سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
    سلام شفاف سازی عزیز
    با تسلیت رحلت پیامبر رحمت .
    چندی پیش شما و دوست خوبم بهنام توصیه به خرید کاما داشتید . زمانی که قیمت آن 1100 تومان بود. با توجه به اینکه در حال حاضر به 1500 رسیده باز هم خرید آن جذاب است؟ یا کچاد زیر 1000 بخرم و یا حتی وامید 560 تومانی؟
    با سپاس
    با سلام
    اگر آقای حیدری عزیز یک تحلیل تکنیکال از سهم داشته باشند و مورد تایید ایشون باشه از لحاظ بنیادی کاما بهترین سهم در گروه سرب و روی است من خودم در صف فروش دیروز و امروز در منفی کامل 4% اضافه کردم
    گروه سرب وروی خیلی به سهامداران بدهکاره
    فعلا" روی کچاد و امید نظر خاصی ندارم در دیگر گروه پتانسیل ها بیشتر است.
    همچنین من امروز خکاوه سنگین خریدم
    به امید سود برای تمامی دوستان

نظر

• einstein
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 360

سعید جان ، ممنون میشم اگه فرصت کردی چارتهای حفاری را هم نگاهی کنی.حفاری دارم و نظرم بر تعویض با وبیمه یا یک خودرویی است.

Sent from my C6802 using Tapatalk

نظر

• محمد جمالی
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 69

سلام شفاف سازی عزیز
        روند کالسمین رو چگونه ارزیابی میکنید ؟
        ممنون از شما

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط محمد جمالی پست شده است View Post
          سلام شفاف سازی عزیز
          روند کالسمین رو چگونه ارزیابی میکنید ؟
          ممنون از شما
          با سلام
          همانطوریکه بارها گفتم در خصوص روند باید آقای سعید حیدری عزیز باید نظر بدهند
          اما در خصوص بنیادی این سهم حرف اول و آخر رو در گروه سرب و روی داره اما بعلت اینکه کاما معدن داره بر فاسمین اولویت داره
          فاسمین رو داشته باشید نزدیک عید تازه تحلیل بازار روش باز می شه
          این روند هم به نظر من طبیعیه بازار جهانی هم همچنان مثبته و خطری فعلا" این گروه رو تهدید نمی کنه
          باید تکنیکالی ها نظر بدهند که این منفی ها یک اصلاح است ؟؟؟

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
            با سلام

دوستان عزیزی که این تایپیک رو می خونند

تحلیل تکنیکال در بازار این روزها حرف اول و آخر را می زنه
            تحلیل فاندامنتالی هم بدون تحلیل تکنیکالی حداقل در کوتاه مدت یعنی هیچ

دوستان عزیز از تحلیل های تکنیکالی دوست عزیزمون آقای سعید حیدری براحتی عبور نکنند حتما" استفاده کنند
            من خودم در چند مورد بسیار خوب در خریدم کمکم کرده

حتما" و حتما" مطالب ایشونو بدقت دنبال کنید و بعد از خوندن مطالب حتما" یک زحمت خیلی کوچک در حد یک صدم ثانیه بکشید و یک تشکر خشک و خالی در پایین صفحه سمت راست روی گزینه تشکر فشار دهید

اقای حیدری خیلی زحمت می کشند همچنین اقای احسان عزیزمون ساعت وقت می گذارند و مطلب می نویسند یک تشکر در حد یک صدم ثانیه چیزی از شما کم نخواهد کرد فقط این ذهنیت را در نویسنده ایجاد خواهد کرد که مطلبش مفیده و مورد استفاده قرار می گیره

بعضی اوقات پایین صفحه تعداد خواننده های این تایپیک رو چک می کنم تعداد خواننده ها در بیشتر مواقع از 20تا 40 نفر می باشد بعد تعداد تشکر از آقای حیدری 5نفر 6 نفر
            دوستان عزیز سعی کنید وقتی اقای حیدری یا اقای احسان مطلب می نویسند به تمام تحلیل های اونا تشکر بزنید نه فقط تحلیل بابت سهمی که شما دارید
            این اصلا" درست نیست نویسنده فکر می کنه مطلبش خواننده نداره مفید نیست دیگه مطلب نمی زاره تحلیل نمی کنه

پس فشردن کلمه تشکر فقط و فقط به نفع خوانندگان عزیز می باشدچیزی عاید تحلیل گر نمی شه

من روزی 1ساعت تا 2 ساعت وقت می کنم به این سایت سر بزنم اگر وقت داشتم به تمام مطالب مفید تمام تایپیک ها کلمه تشکر می دادم

از تحلیل های اقای حیدری استفاده کنید
            مثال :
            چند وقتی بود روی ساختمانی ها مثبت بودم ثشرق رو 220 داشتم در 350 نصفشو فروخته بودم
            مقداری هم ثباغ در 280 خریده بودم
            حدود یک هفته پیش اقای حیدری ساختمانی ها رو تحلیل بسیار زیبای تکنیکالی کرد
            حداکثر افت ثباغ تا 330 تومان و روند ساختمانی ها بسیار عالی
            خوب مرا در تصمیم بسیار کمک کرد ثشرق رو در 314 تومان و ثباغ رو در 340 تومان اضافه کردم
            تکنیکال این روزها بسیار زیباست
            اقای حیدری بسیار بسیار ممنون
            از اقای حیدری خواهش می کنم اگر امکان داره کاما رو تحلیل کنند
            @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• Mjim
              عضو عادی
              • Sep 2013
              • 23

شفاف سازی عزیز سلام
              خیلی دوستت دارم ولی ازت گلایه دارم
              چرا سیگنال خکاوه رو زودتر و به قول معروف تو نقطه امن ندادی تا ما هم از روز چهارشنبه پامونو بندازیم رو میز مثل شما از بالا رفتنش لذت ببریم؟
              حالا چهارشنبه با ترس و لرز باید بریم توصفش/:.sadsmiley.:/

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

سلام و شب بخير،

كم افتخاري بنده است، كه كمتر مي تونم در خدمت دوستان باشم، اما از مطالب ارزنده دوستان در صفحات قبل نگذشتم و همه رو ريز به ريز مطالعه كردم. در واقع نوشته هاي دوستان منشوريست از سهام بازار در حركت دوار!

تشكر از مطالب ارزنده جناب شفاف سازي عزيز و سعيد خان.

فعلا با سهام معرفي شده، سهامداري مي كنيم، تا بازه قيمتي مورد نظر.
                دفارا با افزايش سرمايه پيش رو، هرچند از معرفي ابتداي 70% رشد داشته است. اما هنوز از بسياري از گزينه هاي بازار گزينه كم ريسك ترست، همينطور بيشتر دارويي ها.
                كپارس 2000 توماني دير يا زود محقق خواهد شد. بطور كامل از كپارس خارج شدم. نوش جان خريدارها.
                فعلا با بازي كفپارس همراه شده ام، آنهم احتمالا مثل كپارس با بازه 9 ماهه!
                كفپارس تعديل مثبت راحتي خواهد داشت، افزايش سرمايه آينده سهم مي تواند بازدهي خوبي براي سهامداران رقم بزند.
                از خسته كردن وبيمه خوشم مي آيد. اينجور سهم ها، فرد را آبديده مي كند. كوتاه مدتي ها مقدار معقول در سبد داشته باشند، اما اين مقدار معقول را صفر نكنند. اين سهم بازيش طولاني است.
                غبهنوش سعيد عزيز هم كه هنوز ابتداي راه است.
                قطعات خودرو و در سبد خكار نيز اهداف خوبي را نشانه گرفته است. به قول معروف اين سهام يك دو برابر شدن دارند و بعد مدتها استراحت.
                هر سهم پاكسان زير 3000 تومان به ديد 4 ماه فرصت خريد است. هدف مورد نظر بنده 6000 تومان به بالاست.
                فباهنر نيز مراقب باشيد. ارزشش بالاتر از اين قيمتهاست.
                شلعاب و انتظار براي افزايش سرمايه سنگين شركت، اهداف خوبي براي سهم متصور است.
                پدرخش، شپاس و شپلي در سبدها به مقدار لازم!
                موفق باشيد.
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• saeidhidari
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 496

باید تشکر کنم از نوشتار دوست عزیز اقای/خانم شفاف سازی عزیز به خاطر محبتی که به من دارند
                  از احسان عزیز هم باید تشکر کنم که باعث شد من در این جا مطلب بزنم

نکته جناب شفاف سازی من باید خیلی زودتر از این ها از فروم های بورسی خداخافظی میکردم می رفتم یک زمانی سایتی به نام سرمایه بود در مورد فارکس بود که تغطیل شد رفت وقیمتها و....
                  قربان بنده برای تشکر کردن دوستان نمی نویسم علمی را بلد هستم ادعایی هم ندارم فقط می نویسم شاید به درد کسی بخورد و اگر استفاده کرد و خنده ایی روی لب قشنگش نشست و راضی بود ته دلش یک پدر بیامرز به ما بگوید کافی است اگر هم نه همون خنده برای ما بس است رضایت بنده یعنی رضایت خدا .....

این جمله را می نویسم چون عمرم رو صرف این موضوع کردم الیوت ،شمارش الیوت از تایم 1 دقیقه حتی تیک چارت (چارت 1 ثانیه در تمام بازارهای مالی ) بنده در بازار امریکا نیز کار کرده ام در بورس وال استریت کار کرده ام بدون هیچ فاندی ، بازار ایران جای خود دارد 6 سال از عمرم رو فقط الیوت تحلیل کردم
                  کوچیک تر از همه هستم و در بورس خود را شاگرد کلاس اول می دانم

قربان در حد توان هم در خدمت دوستان هستم تا اونجا که چیزی ببینم ....
                  آخرین ویرایش توسط saeidhidari؛ 2013/12/31, 01:34.

نظر

• saeidhidari
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 496

تحلیل کاما را خواسته بودید
                    با عرض کنم که از هر دو نمودار تعدیل شده و تعدیل نشده استفاده کرده ام در این تحلیل که چکیده این مطالب رو برای دوستان عرض میکنم
                    در تایم هفتگی تعدیل نشده یک روند اصلاحی فرسایشی تمام شده است و تارگت های بلند مدت اینده را برای دوستان نشان داده ام رقم ها بزرگ است اما می رسد مصادف میشود با افزایش تقاضای جهانی و انفجار قیمت ها این اهداف با سهامداری به دست می اید و هر اصلاحی فقط فرصت خرید است نه نوسان گیری ......
                    در تایم روزانه تازه موج 3 ما شروع شده است و این موج 3 حالا حالا کار دارد تا بترکوند اما روند صعودی شروع شده است روند افزایش قیمت جهانی شروع شده است و.....
                    در تایم زوانه دوم موج شماری دیگری داریم که انتهای موج 3 را نشان می دهد این از امواج داخلی موج قبلی است اصلاح کوچکی داریم احتمالا تا خط چین ابی رنگ و بعد دوباره صعود اغاز میشود به سمت 1800 تومان......

نظر

• saeidhidari
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 496

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                      سعید جان ، ممنون میشم اگه فرصت کردی چارتهای حفاری را هم نگاهی کنی.حفاری دارم و نظرم بر تعویض با وبیمه یا یک خودرویی است. Sent from my C6802 using Tapatalk
                      در مورد حفاری باید عرض کنم که روند صعودی بلند مدتی را شروع کرده است احتمالا در موج 5 باشیم و تارگت حوالی1000 تا 1200 باشد اما نکته این که باید بنیادی سهم را بدانید که من اصلا رو حفاری کار نکردم یا رانت داشته باشید که ببینید از لحاظ زمانی کی اون اهداف رو میزند در مورد جابجایی من نمی تونم نظری بدم ..... در حفاری اون سقف یک الگوی کلاسیک دارد که با شکست اون تا 870تومان خواهد رفت ...

نظر

• دهکده سهام
                        عضو جدید
                        • Aug 2013
                        • 17

سلام آقا سعید حیدری عزیز ،، ممنون میشم اگه لطف کنید و یه تحلیلی از وبیمه بفرمایید ؟ روند سهم کمی خسته کننده شده وفعلاٌ حالت یک گام به جلو و دو گام به عقب را داره طی میکنه

نظر

• دانش بورس
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 15

با سلام و تشکر از اساتید محترم
                          بنده به تازگی عضو سایت شده ام واز مطالب اساتید ارجمند جناب حیدری ، شفاف سازی و احسان عزیز استفاده می کنم . دعاگوی عزیزان هستم و آرزومند توفیق روز افزون .
                          سوالی در مورد شاراک داشتم آیا نگهداری آن را به صلاح می دانند یا تعویض با سهمهای که معرفی می فرمایید ؟
                          تشکر از پاسخی که می دهید ؟
                          ارادتمند

نظر

• مشتاق
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 150

در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
                            باید تشکر کنم از نوشتار دوست عزیز اقای/خانم شفاف سازی عزیز به خاطر محبتی که به من دارند
                            از احسان عزیز هم باید تشکر کنم که باعث شد من در این جا مطلب بزنم

نکته جناب شفاف سازی من باید خیلی زودتر از این ها از فروم های بورسی خداخافظی میکردم می رفتم یک زمانی سایتی به نام سرمایه بود در مورد فارکس بود که تغطیل شد رفت وقیمتها و....
                            قربان بنده برای تشکر کردن دوستان نمی نویسم علمی را بلد هستم ادعایی هم ندارم فقط می نویسم شاید به درد کسی بخورد و اگر استفاده کرد و خنده ایی روی لب قشنگش نشست و راضی بود ته دلش یک پدر بیامرز به ما بگوید کافی است اگر هم نه همون خنده برای ما بس است رضایت بنده یعنی رضایت خدا .....

این جمله را می نویسم چون عمرم رو صرف این موضوع کردم الیوت ،شمارش الیوت از تایم 1 دقیقه حتی تیک چارت (چارت 1 ثانیه در تمام بازارهای مالی ) بنده در بازار امریکا نیز کار کرده ام در بورس وال استریت کار کرده ام بدون هیچ فاندی ، بازار ایران جای خود دارد 6 سال از عمرم رو فقط الیوت تحلیل کردم
                            کوچیک تر از همه هستم و در بورس خود را شاگرد کلاس اول می دانم

قربان در حد توان هم در خدمت دوستان هستم تا اونجا که چیزی ببینم ....

سلام و احترام به این بزرگواری و بزرگ منشی شما
                            مقدور باشه تحلیلی د رمورد و احیاء بگذارید
                            سپاس

نظر

• زمین شناس
                              عضو عادی
                              • Sep 2013
                              • 47

جناب سعید حیدری عزیز
                              از مطالبتان و فروتنی شما بسیار سپاسگزارم و با شرح فعالیتی که اظهار نمودید یاد این شعر افتادم که
                              " افتادگی اموز اگر طالب فیضی
                              هرگز نخورد آب زمینی که بلند است"

تشکر من تازه وارد به بورس از جنابعالی و عزیزان دیگری که بدون چشم داشت راهنمایی میکنند و وقت گرانبهای خود را صرف میکنند، حداقل کار ممکن است که این سایت وزین ایجاد کرده است. اجر کار خوبتان با خداوند رحمان رحیم.

نظر

• "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

برای دوستان تازه کار مانند خودم،

مراحل خرید یک سهم:

نوشته شده توسط محسن باقری

بنیادی بررسی کن تا اکی بگیری

بعدش تکنیکال نگاه کن تا مطمئن بشی سهم در سقف نیست و جای خوبی برای رشد قرار داره

و در نهایت چند روز سهم رو رصد کن تا با نوع خرید و فروش های اون اشنا بشی

و بعدش خرید

==============
                                موفقیت در این نوع خرید ها بستگی به این داره که کیفیت تحلیل هاتون چطور باشه
                                بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

در حال کار...
                                X