سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saeidhidari
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 496

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

خگستر اصلاح فوق العاده زیبایی شکل گرفته است .... لذت بردم از نمودارش ....

نظر

• saeidhidari
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 496

خمحور احتمالا در این قیمت ها ارزنده است .....

نظر

• tvihn
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 312

با سلام
        دوستان نظرتون در مورد شتران با توجه به افزایش سرمایه پیش رو چیه

نظر

• saeidhidari
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 496

خزامیا در تایم هفتگی یک حرکت اصلاح 3 موجی انجام داده است و واگرایی مخفی هم داریم که در شکل نشان دادم

در تایم روزانه ابعاد ریزش را مشخص کردم و یک الگوی سر و شانه هم داریم ...

در تایم 1 ساعته نشان دادم که یکی از سقف های روند قبلی در این ترند جدیدی که شکل گرفته است شکسته شده است مقاومت 154 تومان و این ریزشی که الان هستیم و عده ایی جو گیر هستن برای فروش ..... موج 2 ما را باید بساز که فکر کنم تا اخر این ماه تمام باشد و بازی برای ماه اینده با اتمام اعتباری ها جور دگیر شود ...

نظر

• saeidhidari
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 496

خپارس یکی از سهم هایی که در بازار باید بدرخشد .....در اینده ایی نچندان دور

عرض شود که این اصلاح احتمالا اخرین اصلاح باشد و باید منتظر انفجاری در این گروه باشیم .....
            به محض عبور قیمت از 230 تومان انفجار عظیم رخ داده است ......

نظر

• saeidhidari
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 496

در اصل توسط ali8922 پست شده است View Post
              وپست بدون افزایش سرمایش مالی نیست سعید جان. اونم که داستانی شده برا خودش

سلام دوست عزیز می دونم اما من اون چیز تکنیکالی که می بینم میزارم این رو هم میدونم که بازار سرتاسر قرمز هست تکنیکال بنیادی سرش نمیشه تر و خشک همه با هم می سوزه اما من فقطز اون چیزی رو که دیدم تحلیل گذاشتم شاید مثل تحلیل های قبلی فیل بشه ....بره اما اگر همین فردا اخرین روز ریزش باشه می تونه کمک کنه به بعضی از دوستان به عنوان نقطه ورود .........
              همین

نظر

• saeidhidari
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 496

دوستان در گروه قند سهمی هم هست که بازار ازش بی خبر است و خیلی پتانسیل برای صعود دارد
                این رو بگم در سال مالی جدید 33 هزار تن تسویه شکر گرفته است قند تربت جام شرکت امسال از ضرر به طور کامل خارج میشه و 100 درصد در مجمع سود تقسیم می کنه ......
                سهم اینده را امروز باید خرید ......
                پتانسیل ساخت سود 200 تومانی را برای سال مالی 31-3-93 دارد دوستان صورت مالی های شرکت را حتما مطالعه کنند .....

نظر

• tvihn
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 312

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
                  با سلام
                  دوستان نظرتون در مورد شتران با توجه به افزایش سرمایه پیش رو چیه
                  اقای حیدری نظر شما چیه؟

نظر

• saeidhidari
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 496

سلام عرض ادب و شب بخیر
                    خب زمان بیشتری نسبت به اسفند ماه دارم برای نوشتن الانم سرم خلوت است

یک سوالی که برام پیش اومده و تو این چند وقته حوالی 3-4 ماه همه باهاش سر و کار داریم رو میخوام باز کنم سهمی ایکس را میخریم در صف خرید دو روز بعد صف فروش هست میریم تو صف فروش 4 روز بعد میفروشیم با منفی 10 درصد ضرر هی این داستان تو این چند وقت از برج 11 تا الان زیاد اتفاق افتاده است چرا ...... این بلا سر ما میاد ایا به این موضوع من نوعی فکر کردم نه ؟
                    اصلا برای چی سهم میخریم با چه استدلالی سهم میخریم پولمان در بانک باشه بهتر نیست ؟!
                    میگن بورس خوبه میگن سهم بندرعباس خوب فردا پولم رو از بانک در میارم میخوام برم بورس بخرم سعید سهامدار هست ازش می پرسم چی بخرم اون میدونه سعید کی هست 1 ماه قبل با بورس اشنا شده است سعید از کی پرسید از محمد پرسید بورس خوب هست محمد کیست اونم 2 ماه قبل طی یک اتفاق با بورس اشنا شده است ...... و این چرخه ادامه دارد
                    من نوعی سواد بورسی ندارم سعید سواد بورسی ندارد محمد سواد بورسی ندارد با هر صف میریم تو صف فرقی نمیکنه یکی از دوستان بود ازش پرسیدم سهم حکشتی رو برای چی خریدی گفت چون صف بود رفتم تو صف خریدم !!!! گفتم برای چی میدونی مال چی بود می گفت کشتی داره دیگه میره ماهی گیری میکنه پول در میاره مردم هم که ماهی میخرن .... این هست اندر احوالات دوستان سهامدار جدید من جمله خودم زمانی هم که بازار منفی میشه و صف های فروش بر قرار میشن من میرم تو صف فروش زودتر بفروشم شما خریدار هم میگی فردا بخرم 5 درصد پایین تر ایا فردا منفی تر هست هر دو طرف اشتباه میکنن زمانی که فروشند تو صف خرید است اگر پول لازم است خب اون ایرادی ندارد اگر تحت تاثیر جو هست کمی صبر کند .....و خریدار هم اگر فکر کند که شاید فردا نتوانم بخرم هیچ وقت این طوری بازار مثل امروز فرش قرمز نمیشود ....
                    نکته اصلی :من خریدار اگر بدونم که اگر امروز می تونم اسکناس 1000 تومانی رو 300 تومان بخرم چرا تعلل کنم که 280 بخرم یا 250 بخرم و من فروشنده اگر بدانم این اسکناس 1000 تومانی دارم 250 تومان میفروشم هیچ وقت این کار رو نمیکنم باز هم می رسیم به بی سوادی در بورس اقایون مسئول نیازی به استعفا نیست فقط دانش بورسی مردم را بالا ببرید مردم بدون برای چی سهم میخرن برای چی بازار بورس بهتر از بانک است برای چی می تونن به اقتصاد مملکت کمک کنن برای چی با پول هاشون می تونن به تولید و اقتصاد کمک کنن همین بس است نیان مسکن به بازار تزریق کن قانون های 10 روزه 20 روز برای بازار بزارن
                    مردم ما می فهمن به خدا میفهمن همون طور که در انتخابات فهمیدن چی براشون خوبه به روحانی رای دادن همون طور که فهمیدن دلار باید بشه 3000 هزار تومان همه پول ها رو به دلار تبدیل کردن الان هم اگر دانش به مردم بدیم روزی 1 ساعت اموزش داشته باشیم در تلویزیون از اساتید کار بلد استفاده کنیم نه ازکسی که اصلا نمی دونه سهام چی هست بیاد مناظره کنه با رئیس بورس اونم خیلی راحت بپچونه به خدا ظرف 6 ماه مردم چنان پولی در بازار وارد کنن که دنیا انگشت به دهان بمونه .......
                    فقط بدونیم که داریم چی میخرن همین یادش بخر حدود سال 2011 بود اون زمان سهام های وال استریت هم کار میکردم با بدبختی فقط نمودار بدک نبود اما استرس زیاد داشت یک روز دیدم BAC خفن داره میره بالا سوال برام پیش اومد که چی شده Bank of America این همه با سرعت از 8.5 دلار رسیده به 10 دلار حوالی ساعت 6 بعد از ظهر (ساعت 8 صبح وال استریت به وقت ایران اگر اشتباه نکنم ) ساعت 8 شب بود که خبر اومد که وارن بافت 2 میلیارد دلار سهام بانک رو خریده حوالی 3 میلیارد حجم معاملات بود قیمت تمام شده وارن بافت 9.4 دلار شده بود از 3 روز بعد هم سهم ریزش دوباره خود را شروع کرد تا قیمت 7 دلار هم ریخت اگر اشتباده نکنم همه به وارن بافت میگفت دیوانه صبر میکرد الان میخرید اما اون می دونست داره چی میخره در کشوری که نرخ بهره اش 0.25 درصد بود اون سهم خرید که نصف ارزش دفتری اش در حال معامله بود یعنی چی اون روز دقیقا نگاه کردم ارزش دفتری سهم 20 دلار بود وارن خریده بود 9.4 دلار یعنی اگر بانک ورشکست میشد به ازای هر سهم 20 دلار به وارن پول می داد 50درصد سود خالص در بازار اون سال که بازده داوجونز 10 درصد بود .... اون در ان زمان این خرید رو کرد چون شاید ممکن بود فردا اون حجم رو نتواند بخره الان بعد از اون همه مدت قیمت سهم 17 دلار شده است سالی 20 درصد رشد بالاتر از بازده داوجونز اگر همین روحیه هم در بورس ایران برای من وجود داشت هیج وقت این گونه بازار به خاک و خون کشیده نمیشد ...... باید دانش بالا رود

البته این رو هم باید گفت اینجا ایران است همه در همه حال چشم دیدم سود کردن هم رو نداریم به هم حسادت میکنم یک مقدار اوضاع بر وفق مراد ما نباشد به زمین زمان گیر میدیم که مشکل از اونها هست که من ضرر کردم 1درصد هم خودمون اشتباه نکردیم و همیشه علامه هستیم .......

کمی به کاری انجام دادیم فکر کنیم .......مقصر خودمون هستیم نه صالح ابادی بدبخت نه دیگری ......

ببخشید سرتون رو درد اوردم .....

نظر

• saeidhidari
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 496

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
                      اقای حیدری نظر شما چیه؟
                      رو شتران کار نکردم و نمی تونم نظری بهتون بدم .....در حال حاضر ...

نظر

• ائلچی
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2013
                        • 1945

جناب حیدری میشه نظر شما رو درمورد شزنگ بپرسم؟
                        أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1506

کمی به کاری انجام دادیم فکر کنیم .......مقصر خودمون هستیم نه صالح ابادی بدبخت نه دیگری ......
                          بازار با پول حقيقي ها نميچرخه . واقعيت رو قبول بايد كرد . خود شما همين چن وقت پيش گفتين هيچ تحليلي جواب نميده . وقتي نبض بازار دست يك عده معدوده ميتونن اين خطهاي كشيده شده رو راحت بي اعتبار كنن .
                          همين صف فروشها و صف خريدها و رنج هاي منفي و مثبت لابد تاييد ميفرماييد كه پول امثال من و شما توان اينكارا رو نداره ؟
                          اون صف 100 م مپنا رو كي درست كرده بود ؟ و........

نظر

• saeidhidari
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 496

درست است که بازار رو پول حقیقی ها نمی چرخه اما حقیقی ها خیلی در روند ها موثر هستن دوست عزیز
                            مثال خیلی خوبی رو زدید در مورد میپنا این صف 100 درصد مال حقوقی هست شکی هم نداریم اما اگر من و شما که تا دیروز در صف 300 میلیونی مپنا در قیمت 1000 تومان ایستاده بودیم برای چی ایستاده بودیم ایا اون موقع که حاضر بودیم 1000 تومان بدیم ارزش داشت اما الان ارزش نداره ...... این بر میگرده به بی سوادی ما که نمی دونم برای چی میخریم داستان مپنا پارسال برج 2 -3 بود 2 بار کارکنان روش نوسان گرفت 180 خرید 280 داد به بازار دوباره ریخت رو 200 خرید رو 300 داد به بازار عده ایی هم نمی دونستن چه خبر هست اما برای بار سوم که این کار رو کرد دیگه دستش برای بازار رو شده بود ایا تونست کنترل کنه سهم رو هرچی گذاشت بازار برداشت ......

من حرفم این است که تا دیروز رو همین مپنا 1000 تومان صف خرید بدون ارزه ایستاده بودیم ارزنده بود که ایستاده بودیم اما الان 650 تومان نمی ارزه ......
                            مشکل از خودمون هست همین
                            نمونه دیگر من میخوام خرید کنم سهم مورد علاقه احسان رو شلعاب بنیادی عالی است تکنیکال عالی است سهم خشک خشک است اما نمی خرم چون میگم بزار شاید فردا پایین تر بخرم اما شاید فردایی وجود نداشته باشه ...... میدونم ارزنده است اما نمیخرم .......درصورتی که فردا روز دیگری است هزار اتفاق شاید بیوفتد

الانم میگم تو بازار دست بزرگان است اما ما حقیقی هم می تونیم سوپاپ اطمینان باشیم هم اتیش بیار معرکه .........

نظر

• saeidhidari
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 496

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                              جناب حیدری میشه نظر شما رو درمورد شزنگ بپرسم؟
                              شزنگ دارم تعداد هم دارم
                              سهم زیر خاکی است که بازار فعلا توجه بهش نداره
                              مشکل رافینت دارن که انم قاعدتا تا 6 ماه دوم حل میشه شرکت می تونه هم اندازه پارسال با نصف ظرفیت پارسال سود بسازه اما مشکل این هست که اطلاعات غلط دادن به بازار قیمت سهم رو کشیدم پایین برای خرید خودی و در گزارشات 6 ماه دوم وضعیت شرکت خیلی فرق میکنه که مقدار صبر باید چاشنی کارمان باشد ....

نظر

• ROSEMAN
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 186

با عرض سلام حضور دوستان عزیز

نکته ای که قصد دارم خدمت عزیزان عرض کنم و متاسفانه کمتر مورد توجه قرار گرفته است، تعیین تکلیف وضعیت سهام عدالت هست که بصورت بالقوه میتواند اثرات شدیدی بر بازار سرمایه داشته باشد.
                                همانطور که مطلع هستید حدود 12 سال از عرضه سهام عدالت می گذرد و طی این مدت ارزش بازار این سهام به حدود 100 هزار میلیارد تومان بالغ گردیده است که با توجه به ارزش کل بازار نقدی بورس و فرابورس (حدود 400 هزار میلیارد تومان) خواهیم دید، ارزش سهام عدالت حدود 25 % از ارزش کل بازار را شامل می شود و این به معنای زنگ خطر در آینده ای نه چندان دور برای بازار سرمایه می باشد.

دلایل و خطرات بالقوه :

1) در صورت آزاد سازی این سهام و با توجه به تعلق داشتن آن به سطوح و اقشار کم درآمد جامعه، احتمال عرضه های شدید در اکثر نماد های بازار (شرکت های بزرگ و تاثیر گذار بر شاخص کل و شاخص های گروهی) دور از ذهن نیست که می تواند به سونامی عرضه در بازار تعبیر شود.

2) با توجه به پرداخت اقساطی بهای سهام توسط شرکت های استانی سهام عدالت از محل سود شرکت های واگذار شده، تا کنون بخش قابل توجهی از اقساط پرداخت گردیده است (آمار دقیقی از میزان پرداخت ها وجود ندارد اما برآورد های موجود حاکی از مستهلک شدن کل اقساط طی 2 سال آینده می باشد) که این امر پتانسیل آزاد سازی این سهام عدالت را بیش از پیش افزایش می دهد.

3) بعلت واگذاری حدود 40 درصدی شرکت های بزرگ بورس از جمله "فارس"، "شبندر"، و ... به شرکت های استانی سهام عدالت از یک سو، و عدم تخصص کافی این شرکت ها در اداره شرکت های صنعتی و همچنین عدم وجود مدیریت های توسعه محور (بخش بازار و محصول) در این شرکت ها از سوی دیگر، استراتژی این شرکت ها نیز چندان قابل پیش بینی نمی باشد.

استراتژی محتمل سهامداران حقوقی بازار که معمولا قبل از عوام به اخبار دسترسی پیدا می کنند دست کاری در قیمت های بازار از طریق عرضه سهام خواهد بود تا از طریق کاهش قیمت سهم و همچنین تامین نقدینگی، در زمان عرضه های سهام عدالت در قیمت های پایینتر و تعداد بالاتر اقدام به خرید نمایند.

لذا با توجه به جمیع جهات توصیه می گردد نسبت به اخبار مرتبط با سهام عدالت بیش از گذشته توجه لازم صورت گیرد تا خدایی ناکرده دوستان متضرر نگردند.

موفق باشید.
                                [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

در حال کار...
                                X