سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
    احسان خان نظرت در مورد خريد خبهمن چيه؟ راستي زامياد رو چطور ميبينيد؟
    سلام،
    خبهمن به نظرم راه مپنا را خواهد رفت، تا 9 ماه آينده. شركتي كه در سيمان و پتروشيمي سرمايه گذاري كرده، ولي از گروه خودرو تاثير مي پذيرد. خبهمن ريسكش پايين تر، ولي بازيگري در حال حاضر ندارد. در مورد زامياد، فعلا به نظرم بعد از چند روز اصلاح در گروه خودروي مي توان به فكر خريد در قيمتهاي مناسب زامياد هم بود.

در اصل توسط پارسه پست شده است View Post
    با سلام و تشکر

آقا احسان عزیز: به نظر شما باید ونفت را فروخت یا با دید میان مدت

سود خوبی خواهد داد..ممنون
    سلام
    خير، به نظرم تا روند صعودي است، نبايد به فكر فروش كامل تعداد سهام بود. اما شناسايي سود بصورت پله اي گزينه خوبي مي باشد. شما يك هدف قيمتي تعيين كنيد، مثلا بگوييد سهم تا 500 تومان صعود مي كند، هر 15% رشد يك پله بفروشيد.

در اصل توسط mahmoud پست شده است View Post
    آقا احسان با سلام
    نظر شما در مورد سيمان قاين چيه؟ با توجه به :
    1) افزايش سرمايه صد در صدي از محل سود انباشته بزودي
    2) افزايش سرمايه بابت تغيير كوره مازوت سوز به گازسوز كه بخشي از پروژه انجام شده
    3) ميزان فروش 23 برابر سرمايه
    با تشكر
    سلام،
    در مورد سيماني فقط سهامداري را بهترين گزينه مي دانم. بدون توجه به روند قيمتي و نوسان گيري. البته در صورتيكه بخواهيد، نوسانگيري كنيد، مي توان درصدش رو تو سبدتون بيشتر كنيد.

شب خوش.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• bashash
      كاربر فعال
      • Sep 2012
      • 580

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      با سلام

غبشهر :

خوب بالاخره غبشهر استارت خودشو زد و فردا به امید خدا ار مرز تاریخی 5000 تومان رد خواهد شد تا ما شرمنده دوستان نباشیم
      این شرکت برای سال مالی قبل در مرحله اول حدود 150 هزار تن افزایش تولید خواهد داشت تا در کنار افزایش سرمایه 210% از محل سود انباشته سهامداران خود را خوشحال کنه
      من به احتمال زیاد قبل از افزایش سرمایه به دلیل بعضی مشکلات خارج خواهم شد تا بعد از افزایش سرمایه نزدیک های پایان سال ببنیم شرایط به چه نحوی خواهد شد

آکنتور :

من امروز دست به یک کار بسیار خطرناک زدم اکنتور 100 درصد رشد کرده خریدم خرید در منفی

1- داشتن طرح و توسعه های فراوان

2- صحبت از قرارداد فروش با کشور های همسایه عراق - گرجستان و...

3- تولید لامپ کم مصرف توسط یکی از شرکت های زیر مجموعه که ظرفیت ان امسال به هفت برابر می رسه

4- تولید و بهره برداری کنتورهای هوشمندو....

از دلایل خرید اکنتور می باشد

شیران :
      دیروز در جواب سوال یکی از دوستان عرض کردم کسیکه تا بحال با شیران مانده بهتره دیگه بهش دست نزنه که موقع باردهی اونه

شفاف سازي عزيزبسيار خوشحال شدم شما هم از امروزبه جرگه سهامداران كنتور پيوستيد من سه شنبه ميخواستم خريد كنم كه سر گير دادن به چند ريال منفي در چهارشنبه وارد شدم انشالله خوش يمن باشه اين سهم وواقعا نكاتي رو كه فرموديد بنده هم به همين دليل وارد شدم
      شاد باشي و خوشخالم كه اينجا از نوشته ها وتحليل هاي زيباي شما و احسان خان عزيز كمال فيض رو ميبرم
      ضمنا يك سوال از احسان خان دارم آيا احسان بورس در بوركس ايشون هستند
      .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• محمد حقانی
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 447

سلام احسان عزیز
        با بررسی که انجام دادم خرید خبهمن را انجام دادم نظر شما مثبت است؟ راجع به خرید خگستر در بازار فردا دیدتان مثبت است؟ اگر چه امروز و روزهای گذشته هم خریداری کردم. با سپاس

نظر

• bourse1
          کاربر فعال
          • Sep 2012
          • 106

سلام اقا احسان
          من هنوز با قشرین هستم. هنوز نظرتان روی این سهم مثبته؟ آیا شما این سهم را هنوز دارید؟
          چند وقتیه، همش منفی بوده. اطفا راهنمایی فرمایید. ممنون استاد بزرگوار.

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1605

اقای شفاف سازی نظرت در مورد گروه دارو چیه(دفارا دپارس دلر دالبرو ...)؟تو سهمهایی که برسی میکنید، میبینم بیشتر رو سهمهای بنیادی با نقدشوندگی بالا هستید.که فکر کنم زیاد ویژگی اول را این گروه نداره.
            نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

سلام جناب شفاف سازی هنوز با لابسا هستید؟
              تعداد فروش بخاری رو کمتر در نظر گرفته
              کلا اکثر گزارش های شش ماهه مشکل داشتند

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                سلام جناب شفاف سازی هنوز با لابسا هستید؟
                تعداد فروش بخاری رو کمتر در نظر گرفته
                کلا اکثر گزارش های شش ماهه مشکل داشتند

با سلام

فروش شرکت های لوازم خانگی به علت گرانی بیش از حد و همچنین انتظار مردم برای کاهش قیمت ها به شدت کاهش یافته
                من بیشتر لابسا رو بالای 450 آب کردم بقیه رو فعلا" تصمیم دارم بفروشم ولی در کل انتظار تعدیل رو دارم ولی فعلا" دو سه ماه اذیت خواهد کرد

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                  اقای شفاف سازی نظرت در مورد گروه دارو چیه(دفارا دپارس دلر دالبرو ...)؟تو سهمهایی که برسی میکنید، میبینم بیشتر رو سهمهای بنیادی با نقدشوندگی بالا هستید.که فکر کنم زیاد ویژگی اول را این گروه نداره.
                  بله همانطور که اشاره کردید دارویی ها از قدرت نقدشوندگی بسیار پایینی برخوردار هستند
                  خدا نکنه یه سهمی فورا" بخواهی بخری تا شما بیایی سهم دارویی بفروشی فرصت از دست رفته باید 6-7 % با ضرر بفروشی
                  در زمان خرید هم همینطوریه بخواهی بری تو صف خرید اعصاب رو خرد می کنه من روی دارویی ها زیاد کار نکردم
                  ولی یکی دوسال پیش درازک - داسوه و دجابر در سبدم بوده که الان اوناهم 100-200 درصد به بالا رشد کرده اند

وقتی از جهات دیگه نگاه می کنم اصلا" دوست ندارم سهم دارویی بخرم وقتی یک دارویی ایرانی رو با یک دارویی خارجی مقایسه می کنم و می بینم این شرکت های ایرانی برای سود بیشتر چقدر از کیفیت داروها می زنند بیشتر اعصابم خرد می شه اصلا" داروهای ایرانی اثر ندارند

یا در خودرویی ها از سایا خیلی بدم می اید برای سود بیشتر پراید لگن حلبی تولید اونم با تولید انبوه و بیشترین مرگ و میر هموطن هایمونو رقم می زنه اصلا" دوست ندارم در سود همچنین شرکتی شریک باشم

نظر

• علی خان
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 271

سلام جناب شفاف سازی
                    نظرتون در خصوص شکربن چیه؟
                    [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط علی خان پست شده است View Post
                      سلام جناب شفاف سازی
                      نظرتون در خصوص شکربن چیه؟
                      من دراین گروه ازبین وپترو - شدوص و شکربن شدوص را بیشتر می پسندم :

1- افزایش سرمایه 300 درصدی
                      2- ظرفیت تولیدش با شکربن یکی است تولید و فروش 3 هزار تن دوده ولی شدوص برنامه افزایش ظرفیت داره و طرح و توسعه
                      3 سرمایه شدوص یک چهارم شکربن است
                      4- خرید در قیمت های زیر 1400 تومان به قصد شرکت در افزایش سرمایه و میان مدت خوبه
                      5- شکربن هم خوبه ولی من شدوص رو می پسندم

نظر

• 63morteza63
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 172

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
                        جناب شفافسازی باتشکر ازارسال مطلبتون درتایپیک آقابهنام ایشان مطلب خودرا درمورد سوالتان نوشتندجاداردکه به ارسال مفیداستاد بهنام ازایشان تشکرنمایید.شببخیروبدرود.

حالا شما که با این فونت درشت هم تایپ کردی چه اصراری داری که به یه نفر بفهمونی که تو اشتباه میکنی ویه نفر دیگه درست میگه

اینجا یه جایی برای نوشتن و تحلیل وبررسی بازار هست

هر کسی یه جور فکر میکنه

اتفاقا در تاپیک موی عاقل عزیز هم که این بحث بین اقای شفاف سازی عزیز وایشان اتفاق افتاد من همین موارد را نوشتم........

این جا هدف سود کردن است نه یکدیگر را محکوم کردن .......

یک نفر کوتاه مدت فکر میکند یک نفر بلند مدت

یکی بنیادی سهم را میبیند و دیگری تکنیکال یا..............

جناب شفاف سازی هم استدلال های خوبی برای پترو آوردند که برای من هم جالب بود

دست همه عزیزانی که اطلاعات ومعلومات خودرا در اختیار دیگران میگذارند درد نکند.......
                        دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• تیدی آلفا
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2540

شرکت آ س پ سود سال مالی 93 خود را برای اولین بار با رشد 2 درصدی در سطوح 941 ریال به ازای هر سهم اعلام نمود.
                          شرکت سود سال مالی 92 خود را در سطوح 1122 ریال اعلام نموده بود که با کاهش 18 درصدی به سطوح 921 ریال به ازای هر سهم کاهش داده است.

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 3802

همين يه سهمو داري حسابي تبليغ ميكني دوست عزيز؟
                            در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
                            شرکت آ س پ سود سال مالی 93 خود را برای اولین بار با رشد 2 درصدی در سطوح 941 ریال به ازای هر سهم اعلام نمود.
                            شرکت سود سال مالی 92 خود را در سطوح 1122 ریال اعلام نموده بود که با کاهش 18 درصدی به سطوح 921 ریال به ازای هر سهم کاهش داده است.
                            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• bourse1
                              کاربر فعال
                              • Sep 2012
                              • 106

سلام اقا احسان
                              من هنوز با قشرین هستم. هنوز نظرتان روی این سهم مثبته؟ آیا شما این سهم را هنوز دارید؟
                              چند وقتیه، همش منفی بوده. اطفا راهنمایی فرمایید. ممنون استاد بزرگوار

نظر

• امیر2309
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2127

جدول سيمان.pdf
                                www.mahak-charity.org

نظر

در حال کار...
                                X