سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

با عرض سلام خدمت دوستان عزيز،

به دليل ايام عيد و عدم رصد بازار بصورت دقيق و روزانه فعلا با سبد قبلي سهامداري مي كنم و گهگاه پاره اي از جابه جايي ها را انجام مي دهم.
    عذر بنده را بابت عدم پاسخگويي به دوستان بپذيريد.
    خوشبختانه جناب شفاف سازي عزيز با اشراف كامل بر بازار به دوستان اطلاع رساني مي كنند و بنده نيز در كنار دوستان استفاده لازم را مي برم.

ايام به كام. شب خوش.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
      سلام جناب شفاف سازی ،استاد احسان و سایر اساتید
      جناب شفاف سازی میخاستم خواهش کنم در صورت امکان چند سهم با دید میان مدت معرفی کنید
      ممنون میشم اساتید محترم

1- عرضه های اولیه :
      همانطوریکه از قبل گفتم دوستان با سرمایه کم می توانند بیشترین بازدهی رو داشته باشند
      بمپنا - کی بی سی - اعتلاء -غمینو - ارفع - پاکشو
      دوستان می توانند چشم به عرضه های اولیه سال جدید داشته باشند
      در صورت عرضه صف خرید کی بی سی و اعتلاء و غمینو از خرید خودداری بشه

2- شرکت هایی که توانایی تعدیل سود 92 را خواهند داشت
      از نظر من گروه سرب و روی می توانند تعدیل خوبی داشته باشند
      فاسمین - کاما و فزرین می توانند در 12 ماهه تعدیل خوبی داشته باشند

از گروه پتروشیمی خراسان رو مستعد تعدیل مثبت می دانم

3- شرکت هایی با p/e پایین و dps بالا
      بی شک این شرکت ها تا برج 4 حرف اول و اخر بازار را خواهند زد و شرکت های با سود کم و زیان از توجه بازار خارج خواهند شد
      گروه سیمانی :
      بیشترین سود تقسمیمی رو خواهند داشت و یک سود مجمع مجانی برای این گروه متصور هستم
      سفانو - سکارون - سبهان -سغرب - سکرما و... می توانند بازدهی خوبی داشته باشند
      گروه سرب و روی :
      فاسیمن - کاما و فزرین می توانند بالای 15% قیمت شون در مجمع سود تقسیم بکنند
      گروه پتروشیمی هم سود های خوبی تقسیم خواهند کرد
      از این گروه خراسان به شدت در محدوده 900 تومان مورد توجه من بود
      کرماشا - در صورت افت بیشتر شیراز - می توانند یک سود مجانی مجمع را در پیشرو داشته باشند

4- گروه ساختمانی :
      این گروه هم با p/e پایین و امکان تعدیل سود همچنان می توانند مورد توجه بازار باشند همچنین با توجه به اینکه در سونامی فصل زمستان بیشترین افت قیمتی رو این گروه داشته اند
      ثباغ - ثشرق - ثتران و ثغرب در قیمت های منفی می توانند مورد توجه باشند
      [COLOR="#006400"][B]

نظر

• Srahas
        عضو جدید
        • Jul 2013
        • 13

سلام...جناب شفاف سازي نظرتون راجع به بيمه ملت و ثمسكن چيه؟ممنون

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط Srahas پست شده است View Post
          سلام...جناب شفاف سازي نظرتون راجع به بيمه ملت و ثمسكن چيه؟ممنون

با سلام

راجع به بیمه ای ها اطلاعاتی ندارم

ثمسکن :
          مالک : 62 % ثتران - 59 % ثشرق - 80 % ثغرب
          در نتیجه افزایش قیمت ثتران - ثشرق و ثغرب در نهایت به افزایش قیمت ثمسکن منجر خواهد شد.
          ثمسکن یه شرکت سرمایه گذاریست و حرکتش بطبع بعد از حرکت شرکت های اصلیست
          همچنین نوسانات قیمتی اون خیلی کمتر از شرکت های اصلی است
          همچنین باید توجه داشت ثمسکن شرکت های زیادی در پرتفوی غیر بورسی خود دارد که می تواند در اینده اونا را وارد بورس نماید و از این بابت نیز سود کسب کنه
          افراد محتاط تر می توانند بجای ثتران و ثشرق و ثغرب از ثمسکن در سبد خودشون استفاده نمایند
          اما من تا زمانیکه شرکت های اصلی در کف قیمتی باشند همین شرکت های اصلی ثتران - ثشرق - ثغرب رو حفظ خواهم کرد

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

با سلام

چند خبر از گروه سرب و روی :

فاسمین :
            1- افتتاح تولید ازمایشی نیکل و تولید انبوه در سال 93
            2- افزایش سرمایه 70 درصدی در سال 92 جهت طرح تبدیل خاک سولفوره به خاک اکسیده که روی سودآوری شرکت بسیار موثر است

فزرین :

جمیلی( سهامدار عمده فزرین ):سهامدارن زرین معدن آسیا سال خوبی را تجربه خواهند کرد
            1- انتظار برای تحقق دومین افزایش سرمایه "فزرین"در شهریور ماه
            افزایش سرمایه با هدف تنوع محصولات در بازارهای جهانی
            ابراهیم جمیلی با تبریک سال نو به مردم ، بویژه سهامداران شرکت زرین معدن آسیا در برنامه مانیتور اکوبورس گفت:پس از انجام مرحله اول افزایش 200 درصدی سرمایه "فزرین"در سال 92 ،برای سال 93 نیز مرحله دوم این افزایش سرمایه به میزان 200 درصد دستکم تا شهریور ماه محقق خواهد شد.

2- بهره برداری از خط تولید تبدیل خاک سولفوره روی به اکسیده

در گروه سرب و روی :

فاسمین :
            سود 92 می تواند به 90 تومان برسه ................p/e =5
            سود سال 93 می تواند به 100 تومان هم برسه
            این سهم به راحتی در بازار منفی در عرض یکی دو هفته 15% بی دردسر رشد کرد

فزرین :
            سود 92 =80 تومان ............سود 92 می تواند به بالای 100 تومان برسه
            پیش بینی 1 سود 93 = 80 تومان
            و پیش بینی 2 سود 93 =113 تومان
            سود 93 می تواند تا 150 تومان افزایش یابد

کروی :
            شاید بتوان گفت مفت ترین سهم معدنی همین کروی است
            سود 92 تا 60 تومان می تونه افزایش بیابد قیمت سهم الان کمتر از 240 تومان یعنی p/e یک سهم معدنی زیر 4 می باشد اونم یک سود تقسیمی نزدیک مجمع در پیشرو داریم
            سود 93 هم کمتر از 60 تومان نخواهد بود

کروی برای سال 93 حدود 50 تومان سود پیش بینی کرده
            این شرکت 8 میلیارد تومان سهام فملی رو در اسفند ماه فروخته که حدود 3 تومان بر سود 92 اثر مثبت خواهد گذاشت

همچنین این شرکت درصد مالکیت خود در کشرق رو در اسفند ماه به بالای 10 % رساند
            آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2014/03/30, 23:08.

نظر

• کاشانیکا
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 176

با عرض سلام
              دوستان عزیز به خصوص آقای شفاف سازی نظرتون در مورد بالاس چیه؟
              با تشکر

نظر

• saeidhidari
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 496

شاخص گروه قند روند اصلاحی خود را به احتمال قوی تمام کرده است در این بین نیاز به یک اصلاح قیمتی کوچک دارد ..... و بعد انفجار عظیم نزدیک است .......
                نیم نگاهی به قیمت جهانی شکر داشته باشیم......

نظر

• zafar3000
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1243

تاکید و یاد آوری نکات زیر از نظر من برای سال 93 مهم است
                  1. اگر سرمایه اندک دارید حداکثر روی دو سهم آنهم برای حفظ نقد شوندگی متمرکز شوید
                  2. اگر سرمایه اندک دارید برروی سهام با سرمایه ترجیحا زیر 50 تا 60 میلیارد تومان متمرکز شوید هرچه سرمایه سهم کمتر و ارزش بازار کمتر بهتر
                  3. از سهام صنعت برتر که با تحقیق بدست آورده اید خرید کنید
                  4. ارزش جایگزینی سهمی را که می خواهید بخرید بدست آورید و حتما سهمی را بخرید که زیر ارزش جایگزینش باشد و یادتان باشد خود را به چشم مالک کارخانه ببینید تا ارزشمندی سهامتان را در بلند مدت بهتر درک کنید
                  5. اگر سهم را درست انتخاب کنید آنوقت نوسانات دوست شما خواهند بود پس در نوسانات صبر داشته باشید
                  6. تا می توانید پلکانی خرید و فروش کنید
                  شاد باشید

نظر

• mo30
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 41

با سلام خدمت اساتید
                    مرحله دوم هدف بندی یارانه ها را در پیش داریم
                    می خواستم نظر شمارا درباره تاثیر آن بر بازار و انواع گروه ها اعم از خودرویی بانکی تجهیزات نفتی و ... بدنم اگر هم مقاله جالبی هست دوستان بفرمایید

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

لعابيران (شلعاب)

از نظر بنده براي شلعاب با توجه به افزايش سرمايه 186% پيش رو، و با توجه به بنيادي بودن شركت از نظر عملكرد، بازي خوبي توسط بازيگران براي سهم رخ خواهد داد، كه بازدهي بسيار بيشتري از بازار را براي سهامدار به ارمغان خواهد اورد. از اين رو بنده سهامداري شركت را در بازه 1 سال و 3 ماه براي خود تعريف كرده ام، انتظار شخصي بنده از بازدهي بعد از اين مدت زماني حداقل حدود 200% مي باشد. در صورتيكه در زمان كمتري بازدهي معقولي داشت، نقطه خروج را اعلام مي كنم.

اما شرايطي كه از نظر بنيادي براي سهم متصور است:

1- افزايش سرمايه از محل آورده به ميزان 186% در سال 93 (احتمالا به زودي بايد شاهد آمدن تاييد اين گزارش در بهار باشيم)
                      2- كاهش هزينه هاي مالي و موثر بر سود به ميزان 30 الي 50 تومان
                      3- ميزان افزايش نرخ لعاب در گزارش پيش بيني سال 93 حدود 9% در نظر گرفته است. اين در حالي در شركتهاي كاشي ساز، اين افزايش بين 15% الي 30% در نظر گرفته شده است. بنابراين از اين محل مي تواند سود شركت بين 30 الي 100 تومان افزايش يابد.

در واقع با لحاظ كردن موارد 1، 2 و 3 شركت توانايي دارد، سود سال 93 را بالاي 200 تومان تا مرز 300 تومان تحقق بخشد. با توجه به كوچك بودن و طرح توسعه شركت مي توان پي بر اي شركت را بين 7 الي 9 متغيير دانست. يعني ارزش بازار حدود 90 ميليارد تومان.

از طرف ديگر با توجه به مواد اوليه؛ ارزان در شركت از قبل، مي توان سهامدار عمده (تاصيكو) كه قصد عرضه در بازار بورس را دارد، سودي بيشتر را پيش بيني نمايد. به نظر ميرسد، قبل از ورود تاصيكو، شلعاب و فباهنر بازي قيمتي و پيش بيني سودي خوبي داشته باشند.

توصيه بنده به بازيگران سهم و كساني كه قصد خريد تعداد سهم را دارند، اينست، بايد براي خريد تعداد مد نظر توقف خود را در قيمت بين 1100 تومان تا 1200 تومان براي سهم بگذاريد، نه در قيمتهاي زير 1000 تومان. در اين قيمتها نمي توانيد به تعداد سهام مورد نظر دست يابيد. و هر زمان بيشتر در اين قيمتها بماند، احتمالا بازيگران ديگر بازار، بيكار نخواهند نشست.

شلعاب براي كساني كه قصد سرمايه گذاري ميان مدت دارند، گزينه بسيار مناسبي است. اما براي كوتاه مدت احتمالا سهام بهتري در بازار وجود دارد.
                      خريد در اين قيمتها به قصد حضور در مجمع و دريافت سود 110 توماني پيشنهاد مي شود.

موفق باشيد.

نظر

• dav129
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 21

سلام بر احسان عزیز
                        من مدت مدیدیست تحلیلهای شما را مطالعه میکنم و از اینکه خالصانه اظهار نظر میکنید ممنونم و تحلیل شما را برای کرمان ۸۰ تومانی و اختصاص ۱۰ درصد سبد بیاد دارم هرچند که نخریدم.
                        مدتی در ارتباط با صنعت کاشی نوشتید که هر که سهامش را خرید سود خوبی کرد البته اینجانب با توجه به کار در این صنعت و آشنایی زیاد این صنعت خریدی نکردم و میدونستم از نظر بنیادی سودهای بالایی نداشته و اختصاص pe بالا به این صنعت را اصلا به صلاح نمیدانم و الان هم که میبینید همگی وضعیت خوبی ندارند لازم میدونم بگم تحلیلهای شما درسته ولی واقعیت اجرایی چیز دیگریست یک نمونه آنکه نرخ ارز صادراتشون با قیمت بازار متفاوته واتفاقات کنیلو که این روزها را بدلیل مدیریت جدیدش پیش بینی میکردم این صحبت من کاملا واقعیه چون خودم چند سال مجریش بودم حالا چرا اینها رو گفتم:
                        من شرکت لعابیران را خوب میشناسم و مدیر با تجربه ای داره با کادر فنی بسیار خوبی که بعضی از آنها از دوستان من هستن رونق این صنعت ارتباط مستقیم با صنعت کاشی داره و اونم با ساختمان سازی که شما خودتان در تحلیلهاتون منکر پیشرفتش و معتقد به رکودش هستید من بدلیل احترام زیاد به شما اینو نوشتم و به اعتقاد من pe این شرکت بیش از ۵ صلاح نیست البته نسبت به سود واقعی ولی دوباره هم میگم شرکت بسیار خوبیه ولی رسیدن به اهدافش مشکله به خصوص اگر مشکل هسته ای حل بشه و واردات راحتتر بشه ضمنا در ایران هم رقیبهای جدیی در یزد و بخش خصوصی داره پیدا میکنه
                        یادم رفت سال نو را به شما تبریک بگم
                        شاد باشید

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

در اصل توسط dav129 پست شده است View Post
                          سلام بر احسان عزیز
                          من مدت مدیدیست تحلیلهای شما را مطالعه میکنم و از اینکه خالصانه اظهار نظر میکنید ممنونم و تحلیل شما را برای کرمان ۸۰ تومانی و اختصاص ۱۰ درصد سبد بیاد دارم هرچند که نخریدم.
                          مدتی در ارتباط با صنعت کاشی نوشتید که هر که سهامش را خرید سود خوبی کرد البته اینجانب با توجه به کار در این صنعت و آشنایی زیاد این صنعت خریدی نکردم و میدونستم از نظر بنیادی سودهای بالایی نداشته و اختصاص pe بالا به این صنعت را اصلا به صلاح نمیدانم و الان هم که میبینید همگی وضعیت خوبی ندارند لازم میدونم بگم تحلیلهای شما درسته ولی واقعیت اجرایی چیز دیگریست یک نمونه آنکه نرخ ارز صادراتشون با قیمت بازار متفاوته واتفاقات کنیلو که این روزها را بدلیل مدیریت جدیدش پیش بینی میکردم این صحبت من کاملا واقعیه چون خودم چند سال مجریش بودم حالا چرا اینها رو گفتم:
                          من شرکت لعابیران را خوب میشناسم و مدیر با تجربه ای داره با کادر فنی بسیار خوبی که بعضی از آنها از دوستان من هستن رونق این صنعت ارتباط مستقیم با صنعت کاشی داره و اونم با ساختمان سازی که شما خودتان در تحلیلهاتون منکر پیشرفتش و معتقد به رکودش هستید من بدلیل احترام زیاد به شما اینو نوشتم و به اعتقاد من pe این شرکت بیش از ۵ صلاح نیست البته نسبت به سود واقعی ولی دوباره هم میگم شرکت بسیار خوبیه ولی رسیدن به اهدافش مشکله به خصوص اگر مشکل هسته ای حل بشه و واردات راحتتر بشه ضمنا در ایران هم رقیبهای جدیی در یزد و بخش خصوصی داره پیدا میکنه
                          یادم رفت سال نو را به شما تبریک بگم
                          شاد باشید

سلام دوست عزيز، و با تبريك سال نو و تشكر از شركت در بحث.

در مورد واردات كه خودتان در جريان هستيد، كه لعاب در سالهاي كه دلار ارزان بود، نيز واردات چنداني نداشت. اگر منظور شما واردات كاشي است، كه باز با توجه به قيمت دلار فعلي هنوز واردات كاشي توجيه زيادي ندارد. هرچند بنده معتقد به افزايش تدريجي دلار هستم، كه منجر به صادرات بيشتر كاشي و سراميك و توقف كامل واردات خواهد شد.

از طرف ديگر، طبق بررسي هاي بنده، دو شركت اصلي لعاب در كشور وجود دارد، يكي لعابيران و ديگري لعاب مشهد. بخش خصوصي در بخش لعاب توان بالا و رقيبهاي جدي براي لعابيران محسوب نمي شوند، چرا كه نياز به سرمايه گذاري بالاي 100 ميليارد توماني در حال حاضر براي ايجاد شركتي مثل لعابيران وجود دارد. بالخصوص كه خودتان بهتر مي دانيد، جنس و كيفيت لعاب، شركت لعابيران شركتهاي راس هرم كاشي و سراميك را هدف گرفته است، و شركتهاي كاشي ساز كه صادرات دارند، اكثرا خريدار محصولات شركت هستند.

بنده اطلاع خاصي از وضعيت شركتهاي خصوصي توليد كننده لعاب ندارم، اما تقريبا اين تيپ شركتها را كارگاه هاي توليد لعاب مي دانم، تا كارخانه توليد لعاب. اما در هر حال اين صنعت را در مجموع انحصاري مي دانم، برعكس خود صنعت كاشي و سراميك كه بالاي 200 شركت در سرتاسر كشور وجود دارد. با توجه به شركتهاي كم توليد كننده لعاب و شركتهاي بسيار توليد كننده كاشي و همچنين بحث صادرات كاشي هاي مرغوب مشكل فروش براي لعابيران وجود ندارد (مدير فروش شركت به اين نكته تاكيد داشت). يعني در واقع لزوما رونق ساخت و ساز داخل در فروش تاثير ندارد، بلكه پارامتر صادرات كه رو به افزايش است، بايد مد نظر قرار داده شود.

موفق باشيد.

نظر

• dav129
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 21

سلام بر احسان عزیز
                            فرمایشاتتون در ارتباط با لعابیران و لعاب مشهد کاملا درست است و منظور من از واردات لعاب نبود و من اشتباه نوشتم منظورم واردات فریت لعاب بود البته با بقیه فرمایشاتتون موافقم غیر از بحث صادرات کاشی البته با کلیات موافقم ولی متاسفانه عزم جدی برای این کار در سطح کلان وجود نداره مثلا در همین عراق سرامیک وکاشی با کیفیت محصولات معتبر ایرانی بالای ۱۴ دلار فروش میره ولی محصولات ایرانی ۰۰۰۰ چه عرض کنم.
                            شرکتهای رقیب کارگاه نیستند ولی با لعابیران قابل مقایسه نیستند ولی فریتهای تولیدیشون در بازار داره جا میوفته مطلب اصلی بحث من تولید با ظرفیت بالای شرکته که وابسته به تولیدات کارخانجات کاشی می باشد البته اینو بگم که ایران قابلیت تبدیل شدن به قطب تولید و صادرات کاشی و سرامیک حداقل در خاورمیانه را به نظر من دارد ولی نه با برنامه ریزی موجود و نگاه ملی فعلی به صادرات این محصول با هر کیفیتی .از بابت وقتی که گذاشتید ممنونم

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

وكادو، كاشت نهال كوچك در سال 93.....

در تك پستها به يك سهم بطور مختصر و بنيادي پرداخته مي شود. اين شركت در 7 ماه، حدود 40 تومان ساخته و احتمالا بتواند بين 70 الي 100 تومان در يكسال بسازد. شركت تكادو، 50% كطبس، 35.7% معادن منگنز ايران، 20.4% نسوز آذر و 1.4% زغالسنگ شمال شرق مي باشد.

از شركتهاي زغال سنگي خارج از بورس، 40% شرکت احداث معدن تکافر سپاهان را دارا مي باشد. به نظر مي رسد، با شركتهاي زير مجموعه، تكادو بين 12% الي 25% معادن فعال زغالسنگ كشور را دارا باشد. هفته آينده 20 فروردين، شركت زغالسنگ البرز بطور 100% عرضه خواهد شد. بايد ديد، تكادو كه قصد دارد، مالكيت شركتهاي زغالسنگي خود را افزايش دهد، آيا برنامه خاصي براي خريد اين شركت خواهد داشت.

خريد شركت تكادو، با توجه NAV و سودسازي در قيمتهاي زير 300 بسيار ارزنده است. خريد اين سهم و شركت حتما بايد به ديد ميان مدت به بالا صورت گيرد. چرا كه افزايش نرخ زغالسنگ كه تاثير به سزايي در سود شركت و همچنين NAV شركت خواهد گذاشت، بايد با گذشت زمان حاصل شود.

طبق شنيده هاي فروش و قطعي شدن معامله كفپارس و همچنين فروش كاذر، مي توان وكادو را يك شركت هلدينگ تخصصي در حوزه زغالسنگ در آينده شناخت.

بنده براي تكادو قيمتهاي بسياري خوبي را در آينده متصور هستم.

موفق باشيد.

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

ديد كوتاه مدت

در شرايط حاضر به ديد كوتاه مدت، گروه ساختمان مي تواند با توجه به افت 30% الي 50% گزينه هاي خوبي باشند. به نظرم در دو هفته آينده اين گروه افزايش 10% الي 20% داشته باشند.
                                ثتران و ثباغ را از بين گروه ساختمان بيشتر مي پسندم.

نظر

در حال کار...
                                X