سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

در اصل توسط nav پست شده است View Post
    احسان جان سلام

یه مقداری کپارس دارم یه کوچولو تو ضررم البته نه خیلی, این سهمو دوست دارم به نظر شما تا پایان سال چه وضعیتی خواهد داشت؟
    سلام شب بخير
    به نظرم بتونه انشالله بالاي 1500 تومان رو در ميان مدت ببينه، اگه بتونيد تا گزارش نه ماهه و پيش بيني سود سال بعد صبر كنيد، خوبه.
    موفق باشيد.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• هزاردستان
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 22

تحلیلی از ساراب تقدیم به اساتید این تاپیک آقا احسان جناب شفاف سازی :

هر سهم معادل 130ت سهام سیمانی دارد شامل:

سود انباشته هر سهم 120ت بدهی ارزی ندارد بدهی بانکی هر سهم 30ت شناور سهم 6درصد

سود تحلیلی امسال 110-120(اعلامی 92ت) افزایش سرمایه از انباشته و اورده 60درصد در برنامه دارد

120+110-30= مجموع سود در پایان 92= 200 بدون ارزش سرمایه گذاریها قیمت 18-9-92 : 625

نظر

• nav
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 97

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post

سلام شب بخير
        به نظرم بتونه انشالله بالاي 1500 تومان رو در ميان مدت ببينه، اگه بتونيد تا گزارش نه ماهه و پيش بيني سود سال بعد صبر كنيد، خوبه.
        موفق باشيد.
        از اینکه اینکه در این ساعت وقت میگذارید و پاسخ میدهید بسیار سپاسگزارم احسان جان
        هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• موی عاقل
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 875

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
          با سلام

هرچند بعضی از دوستان تحلیگرنما که دوتا ارزش بازار و... یاد گرفتند مجدد دوباره پالایشگاهی ها رو فرصت فروش دانستند ولی این سهم برای بلند مدت عالی هستند
          بهتره برای گوشه سبدتون مقداری شبندر یا شبریز و... بخرید من دیروز و امروز شبریز خریدم

شبندر 1500 تومان ........... هدف کوتاه مدت 2400 تومان
          شبریز 2500 تومان ........... هدف کوتاه مدت 3000 تومان
          بقیه هم در کوتاه مدت به تناسب رشد خواهند کرد

گربه دستش به گوشت نمی رسید می گفت پیف پیف
          مپنا در 940 قفل شده این دوست عزیزمون می گه......
          دنیا خیلی کوچکتر از این حرف هاست در چند ماه قبل هم خیلی ها می گفتند مپنا 200-300-400-500-600-700-800 حبابه
          بابا یخورده تحلیل هم خوب چیزه
          امثال شما مصداق بارز اکثرهم لا یعقلون هستید
          أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

فردا روز ديگري براي ساختماني ها و سيماني ها خواهد بود. سعي شود، در صورت خريد از اين دو گروه در مثبت نخريد.
            موفق باشيد.

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
              با سلام

نه دوست عزیز سرحال هستم ادمی به گفته بعضی ها یه خورده تاسف می خوره .....

به فرض :
              من شبندر ندارم
              چرا هر روز با روح سهامداران اون شرکت بازی کنم من یکبار می گویم این سهم بدرد نمی خوره تمام
              چرا اینا با احساسات سهامداران بازی می کنندکوچکترین تحریک سهامداران منجر به خرید یا فروش می شه
              ما که صورت های مالی و گزارشات اون شرکت بررسی نکردیم چه جوری می اییم و فرصت فروش اعلام می کنیم
              با این حال که هزار بار حرف این دوستمون نادرست از اب درامده بازهم از رو نمی ره

به هر حال بگذریم
              در ساختمانی ها ثشرق رو در 220 معرفی کردیم در کمتر از یکماه بالای 50% بازدهی داد این سهم اهداف بالایی دارد قابل توجه دوستان تکنیکالی
              ثباغ هم هفته گذشته در 280 معرفی کردیم

ونفت به نظرم اهداف خیلی بالایی رو دنبال می کنه به کسی پیشنهاد نمی کنم

پارسان - وغدیر - کرماشا - خراسان - شیراز در قیمت های مفت معرفی شدند

دوستان حالشو ببرند
              درود بر جناب شفاف سازی عزیز

کاملا" موافقم و مصداق این تیپ حرفها نشانگر این است که اینگونه افراد نسبت به سهام پالایشی کینه پیدا کردند
              و هر روز و هر ثانیه تو سر این سهم ها می کوبند،چون نمیتونند تحمل کنند شاوانی که 800 تومان بود نتونستند بخرند حالا شده 3 4 هزار تومان

خوبه که تو مجمع نفت و گاز پارسیان ارزش بالای پالایشگاههای تبریز و شیراز اشاره شد

نظر

• NICOLE
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 523

فردا روز ديگري براي ساختماني ها و سيماني ها خواهد بود. سعي شود، در صورت خريد از اين دو گروه در مثبت نخريد.
                موفق باشيد.
                سلام و با تشكر از تحليلاتون امروز پله اول دفارا رو خريدم به نظرتون كفش چنده ؟
                راستي منظورتون از روزي ديگري براي سيماني و ساختماني و عدم خريد در مثبت اينه كه فردا ميريزن ؟/:.rolleyessmileyani
                آخرین ویرایش توسط NICOLE؛ 2013/12/10, 18:14.
                بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                  درود بر جناب شفاف سازی عزیز

کاملا" موافقم و مصداق این تیپ حرفها نشانگر این است که اینگونه افراد نسبت به سهام پالایشی کینه پیدا کردند
                  و هر روز و هر ثانیه تو سر این سهم ها می کوبند،چون نمیتونند تحمل کنند شاوانی که 800 تومان بود نتونستند بخرند حالا شده 3 4 هزار تومان

خوبه که تو مجمع نفت و گاز پارسیان ارزش بالای پالایشگاههای تبریز و شیراز اشاره شد

با سلام خدمت عطای عزیز و سایر دوستان

اول خدمت دوست خوبمون عرض کنم بازار ثابت کرده مصداق بارز اکثرهم لا یعقلون چه کسانی هستند و بازهم ثابت خواهد کرد

شبندر 500 تومانی الان 1500 تومان ............اکثرهم لا یعقلون
                  سهام خودرویی هر کدام 300% رشد کردند ..............اکثرهم لا یعقلون
                  مپنا 200 تومانی در 950 تومان قفل است.................اکثرهم لا یعقلون
                  و....

اصلا" دوستان کاری به این ندارم که کی درست می گه و کی نادرست
                  تمام حرف اینه که به تمام سهامداران عزیز از تمام گروه ها احترام بگذاریم
                  من خودم خودرویی دوست ندارم ولی اونا را به باد تمسخر نمی گیرم وبا خاطر پیش بینی درست به اونا از همین جا تبریک می گویم
                  بنا به عللی خارج از سودآوری شرکت های دارویی سراغ این سهم ها نمی روم ولی به سهامداران اونا احترام می گذارم
                  باید به سهامداران شبندر - مپنا و... احترام بگذاریم و با روحیات انها بازی نکنیم

من 7-8 ماه اطلاعاتی از دو شرکت غمارگ و غبشهر در اختیار دوستان قرار دادم ان موقع غمارگ 700 و غبشهر 1400 بود
                  بر اساس تحلیل و مقداری اطلاعات از وضعیت شرکت ها اومدم گفتم غمارک اینده خوبی در محدوده یکسال نخواهد داشت و غبشهر بیشترین رشد را نسبت به غمارک خواهد داشت و دلایلم رو نوشتم که این مطالب برای بعضی از دوستان قابل هضم نبود و شروع کردند به جبهه گیری
                  الان غبشهر بعد از افزایش سرمایه 210 درصدی 1400 تومان و غمارگ 840 تومان
                  ما صلاح دوستانمون رو گفتیم ولی اونا فکر کردند ما می خواهیم سهم رو بکوبیم دیگه از غمارگ مطلب ننوشتم

ما از لحاظ اخلاقی وظیفه داریم اطلاعاتی رو که می دانیم در اختیار دوستان قرار بدهیم اونم یکبار نه اینکه دنبال فرصتی باشیم تا سهامداران محترم رو سرزنش بکینم

هر سهمی که رشد چند صد درصدی بکنه و اقایون جا بمونند می شه سفته بازی و فرصت فروش
                  اکنتور 200 درصد رشد کرد شد سفته بازی و فرصت فروش
                  مپنا 500 درصد رشد کرد شد سفته بازی و فرصت فروش
                  شبندر - شاوان - شراز و... 300-400 درصد رشد کردند شدند سفته بازی و فرصت فروش
                  ساختمانی ها رشد کردندشدند سفته بازی و فرصت فروش
                  ونفت 300 درصد رشد کرد شد سفته بازی و فرصت فروش
                  خودرویی ها 300 درصد رشد کردند شدند سفته بازی و فرصت فروش

فقط و فقط دو -سه تا سهمی که ایشون خرید می کنه خرید واقعی است بقیه بازار سفته بازی و فرصت فروش محسوب می شه
                  آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2013/12/10, 18:48.

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

سلام،
                    بنده وارد بحث دوستان نمي شوم، اما به نظرم بشود با احترام بيشتر هر دو طرف وارد بحث شوند، نتيجه گيري هم با خوانندگان عزيز. در عين آنكه دوستي ها هم خدشه دار نشود.

دوستان اگر خاطرتون باشه، قبلا در مورد شبندر 1800 توماني، شاوان بالاي 4000 تومان هشدار داده بودم، اما الان با اين وضعيتي كه بوجود آمده است و شركتهاي كه زمين باير هستند، و فقط كاربري صنعتي گرفته اند و مي خواهند در سه سال آينده ساخته شوند و الان 200 تومان و 300 تومان معامله مي شوند، مي شود مجدد سهام ارزنده رو به بازار شناساند.
                    پالايشگاه و پتروشيمي جز صنايع استراتژيك اين مملكت است، و اگر اين شركتها نباشد، عملا مملكت تعطيل است، اما هر سهمي را بايد به قيمت مناسب خريد و قيمت مناسب فروخت. اصلاح زماني و اصلاح قيمتي اين گروه، ريسك اين سهام رو پايين آورده است.

براتون يك داستان تعريف كنم،

اعتماد نابجا

آورده اند، گرگي از پي گله اي گوسفند بدون آنكه لطمه به گله بزند، هميشه حركت مي كرد. چوپان گله در ابتدا به ديد دشمن به گرگ نگاه مي كرد و مراقب بود گرگ به گله لطمه اي نزند. اما با گذشت زمان گرگ كوچكترين اسيبي به گله نزد، چوپان كه از اين بابت خيالش راحت شده بود، نه تنها ديگر به گرگ به ديد يك دشمن حيله گر نگاه نمي كرد، بلكه او را يك نگهبان گله فرض كرده بود. روزي او تصميم گرفت كه گله را به گرگ بسپارد و به شهر رود. گرگ نيز اين فرصت را غنيمت شمرد و به ميان گله رفته و گوسفندان را لت و پار كرد.
                    وقتي كه چوپان از شهر برگشت، و لاشه گوسفندانش را ديد، با خود گفت: "سزاي كسي كه به گرگ اعتماد كند، همين است"

اين داستان را گفتم، كه حواسمان در بازار باشد، گرگها در بازار در كمين هستند. صفهاي خريد و چهاردرصدهاي روزانه سهام و ايجاد حس طمع و شركتهاي كه وجود خارجي ندارند،شركتهاي كه 1% قيمت سهمشان نيز سود تقسيمي نخواهند داشت. مراقب باشيم. حواسمان باشد، به گرگها اعتماد نكنيم.

موفق باشيد.

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
                      سلام و با تشكر از تحليلاتون امروز پله اول دفارا رو خريدم به نظرتون كفش چنده ؟
                      راستي منظورتون از روزي ديگري براي سيماني و ساختماني و عدم خريد در مثبت اينه كه فردا ميريزن ؟/:.rolleyessmileyani
                      سلام بر شما،
                      روند معاملاتي سهم نشان دهنده، خشك بودن سهم است، سهام شركت دست افراد سهامدار است، تا نوسانگير. به نظرم كفش همين اعداد فعلي است.
                      مثلا امروز اگر كسي مي خواست، فرضا 100.000 سهم بخرد، تا 4+% اين تعداد سهم وجود نداشت. و بايد پس از قرار گرفتن در صف خريد، احتمالا از حقوقي مي خريد.
                      زير 3000 تومان فرصت خريد بدون شك و ترديد است.
                      روند ساختماني ها فردا متفاوت از امروز خواهد بود.
                      موفق باشيد.

نظر

• risk
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 86

سلام احسان عزیز
                        راجب واتی و کساپا چه نظری داری ؟

نظر

• aliabfa
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 147

احسان عزیز ، نظرتون در خصوص دپارس یا توجه به قیمت امروز در بازه زمانی دو ماهه چیه ؟ با تشکر

نظر

• محمد جمالی
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 69

سلام آقا احسان آیا توی این قیمت و بعد از رشد این چند وقت اخیر سمگا آیا برای ورود دیر شده یا هنوز نه ؟ آیا توصیه ای در این مورد دارید ؟
                            با تشکر

نظر

• کارآمد
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 315

سلام بر شما،
                              روند معاملاتي سهم نشان دهنده، خشك بودن سهم است، سهام شركت دست افراد سهامدار است، تا نوسانگير. به نظرم كفش همين اعداد فعلي است.
                              مثلا امروز اگر كسي مي خواست، فرضا 100.000 سهم بخرد، تا 4+% اين تعداد سهم وجود نداشت. و بايد پس از قرار گرفتن در صف خريد، احتمالا از حقوقي مي خريد.
                              زير 3000 تومان فرصت خريد بدون شك و ترديد است.
                              روند ساختماني ها فردا متفاوت از امروز خواهد بود.
                              موفق باشيد.
                              سلام آقا احسان روند ساختمونیها فردا چه جوریه؟

نظر

• Mjim
                                عضو عادی
                                • Sep 2013
                                • 23

دوستان سلام من تازه کار هستم با اجازتون یه سوال بپرسم می خوام حق تقدم بخرم و از کارگزاری اقتصاد نوین هم استفاده می کنم ولی متاسفانه نماد خود شرکتها میاد ولی نماد حق تقدم برای خرید یا فروش اضافه نمیشه این چطوریه کسی می تونه راهنمایی کنه ؟ باز هم از آقا احسان معذرت میخوام بهترین جایی که بنظرم رسید این سئوال رو مطرح کنم اینجا بود

نظر

در حال کار...
                                X