد انتظار قابل تکرار

این فرمول رو تقریبا" برای تمام گروه می توانید بکار بگیرید تا خدای ناکرده در دام بی رحمانه بازار نیافتید

مرسی از راهنمایی خیلی خوبتون .. من سعی کردم محاسبه کنم .. درست نتونستم .. ! میتونین یه مثال با عدد بزنید براش؟ مرسی از لطفتون

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط nudnik پست شده است View Post
      مرسی از راهنمایی خیلی خوبتون .. من سعی کردم محاسبه کنم .. درست نتونستم .. ! میتونین یه مثال با عدد بزنید براش؟ مرسی از لطفتون
      با سلام

مثلا" من دجابر رو مثال می زنم ( به غیر سود الان بقیه اعداد فرضی است .)

1- فرض می گیریم شرکت هیچگونه طرح و توسعه ای نداره

حداکثر سود برآوردی برای 92 (تحلیلی ) = مثلا" 200 تومان
      حداکثر p/e = باید برابر 5 باشه
      قیمتی که باید بگیره = 1000 تومان = 5 * 200

سود کنونی =121 تومان
      قیمتی که باید بگیره =1000 تومان
      p/e =؟؟
      8.2=121 /1000

نتیجه : اگر p/e سهم الان بالای 8.2 باشه توجیه سرمایه گذاری نداره.

2- فرض می گیریم شرکت طرح و توسعه ای داره
      برآورد سود طرح = مثلا" 80 تومان
      قیمتی که باید بگیره = 1400 تومان = 5 * 280

سود کنونی =121 تومان
      قیمتی که باید بگیره =1400 تومان
      p/e =؟؟
      11.5=121 /1400

نتیجه : اگر p/e سهم الان بالای 11.5 باشه توجیه سرمایه گذاری نداره.و پایین 11.5 باشه توجیه سرمایه گذاری داره

تذکر :
      1- کلیه اعداد فرضی هستند و ربطی به دجابر نداره و فقط برای فهم مطلب هستش
      2- من p/e رو در نهایت سود دهی 5 فرض کردم که می تونه حتی 4 هم باشه ( البته برای سهامداران خرد )
      این p/e برای سهامدار عمده می تونه هر عددی باشه
      3- این تحلیل برای سرمایه گذاری بلند مدت هستش

نظر

• "Midas"
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 2483

نقل از وب سایت سرمایه گذاری صنعت بیمه:

به اطلاع سهامداران محترم شرکت سرمایه گذاری صنعت بیمه میرساند زمان برگزاری مجمع عمومی صاحبان سهام از تاریخ 1392/10/23 به تاریخ 1392/10/28 ساعت 9:30 الی 13:30 در محل سالن همایش های بین المللی هتل المپیک تغییر یافته است.

همچنین از کلیه سهامداران محترم و یا نمایندگان قانونی آنها دعوت می شود بمنظور دریافت کارت ورود به جلسه مجمع در ساعات اداری از تاریخ 1392/10/21 لغایت 1392/10/26 به امور سهامداران شرکت واقع در تهران، بلوار میرداماد، خیابان نفت شمالی، خیابان دوم، شماره 6 مراجعه و با ارائه کارت شناسائی معتبر، وکالتنامه معتبر و یا معرفی نامه رسمی، برگ ورود به جلسه را دریافت نمایند.
        بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• ".احسان."
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2676

هر دم از اين باغ بري ميرسد تازه تر از تازه تري ميرسد

وبيمه

بالا آمدن يك حقيقي به جمع سهامداران بالاي يك درصد و خروج بيمه البرز از ليست سهامداران، تعويق افتادن مجمع عمومي، فعال شدن حقوقي هاي بسيار در جمع خريدارها

احتمالا هفته آينده بايد منتظر بالا آمدن افراد حقيقي و حقوقي بيشتري در ليست سهامداران وبيمه باشيم. افراد حقيقي كه شايد با خريد يك سهم به اين ليست اضافه شوند. مورد ديگري كه بايد توجه كرد، آنست وبيمه 30% از رشد گروه ساختماني عقب تر است، دوستاني كه بازدهي مناسبي از گروه ساختماني گرفته اند، مي تواند با ورود در نقطه مناسب به وبيمه سود دوچنداني كنند. سهمي كه قابليت ورود سرمايه هاي بسيار زياد را هم دارد.

بازي وبيمه هنوز ابتداي راه است.

موفق باشيد.
          آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• rezaie1975
            عضو جدید
            • Dec 2013
            • 10

در اصل توسط .احسان.";437828][COLOR="#0000FF پست شده است
            هر دم از اين باغ بري ميرسد تازه تر از تازه تري ميرسد[/COLOR]

وبيمه

بالا آمدن يك حقيقي به جمع سهامداران بالاي يك درصد و خروج بيمه البرز از ليست سهامداران، تعويق افتادن مجمع عمومي، فعال شدن حقوقي هاي بسيار در جمع خريدارها

احتمالا هفته آينده بايد منتظر بالا آمدن افراد حقيقي و حقوقي بيشتري در ليست سهامداران وبيمه باشيم. افراد حقيقي كه شايد با خريد يك سهم به اين ليست اضافه شوند. مورد ديگري كه بايد توجه كرد، آنست وبيمه 30% از رشد گروه ساختماني عقب تر است، دوستاني كه بازدهي مناسبي از گروه ساختماني گرفته اند، مي تواند با ورود در نقطه مناسب به وبيمه سود دوچنداني كنند. سهمي كه قابليت ورود سرمايه هاي بسيار زياد را هم دارد.

بازي وبيمه هنوز ابتداي راه است.

موفق باشيد.
            با توجه به اینکه مجمع عقب افتاده نماد کی بسته میشه

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

در اصل توسط rezaie1975 پست شده است View Post
              با توجه به اینکه مجمع عقب افتاده نماد کی بسته میشه

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
              سلام،
              با توجه به برگزاري مجمع در روز شنبه، نماد پايان روز معاملاتي سه شنبه متوقف مي گردد.
              موفق باشيد.
              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• علی خان
                عضو فعال
                • May 2013
                • 271

مدیر توسعه شرکت معدن‌کاران انگوران: استان در حوزه معدن، ضعیف عمل کرده است

» سرویس: استان ها - زنجان
                کد خبر: 92062818030
                پنجشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۱

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت معدن کاران انگوران در خصوص وضعیت تبادل قراردادهای کاری با کشورهای خارجی، گفت: استان در زمینه تبادل قراردادهای کاری در بخش معدن تا حدی ضعیف عمل کره است که باید در این خصوص تلاش بیشتری شود.
                خلیل امامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه زنجان، اظهار کرد: شرکت معدن کاران انگوران که یکی از شرکت‌های زیرمجموعه توسعه معادن روی است نقش موثری در برگزاری این کنفرانس و نمایشگاه داشته است که مقالات خوبی را نیز در خصوص معدن ارایه داده است.
                وی افزود: برگزاری چنین کنفرانس‌هایی هم می‌تواند برای استان وهم برای صنعت کشور حائز اهمیت باشد و تاثیرات مثبتی بر جای گذارد که منجر به آشنایی وهمکاری بین کشورها شود و در پیشرفت و توسعه بخش‌های مختلف آن‌ها موثر باشد.
                مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت معدن کاران انگوران عنوان کرد: شرکت معدن کاران انگوران در قسمت‌های مختلفی از جمله پی‌جویی، اکتشاف و استخراج معادن در داخل وخارج از کشور فعالیت می‌کند. در حال حاضر6 معدن فعال در کشور موجود است که نقش پررنگی در توسعه دارد.
                امامی تصریح کرد: با تلاش‌های صورت گرفته در آینده‌ای نه چندان دور قراردادهایی منعقد خواهد شد که زمینه‌های همکاری را هم برای استان وهم برای کشور فراهم خواهد کرد.

کروی مالک 98 درصدی است..

[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• علی خان
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 271

با سلام

بعد سمپاشی که علیه سهام پالایشگاهی شد تجربه ثابت کرد هر گروهی رو که علیهش سمپاشی می شه بطور موقت باید خروج کرد تا اون گروه سم زدایی بشه

بعد از گروه پالایشگاهی نوبت غول بانکی شد تا دولت با عرضه های بی رحمانه سهامداران رو فعلا" از اون سهم خارج کنه

بعدش نوبت گروه پتروشیمی شد تا دولت و مجلس سمپاشی کنند اونم از سم کشنده
                  در این گروه پارسان خیلی خوب مقاومت کرده

در هفته های گذشته به کررات در مطالب و نوشته های خود به سه گروه جا مونده از بازار و با پتانسیل زیاد اشاره کردیم:
                  1- گروه سرب و روی :
                  2- گروه ساختمانی :
                  3- گروه خودرو:

اما گروه سرب وروی :
                  از یکماه قبل تا الان بالای 45% پرتفوی خودم رو به این گروه شامل فاسیمن - کاما - فزرین و کروی اختصاص دادم
                  این گروه تنها گروهی بودند که نسبت به یکی دوسال اخیر که بیشتر بازار رشد 5-6 برابری داشتند هیچ رشدی نکرده بودند.

پتانسیل این گروه :

1- اغلب سهام موجود در بازار رشد 5-6 برابری کردند ولی این گروه در یکسال اخیر هیچ رشد نکرده بود.
                  کامل یکسال پیش تا 1200 تومان هم پیش رفته بود ولی یکماه پیش به راحتی می شد 1100 تومان خرید کرد.

2- روند رو به رشد بازارهای جهانی :
                  هر چند فلزات هر ساله در استانه سال جدید میلادی شروع به رشد می کنند و بعد دوباره روند نزولی بخود می گیرند ولی بنقل از دوستان تکنیکالی روند نموداری فلز روی صعودیست و روی در صورتی که مقاومت 2240 دلار رو رد بکنه تا 3000 دلار صعود خواهد کرد.

3- برنامه افزایش سرمایه :
                  امروز افزایش سرمایه 113 درصدی فاسمین از محل تجدیدارزیابی دارائیها روی کدال آمد تا در یک چشم به زدن صف 8-9 میلیونی پیدا بکنه صفی که عرضه نشد

4- تعدیل مثبت سود این گروه:
                  من با اطمینان عرض می کنم این 4 تا سهمی که نام بردم با روی 2000 دلاری و بدون افزایش قیمت های جهانی قابلیت تعدیل eps خواهند داشت.
                  فاسیمن امسال بالای 220 تومان و سال بعد بالای 270 تومان سود خواهد ساخت
                  کاما امسال بالای 300 سود خواهد ساخت
                  فزرین هم سودش به 100 تومان خواهد رسید

در چند روز گذشته فرصتی برای دوستان ایجاد شد تا در قیمت های بسیار مناسب از این گروه با ارزش خرید داشته باشند
                  در این گروه باید تا آخر سال منتظر باشیم تا یکی یکی اخبار خوب از راه برسند تا این سهم ها به اهداف خودشون برسند.

من امروز فکر می کردم بازار کلا" مثبته چون که در طول روز هر از گاهی پرتفوی خودم رو چک می کنم و به کلیت بازار کاری ندارم اما الان که معاملات رو نگاه کردم دیدم که امروز چه خون و خونریزی بوده برای همین که باید حواسمون باشه و بیشتر روی سهام بنیادی رشد نکرده خرید کنیم
                  بعضی از این سهام کوچک از تمام گروه ها از خطر هم خطرناکتر شده اند
                  سهمی که یکسال پیش روی 300 تومان با p/e برابر 3 خریدار نداشت امروز با p/e بالای 10-11 در قیمت های 5000-6000-7000و 8000 تومان معامله می شه؟؟؟؟؟؟؟

تشکر از تحلیل های خوب شما
                  چند نکته رو هم بنده اضافه کنم
                  1.افزایش سرمایه کروی از محل انباشته که در گزارش اخیر هم بهش اشاره شده
                  2.قرار داد های جدید انگوران که خبرش رو درج کردم کروی مالک 98 درصدی است
                  3.کروی مالک 60 درصدی فاسمین (حدود 600 م سهم با تمام شده 230 تومان)
                  مالک 53 درصدی فراور با تمام شده 230 تومان
                  مالک 59 درصدی فسرب با تمام شده 238 تومان (البته کارخانه فعلا تعطیل شده به خاطر الودگی و ظرف 1 سال اینده منتقل خواهد شد)
                  همچنین پرتفوی غیر بورسی قوی در کروی مالک99 درصدی ذوب روی بافق ( باکلی طرح های جدید...)
                  مالک 84 درصدی مهندسي وتحقيقاتي فلزات غيرآهني که ظرف 1 سال زیان 370 تومانی رو به سود 130 تومانی تبدیل کرده..
                  مالک 100 درصدی سرمایه گذاری اندیشه محوران...
                  و.....
                  و همچنین پولی که پشت کروی هست فکر نکنم پشت سهمای دیگه گروه باشه...
                  [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• nav
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 97

جناب حیدری عزیز حرکت ثباغ را چطور مبینید طبق فرمایش قبلی تان به سمت 600 میرود؟

باسپاس
                    هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3237

جناب شفاف سازی و احسان عزیز فکر می کنید حرکت کاما شروع شده؟
                      Honesty is the best policy

نظر

• nudnik
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 224

با سلام

مثلا" من دجابر رو مثال می زنم ( به غیر سود الان بقیه اعداد فرضی است .)

1- فرض می گیریم شرکت هیچگونه طرح و توسعه ای نداره

قیمتی که باید بگیره = 1000 تومان = 5 * 200

سود کنونی =121 تومان
                        قیمتی که باید بگیره =1000 تومان
                        p/e =؟؟
                        8.2=121 /1000

نتیجه : اگر p/e سهم الان بالای 8.2 باشه توجیه سرمایه گذاری نداره.

2- فرض می گیریم شرکت طرح و توسعه ای داره
                        برآورد سود طرح = مثلا" 80 تومان
                        قیمتی که باید بگیره = 1400 تومان = 5 * 280

سود کنونی =121 تومان
                        قیمتی که باید بگیره =1400 تومان
                        p/e =؟؟
                        11.5=121 /1400

نتیجه : اگر p/e سهم الان بالای 11.5 باشه توجیه سرمایه گذاری نداره.و پایین 11.5 باشه توجیه سرمایه گذاری داره

تذکر :
                        1- کلیه اعداد فرضی هستند و ربطی به دجابر نداره و فقط برای فهم مطلب هستش
                        2- من p/e رو در نهایت سود دهی 5 فرض کردم که می تونه حتی 4 هم باشه ( البته برای سهامداران خرد )
                        این p/e برای سهامدار عمده می تونه هر عددی باشه
                        3- این تحلیل برای سرمایه گذاری بلند مدت هستش

واقعا ممنون .. :)
                        سود براوردی تحلیلی .. این چی هست ؟ همون سودی هست که شرکت آخر سال مالی تقسیم میکنه؟

پس این سود هایی که پایان هر سه ماهه میدن چیه؟ مگه هر سه ماه سود دهی ندارن ؟ پس سود سالانه چجوری حساب میشه ؟

مرسی که وقت میزارین و و با حوصله جواب سوالامونو میدین :) ممنون :)

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

با سلام

گروه خودرو :
                          خکاوه
                          خزامیا
                          خودرو
                          خگستر

ایرانخورو :
                          چند روز پیش در خصوص ایرانخودرو نوشتم

1- اینخودرو خود یک هلدینگ سرمایه گذاری است.
                          23 % ایران خودرو دیزل
                          79% خگستر
                          30% محور خودرو
                          34% لیزینگ ایرانیان
                          100% تام ایرانخودرو
                          65% سرمایه گذاری سمند
                          100 % ایساکو
                          100% ایسیکو
                          100% ایرانخودرو خراسان - مازندران - تبریز

خود این شرکت ها اگر به سوددهی برسند ایرانخودرو رو متحول خواهد کرد.

2- بحث فروش دارائیها :
                          فروش بلوک وپارس بطور جدی بر سرزبانها افتاده اگر فروش برسه و سودش توسط زیر مجموعه ها تقسیم بشه به ایرانخودرو 200 تومان سود غیر عملیاتی خواهد رسید
                          این سود برای شرکت خیلی با اهمیت است/ک
                          I) خارج کردن شرکت از زیان و رسیدن به سود
                          II) تسویه بدهی قطعه ساز و سود ده شدن آنها
                          III) تسویه بدهی های بانکی و کاهش هزینه های مالی

3- احتمال رفع تحریم ها و کاهش بهای تمام شده

4- قرارداد مجدد با شرکت های معتبر خودروسازی و افزایش کیفیت محصولات

5- انصراف ورنا از فروش بلوک خودرو
                          انصراف سرمایه گذاری سمند از فروش و حضور در نقش خرید سهم در این قیمتها
                          انصراف دولت از عرضه سهم

6- افزایش وحشتناک حجم معاملات:
                          این روز ها حجم معاملات در نماد خودرو گویای خیلی چیزهاست حجم معاملات روزانه به 100,000,000 سهم می رسه

این سهم به راحتی آب خوردن سودده خواهد شد اونم از نوع عملیاتی
                          با توجه به جو منفی گروه در پایان معاملات امروز می شه در قیمت های پایین تر سهم رو خرید.

خکاوه :
                          این سهم رو در 133 تومان خریدم و معرفی کردم در کمتر از 10 روز 25 % بازدهی - حجم معاملات به خوبی گویای همه چیز است.

خزامیا :
                          این سهم خیلی وقت هاست تو این قیمت ها در جا می زنه بدون یک ریال زیان حالا کی می خواهد حرکت بکنه شاید دوستان تکنیکالی بهتر بتونند نظر بدهند.

خگستر :
                          این سهم دیگه نیازی به معرفی مجدد نداره اگر وپارس فروش بره این سهم بین 500تا 600 تومان تقسیم سود خواهد داشت

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

گروه ساختمانی :

این گروه رو خیلی وقته به دوستان معرفی کردیم

1- ثباغ :
                            در 280 تومان معرفی شد امروز 505 تومان -حجم معاملات به خوبی نشانده ارزندگی سهم می باشد این سهم با کلی پروژه و دارائی و با تصویب وام 35 میلیونی تومانی مسکن حالا حالا حرف هی زیادی برای گفتن خواهد داشت.

2- ثشرق :
                            در 220 تومان معرفی شده نیاز به معرفی مجدد نداره فقط در منفی های اینده گزینه مناسبی خواهد بود.

3- سمگا :
                            این سهم رو در این گروه باید تقسیم بندی کرد ساخت هتل و مراکز گردش گری
                            مالک نزدیک به 350 میلیون سهم می باشد
                            افزایش سرمایه 100 درصدی در ایند ه نزدیک
                            10% سهم دست حقیقی هاست و اون 90% هم فروشنده نیستند
                            معرفی شده در 300 و مجدد در 370-380 تومان

4- وبیمه :

این سهم هم که معرف حضور همه دوستان می باشد.
                            معرفی شده در چند نوبت در 165 تومان
                            مجدد در پولبک در 180 تومان

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط nudnik پست شده است View Post
                              واقعا ممنون .. :)
                              سود براوردی تحلیلی .. این چی هست ؟ همون سودی هست که شرکت آخر سال مالی تقسیم میکنه؟

پس این سود هایی که پایان هر سه ماهه میدن چیه؟ مگه هر سه ماه سود دهی ندارن ؟ پس سود سالانه چجوری حساب میشه ؟

مرسی که وقت میزارین و و با حوصله جواب سوالامونو میدین :) ممنون :)
                              سلام
                              شرکت ها هر سه ماه یکبار سود نمی دهند
                              هر سه ماه یکبار گزارش می دهند
                              مثلا" برای سال 92 :
                              یکبار پیش بینی می کنند که امسال مثلا" 200 تومان سود خواهیم ساخت
                              سه ماه می گذره :
                              یک گزارش می دهند که در سه ماهه چقدر سود ساخته اند
                              و یک گزارش می دهند با توجه به واقعی 3 ماهه سود سال 92 را پیش بینی می کنند .

سود تحلیلی : سودی است که من و شما تحلیل می کنیم
                              مثلا" شرکت 200 تومان پیش بینی می کنه برای سال 92
                              من وشما صورت های مالی و بودجه شرکت رو زیر رو می کنیم و به سود جدید می رسیم
                              شرکت 200 پیش بینی کرده ما 400 تومان پیش بینی می کبنم

همه اینا پیش بینی است و سال 92 تموم می شه و گزارش واقعی منتشر می شه و سود واقعی ممکنه تفاوت زیادی با پیش بینی شرکت و سود تحلیلی ما باشه
                              مثلا" سود واقعی می شه 320 تومان
                              برای تقسیم سود باید مجمع عمومی عادی سالیانه برگزار بشه حال ممکنه کل 320 تومان تقسیم بشه ممکنه 200 تومان ممکنه 20 تومان وهر عدد دیگری و ممکنه با توجه به سود انباشته شرکت 400 تومان تقسیم بشه این بستگی به تصمیم مجمع خواهد داشت.

نظر

• nudnik
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 224

سلام
                                شرکت ها هر سه ماه یکبار سود نمی دهند
                                هر سه ماه یکبار گزارش می دهند
                                مثلا" برای سال 92 :
                                یکبار پیش بینی می کنند که امسال مثلا" 200 تومان سود خواهیم ساخت
                                سه ماه می گذره :
                                یک گزارش می دهند که در سه ماهه چقدر سود ساخته اند
                                و یک گزارش می دهند با توجه به واقعی 3 ماهه سود سال 92 را پیش بینی می کنند .

سود تحلیلی : سودی است که من و شما تحلیل می کنیم
                                مثلا" شرکت 200 تومان پیش بینی می کنه برای سال 92
                                من وشما صورت های مالی و بودجه شرکت رو زیر رو می کنیم و به سود جدید می رسیم
                                شرکت 200 پیش بینی کرده ما 400 تومان پیش بینی می کبنم

همه اینا پیش بینی است و سال 92 تموم می شه و گزارش واقعی منتشر می شه و سود واقعی ممکنه تفاوت زیادی با پیش بینی شرکت و سود تحلیلی ما باشه
                                مثلا" سود واقعی می شه 320 تومان
                                برای تقسیم سود باید مجمع عمومی عادی سالیانه برگزار بشه حال ممکنه کل 320 تومان تقسیم بشه ممکنه 200 تومان ممکنه 20 تومان وهر عدد دیگری و ممکنه با توجه به سود انباشته شرکت 400 تومان تقسیم بشه این بستگی به تصمیم مجمع خواهد داشت.

پس اینایی که میاد تو کدال که سود سه ماهه منتهی به مثلا 12 /92 سودی که تا ان موقع ساختن هست .. اونایی که الان سود میدن واریز میکنن سال مالیشون الانه ؟

نظر

در حال کار...
                                X