سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

[QUOTE="heydar";397664]جناب شفاف سازی با بررسی گزارش غشصفا انجام دادم و هنوز این بررسی ادامه دارد
    گزارش محتاطانه ای ارایه داده
    نظرتان در مورد غشصفا چگونه است؟[/QUOTE]

با سلام

حیدر جان این غشصفا و غشان گزارششون فرمالیته است فقط خواستند یه گزارشی داده باشند پر از اشتباه
    غشصفا نرخ فروش بعضی محصولات را کمتر از سه ماهه دوم گرفته و نرخ خرید شیر خام را بالاتر
    اونا کار خودشون می کنند ممکنه در 9 ماهه 20 تومان پوشش بدهند ولی یه دفعه تو سه ماهه اخر 70 تومان پوشش می دهند با اعداد و ارقام بازی می کنند
    [COLOR="#0000CD"]شپنا[/COLOR] رو نگاه کردم تو 6 ماهه سود عملیاتی اش نسبت به 3 ماهه اول کم شده ( این مورد احسان عزیز کشف کرده )
    تا تونسته ذخیره گرفته

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

يك نظريه يا واقعيتي كه به نظرم در مورد سهام گروه خودروي وجود دارد و شايد در حال وقوع است، آنست كه سهامداران اين شركتها با استفاده از سهامبازي، دارند نقدينگي زيرمجموعه هايشان را تامين مي كنند، شما فقط فروش سهامداران عمده را؛ تنها در دو نماد خودرو و سرمايه گذاري رنا در سه ماه اخير در نظر بگيرد.

ميشه به اين قضيه بصورت جدي تر فكر كرد!
      آخرین ویرایش توسط ".احسان."؛ 2013/10/26, 00:07.
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط homework پست شده است View Post
        درود بر جناب شفاف سازی عزیز
        که الحق والانصاف نگهداری سهم غبشهر رو از زیر 1500 تا اینجارو مدیون توصیه های ارزشمند شما هستم.
        مقداری نقدینگی حدود 10 تومن بدست اوردم میخام یه سهم تازهوبخرم
        با پیگیری مطالب شما و دیگر اساتید بین چند سهم از جمله وتوشه ،پارسان، فخوز مرددم وسبد فعلی من واتی غبشهر ودرصد اندکی باما هست!
        حالامانند همیشه منتظر توصیه های سودمند تحلیلی شما هستم.

پیشاپیش سپاس از لطف شما

با سلام
        سهام پرریسک رو فقط خودم می خرم وبه کسی توصیه خرید نمی کنم مثل شتران - شبندر - شاوان

ولی سهام کم ریسک :

پارسان : روز چهار شنبه نیز اضافه کردم
        کرماشا
        شیراز
        شیران
        شاراک : البته کمی از مفت بودن خارج شده

از فلزات :
        اگر فزرین با قیمت خوب باز بشه حدود 550 تومان اضافه می کنم

از هلدینگ ها :
        وغدیر

از این به بعد نباید از سهم ها انتظار رشد 100 درصدی داشته باشیم همین که ضرر نکنی و بتوانی اصل پولت رو حفظ کنی و سود مجمع بگیری و بغیر از سود مجمع بالای 20% در سال از قیمت سهم بگیری خوب است

نظر

• چاردیواری
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 265

جناب شفافسازی باتشکر ازارسال مطلبتون درتایپیک آقابهنام ایشان مطلب خودرا درمورد سوالتان نوشتندجاداردکه به ارسال مفیداستاد بهنام ازایشان تشکرنمایید.شببخیروبدرود.

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
            جناب شفافسازی باتشکر ازارسال مطلبتون درتایپیک آقابهنام ایشان مطلب خودرا درمورد سوالتان نوشتندجاداردکه به ارسال مفیداستاد بهنام ازایشان تشکرنمایید.شببخیروبدرود.

نوشته اصلی توسط چار دیواری :
            با سلام وعرض خسته نباشید خدمت استادبهنام-استادبنده علاوه برآنکه تحلیلهای جنابعالی راکاملا باواقعیت مطابق میبینم بلکه اعتقاد خاصی هم به دورنماودیدعمیقتان درمورد سهامهای معرفی شده ازطرف جنابعالی دارم وخواهم داشت.درمورد جناب شفافسازی درچند تایپیکهای مختلف درمورد سهامدارهابالحن خوبی صحبت نمیکردندوبعضی ازسهمهاروکه واقعارشد شارپی خود راکرده اندودیگر آینده خوبی برایشان نمیشود متصورشدرابشدت تاییدوخروج کنندگان اینسهم رابشدت موردتاخت وتازوتمسخر میگرفت وطوری وانمود میکردکه فقط حرف اوصحیح است وولاغیر.خواستم ازاینطریق اورا به چالش بکشم تاکاربران عزیز درتحلیلهای انجام شده دراین سایت بادقت بیشتری مطالب رابررسی نمایند.درآخر هم ازجنابعالی بابت مطالب ارزشمند تان درراهنمایی هرچه مطلوبترودلسوزانه تان صمیمانه متشکرم.خداقوت وشب خوش.

با سلام

دوستان عزیز خودتان قضاوت کنید
            من جزء احترام و سعه صدر با هاشون برخورد نکردم
            هر چند تحلیل خودم از وپترو رو در عرض یکی ثانیه در تایپیک دوست عزیزم بهنام گذاشتم
            حالا استفاده ابزاری از دوست عزیزم بهنام برای به چالش کشاندن من به نظر تون کاردرستی است

موفق باشید

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

درود بر همگی

من تا حالا توی تاپیک خودم پست زدم و این اولین پست من توی این تاپیک هستش

دوستان عزیز

این گونه بحثها هیچ دلیلی نداره
              هیچ لزومی نداره که همه ما مثل هم فکر کنیم

درستی یا نادرستی یک تحلیل رو گذر زمان به اثبات میرسونه
              چیزی که مهمه اینه که به نظر و عقیده هم احترام بذاریم

این پست رو نوشتم چون ناخواسته پای منم به این بحث کشیده شد

امیدوارم که بحث رو همین جا ببندیم و بیشتر وارد حاشیه نشیم

شاد باشید
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• samie
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 98

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                با سلام

هر چند تحلیل خودم از وپترو رو در عرض یکی ثانیه در تایپیک دوست عزیزم بهنام گذاشتم
                حالا استفاده ابزاری از دوست عزیزم بهنام برای به چالش کشاندن من به نظر تون کاردرستی است

موفق باشید
                جناب شفاف سازي
                با سلام از بابت زحماتي كه ميكشيد سپاسگذارم و قاطعانه ميگويم در مدت يكسالي كه شما را ميشناسم و مطالبتان را دنبال ميكنم سهامشناسيتان فوق العاده است و از اينكه تعصب بيخودي به سهمي نداريد لذت ميبرم . تفاوت عقايد در بين تحليل گران يك امر عادي است و از اينكه بعضي دوستان رعايت معرفت را انجام نميدهند نرنجيد كه يك روز پي به اشتباه خود خواهند برد.
                [B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]

نظر

• Mehdi1400
                  ستاره دار(19)
                  • Jul 2013
                  • 2938

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                  با سلام

موفق باشید
                  با سلام خدمت شفاف سازی عزیز و گرامی
                  من هم در این مدت کوتاه همراهی با سایت بورسی از مطالب شما بسیار استفاده کرده ام و شما را فردی با نهادی پاک و حسن نیت تام میدانم.
                  فکر نمیکنم منظور چار دیواری به آن شدتی بود که در نوشته هایش منعکس شد. شما به بزرگواری خودتان بخشش بفرمایید و فکر و ذهن خود را مکدر نکنید.
                  همه ما نیازمند آموزش رفتار درست هستیم از جمله در فضای سایبر.

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

سلام و عرض ادب، ظهر بخير....

اگرچه شاخص مثبت است، اما بازي با سهام بخصوص در گروه پالايشگاهي و صف چيني هاي اول وقت و ايجاد تقاضاي كاذب و جو دادن مثبت و فروش سهام در تعداد بالا، نه تنها در آينده اين گروه را تحت تاثير قرار خواهد داد، بلكه مي تواند بر كليت بازاري كه همه ما در آن فعال هستيم، تاثير منفي داشته باشد. پوشش هاي نامناسب 6 ماهه، عملكردهاي ضعيف 3 ماهه؛ و اين بازي با سهام تاثير مخربي بر جو اين گروه و بعد كليت بازار خواهد داشت.
                    اميدوارم حداقل دوستان خواننده فروم بورسي از جو زدگي و خريد هاي اينچنيني جدا خودداري كنند.
                    همچنين دوستان سهامدار شركتهاي پالايشگاهي با ديدي مثبت به نوشته ام بنگرند.

موفق باشيد.

نظر

• پارسه
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 275

سلام آقا احسان

لطفا باز هم با تحلیل سهام خوب و معرفی سهام پدیده ای چون ونفت

به ما سهامداران تازه کار کمک کنید

سپاس
                      [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• ".احسان."
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2676

در اصل توسط پارسه پست شده است View Post
                        سلام آقا احسان

لطفا باز هم با تحلیل سهام خوب و معرفی سهام پدیده ای چون ونفت

به ما سهامداران تازه کار کمک کنید

سپاس
                        سلام

روند بازار بايد با صورتهاي مالي بخواند، در غير اينصورت به گردابي براي سهامداران جز تبديل مي شود، هرچند اين مورد كمي زمان ببرد و برخي از افراد حقيقي و حقوقي سرخوش از يك صف خريد و 4% مثبت باشند و واقعيت را نمي بينند. ونفت هم يك پديده بود كه در حال حاضر جلوتر از زمان خود حركت مي كند، بنابراين خريد و فروش هاي اينچنيني ممكن در يك بازه سود خوب و اميدواركننده اي را داشته باشد، اما براي اهالي بازار كه مي خواهند سالها در بازار كار كنند، اين يك زنگ خطر است. بنابراين بايد كمي با حوصله قدم برداريم.

ما در بازار سهام هستيم، نه در يك Money game.
                        بنابراين اگر بخواهد روند Money game سالهاي 82 و 83 در پاره اي سهام جريان داشته باشد،‌ بازنده اصلي تمامي سهامداران جز حقيقي خواهند بود.

موفق باشيد.

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

احسان خان نظرت در مورد خريد خبهمن چيه؟ راستي زامياد رو چطور ميبينيد؟
                          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• پارسه
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 275

با سلام و تشکر

آقا احسان عزیز: به نظر شما باید ونفت را فروخت یا با دید میان مدت

سود خوبی خواهد داد..ممنون
                            [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

با سلام

غبشهر :

خوب بالاخره غبشهر استارت خودشو زد و فردا به امید خدا ار مرز تاریخی 5000 تومان رد خواهد شد تا ما شرمنده دوستان نباشیم
                              این شرکت برای سال مالی قبل در مرحله اول حدود 150 هزار تن افزایش تولید خواهد داشت تا در کنار افزایش سرمایه 210% از محل سود انباشته سهامداران خود را خوشحال کنه
                              من به احتمال زیاد قبل از افزایش سرمایه به دلیل بعضی مشکلات خارج خواهم شد تا بعد از افزایش سرمایه نزدیک های پایان سال ببنیم شرایط به چه نحوی خواهد شد

آکنتور :

من امروز دست به یک کار بسیار خطرناک زدم اکنتور 100 درصد رشد کرده خریدم خرید در منفی

1- داشتن طرح و توسعه های فراوان

2- صحبت از قرارداد فروش با کشور های همسایه عراق - گرجستان و...

3- تولید لامپ کم مصرف توسط یکی از شرکت های زیر مجموعه که ظرفیت ان امسال به هفت برابر می رسه

4- تولید و بهره برداری کنتورهای هوشمندو....

از دلایل خرید اکنتور می باشد

شیران :
                              دیروز در جواب سوال یکی از دوستان عرض کردم کسیکه تا بحال با شیران مانده بهتره دیگه بهش دست نزنه که موقع باردهی اونه

نظر

• mahmoud
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 29

آقا احسان با سلام
                                نظر شما در مورد سيمان قاين چيه؟ با توجه به :
                                1) افزايش سرمايه صد در صدي از محل سود انباشته بزودي
                                2) افزايش سرمايه بابت تغيير كوره مازوت سوز به گازسوز كه بخشي از پروژه انجام شده
                                3) ميزان فروش 23 برابر سرمايه
                                با تشكر

نظر

در حال کار...
                                X