سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

با سلام

اگر نوبتی هم باشه اینبار نوبت حرکت شارپی گروه سرب و روی است

کاما :
    امسال بالای 300 تومان سود خواهد ساخت هدف بالای 2000 تومان

فاسمین :

امسال بالای 220 و سال بعد بالای 250 سود خواهد ساخت
    چند روز پیش گفتم زیر 870 تومان بهترین نقطه ورود است

کروی :
    بلوک تمام سرب و روی ها شامل فاسمین - فرآور - فسرب و... در اختیار داره

فزرین :
    امسال بالای 100 تومان سود خواهد ساخت
    خرید حق تقدم فزرین در محدوده 420-430 بهترین اکازیون است

در این گروه کاما بهترین است

نظر

• محمد حقانی
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 447

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      با سلام

کاما :

فاسمین :

کروی :

فزرین :

سلام جناب شفاف سازی عزیز
      راجع به خرید کاما همچنان منتظر تحقق نظر قبلی جنابعالی هستم که نوشته بودید بالاتر از 1100 خرید نکنید. همچنان صبر کنیم یا کف سهم بالا رفته است؟
      با سپاس

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
        سلام جناب شفاف سازی عزیز
        راجع به خرید کاما همچنان منتظر تحقق نظر قبلی جنابعالی هستم که نوشته بودید بالاتر از 1100 خرید نکنید. همچنان صبر کنیم یا کف سهم بالا رفته است؟
        با سپاس
        با سلام
        جناب حقانی عزیز
        در تاریخ 92/9/4 به قیمت 1100 تومان معامله شده
        در تاریخ 92/8/27 امده زیر 1100 تومان
        دیگه اینقدر خصاصت بخرج ندید همینکه تو هفته گذشته قیمت می رسید به محدوده 1100 تومان باید خرید می کردید
        شما که می خواهید سهامداری کنید تا 3-2% از قیمت گفته شده بالاتر بخرید فرقی نمی کنه
        شاید دیگه این فرصت گیرتون نیاید

نظر

• ".احسان."
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2676

در اصل توسط محمد جمالی پست شده است View Post
          سلام آقا احسان آیا توی این قیمت و بعد از رشد این چند وقت اخیر سمگا آیا برای ورود دیر شده یا هنوز نه ؟ آیا توصیه ای در این مورد دارید ؟
          با تشکر
          سلام،
          شناختي از روند و سهم سمگا ندارم.
          موفق باشيد.
          آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post

سلام،
            شناختي از روند و سهم سمگا ندارم.
            موفق باشيد.

با سلام
            سمگا در 280 تومان معرفی شد به دوستان توصیه شد فردای انروز در ساعت 8:29:59 برند توصف خرید
            در 312تا 320 فرصت خرید داد و عرضه شد بعد از اون دیگه عرضه ای نداشتیم
            امروز 6-7 میلیون عرضه شد
            با 5 % فردا بازدهی در کمترین زمان 10 روزه به 50% می رسه
            تو این قیمت ها هیچ توصیه ای به خرید یا فروش ندارم

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

در اصل توسط aliabfa پست شده است View Post
              احسان عزیز ، نظرتون در خصوص دپارس یا توجه به قیمت امروز در بازه زمانی دو ماهه چیه ؟ با تشکر
              سلام،
              در مورد روند كلي گروه دارو، بصورت كلي خدمتتان عرض كنم، اين گروه از ابتداي سال و با افزايش قيمت دارو، قيمت سهام آنها تاكنون حدودا بالاي 2 برابر تا گاها 3 برابر شده است. انتظار دارم، روند انتهاي رشد گروه دارويي تابستان 93 با رشد 2 برابر از نقطه فعلي به حالت تعادل برسد، در واقع حالت extension قيمتي گروه دارو را، يك افزايش 2 برابري تا تابستان 93 ميدانم. از اين بين ممكن است سهامي كه بيشتر رشد كرده اند، كمتر از 2 برابر رشد كنند و سهامي كه ظرفيت خالي توليد خودشان را فعال يا كمتر بازدهي داشته اند، بيشتر از دو برابر در انتهاي روند رشد كنند.
              بنابراين انتظار رشد 50% بطور ميانگين قيمتهاي گروه دارو، تا فروردين 93، متصورم. و از فروردين 93 تا اواسط تابستان نيز بين 30% الي 50%.
              در صورتيكه سهامدار هستيد، در يك بازه 6 ماهه انشالله سرمايه تان دو برابر مي شود.
              در صورتيكه در ديگر جاها بتوانيد بيشتر از اين مقدار سود كنيد، گروه دارو توصيه نمي شود.
              روند پيوسته و رو به رشد است.
              موفق باشيد.

نظر

• دوبله
                عضو عادی
                • Sep 2013
                • 35

وضوع: سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

۱۳۹۲/۰۷/۲۳, ۰۵:۴۵ #411
                دوبله

عضو عادی

ارسال 31
                تشکر 99
                تشکر شده 109 بار در 27 ارسال

باسلام
                جناب احسان منظور بنده ضد تبلیغ برای بورس نیست(بنده از متعصبین بورسی بوده و امسال که دیگر روغن پیازش را هم زیاد کرده ام/:.yead.:/) منظورم این بود که ابزارهای جدید ( مانند صندوقهای etf ,...) هم برای آماتورها و هم برای بازار بسیار مناسبتر است وفرهنگ سازی و سوق دادن عموم به سمت این گونه ابزارها ، هم رشد سرمایه این عزیزان و هم رشد منطقی بازار را تضمین خواهد کرد
                در ضمن مدتی است روی سمگا کار می کنم سهمی بدی نیست (احتمالا حداکثر از بهمن ماه بازار این سهم را بشناسد)
                سالم و پرسود باشید(تاپیک ) موضوع: شیر پاستوریزه پگاه خراسان(غشان)

۱۳۹۲/۰۷/۲۰, ۱۸:۱۸ #106
                دوبله

عضو عادی
                تاریخ عضویت شهریور ۱۳۹۲
                ارسال 31
                تشکر 99
                تشکر شده 109 بار در 27 ارسال

باسلام
                بنده عاشق منفی های سهام بنیادی هستم (تا هفته های گذشته خودم را در سهام :وپخش ،شلعاب وپکرمان خفه کردم و امروز در غشان ،سمگا ، وتوشه و دپارس و شپنا:نکته هیچ تعصبی نسبت به گروه یا صنعت خاصی هم ندارم) واعتقاد دارم تا سهمی(بنیادی) صف فروش اساسی نشود رشدش شارپ نخواهد بود و از دوستان خواهش می کنم در مورد سهامی که تسلط کافی ندارند با احتیاط اظهار نظر کنند شاید خدای ناکرده صفویان ده بین متضرر شوند)
                سالم و پرسود باشید
                پ .ن
                لطفا بازدهی را بسنجیداوووو......./:.grlim:./(فقط شپنا نامردی کرده اونهم باشد برای نمک دیگ تا چشممان نزنند /:.yead.:/) نه بابا فکر های خیلی خوب نکنید (سرمایه دار شدن من )من سرمایه چندانی نداشتم

عذر خواهی می کنم ولی در بازار گوسفندی(نه خرسی و نه گاوی ) سهام را بدور از هیجانات بازار بررسی کرده وبا صبر و حوصله بخریم مهم نتیجه سالیانه است نه روزانه(البته نیاز به تمرین خیلی زیاد دارد)
                مخلص کلام ونفت در مقابل سمگا داداش کوچولو محسوب می شود فقط نمونه کوچک که در گزارش اشاره هم نشده:

مشخصات پروژه هتل 500 اتاقه 3و 4 ستاره Ibis و Novotel فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره)
                Leisure - Business
                نوع هتل
                296 اتاق 4 ستاره Axis Prime 196 اتاق 3 ستاره Axis
                تعداد اتاق
                26,620 متر مربع
                47,557
                متر مربع
                متراژ زمین
                زیربنا
                2.5سال - EPC
                مدت اجرا
                آریازیگورات – عمران زاوه - آرمان
                دستگاه نظارت

این هتل در زمینی به مساحت تقریبی 26620 متر مربع در ضلع جنوبی ترمینال اصلی فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) واقع شده است. مطابق برنامه ریزی صورت گرفته مساحت تقریبی 47557 متر مربع برای این ساختمان در نظر گرفته شده است که ترکیبی از دو هتل 3 و 4 ستاره تحت عناوین Ibis با 200 اتاق و Novotel با 300 اتاق منطبق بر استانداردها و مدیریت هتل های زنجیره ای ACCOR در ردیف هتل های نوع Cluster این زنجیره طراحی، احداث و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت. توریستهای تفریحی، فرهنگی، مذهبی، درمانی، طبیعت گرد، گروهای کری، گروه های دیپلماسی و موارد مشابه، همگی نمونه هایی از مشتریان این هتل در سال های آینده می باشند. بومی سازی و ارتقاء استانداردهای احداث و اداره هتل در ایران، برگزاری کلاس ها و دوره های آموزشی هتل داری و موارد مشابه، همگی نمونه هایی از برنامه ها و اقدامات پیش روی شرکت توسعه گردشگری آریا زیگورات (سهامی خاص) در آینده خواهد بود.
                قاضوی با اعلام اینکه مشتریان این هتل نخست کارکنان شرکت‌های حمل‌ونقل و هواپیمایی خارجی و همچنین شرکت‌های هواپیمایی ایرانی است گفت که با احتساب این افراد ۳۰ درصد ظرفیت هتل به آن‌ها اختصاص داده می شود.
                وی تصریح کرد: مسافران ایرانی که قصد سفر به خارج از کشور را دارند و توقف کوتاهی در این فرودگاه خواهند داشت، نمی‌توانند پنج ساعت در فضای فرودگاه معطل بمانند بنابراین بسیاری از آنها می خواهند اقامت کوتاهی در نزدیکی فرودگاه داشته باشند حتی می توان گفت که این مجموعه می‌تواند یک هتل بین راهی نیز تلقی شود

توریست‌های تفریحی، فرهنگی، مذهبی، درمانی، طبیعت‌گرد ، گروهای کرو، گروه‌های دیپلماسی و موارد مشابه، همگی نمونه‌هایی از مشتریان این هتل در سال‌های آینده خواهند بود بوی دلار هم از این سهم در می آید

داشتن مجموعه های متعدد بین راهی (از امسال شروع به افتتاح می کند ) دانشکده تخصصی گردشگری و....
                دقت کنید دوستان قسمت اعظم این کولاک بخاطر سود آور شدن یک شرکت (شرکت تجارت بين الملل ميلاد آريا زيگورات) بوده و مابقی هنوز موتورشان هم روشن نشده
                فقط این نکته را اشاره بکنم که باید دیدگاهی که نسبت به ونفت وجود دارد (بلند مدت ونه esp امسال) در مورد این سهم داشت ودیروز اکثریت کسانی که به سهم شک داشتنداز سهم تخلیه شدند

نظر

• mahmoud
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 29

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post

سلام،
                  امروز 4 برابر ديروز خريد داشتم، و قصد داشتم آخرين پله باشد. احتمالا فردا با فروش غشاذر، براي يكي از سبدها وبيمه را اضافه كنم.
                  موفق باشيد.
                  سلام
                  آقا احسان، من هم وبيمه خريدم 202 تومان، اما از فرداش منفي شد به نظر شما منفي تا كي ادامه خواهد داشت؟

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

در اصل توسط mahmoud پست شده است View Post
                    سلام
                    آقا احسان، من هم وبيمه خريدم 202 تومان، اما از فرداش منفي شد به نظر شما منفي تا كي ادامه خواهد داشت؟
                    سلام،
                    وقتي هيجان بازار پشت يك سهم با حجم هاي بالا بيايد، نوسانگير و تازه وارد و هر رصدگر بورسي وارد سهم خواهد شد. بنابراين انتظار واكنش هاي اينچنيني وجود دارد. به نظرم با 15% الي 20% سبد بتوان با وبيمه سهامداري ميان مدت كرد. وبيمه اي كه قصد دارد، استراتژي سرمايه گذاري خود را از ساختمان به صنايع با مزيت تغيير دهد، را مي توان در سبد ميان مدت نگه داشت، با حفظ درصد معقول آن در سبد.
                    خيلي ها به ديد يك شبه ره يكساله را رفتن وارد سهم شده اند، بنابراين اين افراد بايد خارج شوند.
                    وملت فقط با يك زمين 110 تومان است. وبيمه با چندين پروژه ساختماني و پرتفوي بورسي و غير بورسي زير 190تومان!!!!
                    موفق باشيد.

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                      با سلام

کاما :

فاسمین :

کروی :

فزرین :

با سلام خدمت همه سروران دوست داشتنی

دیروز خدمت عزیزان گفتم گذشت زمان بهترین داور خواهد بود مبنی بر اینکه کی اشتباه می کنه
                      مبنی بر اینکه کی تحلیل درست می کنه و کی تحلیل اشتباه
                      کی می اد همینجوری چیزی می گه و کی اینده رو می بینه

خرید فاسمین 830-840 تومانی خرید کاما 1100 تومانی و خرید فزرین 900 تومانی قبل از افزایش سرمایه 200 درصدی
                      ایا این سهم ها تو این قیمت ها واقعا" ارزش نداشتند
                      این شرکت ها تو این قیمت ها - ارزش بازارشون پر است؟؟؟؟؟
                      این سوولات فقط و فقط با گذشت زمان پاسخ داده خواهد شد

من به تمامی دوستان عرض کردم تو این قیمت ها بخرید از مفت هم مفت ترند در بازاری که هر سهم غیر سودده و غیر بنیادی چند صد درصد رشد کرده اند و سهام به این بنیادی تو قیمت پارسالشون موندند

به نظر من این تازه اول راه است گزارش 9 ماهه و 12 ماهه این شرکت ها مشخص خواهد کرد که این قیمت ها در این مقطع زمانی چیزی شبیه به جوک بوده است.

پارسان : مجدد این سهم طلائی ما سربلند کرد و دشمنان رو روسیاه

خانواده مسکن هم نشان دادمی خواهد عقب ماندگی چند سال رو خیلی زود جبران بکنه من ثشرق و ثباغ دارم و خوشحال شدم سهامدارهای این گروه بعد از مدت ها شادی تو چهرشون نقش بسته

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

با سلام

شپارس :

بازهم رانت اطلاعاتی :

متاسفانه رانت اطلاعاتی موجب آسیب سهامداران جزء و موجبات سوء استفاده بعضی افراد می شود

دیروز در حالیکه شپارس در منفی 4% و زیر 1000 تومان در حال معامله بود به یکبار این سهم از منفی 4% به مثبت 4 درصد و صف خرید منجر شد در عرض حداکثر یکی دو دقیقه

امروز هم صف خرید از اول صبح داشت

خوب علت این امر ساعت 17:31 با اطلاعیه شفاف سازی شرکت مشخص شد = 17% تعدیل مثبت سود برای 92 (حسابرسی نشده )

خوب این اطلاعیه الان رسیده در حالیکه بعضی ها دیروز با خبر شدند؟؟؟؟؟؟

به هر حال بارها این شرکت از لحاظ بنیادی مورد تایید بود توصیه به خرید شده بود

نکات مثبت :
                        1- صادرات رو به رشد شرکت با دلار 2500-2600 تومان به کشورهای همسایه از 7,000,000 دلار به 14,000,000 دلار

2- معافیت مالیاتی سود حاصل از صادرات ( 22.5 % سود صادرات بیشتر از سود حاصل از فروش داخلی )

3- ظرفیت خالی شرکت تا تولید 195,000تن(فاز 1 )

4- طرح فاز 2 شرکت به ظرفیت 195,000 تن در سال های اینده که در صورت تحقق ظرفیت شرکت به 390,000 تن خواهد رسید

5- شرکت در حال حاضر با ظرفیت 82,000 تن فعالیت می کنه و هرگونه افزایش تولید و فروش نسبت به 82,000 تن سود شرکت رو بیشتر از قبل افزایش می ده این در حالیکه هزینه های ثابت تا تولید 195,000 تن ثابت خواهد ماند و هزینه های ثابت تولید هر واحد محصول با افزایش تولید به شدت کاهش پیدا خواهد کرد.

نکات منفی :

مازاد عرضه نسبت به تقاضا در بازارهای داخلی

دوستان کماکان با سهام بنیادی هستیم

نظر

• "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

سلام،

ذوب آهن سهمی است که در بنیاد و دارایی هایش جای صحبتی ندارد. اما از سهام جامانده از بازار است و دل سهامدارانش را خون کرده.

با اعلام بودجه ی عمرانی کشور که اثرش را در گروه سیمانی شاهد هستیم ذوب هم تکانی به خود داد ( غول تولید کننده انواع میل گرد، پروفیل، تیرآهن،...).

افزایش سرمایه ی 100% از محل تجدید ارزیابی دارایی ها در این سهم تقریبا قطعی شده است.

مدیر عامل شرکت گفته که EPS هر سهم با توجه به بهره برداری از طرههای توسعه و فعال بودن هر سه کوره به راحتی به 80 تومان می رسد.

شنبه سهم به مقاومت خود در 420 تومان برخورد می کند و احتمالا معاملات پرحجمی را خواهد اشت. ورود در این قیمتها و یا انتظار

برای شکسته شدن مقاومت 420 و ورود در پول بک احتمالی به مقاومت، می تواند استراتژی مناسبی باشد.

هدف اول 480 .........هدف دوم .........520 . با توجه به فرابورسی بودن انتظار می رود خیلی زود به این تارگتها دست یابد.

تا یار که را خواهد و میلش به که باشد
                          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3238

جناب احسان و شفاف سازی عزیز.با تشکر از تحلیل های خوبتون.خواستم نظرتون را به ترتیب اولویت راجع به شپارس پارسان البرز بدونم.جناب شفاف سازی سهام شپارس پارسان را تایید کردند.خواستم لطف کنید به ترتیب اولویت کدوم پتانسیل بیشتر دارند؟
                            Honesty is the best policy

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                              جناب احسان و شفاف سازی عزیز.با تشکر از تحلیل های خوبتون.خواستم نظرتون را به ترتیب اولویت راجع به شپارس پارسان البرز بدونم.جناب شفاف سازی سهام شپارس پارسان را تایید کردند.خواستم لطف کنید به ترتیب اولویت کدوم پتانسیل بیشتر دارند؟

با سلام
                              دوست عزیزم
                              اگر می خواهید بر اساس اولویت سهم بخرید برای پارسان خیلی دیر شده
                              پارسان با دید بلند مدت
                              پارسان 1050 قبل از افزایش سرمایه 30-40 روز پیش گفتم 1700 تومان
                              بدون اعمال افزایش سرمایه امروز 1700 تومان شد
                              حدود 65% در عرض 30-40 روز
                              البته من روی این سهم فروشنده نیستم
                              اگر هدف بلند مدتی دارید الان می توانید پله اول وارد بشوید ولی من توصیه ام اینه سهام رشد نکرده بخرید
                              پارسان در یک ماه اخیر 65 % رشد کرده و شمایی که می خواهید تو این قیمت ها وارد بشوید ممکنه اذیت بشوید
                              هرچند اخبار بسیار مثبتی حول و حوش این سهم وجود داره
                              شپارس هم دیروز و امروز 8 % و باشنبه می شه 12 % رشد

به نظرم از منفی های بازار استفاده کنید بهتره

من خودم 90% از صف فروش خرید می کنم
                              خرید فاسمین در صف فروش 830 تومان دو هفته پیش
                              خرید کاما 1100 تومان
                              خرید وبیمه در منفی 165 تومان
                              خرید و اضاف کردن فزرین ح در 419 تومان
                              خرید خگستر در منفی 260 تومان
                              خرید ثشرق در منفی های 220 تومان
                              و....
                              زمانی در صف خرید و مثبت سهم وارد بشوید که سهم در روند صعودی باشه و مورد تایید دوستان تکنیکالی متعمد باشه

من امروز بازهم در منفی سهم خریدم خرید شبندر و شبریزدر 4% منفی

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3238

با تشکر.پس شما در حال حاضر خرید شبریز و شبندر را گزینه مناسب می دونید؟ راستش قبلا یک گین 40 درصد از شبندر در فاصله یک ماه گرفته بودم.البته این به چند ماه پیش مربوط میشه.
                                Honesty is the best policy

نظر

در حال کار...
                                X