سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

در اصل توسط armanmodern پست شده است View Post
    با سلام خدمت استاد عزیز جناب شفاف سازی
    میخواستم نظزتون رو در مورد خرید ونفت و فخوز در این برهه بدونم. آیا مناسب هستند؟
    با سلام
    به نظر من هر 10% افت ونفت می شه اضافه کرد خرید پله ای
    فخوز یک سهم بلند مدتی است بدرد سهامداری می خوره

جناب شفاف سازی خسته نباشید سمگا رو که ندادن
    نظرتون درباره صف وپاسار چی؟
    نظرتون درباره گزارش شفاف سازی وبیمه چی؟
    به نظرتون آیا فردا وبیمه ، پارسان ، وبهشهر اضافه کنیم یا سهمه دیگه ای رو پیشنهاد می کنید

جناب شفاف سازی گرامی
    امروز وبیمه شفاف سازیش اومد رو کدال که هیچ خبری تو سهم نیست...
    با امور سهام هم تماس گرفتم همینو گفت صبح
    ....
    اما همیشه بعد از این شفاف سازی ها خبرها میاد
    یاد شفاف سازی ولغدر 60 تومنی افتادم

نظر شما چیه؟

با سلام

وبیمه : هیمشه شفاف سازی های سازمان نتیجه عکس داشته
    اما شفاف سازی های ما همیشه کارساز بوده/:.yead.:/

در خصوص خرید می توانید از صفحات قبل سهام های معرفی شده انتخاب کنید خرید در حاکثر منفی بیشترین بازدهی رو خواهد داشت
    از سهام های رشد نکرده سبدمعرفی شده بخرید پارسان 40% در یک ماه رشد داشته
    آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2013/12/01, 22:14.

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

در اصل توسط apouya پست شده است View Post
      سلام به اقایان شفاف ساز واحسان
      نظر شما در مورد بانک دی چی هست
      با سپاس
      سلام،
      رشد بانكي ها فقط و فقط از بابت جو مثبت بازار و پول فراوان در بازار سرمايه است، در غير اينصورت تغيير عملكرد آنچناني در بانكي ها وجود ندارد. اما در اين بين بانك پاسارگاد با بورسبازي و داشتن سهام زير مجموعه قوي و يا بانك انصار با پروژه هاي قوي مي تواند تا حدودي از گروه بانكي متمايز شوند. هرچند كه در نهايت از كل گروه تاثير مي گيرند. با رشد بازار، بانكي ها رشد خواهند كرد، اما بازدهي كمتر از گروه هاي پيشرو دارند.
      موفق باشيد.
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• einstein
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 360

با سلام خدمت آقایات شفاف سازی و احسان
        اگر ممکن است تحلیل شما را در مورد اثرات نفت 100 دلاری و دلار 2600 تومنی در بورس داشته باشیم.

تحلیل هایی خواندم که دلار 100 تومنی روی خودرو،دارو و سیمان اثر مثبت و روی شرکتهای صادراتی می تواند اثر منفی داشته باشد.توجیه هم این اعلام شد که قیمت فروش خودرو،دارو و سیمان بر اساس دلار مبادله ای محاسبه شده و افزایش نرخ دلار مبادله ای می تواند فروش را افزایش داشته باشد.البته باورش است سخت است که در کشوری قیمت فروش تولیدات داخلی (سیمان و دارو و تا حدی خودرو ) را بر اساس واحد پولی یک کشور دیپر محاسبه کند.برعکس به نظر می رسد صنایعی که از ارز مبادله ای در واردات مواد اولیه خود استفاده میکردنداز جمله دارو و خودرو، تا اندازه ای تاثیر منفی بپذیرند.
        البته شرکتهای سیمانی که درصد قابل توجهی از محصولات خود را صادر می کنند ،با توجه به اینکه عمدتاٌ وجه حاصل از فروش را به ریال و آنهم با نرخ مبادله ای می گرفتند ،می توانند از بابت این افزایش ،تعدیلات مثبتی داشته باشند.
        نکته دیگر این است که سخنگوی دولت چند روز پیش اعلام کرد که امسال تک نرخی ارز در دستور کار نیست و این کار در بودجه سال 94 اجرایی می شود.بنابراین نرخ 2600 تومنی نمی تواند نرخ بازار امسال تلقی شود.به نظر می رسد نرخ ارز کماکان در محدوده 3000 تومن باقی بماند و شرکتهای صادراتی نیز از این بابت متاثر نگردند.
        با تشکر

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

احسان عزیز اگه میشه یک سهم تاپ واسه خرید فردا معرفی کنید
          Honesty is the best policy

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

سلام و شب بخير

بازار نشان داد، پول بي حد و حصر نيز نمي تواند مانع از اصلاح شود، اما بايد توجه داشت، اين اصلاح موقت و روند بازار در مجموع رو به رشد است. فردا احتمالا بشود، سهام را راحت تر و ارزان تر از امروز خريد كرد. گروه هاي پيشرو و بنيادي كه تا قبل از عيد مي تواند رشد مناسبي داشته باشند، گروه دارو، سيماني و كاشي و سراميك است. گروه خودرو را نيز مي توان از گروه هاي پيشرو دانست، كه تغييرات بنيادي به واقع در آنها در حال انجام است. بنابراين از اين چهار گروه، سهامي كه مد نظر داريد، را در منفي كامل بصورت پله اي مي توان براي خريد در نظر گرفت.
            اين چهار گروه رو به رشد هستند، و اصلاح آنها موقع خريد سهام مورد نظر است.
            تك سهم هاي مثل مپنا با ديد ميان مدت نيز مي تواند گوشه اي از سبد را پر كند.
            براي سهامداري گروه هاي دارو، سيمان، كاشي و سراميك و گروه خودرو سهام بنيادي را انتخاب كرده و پس از صبوري با بازدهي خوب خارج شويد.
            فعلا بالشخصه از سهام دلاري فاصله گرفته ام.
            موفق باشيد.

نظر

• einstein
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 360

با سلام مجدد خدمت دو عزیز بزرگوار و سایر کاربران این تاپیک
              زاگرس بزرگترین متانول ساز جهان هست.نرخ متانول را در آخرین بودجه اعلامی 350 دلار و نرخ دلار را 2500 دیده،P/E پایینی داره و خیلی وقت هم هست که پیش بینی جدیدی اعلام نکرد.پوشش خوبی هم در سه ماهه اول داشته.ضمناً تسهیلات ارزی خود را با ارز حاصل از صادرات تسویه کرده و هزینه مالی از بابت این تسهیلات در سالهای آتی نخواهد داشت.خرید در قیمتهای فعلی ارزنده به نظر می رسد ،مگر اینکه نکته منفی اعلام نشده ای وجود داشته باشد.
              ممنون میشم اگر نظر دوستان را داشته باشم.

نظر

• moslemipor
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 40

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                سلام و شب بخير بازار نشان داد، پول بي حد و حصر نيز نمي تواند مانع از اصلاح شود، اما بايد توجه داشت، اين اصلاح موقت و روند بازار در مجموع رو به رشد است. فردا احتمالا بشود، سهام را راحت تر و ارزان تر از امروز خريد كرد. گروه هاي پيشرو و بنيادي كه تا قبل از عيد مي تواند رشد مناسبي داشته باشند، گروه دارو، سيماني و كاشي و سراميك است. گروه خودرو را نيز مي توان از گروه هاي پيشرو دانست، كه تغييرات بنيادي به واقع در آنها در حال انجام است. بنابراين از اين چهار گروه، سهامي كه مد نظر داريد، را در منفي كامل بصورت پله اي مي توان براي خريد در نظر گرفت. اين چهار گروه رو به رشد هستند، و اصلاح آنها موقع خريد سهام مورد نظر است. تك سهم هاي مثل مپنا با ديد ميان مدت نيز مي تواند گوشه اي از سبد را پر كند. براي سهامداري گروه هاي دارو، سيمان، كاشي و سراميك و گروه خودرو سهام بنيادي را انتخاب كرده و پس از صبوري با بازدهي خوب خارج شويد. فعلا بالشخصه از سهام دلاري فاصله گرفته ام. موفق باشيد.
                سلام سهام غیر دلاری رو میشه چند نمونه نام ببرید؟ممنون

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                  احسان عزیز اگه میشه یک سهم تاپ واسه خرید فردا معرفی کنید
                  سلام دوست عزيز
                  از بين گروه هاي پيشرو مانند دارو، سيمان و خودرو بايد اين سهم را انتخاب كرد.
                  از بين خودروي ها سهام سودده و بنيادي مد نظر قرار داده شود. بايد توجه كرد، تحريمها در اين حوزه بصورت واقعي در حال حذف است،‌و اين عاملي خواهد بود، كه رشد مداوم اين گروه را تا قبل از عيد رقم خواهد زد.
                  سيمان، دارو نيز بنيادي فوق العاده خوبي دارند، كه عملا جز تاخيري هاي شركتهاي با رشد سودآوري هستند، اين را حتما در گزارش هاي 9 ماهه، 12 ماهه و پيش بيني هاي سود سال 93 خواهيم ديد.
                  موفق باشيد.

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

در اصل توسط moslemipor پست شده است View Post
                    سلام سهام غیر دلاری رو میشه چند نمونه نام ببرید؟ممنون
                    سلام،
                    بگذاريم مقداري شفاف تر و دقيق تر صحبت كنيم، منظور از شركتها يا سهام دلاري شركتهاي هستند، كه افزايش نرخ دلار سريعا به افزايش سود شركت منجر مي شود. مثلا، كنور هر تن سنگ آهن را n‌ دلار مي فروشد، با افزايش قيمت دلار، با توجه به قيمت تمام شده تقريبا ثابت، فروش مبلغ ريالي بالاتر قاعدتا سود شركتها را بالاتر مي برد.
                    پتروشيمي ها، پالايشگاهي ها و معدني ها از اين دسته هستند.

شركتهاي ديگري هستند، كه با افزايش دلار، قيمت تمام شده محصول آنها بالاتر مي رود، اما با توجه به كنترل دولتي و تعزيراتي بودن قيمت محصول آنها، سود آوري آنها با تاخير انجام ميشود. اين شركتها در ابتدا به دليل كاهش حاشيه سود، با افزايش دلار متضرر مي شوند، اما با آزاد سازي نرخ فروش، سودسازيهاي انفجاري خواهند داشت. مثال اين شركتها همچون شوينده ها مثل پاكسان، گروه لاستيك سازي ها، گروه كاشي و سراميك، گروه دارو، و حتي خودرو در آينده است.

گروه هاي پيشروي كه خدمتتان عرض كردم، در هر حال آخرين گروه هاي با افزايش سودهاي اينچنيني است. پس از اينكه اين گروه رشد خوبي داشتند. بالشخصه به سهام دلاري هم برخواهم گشت. اين بار با رويكردي انكه كدام شركت طرحهاي توسعه خوبي دارد، افزايش قيمت جهاني محصولات مي توان مجددا در ان گروه ها سرمايه گذاري كرد.
                    در حال حاضر، با توجه به وجود سهامي كه توانايي رشد سودآوري به مراتب بيشتري نسبت به بازار دارند، گروه هاي سيمان، دارو، كاشي و سراميك و خودرو مد نظر بنده هستند.
                    موفق باشيد.

نظر

• mehdi8400
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 123

دوستان عزیز فلزات در این هفته میتوانند یکه تازی کنند ، لطفاً روی آنها مطالعه داشته باشید .

نوبتی هم باشه دیگه نوبت فلزاته تا بعد .....................

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

با سلام

چرا دوستان عزیز به این تاپیک سر نمی زنند ؟؟؟

دوستان بی خیال مال دنیا

خوب بازار سرتاسر منفی بود فرصت بسیار مناسب برای خرید

دوستان در این بازار به جای فروش در منفی کامل خریدار باشید

من امار خرید و فروش حقیقی و حقوقی در بیشتر نماد ها نگاه کردم

امروز : فروش مطلق حقیقی در منفی کامل .......... خرید مطلق حقوقی در منفی کامل

با این کار دوستان حقیقی به جایی نخواهند رسید فقط با اعصاب خود بازی خواهند کرد حقوقی هایی که در چند روز گذشته میلیارد ها سهام رو در صفوف سنگین خرید عرضه کرده بودند دیروز و امروز در منفی 8 درصد سهام فروخته شده خود بازپس گرفتند چه سود عظیمی نصیب حقوقی شد

باما :
                        حقوقی ها به دنبال این سهم هستند در منفی 4 % امروز پارسیان و بوعلی سهم رو زدند به رگ
                        پارسیان از قبل امده بود بالای یک درصد امروز بوعلی نیز اومد بالای یک درصد
                        خرید اینا تکمیل بشه و کسی فروشنده نباشه سهم رشد خواهد کرد
                        تا زمانیکه در منفی 4 درصد فروشنده باشه خریدار مگه دیوانه است سهم رو بالا ببره

تجهیزات :
                        با توجه به تحولات اخیر دلار بازار توجه بیشتری به تجهیزاتی ها خواهد داشت
                        مپنا در صف قفله - فاراک هم مثبت شد

بانکی ها :
                        قبلا" گفتم در این گروه وپاسار بهترین سهم است وپاسار با ماهیت نیروگاهی - فلزی - معدنی - هلدینگی و بانکی و...
                        در اینده وقتی پروژه های وپاسار به واقعیت تبدیل بشه راهشو از تمام بانکی ها جدا خواهد کرد

سهام ساختمانی :
                        قبلا" خدمت دوستان عرض کردم از گروه ساختمان یک سهم در سبد داشته باشید در بازار منفی امروز این گروه مثبت بودند ما ثشرق رو معرفی کرده بودم

گروه برقی :
                        اکنتور رو پیشنهاد کرده بودم انقدر در جا زد تا همه رو در 1300 پیدا کرد حالا بالای 1500 تومان بدو دنبال سهم

ونفت :
                        امروز سنگین خرید کردم هر 10% افت خرید خواهم کرد

وبیمه - خگستر - پارسان منفی بودند از منفی های بازار استفاده کنید

نظر

• armanmodern
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 46

سبد من:
                          جم 40٪ خرید 1935 تومان
                          وتجارت 38٪ خرید 305 تومان
                          وبصادر 22٪ خرید 118 تومان
                          من حدود 40٪ سبدم رو به جم اختصاص دادم؛ حدود 1935 خریدم و الآن رو 2116 هستشٰ اما چند روزیه که متناسب با بانکی و خودرویی رشد نداره و منفی میخوره. به نظرتون اگه جم رو به 30٪ سبدم کاهش بدم خوبه؟ و اینکه چه سهمی رو برای جایگزینی پیشنهاد می کنید؟
                          [COLOR=#a52a2a][I][B]نوسانگیرها به بهشت نمی روند![/B][/I][/COLOR]

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

در اصل توسط armanmodern پست شده است View Post
                            سبد من:
                            جم 40٪ خرید 1935 تومان
                            وتجارت 38٪ خرید 305 تومان
                            وبصادر 22٪ خرید 118 تومان
                            من حدود 40٪ سبدم رو به جم اختصاص دادم؛ حدود 1935 خریدم و الآن رو 2116 هستشٰ اما چند روزیه که متناسب با بانکی و خودرویی رشد نداره و منفی میخوره. به نظرتون اگه جم رو به 30٪ سبدم کاهش بدم خوبه؟ و اینکه چه سهمی رو برای جایگزینی پیشنهاد می کنید؟

با سلام
                            اگر می خواهید رشد کنید هر ریسکی رو باید بپذیرید اینکه امروز اول وقت یک سهمی رو بفروشید و بعد از فروش همان سهم صف خرید بشه نباید برای شما اهمیت داشته باشد

در اولویت اگر انلاین کار می کنید ساعت 8:29:59 برید تو صف خرید وسمگا شاید به شما برسه
                            می توانید از ساختمانی ها یک سهم انتخاب کنید
                            از منفی های کاما پذیرا باشید
                            از منفی ها ی خگستر - وپاسار - فاراک و سهام هایی که در صفحات قبل معرفی شده استقبال کنید

نظر

• محمد جمالی
                              عضو عادی
                              • Dec 2013
                              • 69

سلام چناب شفاف سازی اگه میشه در مورد دالبر منو راهنمایی کنید 1606 خرید کردم الان خیلی اومده پایین نظرتون رو میخواستم در مورد نگهداری یا فروش بدونم
                              با تشکر

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                                با سلام

چرا دوستان عزیز به این تاپیک سر نمی زنند ؟؟؟

دوستان بی خیال مال دنیا

خوب بازار سرتاسر منفی بود فرصت بسیار مناسب برای خرید

دوستان در این بازار به جای فروش در منفی کامل خریدار باشید

من امار خرید و فروش حقیقی و حقوقی در بیشتر نماد ها نگاه کردم

امروز : فروش مطلق حقیقی در منفی کامل .......... خرید مطلق حقوقی در منفی کامل

با این کار دوستان حقیقی به جایی نخواهند رسید فقط با اعصاب خود بازی خواهند کرد حقوقی هایی که در چند روز گذشته میلیارد ها سهام رو در صفوف سنگین خرید عرضه کرده بودند دیروز و امروز در منفی 8 درصد سهام فروخته شده خود بازپس گرفتند چه سود عظیمی نصیب حقوقی شد

باما :
                                حقوقی ها به دنبال این سهم هستند در منفی 4 % امروز پارسیان و بوعلی سهم رو زدند به رگ
                                پارسیان از قبل امده بود بالای یک درصد امروز بوعلی نیز اومد بالای یک درصد
                                خرید اینا تکمیل بشه و کسی فروشنده نباشه سهم رشد خواهد کرد
                                تا زمانیکه در منفی 4 درصد فروشنده باشه خریدار مگه دیوانه است سهم رو بالا ببره

تجهیزات :
                                با توجه به تحولات اخیر دلار بازار توجه بیشتری به تجهیزاتی ها خواهد داشت
                                مپنا در صف قفله - فاراک هم مثبت شد

بانکی ها :
                                قبلا" گفتم در این گروه وپاسار بهترین سهم است وپاسار با ماهیت نیروگاهی - فلزی - معدنی - هلدینگی و بانکی و...
                                در اینده وقتی پروژه های وپاسار به واقعیت تبدیل بشه راهشو از تمام بانکی ها جدا خواهد کرد

سهام ساختمانی :
                                قبلا" خدمت دوستان عرض کردم از گروه ساختمان یک سهم در سبد داشته باشید در بازار منفی امروز این گروه مثبت بودند ما ثشرق رو معرفی کرده بودم

گروه برقی :
                                اکنتور رو پیشنهاد کرده بودم انقدر در جا زد تا همه رو در 1300 پیدا کرد حالا بالای 1500 تومان بدو دنبال سهم

ونفت :
                                امروز سنگین خرید کردم هر 10% افت خرید خواهم کرد

وبیمه - خگستر - پارسان منفی بودند از منفی های بازار استفاده کنید

با سلام

خرید در صف فروش و در منفی کامل خیلی لذت بخش است

دیروز وقتی 100,000 تا ونفت از صف فروش برداشتم چندین بار این تاپیک رو باز کردم تا اعلام بکنم تا دوستان استفاده کنند ولی خوب گفتم برای چی برای خودم خدای نکرده حاشیه درست کنم
                                هرچند شب موضوع را اعلام کردم
                                خوب صف خرید ونفت مبارک باشه

نظر

در حال کار...
                                X