سلام چناب شفاف سازی اگه میشه در مورد كاذر نظرتون رو بفرماييد
سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)
Collapse
X
-
اصلاح گروه دارو، به روزهاي پاييني خودش نزديك مي شود، خريدهاي مناسبي را مي توان در سهام دارويي با شناور پايين در روزهاي اينچنيني دنبال كرد.
كمتر از سه هفته ديگر، سه ماه پاييز به پايان مي رسد، و بايد منتظر گزارش هاي نه ماهه و يكي يكي بسته شدن سهام اين گروه براي اعلام جديد پيش بيني اين گروه باشيم.
هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است. (فرانکلین)آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
از فردا مي توان براي خريد پله اي در گروه هاي پيشرو، اقدام كرد.
گروه خودرو مطمينا جز 3 گروه پر بازده 6 ماهه آينده خواهد بود. بنابراين اولويت خريد خود را در سهام اين گروه تعيين و بصورت پله اي شروع به خريد نماييد. هرچند نهايت برگشت گروه سه روز كاريست، مي توان پله هاي خريد بيشتري را براي برداشت از منفي در نظر گرفت.
قطعه سازهاي سودده مثل خپويش، خكار، خرينگ، ختوقا و سرمايه گذاري هاي سوده مثل خگستر وگروه بهمن و ... مي تواند از بهترين گزينه هاي اين گروه باشند.
از اين گروه با خكار سهامدارم.
موفق باشيد.
آخرین ویرایش توسط ".احسان."؛ 2013/12/03, 15:06.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
نظر
-
در اصل توسط محمد جمالی پست شده است View Postسلام چناب شفاف سازی اگه میشه در مورد دالبر منو راهنمایی کنید 1606 خرید کردم الان خیلی اومده پایین نظرتون رو میخواستم در مورد نگهداری یا فروش بدونم
با تشکر
سلام چناب شفاف سازی اگه میشه در مورد كاذر نظرتون رو بفرماييد
با عرض شرمندگی در خصوص کاذر و سهام داروئی بررسی نداشتم و هیچگونه اطلاعاتی نداشتم
گروه ساختمانی :
خوب امروز گروه ساختمانی تنها گروه رشد نکرده بازار نسبت به دو سال پیش شروع به رشد کردند البته برخی از نماد ها مثل وساخت - ثنوسا - و کرمان نسبت به سال پیش رشد های قابل توجه کردند
من از قبل ثشرق به تعداد قابل توجه روی 220 خرید داشتم امروز هم ثباغ خریدم تا در کنار وبیمه با ماهیت ساختمانی سبد ساختمانی برای ما کفایت کنه
گروه تجهیزات :
مپنا
فاراک
ونفت : این سهم رو بهتره اینجا طبقه بندی کنیم شرکتی با ماهیت تجهیزاتی - پیمانکاری و سرمایه گذاری
اکنتور : این سهم رو باید اینجا طبقه بندی کنیم روی 1300 تومان هر روز تبلیغ می کردم الان هیچ نظری برای خرید یا فروش ندارم هر چند هدف فروش من بالای 2000 تومان خواهد بود
گروه پترو پالایشی :
از این گروه در چند روز گذشته با توجه به نیاز مالی برای خرید ونفت - وبیمه و... کرماشا - شیران - خراسان فروخته شد
از این گروه پارسان رو فعلا" دست نمی زنم
دوستانی که از پارسان جا موندند می توانند وغدیر بخرند
منفی خگستر و خبهمن و پاسار پله اول برای فردا می توانند گزینه بسیار مناسبی باشند
نظر
-
با سلام خدمت احسان عزیزو شفاف سازی گرامی
تحلیل پترو پردیس :
پترو پردیس: مجتمع پتروشيمي پرديس در منطقه ويژه اقتصادی /انرژی پارس، در شهر عسلويه شامل 3 فاز است:مساحت فاز اول: ۳۴ هكتارمساحت فاز دوم: ۱۷ هكتارمساحت فاز سوم: ۵/۱۳ هكتار
توليد و عرضـه كننده محصولات آمونيـاك و اوره، مالك بزرگترين مجتمع توليدكننده آمونيـاك و اوره در خاورميانـه و نيز يكي از بزرگترين توليدكنندگان اين محصولات در سطح جهان مي باشد.
برخی مزایا:
1. حجم بالاي توليدات و فن آوري برتر
2.هماهنگي با استانداردهاي زيست محيطي
3.سهولت دسترسي به خوراك گاز طبيعي
4.خطوط حمل و نقل دريايي
5.برخورداري از تاسيسات ذخيره سازي و اسكله بارگيري اختصاصي براي صادرات محصول اوره
تاكنون فاز اول و دوم اين مجتمع به بهـره برداري رسيده كه توليدات اين دو فاز سهم ايران را در توليد آمونياك و اوره، به مقدار قابل توجـهي افزايش داده است.
همچنين مقدمات توسعـه مجتمع در فاز سوم نيز از سال ۱۳۹۰ آغاز گرديده است.
شرکت 100 درصد خصوصی شده
سهامدارن مهم ان پارسان و شرکت بازرگانی پتروشیمی و سپس هامون و باتک تجارت و وسپه و صندوق بازنشستگی هستند. خوراک مجتمع گاز طبیعی است که از محل فازهای گازي پارس جنوبي و يا مجتمع پتروشيمي پارس تـأمين مي شود. که در نزدیکی مجموعه هستند...
تولیدات:
در حال حاضر ظرفيت اسمـي فاز اول و دوم مجتمع سـالانه مجموعاً حدود ۲,۱۵۰,۰۰۰ تن اوره (كود شيميايي) عمدتاً قابل صادرات و۱,۳۶۰,۰۰۰ تن آمونياك مي باشد كه از اين ميزان آمونياك،حدود۱۵۰,۰۰۰ تن؛ مازاد بر نياز خطوط توليد اوره بوده و جهت فروش و صادرات عرضه مي گردد.
امکانات و تجهیزات بارگیری: امکان صادرات آمونیاک با ظرفیت ۸۰۰t/hr از اسکله صادراتیدارای اسکله تخصصی صادرات اوره با ظرفیت طراحی ۱۳۵۰t/hr و ظرفیت عملیاتی۱۲۰۰t/hr دارا بودن سه مخزن آمونیاک با ظرفیت مجموع ۶۰.۰۰۰ تندارا بودن ۳ انبار اوره با ظرفیت مجموع ۱۵۰.۰۰۰ تن
صادرات:
این شرکت محصولات خود را به چین،هند،لبنان،برزیل،مکزیک،افریقای جنوبی و چند کشور دیگر صادر میکند
تحلیل امسال:
شپدیس یه موضوعی داره تو خرید یوتیلیتی از پترو مبینکه گفته برای 3ماه اخر نرخا 2برابر شدهاما مستندات لازم رو ندادن واسه همین با نرخ قبل گرفتههر چند اگه با نرخی که پترو میبین اعلام کرده(2 برابر ) چیزی نزدیک 6 تومن تعدیل منفی داره که اصلا قابل ملاحظه نیستدر مورد نزخ گاز شرکت واسه سال اینده هم همین مبلغ امسال(735 ریال) رو گرفتهپس دلیلی نیست به نظرم که بیایم باز حساب کتاب کنیم مگر نرخ رسمی اعلام بشه
اما نکته مهم
شپدیس الان قیمتش حدود 2200 هستبا پی 4.9 داره معامله میشه
سود تقسیمیش 420 هست 2 روز بعد مجمع هم معمولا واریز میکنه
یعنی اگه کسی روی همین 2200 بخره پاش 1780 در میادسود سال اینده هم 450 تومنه یعنی به دید مجمع سهم داره با پی 3.9 معامله میشه
البته با پذیرش ریسک دلار 30000 ریال و نرخ خوراک 735 ریالبه نظرم به دید مجمع مناسب باشهسال مالی شرکت هم برج 9 هست
نتیجه کلی:
تعدیل مثبت یا منفی خاصی براش نمیبینم امسال...
شپدیس الان حدود 2200 تومانه
با توضحیات بالا به دید مجمع بسیار مناسب
و همچنین برای قبل مجمع هم حداقل تا 2500 جا داره به نظرم
موفق باشید
آخرین ویرایش توسط علی خان؛ 2013/12/03, 20:52.[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط KITY پست شده است View Postجناب احسان بين دفارا و دابور با تحليل هايي كه از دفارا گذاشتيد پس دفارا رو بگيرم ؟
سلام دوست عزيز
دابور و دفارا هر دو گزينه هاي خوبي هستند. هر دو سهم خشك هستند، اما خشك بودن دابور مضاعف.
بنده چون روزانه از كنار شركت داروسازي ابوريحان رفت و امد ميكردم، با بررسي صورتهاي مالي قصد خريد اين شركت را در قيمتهاي 1200 الي 1400 تومان داشتم. اما خودم بالشخصه نتوانستم در آن قيمتها وارد سهم شوم. هرچند در تاپيك سهم رو معرفي كردم.
اما در مورد دفارا، قيمتهاي خريد بنده 2100، 2200، 2300 و 2500 تومان مي باشد و تارگت مد نظرم براي فروش بالاي 4500 تومان در بازه 4-5 ماهه است. منتظر تك تك گزارشهاي 9 ماهه، 12 ماهه، حسابرسي شده 12 ماهه، پيش بيني سود سال 93 و شايد حتي گزارش سه ماهه 93 هم باشم. شركت در افزايش سرمايه نيز اگر قيمت سهم زير 4000 تومان باشد، شركت خواهم كرد. از سهمي كه تا انتهاي امسال بالاي 1000 تومان سود انباشته دارد و قيمت سهم زير 3000 تومان است، نبايد به راحتي گذشت.
موفق باشيد.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
نظر
-
سلام آقای احسان نظرتون درمورد دالبر چیه من 1600 وارد شدم و الان کلی ضرر کردم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید به موندن یا خروج
با تشکر
نظر
-
-
در اصل توسط محمد جمالی پست شده است View Postسلام آقای احسان نظرتون درمورد دالبر چیه من 1600 وارد شدم و الان کلی ضرر کردم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید به موندن یا خروج
با تشکر
نظر
-
-
در اصل توسط علی خان پست شده است View Postبا سلان و ادب احسان گرامی
دتولید و دتماد رو چگونه میبینین تو گروه دارو؟
از نظر شما مناسبترین دفارا هست؟
درود بر شما،
مطالعه ويژه اي بر همه شركتهاي دارويي نداشته ام. هرچند خيلي مايلم اينكار را انجام دهم، اما متاسفانه كمبود وقت اجازه نمي دهد. دفارا هم توسط يكي از دوستان به بنده معرفي شد، پس از بررسي صورتهاي مالي به ارزندگي آن به واقع پي برده، و درصدش را در سبد بالا بردم. صنايع عموما با هم رشد يا نزول مي كنند، دتماد و دتوليد هم نيز از اين قاعده مستثني نيستند. بنابراين اگر قيمت ورود به يك سهم در يك صنعت مناسب باشد، در صورت رشد آن گروه، آن سهم نيز به جايگاه شايسته اش مي رسد.
در ضمن بررسي گروه دارو، به دليل تنوع محصولات و نحوه تهيه مواد اوليه و پارامترها ديگر به راحتي گروه هاي ديگر مثلا كاشي و سراميك نيست، و بنابراين زمان بيشتري براي تحليل جامع شركتها مي طلبد.
نظر
-
امشب با يكي از دوستان در مورد بنيادي سهام و جريان پولي صحبت مي كردم،
اميدوارم در اولين فرصت بصورت كامل و مفصل در مورد اين دو مبحث صحبت كنيم. بدست آوردن بازدهي مناسب در آينده نه چندان دور، بستگي به شناخت درستي از اين دو پارامتر و برتر دانستن يكي بر ديگري دارد.
نظر
نظر