سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • einstein
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 360

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
    با سلام لازم دیدم که دراین تایپیک درحضور تحلیلگران عزیز یادی هم ازاستاد بهنام درتایپیک تحلیل تلفیقی وروانشناسی ایشان که الحق ووالانصاف تحلیلهای نابی انجام میدادند وباصبر وحوصله ی مثال زدنی پاسخگوی سوالات کاربران عزیز بودند.جایشان خالیست اما تحلیلهای نابشان همچنان درذهن بورسیهای عزیزنقش بسته است.مثل وبصادر-دی-وپترو-فآذر-بانک پارسیان-رمپنا-خبهمن-خزامیا-رانفور-ونفت وخیلی ازسهمهای ناب دیگرراکه برای میان مدت وبلند مدت توصیه میکردند. حالا یواش یواش بازار به ارزش آنها پی برده است.یادش گرامی وهرجا که هست سلامت وپیروز باشد.باتشکر.
    دوست عزیز،در پایان هفته ای گذشت فرصتی پیش آمد تا مروری داشته باشم بر صفحات قبل این تاپیک و انصافاٌ بعنوان شخصی که تحصیل مالی دارم و کار تحلیل ملی -اقتصادی انجام می دهم ،تحلیلهایی دوستان را اصولی و خالی از اهداف تبلیغی دیدم ،هر چند هیچ تحلیلی کامل نیست ، بخصوص در مورد شرکتهای ما که اطلاعات شفافی منتشر نمی کنند .بر این اساس لازم دانستم وکه از این دوستان تشکری نمایم و چند کلمه ای که در صفحه قبل نوشتم در این راستا بود. در حین مطالعه صفحات قبل با نوشته های مجادله ای جنابعالی بویژه اصرارتان بر رودرویی جناب شفافسازی با آقا بهنام نیز برخورد داشتم به شخصه این رویه را نمی پسندم .اگر به تحلیل دوستی ایرادی وارد می دانیم بهتر است با همان منطق تحلیلی موضوع را مطرح نماییم ،تا حداقل دوستانی که احتمالاٌ تحت تاثیر آن تحلیل قرار گرفتند ،تصمیمشان را اصلاح نمایند.
    دوستان تحلیلگر بسیار خوبی در این وبلاگ قلم می زنند که تحلیلهای خوب خود را در اختیار افراد تازه وارد و کمتر آشنا به مسایل بورسی قرار می دهند . آقا بهنام نیز یکی از آنهاست و شخصاٌ در چند مورد از تحلیلهای ایشان استفاده کرده و منتفع شدم و جا دارد در همین جا از ایشان تشکری ویژه داشته باشم.ولی اینکه سعی کنیم این دوستان را در مقابل هم قرار دهیم ،کار درستی نیست.هر چند برخورد نجیبانه اقا بهنام در همان مجادله ،نشان از اوج پختگی ایشان داشت.
    برایتان آرزوی موفقیت و تندرستی دارم.

نظر

• Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      با سلام

چرا کاما ؟؟؟؟؟؟

.
      .
      سرفراز باشید
      با سلام

شفاف سازی عزیز رو سهم خوبی تحلیل زدید .. کاما حرفهای زیادی برای گفتن در بازار داره که کم کم رو خواهد شد...

متاسفانه الان چند روزه که یه حقوقی به صورت کاملا آبشاری داره عرضه میکنه که البته به نظرم داره فرصت خرید میده واگرنه الان سهم باید قفل میشد..
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• masoud ramezani
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 587

با عرض سلام و احترام به استاد عزیز و بزرگوار انجمن شفاف سازی

لطفا در مورد این سبد بنده را راهنمایی و در صورت نیاز به تغییر نظر خودتون رو اعلام کنید
        وسپه-وبانک-وصندوق-تاپیکو-پارسان-شکربن-وبصادر-ونوین-ثشاهد-فباهنر
        برای نگه داری کوتاه و میان مدت
        با تشکر فراوان

نظر

• amir2007dkn
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 340

سلام
          سبدم شپنا 3500-وتوسم 225-ونوین 420-فولاد448 البته امروز مپنا به صف خرید دادم 30 تا نقدینگی دارم به نظر شما شپنا میانگین کم کنم یا شتران یا شاراک - شدوص -دارویی یا سیمان یا غذایی -رو خودرویی ها مثبت نیستم چون 10 سال خودم اونجا کار کردم اوضاع خوبی ندارن امروزم از بچه های پارس خودرو امار گرفتم دارن تعدیل نیرو میدن بقیه ام یه روز در میون بیان کلا چه گروهی رو پیشنهاد میدین وبهترینشون کدومه
          راستي فولاد خيلي کنده بدم بره سهم ديگه بگيرم ؟
          آخرین ویرایش توسط amir2007dkn؛ 2013/11/05, 01:05.

نظر

• samie
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 98

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
            با سلام لازم دیدم که دراین تایپیک درحضور تحلیلگران عزیز یادی هم ازاستاد بهنام درتایپیک تحلیل تلفیقی وروانشناسی ایشان که الحق ووالانصاف تحلیلهای نابی انجام میدادند وباصبر وحوصله ی مثال زدنی پاسخگوی سوالات کاربران عزیز بودند.جایشان خالیست اما تحلیلهای نابشان همچنان درذهن بورسیهای عزیزنقش بسته است.مثل وبصادر-دی-وپترو-فآذر-بانک پارسیان-رمپنا-خبهمن-خزامیا-رانفور-ونفت وخیلی ازسهمهای ناب دیگرراکه برای میان مدت وبلند مدت توصیه میکردند. حالا یواش یواش بازار به ارزش آنها پی برده است.یادش گرامی وهرجا که هست سلامت وپیروز باشد.باتشکر.
            جناب چهارديواري
            سلام انگيزه شما را از بزرگ نمايي تحليل دوست عزيزمان آقاي بهنام جاي سوال دارد و اينكه مشك آن است كه خود ببويد نه آن كه عطار بگويد. در اينكه ايشان خود بدون حاشيه است و شما ايشان را به حاشيه ميكشيد جاي تاسف دارد.
            بگذاريد هر كه ميخواهد از تحليلهاي اين استاد عزيز بهره ببرد برود آن تاپيك چرا جو را مسموم ميكنيد؟
            شما هنوز از آن رفتار نسنجيده خود كه هم جناب شفاف سازي و هم جناب بهنام را آزرده خاطر كرد عبرت نگرفته ايد ؟
            دوست عزيز جناب بهنام احتياج به تعريف و تمجيد شما ندارد باور كنيد اينگونه طرفداري مناسب شخص ايشان نيست.
            [B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]

نظر

• einstein
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 360

جناب شفاف سازی
              با سلام
              به نظر شما ،بین کاما و فاسمین ،اولویت خرید با کدام است؟
              آیا تفاوت آنچنان هست که فاسمین را با کاما تعویض کرد؟
              پی به ای فاسمین پایینتر هست ولی با توجه به اینکه کاما نرخ دلار 2500 و فاسمین نرخ 2800 را مبنای محاسبه پیش بینی سود قرار دادند ،امکان تعدیل بالاتری برای کاما متصور هستم ..البته من فاکتورهای دیگر از جمله میزان موجودی آماده برای فروش و .... را بررسی نکردم.
              با تشکر

نظر

• soroush
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 561

سلام امروز برای خرید خودرو نظرتون چیه؟
                احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• Ali zahedi
                  كاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 676

خاور مقاومت 165 بشکنه میره واسه 200

نظر

• mamadzar
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 396

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                    جناب شفاف سازی
                    با سلام
                    پی به ای فاسمین پایینتر هست ولی با توجه به اینکه کاما نرخ دلار 2500 و فاسمین نرخ 2800 را مبنای محاسبه پیش بینی سود قرار دادند ،امکان تعدیل بالاتری برای کاما متصور هستم ..البته من فاکتورهای دیگر از جمله میزان موجودی آماده برای فروش و .... را بررسی نکردم.
                    با تشکر
                    درود جتاب einstein

ظاهرا فاسمین مقدار زیادی از محصولش رو در انبارها داره و با فروش کسری از تولیدش سود 6 ماهه فعلی رو ساخته . اگر تحریم ها برداشته بشه جای بالا رفتنش زیاد خواهد بود . و البته همه ی اینها چیزی از ارزنده بودن کاما کم نمی کنه صرفا در مورد میزان آماده فروش که اظهار بی اطلاعی کردید ، اطلاع دادم .
                    وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

جناب شفاف سازی
                      با سلام
                      با تشکر

با سلام

من برای کاما تعدیل بسیار بالایی دراوردم

تعدیل از محل شرکت ذوب روی اصفهان :

به نظر من به راحتی می تونه 100 تومان از این محل تعدیل بده البته این تعدیل معولا" پایان سال اعمال می شه

تعدیل از محل فروش کنستانتره سولفور سرب :

در بهار 3140 تومان فروخته در تابستان 5700 تومان و برای 6 ماهه 2900 تومان در نظر گرفته اگر این امر محقق بشه 50 تومان به سودش اضافه می شه

شمش روی هم از امسال تولید می کنه ولی در قسمت تولید آمار تولیدش رو نیاورده و فقط در قسمت فروش برای شش ماهه 1300 تن فروش پیش بینی کرده است

فاسمین هم سهم بسیار پر پتانسیلی است شرکت زیر مجموعه بسیار خوبی داره که می تونه بر سودش تاثیر گذار باشند ولی من فعلا" کاما رو انتخاب کردم

این گروه اگر قیمت های جهانی یه تکون اساسی بخوره فوق العاده خواهند بود ولی از آنجایی که باما خود معدن داره افزایش قیمت های جهانی روی خاک مصرفی اون تاثیر گذار نخواهد بود ولی برای فاسمین - فرآور - فسرب با افزایش قیمت فروش شاهد افزایش قیمت خرید خاک مصرفی نیز خواهیم بود

نظر

• arshia
                        عضو جدید
                        • Jul 2012
                        • 8

سلام اقای شفاف سازی نظرتان درموردشبندرفرداچیست.

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط arshia پست شده است View Post
                          سلام اقای شفاف سازی نظرتان درموردشبندرفرداچیست.

با سلام

نظر من در خصوص پالایشگاهی ها همان نظرات قبلی است و قرار بر این بود در خصوص پالایشگاهی ها حرف نزنم
                          در بین اینا شبندر عالیست و مردونه است
                          شتران زن ذلیل به تمام معناست کلا" مرد نیست

پالایشی ها به معنای واقعی لکمه خصوصی نشده اند و این خیلی بده بورس - شرکت ملی پخش - سازمان مالیاتی - دولت - مجلس - مالمیر و.... هر روز یه بخشنامه - دستورالعمل و نامه صادر می کنند این اصلا" خوب نیست

در این بین فقط شبندر جلوی اینا واستاده بقیه نگاه می کنند

با هدف بلند مدت پالایشی ها رو بخرید و تو منفی هم بخرید فعلا" وقت زیاده

نظر

• چاردیواری
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 265

دوست عزیز،در پایان هفته ای گذشت فرصتی پیش آمد تا مروری داشته باشم بر صفحات قبل این تاپیک و انصافاٌ بعنوان شخصی که تحصیل مالی دارم و کار تحلیل ملی -اقتصادی انجام می دهم ،تحلیلهایی دوستان را اصولی و خالی از اهداف تبلیغی دیدم ،هر چند هیچ تحلیلی کامل نیست ، بخصوص در مورد شرکتهای ما که اطلاعات شفافی منتشر نمی کنند .بر این اساس لازم دانستم وکه از این دوستان تشکری نمایم و چند کلمه ای که در صفحه قبل نوشتم در این راستا بود. در حین مطالعه صفحات قبل با نوشته های مجادله ای جنابعالی بویژه اصرارتان بر رودرویی جناب شفافسازی با آقا بهنام نیز برخورد داشتم به شخصه این رویه را نمی پسندم .اگر به تحلیل دوستی ایرادی وارد می دانیم بهتر است با همان منطق تحلیلی موضوع را مطرح نماییم ،تا حداقل دوستانی که احتمالاٌ تحت تاثیر آن تحلیل قرار گرفتند ،تصمیمشان را اصلاح نمایند.
                            دوستان تحلیلگر بسیار خوبی در این وبلاگ قلم می زنند که تحلیلهای خوب خود را در اختیار افراد تازه وارد و کمتر آشنا به مسایل بورسی قرار می دهند . آقا بهنام نیز یکی از آنهاست و شخصاٌ در چند مورد از تحلیلهای ایشان استفاده کرده و منتفع شدم و جا دارد در همین جا از ایشان تشکری ویژه داشته باشم.ولی اینکه سعی کنیم این دوستان را در مقابل هم قرار دهیم ،کار درستی نیست.هر چند برخورد نجیبانه اقا بهنام در همان مجادله ،نشان از اوج پختگی ایشان داشت.
                            برایتان آرزوی موفقیت و تندرستی دارم.
                            باسلام دوست عزیز-وقتی درسایتی درمورد سهمی توسط دوتحلیلگردوتامطلب کاملا متفاوت زده میشود آیا برای خودشماهم سوال پیش نمیآید که باالاخره چکسی تحلیل درستتری راانجام داده تابرآن اساس تصمیم لازم برای خرید یافروش سهم گرفته شود؟حال بنده خواستم که این دودوست تحلیلگریک بررسی به شکل مناظره ای باهم داشته باشند که بقول جنابعالی روردرویی وکار پسندیده ای نیست.اتفاقا مناظره ی خوبی بود.اما درآخر کار یک کاربرتازه وارد به بحث وارد شدوبرای آقا بهنام کلاس درس گذاشت وبرای ایشان اولا -دوما و...کرد که استاد بهنام هم ناراحت شدندوآن شد آنچراکه نباید میشد.من فکرمیکنم مناظره نتنها بد نیست که باعث رشد وپیشرفت عزیزان کاربر نیز میشود تاتصمیم عاقلانه وبدون هیجانی را بگیرند.قصد ونیت اینجانب همین بود که عرض کردم.باآرزوی موفقیت برای جنابعالی ودوستان واستاد عزیزم آقا بهنام.

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

سلام شب بخير دوستان

خوشبختانه امروز بازار مثبت شد، و صد البته تقريبا متوازن. به گونه اي كه بسياري از سهام ارزنده رنگ سبز به خود گرفتند. با توجه منتفي شدن افزايش نرخ سود بانكها، بازار فردا نيز سبز پيش بيني مي شود، بغير از گروه بانكي. هرچند كه عدم تغيير نرخ بيشتر به سود بانكهاست، اما به نظرم روند منفي داشته باشند. مي توانيد اگر قصد خريد بانكي داريد، در منفي خريد كنيد، در اين قيمتها ريسك زيادي وجود ندارد.

پارامتر تعيين كننده براي شركتهاي زيان ده خودروي چون ايران خودرو و سايپا بحث افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي هاست، كه مي تواند در نيمه دوم امسال همچنان معاملاتي خوبي بر روي اين سهام شاهد باشيم. شركتهاي كه بعيد مي دانم، بعد از افزايش سرمايه زير 100 تومان معامله شوند. به نظرم بهترين خريد بعد از آمدن گزارش شش ماهه ايران خودرو باشد.

از گروه دارو، سيماني غافل نباشيد.

شب زيبايي داشته باشيد.

آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• محمد حقانی
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 447

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                                سلام شب بخير دوستان

خوشبختانه امروز بازار مثبت شد، و صد البته تقريبا متوازن. به گونه اي كه بسياري از سهام ارزنده رنگ سبز به خود گرفتند. با توجه منتفي شدن افزايش نرخ سود بانكها، بازار فردا نيز سبز پيش بيني مي شود، بغير از گروه بانكي. هرچند كه عدم تغيير نرخ بيشتر به سود بانكهاست، اما به نظرم روند منفي داشته باشند. مي توانيد اگر قصد خريد بانكي داريد، در منفي خريد كنيد، در اين قيمتها ريسك زيادي وجود ندارد.

پارامتر تعيين كننده براي شركتهاي زيان ده خودروي چون ايران خودرو و سايپا بحث افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي هاست، كه مي تواند در نيمه دوم امسال همچنان معاملاتي خوبي بر روي اين سهام شاهد باشيم. شركتهاي كه بعيد مي دانم، بعد از افزايش سرمايه زير 100 تومان معامله شوند. به نظرم بهترين خريد بعد از آمدن گزارش شش ماهه ايران خودرو باشد.

از گروه دارو، سيماني غافل نباشيد.

شب زيبايي داشته باشيد.

سلام احسان عزیز
                                در بین بانکیها وپارس را در قیمت 325 البته اگر برسد بر بقیه ترجیح میدهم ، نظر شما چیست؟

نظر

در حال کار...
                                X