سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

[QUOTE=فرید;428867]
    در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
    درمورد وبشهر خبرتون احیانا فروش یکی از شوینده های زیر مجموعه به یک تولید کننده شوینده نیست ......
    در مورد وبشهر باید عرض کنم که در زمان جنگ سوریه 265 خرید داشتم و در بالاترین پیک قیمت 411 تومان قبل از ریزش قبلی کادو دادیم به بازار .....
    تکنیکال سهم اوکی است
    در تایم روزانه قیمت باید خودش رو به قیمت 500 برساند این اصلاح هایی که داریم لازم است و باید باشد در تایم 1 ساعته خط نارنجی رنگ حمایت سهم است و احتمالا این حمایت یک بار تاچ شود
    موفق باشید اما تارگت های حوالی 600 تا 800 تومان رو برای سال اینده در این سهم خواهیم دید ...

[/QUOTE

سلام
    بسیار ممنون از جوابتون...
    البته خبری که شما گذاشتیدرو بنده اطلاع نداشتم...

با سلام
    وبشهر :
    20% شركت صافولا كه در اختيار اين شركت است فروخته خواهد شد و سودي به ازاي هر سهم تا 100 تومان عايدش خواهد شد البته اين فروش غير نقدي است و با سهام شركت xxxxx طاق زده خواهد شد در هر صورت سود فروش شناسائي خواهد شد.

نظر

• hadi62
      عضو جدید
      • May 2012
      • 6

شلعاب رو از دست نده.... سهم بنیادی با هدف میان مدت 2500

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

با سلام

گروه سرب و روي :

در روزها و هفته هاي گذشته 100 ها بار اين گروه معرفي شدند

فاسمين : امروز مي رفت تا قفل در قفل بشه اما در لحظات پاياني 2-3 ميليون سهم ديگر عرضه شد تا براي روزهاي اينده احتمال از بين رفتن صف خريد وجود داشته باشه
        ولي اين از ارزندگي فاسمين كم نخواهد كرد اين سهم مفت اندر مفت است.

كاما : به روند رو به رشد روزهاي گذشته ادامه داد
        فزرين : هم عالي ظاهر شد

اينده از ان اين سهم هاي طلائي خواهد بود

نظر

• ".احسان."
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2676

يكي از دوستان در پيام خصوصي از روند وبيمه پرسيد، بد نديدم پاسخ خودم را در تالار هم بذارم.
          =================
          سلام،
          قبول دارم روند سهمي خسته كننده ميشه، حس عقب افتادگي از بازار به آدم دست ميده، شك ندارم، چون خودم هم اين حسو داشتم.
          مثال مي زنم، روند شلعاب رو در نظر بگير، از 700 تومان مرداد امسال تا 1400 تومان امسال. من هم از سهم نوسان گرفتم، هم تا الان سهامدارشم، مرداد واقعا خسته كرد. همين يك ماه اخير روي 1200 چقدر در جا زد!!واقعا اذيت كرد. ولي به اين اعتقاد دارم، بالاخره دوره هر سهم ميرسه. ولي وقتي استارت ميزنه، همه خستگي رو از تن آدم در ميكنه.
          من به سود 100% از وبيمه تا 4 ماه آينده راضيم و خدا رو شكر مي كنم!!
          وبيمه به نظرم اين 100% رو بده. سهم صاحب داره. بنيادي هم كه اوكي است.
          فقط از يك چيز وبيمه خوشم نمياد، دست همه افراد سهم هست، همه واردش شدن. اگر مي بيني دور بر سهمهاي كوچكم همينه. سودش بيشتر و حاشيه شون كمتره.
          همين گروه كاشي رو ببين. به گروه ك نگاه كن، دست هر كس نيست، ولي از همه بيشتر سود دادن.
          وبيمه هم وقتي استارت بزنه، در 10% 20%خيلي از اين عزيزان پياده ميشن، چون خسته ان، چون ايندفه با خودشون گفتن، اگر رسيد به 215 تومن، مي فروشم ولي ايندفه سهم ميرسه دست اهلش.
          يا دفاراي 2100 توماني، با اينكه 1.5 ماه روند صعودي داره، ولي باز تو اين روند صعود خيلي ها خسته شدن و پياده شدن و خودم هم خسته شدم ولي باهاش موندم، از 2100 تا 2800 دوستان تكنيكالي ميگن، واگرايي مخفي داره. ولي الان كجاست 3500 تومان.
          فعلا خودمو با سهمهاي ديگه مشغول كردم، دوره وبيمه هم ميرسه.
          ===========
          پايان پيام.
          آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• فرید
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 160

[QUOTE=شفاف سازی;428877]
            در اصل توسط فرید پست شده است View Post

با سلام
            وبشهر :
            20% شركت صافولا كه در اختيار اين شركت است فروخته خواهد شد و سودي به ازاي هر سهم تا 100 تومان عايدش خواهد شد البته اين فروش غير نقدي است و با سهام شركت xxxxx طاق زده خواهد شد در هر صورت سود فروش شناسائي خواهد شد.

سلام جناب شفاف سازی
            بسیار ممنونم که در ارائه خبر بسیار دقت فرموده اید و تمامی افعال به کار برده شده را زمان آینده(البته از دید من نسبتا نزدیک) انتخاب فرموده اید...
            حقیقتا تا خودم مطمئن نمی شدم بنا نداشتم عنوان کنم ولی با اطلاع رسانی شما تقریبا یقین لازم حاصل شد...
            به نظرتون اگه این 100 تومانی که فرمودید تو صورتهای مالی بشینه(حتما میدونید که تلاشهایی داشت انجام میشد که در صورت انجام معامله این سود اعلام نشه...) قیمت احتمالی وبشهر چقدر خواهدشد؟

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

[QUOTE=فرید;428912]
              در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

سلام جناب شفاف سازی
              بسیار ممنونم که در ارائه خبر بسیار دقت فرموده اید و تمامی افعال به کار برده شده را زمان آینده(البته از دید من نسبتا نزدیک) انتخاب فرموده اید...
              حقیقتا تا خودم مطمئن نمی شدم بنا نداشتم عنوان کنم ولی با اطلاع رسانی شما تقریبا یقین لازم حاصل شد...
              به نظرتون اگه این 100 تومانی که فرمودید تو صورتهای مالی بشینه(حتما میدونید که تلاشهایی داشت انجام میشد که در صورت انجام معامله این سود اعلام نشه...) قیمت احتمالی وبشهر چقدر خواهدشد؟
              با سلام
              تمام تلاش اینست که این سود شناسائی نشود
              چون شرکتی که می خواهد با 20% صافولا طاق زده بشه از لحاظ قیمتی در کنترل شدید قرار داره و الان ماه هاست که رشد قیمتی نداره
              عدم رشد قیمتی این شرکت یعنی شناسائی سود کمتر
              باید منتظر واکنش بازار هنگامی که نام شرکت منتشر شد باشیم هرچه قدر قیمت این سهم بالاتر بره سود وبشهر نیز بالاتر خواهد بود
              ولی به نظر من سود فروش صافولا زیر 50 تومان نخواهد بود

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

با سلام

گروه ساختمانی :

ثباغ - ثشرق - ثغرب

دوستان عزیز در کمین این سهم باشند
                روز یکشنبه ثغرب در منفی 5% خرید و اضافه شد امروز 4-5% مثبت
                ثباغ همینطور 5% مثبت و صف خرید
                امروز ثشرق در 312 تومان اضافه شد در حالیکه قیمت بازگشائی 349 تومان بود
                به راحتی آب خوردن می شه در این بازار سود کرد فقط یه کم صبر و حوصله + پول نقد + تحلیل تکنیکال و بنیادی
                این گروه همانطور یکه دوست خوبمون سعید حیدری گفتند از لحاظ تکنیکالی مورد تایید هستند

گروه سیمان :
                روز یکشنبه خرید سغرب در 903 تومان و خرید سکرد در 1528 تومان
                امروز هر دو سهم 4% مثبت و 7-8 % بالاتر از قیمت خرید روز یکشنبه

خیلی راحت می شه معامله انجام داد

نکات :
                1- شناسایی سهم های بنیادی
                2- شناسایی مقاومت ها و حمایت های سهم و تحلیل تکنیکال
                3- نقدینگی
                4- خرید در منفی کامل و توجه به قیمت پایانی
                5- صبر و حوصله

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

سلام، شب بخير دوستان،
                  قول دادم، امشب دو سهم طلايي خدمت دوستان معرفي كنم، اميدوارم بازدهي خيلي بالاتر از 100% را تا 4 ماه آينده داشته باشند، از نظر بنيادي سهام كاملا مورد تاييد هستند، در اولين فرصت يك تحليل جامع براي اين دو سهم خواهم داشت.

يك سهم را جناب شفاف سازي عزيز قبلا معرفي كرده اند. سهم بنيادي و كاملا تاييد از هر جهت.

فقط چند نكته براي ورود به اين دو سهم:
                  1- اين دو سهم شايد بازي داشته باشد، شايد روند خسته كننده پيدا كند، شايد 10% بالا، 5% پايين بيايد، اما هدف بالاست. بنابراين اگر نوساني در بازار كار مي كنيد، توصيه اكيد به ورود نيست. اينكه سهمي خوب است، دليل نيست كه از فردا 4% را بخورد و برود به مقصد!
                  2- نقطه خريد را به انتخاب خود، تشخيص دهيد.

و اما اين دو سهم:

1- شركت پاكسان (شپاكسا) 2600 توماني
                  2- شركت نفت پاسارگاد (شپاس) 3500 توماني

بالشخصه در منفي و در صورت وجود نقدينگي دست فروشندگان را به گرمي مي فشارم.
                  پي بر اي پايين، پي بر اي تحليلي بسيار پايين (عددها باوركردني نيست!)، جز تك شركتهاي بنيادي رشد نكرده بازار و قابليت افزايش سودآوري قابل توجه.

سلامت و پرسود باشيد.
                  آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                  کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• MohammadReza212
                    عضو عادی
                    • Mar 2013
                    • 24

سلام بر همه دوستان عزیز به خصوص جناب شفاف سازی و آقا احسان

میخواستم نظر شما عزیزان رو در مورد شراز بدونم ... از نظر بنیادی مورد تایید هست ... تا چه میزان توان سود آوری دارد ...

حقیقتش به نظرم اومد که پالایشی ها یک رشدی باید داشته باشند .. خودم هیچی پالایشی ندارم خواستم ببینم شراز از نظر بنیادی مناسب برای ورود هست یا خیر ...

ممون از شما /:.Heart.:/

نظر

• purpleayaa
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 223

در اصل توسط .احسان.";428945][B]سلام، شب بخير دوستان،
                      قول دادم، امشب دو [COLOR="#FFFF00
                      پست شده است
                      سهم طلايي[/COLOR] خدمت دوستان معرفي كنم، اميدوارم بازدهي خيلي بالاتر از 100% را تا 4 ماه آينده داشته باشند، از نظر بنيادي سهام كاملا مورد تاييد هستند، در اولين فرصت يك تحليل جامع براي اين دو سهم خواهم داشت.

يك سهم را جناب شفاف سازي عزيز قبلا معرفي كرده اند. سهم بنيادي و كاملا تاييد از هر جهت.

فقط چند نكته براي ورود به اين دو سهم:
                      1- اين دو سهم شايد بازي داشته باشد، شايد روند خسته كننده پيدا كند، شايد 10% بالا، 5% پايين بيايد، اما هدف بالاست. بنابراين اگر نوساني در بازار كار مي كنيد، توصيه اكيد به ورود نيست. اينكه سهمي خوب است، دليل نيست كه از فردا 4% را بخورد و برود به مقصد!
                      2- نقطه خريد را به انتخاب خود، تشخيص دهيد.

و اما اين دو سهم:

1- شركت پاكسان (شپاكسا) 2600 توماني
                      2- شركت نفت پاسارگاد (شپاس) 3500 توماني

بالشخصه در منفي و در صورت وجود نقدينگي دست فروشندگان را به گرمي مي فشارم.
                      پي بر اي پايين، پي بر اي تحليلي بسيار پايين (عددها باوركردني نيست!)، جز تك شركتهاي بنيادي رشد نكرده بازار و قابليت افزايش سودآوري قابل توجه.

سلامت و پرسود باشيد.[/B]
                      با عرض سلام خدمت احسان جان و سایر دوستان خوب.دو ماهه که با پاکسان موندم در همین قیمت.باید بگم خیلی معاملات کمی داشته و خیلی ها ازش خسته و پیاده شدن اما یه نکته جالب اینه که شپارس حولو حوش 15 پی ای پیدا کرده و پاکسان 5 !نمیگم پاکسان 15 شه اما پی ای گروهم که بگیره حداقل باید 4 تومن باشه نه 2700 !
                      /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• nav
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 97

دوستان عزیز بنده کوچکتر از اونی هستم که به دوستان توصیه کنم ولی پیشنهاد میکنم نه اینکه وضعیت سهام های مختلف را پیگیری کنیم بد باشد خیلی هم خوبست ولی با توجه به سهامهای نسبتا زیادی که دوستان خوب تحلیلگر زحمت میکشند و معرفی میکنند سبد سهام را از این سهمها انتخاب کنیم خود دوستان تحلیلگر هم که ماشالله دائما درحال معرفی سهم طلایی هستند/.:biggrinsmiley.:/ بنده بشخصه سبدم را خارج از این سهمها نمیبندم. با سپاس
                        هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• afshin_rl
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 61

با سلام خدمت تحليلگران
                          ميخواستم در مورد سهام فاذر و وبصادر بدونم ارزش ايستادگي روشون هست يا نه
                          تشكر

نظر

• dr_khademi
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 88

زمزمه هایی از تعدیل مثبت و افزایش سرمایه 120 درصدی در نماد فاراک

روزانه

هفتگی

نظر

• nav
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 97

جناب شفاف سازی عزیز با توجه به تغییرات پیش رو وبشهر چه افزایش قیمتی برای غمارگ پیش بینی میکنید من زمانی که غمارگ رو در 700 خریدم و بعد از بسته شدن طولانی در 980 فروختم در حالی که غبشهر بسیار بالاتر باز شد/.:blushsmiley:./ ان موقع البته مطالب شما رو دنبال نمی کردم این کنترل شدید قیمت ایا میتواند نوید افزایش قیمت زیاد برای مارگارین بدهد؟ یا نه؟
                              باسپاس
                              هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• saeidhidari
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 496

وساپا انتهای اصلاح هستیم و با ریسک کم میتوان وارد بازار شد ......
                                زود دیر میشه

نظر

در حال کار...
                                X