سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

اين روزها زياد مي شنويم، پول زيادي وارد بورس شده است، كه حجم معاملات نيز اين مورد را تاييد مي كنند،

اما بايد به ياد داشت، حجم نقدينگي كه وارد بازار مي شود، به معناي رشد ادامه دار شاخص نيست،

خوب است اصل مهم وارن بافت رو هميشه به ياد داشته باشيم:

بي اندازه صبور باشيد.

سرمايه گذار خبره اين صبر دارد، تا در صورت عدم يافتن يك سرمايه گذاري منطبق با معيارهايش؛ به انتظار بنشيند تا موردي را بيابد تا مطابق معيارهايش باشد.

سرمايه گذار بازنده
    ، تصور مي كند در همه حال بايد در بازار مشغول كاري باشد.

اين اصل فوق العاده مهم است.

موفق باشيد.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

سلام احسان جان نظرت در مورد این صحبت ها ...
      به ازای هر بشکه 40000دلار در نظر گرفتند
      در اصل توسط Mohamad Hamzeh پست شده است View Post
      پاسخ به اظهارات معاون سابق سازمان خصوصي سازي در خصوص واقعيت هايي از ارزش بازاري پالايشي ها
      همانگونه که دوستان مستحضرند در چند روز گذشته حملات به پالایشگاهی ها از عرضه های دستوری شروع شده و با گزارش های مهندسی شده و تحلیل های ناشیانه که نمونه ای از آن، دیروز از زبان معاون سابق سازمان خصوصی سازی بیان شد، ادامه دارد. با توجه به اینکه این گزارش با ارائه اطلاعات نادرست سعی در گمراه کردن سهامداران و متضرر شدن آن ها دارد بر آن شدم که مقایسه ای از ارزش جایگزینی و بازار پالایشگاهی ها داشته باشم. بهترین مرجع برای این کار قراردادی است که به تازگی (17 مهر 1392) در کشور عراق برای راه اﻧﺪازي ﯾﮏ ﭘﺎﻻﯾﺸﮕﺎه ﻧﻔﺖ ﺑﻪ ﻇﺮﻓﯿﺖ 150 ﻫﺰار ﺑﺸﮑﻪ در روز در یک بازه 5 ساله به ارزش 6 میلیار دلار با ﺷﺮﮐﺖ ﺳﻮﺋﯿﺴﯽ ﺳﺎﺗﺎرم (SATAREM) منعقد کرده است. بر این اساس و با احتساب دلار 3000 تومنی برای هر 1000 بشکه در روز ارزشی معادل با 120 میلیارد تومان خواهد بود و در نتیجه ارزش جایگزینی و بازار شرکت های پالایشگاهی به صورت جدول زیر خواهند بود. همانگونه که در این جدول هم دیده می شود بر خلاف گزارش معاون سابق سازمان خصوصی سازی ارزش بازار این شرکت ها بسیار پایین تر از ارزش جایگزینی آن هاست و لاوان که بالاترین نسبت ارزش بازار به جایگزینی را دارد، تنها با 64 درصد ارزش جایگزینی خود معامله می شود. حال سوالی که از معاون سابق سازمان خصوصی سازی باید پرسید این است که جناب آقای غلامی شما و همکاران محترمتان اگر ارزش جایگزینی واقعی این مجموعه ها را می دانستید چرا سهام این شرکت ها را با این قیمت نازل عرضه کردید که الان واهمه از این رشد داشته باشید؟؟؟
      با احترام
      محمد حمزه
      آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2013/10/25, 13:01.

نظر

• ".احسان."
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2676

سلام حيدر جان

اصل مهم در سرمايه گذاري در بورس براي سهامدار جز سود شركت و البته سود آينده شركت است. از زماني كه پالايشگاه ها رشدشان از نظر سوددهي فعلي و حال از مقدار طبيعي فراتر رفت، بحث ارزش جايگزيني مطرح شد، كه بتوان رشد پالايشگاهي ها را توجيه كرد. حال كه برخي از شركتهاي پالايشگاهي به ارزش جايگزينيشان در حال رسيده اند و برخي فاصله اندكي دارند، صحبت از بالاتر بردن ارزش جايگزيني شركتها با استناد به آخرين ساخت پالايشگاهي در سال 2013 مي شود!!!!

آيا ارزش جايگزيني پالايشگاه تهران ساخت قبل از انقلاب را با اين پالايشگاه يكسان فرض مي كنيد؟
        بعضي از دوستان از حاشيه سود پايين شتران نسبت به شبندر صحبت مي كند، در صورتيكه اصلا توجه نمي كنند، تكنولوژي ساخت شتران مربوط به دهه 60 ميلادي و شبندر دهه 90 ميلادي است.
        از اين ها كه بگذريم، اگر سود شركتي خوب باشد، شايد بتوان بالاتر از ارزش جايگزيني هم جرات خريد سهم را داشت، هرچند اصول سرمايه گذاري را اين امر نيز زير پا مي گذارد.
        حال همان جدولي كه بالا گذاشته ايد، با در نظر گرفتن هر بشكه 40.000$ كه با تكنولوژي ساخت كشور چين حتي كمتر از نصف آن نيز امكان پذير است، چقدر اين سهام پتانسيل رشد دارند؟
        بيش از 50%!!!!
        به نظرم اصول سرمايه گذاري در مورد پالايشگاهي ها نبايد زير پا گذاشته شود.
        موفق باشيد.
        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

احسان جان تبریک میگم به خاطر نام تحلیلگری که به واقع شایسته و برازنده شماست

به امید روزهای سبز و سلامتی برای شما و دوستان عزیز

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
            جناب شفاف سازی وپترو چرا در میانمدت وبعد دربلندمدت رشد نکندمالک48%پلوله-کربن38%-رتکو58%-شدوص13%-پسهند7%-وساخت7%-بسته بندی پارس14%-هامون کیش حدودا100%-شیمی بافت65%-پتروشیمی کارون20%-تولیدی پولیکا96%و...فقط همین سهامهای فوق الذکررادرگزارش وپترو ملاحظه بفرمایید که باچه قیمتی درپرتفوی شرکت خریداری شده والان چه قیمتی دارند وچه پیشبینی سودی داده اند.ریرمجموعه های وپترو چند درصد رشد قیمت وسود داشته اندووپترو چقدر.آیا سهامهای فوق الذکرسهامهای بگفته شما سهام درست وحسابی نیستند؟درآینده ای نزدیک همین پلوله ی تنها راخواهیم دید که دربورس چها خواهد کرد.وپترو سهمی که رشد نکرده وفنر جهشی آن آماده باز شدن است راخواهیم دیدبزودی.دربورس دوره پالایشیهاوغبشهرهاو...داردبه پایان راه خودنزدیک میشوند.پس سهامهایی رابه کاربران عزیز معرفی نماییدکه هنوزرشدی نکرده وازبازارعقب مانده وبزودی رشدشان راشروع خواهند کرد.وپترو رادرمیان مدت وبلندمدت یکی از سهمهای طلایی خواهد بود.

با سلام

پلوله به ازای هر سهم حدود 350 تومان زیان انباشته داره سال های سال طول می کشه تا بتونه سود سود تقسیم بکنه تا بتونه روی سود وپترو تاثیر بگذاره
            مگر وپترو چقدر سهام شکربن - شدوص - رتکو و ... داره به درصد توجه نکنید به تعداد سهام توجه کنید 17میلیون رتکو 97 میلیون شکربن 800 هزار شدوص و.... واقعا" با حداکثر تقسیم سود بر سود وپترو تقریبا" تاثیر چندانی نداره

وپترو اگر در خصوص سهام های غیر بورسی اون اطلاعی دارید که تاثیر زیادی داشته باشد معرفی کنید بغیر از بافت شیمی که تاثیر خوبی رو سود وپترو دارد
            پرتفوی غیر بورسی شاید بتوانند وپترو رو متحول کنند شما تواین قیمت ها وسپه بخرید که خیلی بهتره

نظر

• چاردیواری
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 265

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
              با سلام

پلوله به ازای هر سهم حدود 350 تومان زیان انباشته داره سال های سال طول می کشه تا بتونه سود سود تقسیم بکنه تا بتونه روی سود وپترو تاثیر بگذاره
              مگر وپترو چقدر سهام شکربن - شدوص - رتکو و ... داره به درصد توجه نکنید به تعداد سهام توجه کنید 17میلیون رتکو 97 میلیون شکربن 800 هزار شدوص و.... واقعا" با حداکثر تقسیم سود بر سود وپترو تقریبا" تاثیر چندانی نداره

وپترو اگر در خصوص سهام های غیر بورسی اون اطلاعی دارید که تاثیر زیادی داشته باشد معرفی کنید بغیر از بافت شیمی که تاثیر خوبی رو سود وپترو دارد
              پرتفوی غیر بورسی شاید بتوانند وپترو رو متحول کنند شما تواین قیمت ها وسپه بخرید که خیلی بهتره
              جناب شفافسازی شماکه اینقدرماشا.ا...اطلاعات قوی وتحلیلهای توپی برای مادارید لطف بفرماییددرموردهمین وپترونظرتونودرتایپیک تحلیلهای تلفیقی آقابهنام هم بنویسیدتاماهم بیشترازنکات تحلیلی جنابعالی استفاده نماییم.منتظرتان هستیم باتشکر.

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

جناب شفافسازی شماکه اینقدرماشا.ا...اطلاعات قوی وتحلیلهای توپی برای مادارید لطف بفرماییددرموردهمین وپترونظرتونودرتایپیک تحلیلهای تلفیقی آقابهنام هم بنویسیدتاماهم بیشترازنکات تحلیلی جنابعالی استفاده نماییم.منتظرتان هستیم باتشکر.

با سلام

اول : آقای بهنام از تحلیلگران با سواد و مورد قبول بنده است

دوم : من تحلیل ایشان در مورد وپترو رو پیدا نکردم شما زحمت بکشید تحلیل وپترو اقای بهنام رو اینجا قرار بدید

سوم : در خصوص وپترو سهام بورسی بسیار تاثیر گذار من ندیدم شدوص - شکربن - پسهند بسیار عالی هستند ولی تعداد سهامشون به حدی نیست وپترو متحول کنند
                در خصوص سهام غیر بورسی و پترو بغیر از بافت شیمی سودده من چیزی ندیدم مطمئنا" اگر ایشون اطلاعاتی از پرتفوی غیر بورسی داشته باشند که به سود دهی عالی رسده باشند می تونه روی وپترو تاثیر گذار باشه

موفق باشید

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

سلام جناب شفاف سازی
                  گزارش غشان را ملاحظه کردید؟
                  مقدار فروش 6ماهه شیر را کمتر از سه ماهه زده
                  فکر کنم اشتباها به جای 20066 فروش شیر را زده 10066
                  قیمت شیر را هم 1915گرفته برای 12 ماهه،35درصد افزایش درنظر گرفته
                  درحالیکه هنوز غشصفا 1478در نظر گرفته
                  آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2013/10/25, 22:03.

نظر

• fshirazi
                    عضو جدید
                    • Oct 2013
                    • 1

سلام به همه دوستان انجمن بورسی
                    من تازه یک سرمایه ی کمی رو جمع کردم و میخوام وارد بازار بورس شم
                    به نظرتون واسه ی شروع چقد سرمایه بزارم ؟
                    با توجه به اینکه کل سرمایه ی من دو میلیون تومن بیشتر نیست
                    ممنون میشم اگه کمکم کنین.

نظر

• چاردیواری
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 265

با سلام

اول : آقای بهنام از تحلیلگران با سواد و مورد قبول بنده است

دوم : من تحلیل ایشان در مورد وپترو رو پیدا نکردم شما زحمت بکشید تحلیل وپترو اقای بهنام رو اینجا قرار بدید

سوم : در خصوص وپترو سهام بورسی بسیار تاثیر گذار من ندیدم شدوص - شکربن - پسهند بسیار عالی هستند ولی تعداد سهامشون به حدی نیست وپترو متحول کنند
                      در خصوص سهام غیر بورسی و پترو بغیر از بافت شیمی سودده من چیزی ندیدم مطمئنا" اگر ایشون اطلاعاتی از پرتفوی غیر بورسی داشته باشند که به سود دهی عالی رسده باشند می تونه روی وپترو تاثیر گذار باشه

موفق باشید
                      خواب اشکال نداره شماتحلیلتان راازوپترو درتایپیک آقابهنام قراردهیدوباتوجه به آنکه ایشان راقبول دارید مطمئناایشان همبرای چندمین بار درمورد وپتروبرای شماوبرای ما تحلیلی خواهندداشت وماسهامدارهاهم بررسی میکنیم ودرمورد آن تصمیم خواهیم گرفت.بسم ا...منتظریم.

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                        سلام جناب شفاف سازی
                        گزارش غشان را ملاحظه کردید؟
                        مقدار فروش 6ماهه شیر را کمتر از سه ماهه زده
                        فکر کنم اشتباها به جای 20066 فروش شیر را زده 10066
                        قیمت شیر را هم 1915گرفته برای 12 ماهه،35درصد افزایش درنظر گرفته
                        درحالیکه هنوز غشصفا 1478در نظر گرفته

با سلام

حیدر عزیز
                        از این صورت های مالی خود تهیه کننده اون هم سر در نمی اره تا چه برسه به ما؟؟؟؟
                        متاسفانه مقدار فروش در 6 ماهه رو کمتر از سه ماهه اعلام کرده درحالیکه مبلغ فروش در سه ماهه 15 میلیارد تومن به ازای 10,198 تن فروش
                        مبلغ فروش شیر در 6 ماهه 29 میلیارد تومن به ازای 10,066 تن مقدار فروش
                        خوب اطلاعات واقعی 6 ماهه و همچنین پیش بینی 12 ماهه مقدار و مبلغ فروش شیر غیر قابل اتکا ست

با تشکر

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

خواب اشکال نداره شماتحلیلتان راازوپترو درتایپیک آقابهنام قراردهیدوباتوجه به آنکه ایشان راقبول دارید مطمئناایشان همبرای چندمین بار درمورد وپتروبرای شماوبرای ما تحلیلی خواهندداشت وماسهامدارهاهم بررسی میکنیم ودرمورد آن تصمیم خواهیم گرفت.بسم ا...منتظریم.

با سلام
                          دوست عزیز خوب این چه کاری خوب
                          یکی از دوستان عزیز در خصوص وپترو پرسید من جوابشو دادم
                          خوب من که نمی خواهم این سهم رو بخرم که بیایم در تایپیک دیگه تحلیل بزنم
                          شما لطف کنید تحلیل اقای بهنام رو اینجا لینک کنید بررسی می کنم اگر قانع شدم تایید می کنم و می گوییم اشتباه کردم و اگر قانع نشدم نظر قبلی خودم رو تایید می کنم
                          من گشتم تحلیل وپترو ایشون رو پیدا نکردم حالا این چه کاریه یهویی من تو تایپیک ایشون بیایم و بگویم وپترو رو قبول ندارم بدون هیچ پیش زمینه ای - این کار یک نوع بی ادبی محسوب می شه در ثانی من لزومی برای اینکار نمی بینم

نظر

• چاردیواری
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 265

با سلام
                            دوست عزیز خوب این چه کاری خوب
                            یکی از دوستان عزیز در خصوص وپترو پرسید من جوابشو دادم
                            خوب من که نمی خواهم این سهم رو بخرم که بیایم در تایپیک دیگه تحلیل بزنم
                            شما لطف کنید تحلیل اقای بهنام رو اینجا لینک کنید بررسی می کنم اگر قانع شدم تایید می کنم و می گوییم اشتباه کردم و اگر قانع نشدم نظر قبلی خودم رو تایید می کنم
                            من گشتم تحلیل وپترو ایشون رو پیدا نکردم حالا این چه کاریه یهویی من تو تایپیک ایشون بیایم و بگویم وپترو رو قبول ندارم بدون هیچ پیش زمینه ای - این کار یک نوع بی ادبی محسوب می شه در ثانی من لزومی برای اینکار نمی بینم
                            باسلام مجدد-جناب شفاف سازی بنده چند جای دیگر راهم دیدم که درموردآینده وپترو بادید مثبت صحبت میکردندوقتی شما فرمودید که چیز خاصی درسهم دیده نمیشه مگرآنکه الکی قیمت رابالا ببرند ودرمورد پرتفوی وپترو وخصوصا پلوله بابدبینانه ترین حالت نظرتان رادادید که البته نظرشما محترم امابرای من سهامدار سوالی پیش میآید که بالاخره تحلیل چکسی به حقیقت نزدیک تره .آقابهنام درمقاطع مختلف باقاطعیت ازوپترو وچند سهم دیگر که اگربا دقت صفحات رامرورنمایید دفاع میکردندوتوصیه اکید به خرید این سهمها مینمودند که بازارنیزصحبتهای ایشان راباصفهای خریدچندروزگذشته تایید نمودند وهمیشه سهام بادید حداقل میان مدت وبلندمدت راتوصیه میکنندوخیلی ازسهامهایی راکه شما به آنها اعتقاد داریدازنظر ایشان ارزندگی نداردحال جنابعالی لطف کنید درموردهمین سهم وپترو یک سوال کوچیک بفرماییداشکالی نداره مطمئناایشان بامهربانی تحلیل خود راخواهند داد تامن سهامداردرمورد ورود یاخروج سهم تصمیم بگیرم شماهم درتایپیک خودتان تحلیل ایشان رابررسی ونظر خودتان رابفرمایید.باتشکروخدا قوت

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

جناب شفاف سازی با بررسی گزارش غشصفا انجام دادم و هنوز این بررسی ادامه دارد
                              گزارش محتاطانه ای ارایه داده
                              نظرتان در مورد غشصفا چگونه است؟

نظر

• homework
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 747

درود بر جناب شفاف سازی عزیز
                                که الحق والانصاف نگهداری سهم غبشهر رو از زیر 1500 تا اینجارو مدیون توصیه های ارزشمند شما هستم.
                                مقداری نقدینگی حدود 10 تومن بدست اوردم میخام یه سهم تازهوبخرم
                                با پیگیری مطالب شما و دیگر اساتید بین چند سهم از جمله وتوشه ،پارسان، فخوز مرددم وسبد فعلی من واتی غبشهر ودرصد اندکی باما هست!
                                حالامانند همیشه منتظر توصیه های سودمند تحلیلی شما هستم.

پیشاپیش سپاس از لطف شما
                                دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

در حال کار...
                                X