سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saeidhidari
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 496

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

در اصل توسط akbar333 پست شده است View Post
    استاد حیدری چکارن رو چطور میبینین؟
    از لفظ استاد مورد من استفاده نکنید ممنونم من استاد نیستم این بازار استاد بردار نیست

در چکارن باید عرض کنم که در اصلاح هستیم و این اصلاح احتمالا در اون محدوده هایی که عنوان کردم و در شکل نشان دادم تمام شود ، بهتر است تا محدود دوم ریزش ادامه پیدا کند اصلاح قشنگ تری میشود حواستون هم به واگرایی احتمالی که در حال شکل گیری است باشد که سیگنال اتمام روند نزولی را اون صادر میکند ....

نظر

• محمد حقانی
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 447

[QUOTE=saeidhidari;434643]اخابر اصلا خرابمون کرد با این رنج مثبتی که زدن توش .....

سلام سعید عزیز
      لطف میکنید توضیح کاملتری راجع به مخابرات ارایه فرمایید؟
      با سپاس

نظر

• Mesbah68
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 346

سلام جناب حیدری خواهشا بزرگواری کرده منت فرموده ما را هم کابر فرض بنماید: زامیاد به کجا میرود ؟!! شرح دهید سواد تکنیکال ندارررم.........ولساپا هم بفرماید در چه وضعیت رشدی کوتاه و میان مدتی قرار دارد ..............بسیار سپاسگزارم و همچنین توفیق کاربر ویژه شدنتان را هم تبریک عرض میدارم

نظر

• nudnik
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 224

در باره لسرما و کمنگنز و کلوند .. میتونین بگین تو چه شرایطی هستن ..؟ ممنون از لطف و زحماتتون :)

نظر

• saeidhidari
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 496

در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Post
            اساتید علما ملت اخههههههههه چرااااااااااا زامیاد بی ضرر و زیان رو شهید کردن با این عرضه های حقوقی و حقیقی در این مدت یک ماه چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟....................یک ی به من بگه اخه چه خبر شده من تحمل شنیدنش رو دارم بگید خواهشا
            در اصل توسط apouya پست شده است View Post
            سلام به اقای saeidhidari
            اگه براتون ممکنه بصاردات رو برسی کنید
            باسپاس

در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Post
            من هم و بصادر لطفا
            در مورد وبصادر من فکر کنم سهم تا زمانی که در بازه قیمت 110 تا 120 است فقط به نوسات کوتاه مدت باید فکر کرد
            از دلایلی که می تواند این سهم را حرکت دهد
            1- فروش نیروگاه قائم
            2- فروش غدیر
            3- گزارش 9 ماه
            4- پیش سال جدید با سرمایه جدید
            5- تکمیل شدن خرید های اساتید بالا .... که با جو جدید حرکت شاخص محیا میشود انتظارات از این سهم بالاست چون سهم 100 تومان است اجازه حرکت بی جا را به سهم نمی دهند
            نکته مثبت حجم نقدینگی خوبی را در این سهم جذب شده است که از نگاه کلان به نفع دولت است نفروختن اوراق مشارکت با سود تضمینی 20 درصد به جاش خرید سهام مفت صادرات .

اما از دیدگاه تکنیکال باید عرض کنم که پایین این سهم 90 تومان است که اگر با این سهم بمانید خوشبخت میشود چون قیمت پذیره نویسی است این سهم با این همه شعبه دوستانی که محتاط تر هستن به دنبال سرمایه گذاری در بورس هستند صادرات بهترین سهم هست براشون به عنوان سرمایه گذاری 6 ماه حداقل بازده 50 درصد و حداکثر 300 درصد
            نمودار در موج 2:3 هستیم که این موج طولانی شده است هر چه طولانی تر باشد سرعت سهم برای صعود بهتر خواهد بود پس از تکان خوردن این سهم نگران نباشد واگرایی داریم خوب هم داریم اگر کف 110.7 بشکند تحلیل باید تغییر کند وگرنه باید منتظر یک موج 3:3 صعودی و شارپ باشیم .

نظر

• saeidhidari
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 496

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
              با سلام

جناب آقای saeidhidari عزیز :

انتصاب شما بعنوان کاربر ویژه بورسی تبریک می گویم

بدون شک تحلیل های ارزنده تکنیکالی شما موجبات بهره مندی کاربران این تایپیک و باعث افزایش تعداد کاربران این تایپیک شده است.

واقعا" من یکی از تحلیل های شما لذت می برم اگر در نمودار هایی که می گذارید یخورده توضیحات هم از روند سهم و همچنین الگو ها بدهید بسیار عالی خواهد بود.چون تحلیل نمودار ممکنه برای شما خیلی سهل و آسان باشد اما برای ما که دوره تکنیکال نگذارنده ایم بسیار سخت است

در پایان یک تشکر ویژه از مدیریت سایت جناب آقای جمالی بخاطر بذل توجهات به کاربران عزیز دارم
              ممنون قربان ما این جا امدیم فقط با یک دعوت
              خواستیم کمکی کرده باشیم به دوستان در حد توان
              قربان تشکرات دوستان از پست های بنده واقعا من را شرمنده میکنه به خاطر این همه محبت
              حالا هم که کاربر ویژه شدیم با 80 تا پست !!!
              این کار فقط من رو اول شرمنده میکنه چون دوستان قدیمی تری هستن در سایت که فعالیتشون بیشتر از بنده حقیر بوده و کاربر ویژه نشدن و دیگر این که مسئولیت بنده را بیشتر میکنه چون دوستان به چشم دیگری به بنده نگاه میکنند و نقاشی های بنده بیشتر زیر تیغ انتقاد می روند اگر بر اساس نظر جمع نباشد .......
              اما هستیم در خدمت دوستان از اقای جمالی هم تشکر میکنم امیدوارم که لایق کاربری ابی باشم و دوستان رو شرمنده نکنم ......
              از محبت تمام دوستان هم تشکر میکنم که به نوشتار من لطف دارند اما همیشه یک انتقادی به من بود اونم نوع نوشتار بنده در تحلیل هام بوده است نمودار گویا است
              یا در حال اصلاح هستیم
              یا اصلاح در این قیمت احتمالا تمام میشود
              یا تارگت این سهم تا این محدود است احتمالا
              همین نیاز به توصیحات با لعاب بیشتر نیست مختصر و مفید بر روی چشم سعی میکنیم این جملات را در نقاشی هایی که ارائه میکنیم حتما عنوان کنیم شاید قابل واضح تر باشد برای دوستان

نظر

• Mjim
                عضو عادی
                • Sep 2013
                • 23

در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
                ثباغ هم با شکستن مقاومت 400 هدف 600 تومان را در سر دارد 1 ماه 50 درصد سود کم است دوستان ماه دیگر پست را بالا می اورم یاداوری میکنم ....
                آقا سعید با سلام خدمت شما و عرض تبریک به مناسبت دریافت نشان کاربر بورسی ویژه که الحق شایستگی این عنوان و البته بالاتر رو دارید
                و اما یه سئوال :
                می خواستم بدونم نظرتون در مورد این عرضه وحشتناکی که حقوقی امروز داد چیه ؟ در روند رو به رشد سهم اثر مثبت داره یا منفی ؟
                خرید حقیقی 35.512 M 91.9
                %
                خرید حقوقی 3.11 M 8.0
                %
                خرید گروهی 0 0
                %
                فروش حقیقی 8.925 M 23.1
                %
                فروش حقوقی 29.698 M 76.8
                %
                خریدار 1,482 فروشنده 322
                حقیقی 1,466 311
                حقوقی 16 11
                گروهی 0

نظر

• احسان147
                  عضو فعال
                  • Mar 2013
                  • 937

جناب حیدری نظرتون در مورد تکنیکال وگستر چیه ؟

نظر

• saeidhidari
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 496

در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Post
                    سلام جناب حیدری خواهشا بزرگواری کرده منت فرموده ما را هم کابر فرض بنماید: زامیاد به کجا میرود ؟!! شرح دهید سواد تکنیکال ندارررم.........ولساپا هم بفرماید در چه وضعیت رشدی کوتاه و میان مدتی قرار دارد ..............بسیار سپاسگزارم و همچنین توفیق کاربر ویژه شدنتان را هم تبریک عرض میدارم
                    قربان شرمنده شدم فراموش شد
                    زامیاد در تایم هفتگی سقف تاریخی خود را شکسته است و مقداری باید در جا بزنه و تحریم های خودرو نیز برداشته شود این سهم حرکت خواهد و گزارشات 9 ماه هم بیاید حرکت خواهد کرد
                    الان هم در یک مثلث هستیم که باید با حجم این مثلث به سمت بالا شکسته شود
                    در حال حاضر در جا میزنیم ......

به محضی که این مثلث شکست به سمت بالا بفرمایید تا تارگت های احتمالی را بنویسم

نظر

• saeidhidari
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 496

[QUOTE=محمد حقانی;434930]
                      در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
                      اخابر اصلا خرابمون کرد با این رنج مثبتی که زدن توش .....

سلام سعید عزیز
                      لطف میکنید توضیح کاملتری راجع به مخابرات ارایه فرمایید؟
                      با سپاس
                      قربان توضیح کامل تر!!!!
                      سهم یک اصلاح abc زده است تمام شده است بر روی تارگت اصلاح نشسته است قیمت 334 تومان بوده انتهای این اصلاح واگرایی مخفی در شکل داریم در صورت حجم معامله شدن فردا می توان به صعود امیدوار تر بود هدف اول سقف قبلی است .......
                      اگر نیاز به بیشتر توضیح دادن است بفرمایید کجاش رو متوجه نشدید توضیح بدم .

نظر

• ".احسان."
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2676

سلام و وقت بخير،

اميدوارم دوستان عزيز، اوقات خوبي را سپري كنند.

قبل از هر چيز جا دارد، كاربر ويژه شدن جناب سعيد خان عزيز را بهشون تبريك بگم، و از مديريت سايت به دليل دقت بالا در بررسي نظرات كارشناسي كاربران و دقت در كيفيت سايت تشكر ويژه كنم.
                        تحليل هاي ظريف تكنيكال جناب سعيد خان عزيز، در كنار تحليل هاي بنيادي دقيق جناب شفاف سازي عزيز مي تونه نقشه راه و موثر در تصميم گيريمان قرار بگيرد.
                        از بنده كه فاكتور بگيريد، حقيقتا تمامي دوستان كه پاي ثابت تاپيك هستند، از بهترين ها از نظر اخلاق و معرفت و دانش هستند، و براي بنده باعث افتخار است، تا در جمع اين دوستان قلم مي زنم.

موفق باشيد.
                        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• saeidhidari
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 496

در اصل توسط nudnik پست شده است View Post
                          در باره لسرما و کمنگنز و کلوند .. میتونین بگین تو چه شرایطی هستن ..؟ ممنون از لطف و زحماتتون :)
                          کلوند رو نظر ندارم دنبال مسائل بنیادی باشید .....
                          لسرما احساس میکنم که 5 موج تمام شده است و باید به دنبال اصلاح بازی باشیم (در تایم روزانه ) البته تا زمانی که سقف اون بالا نشکسته است این استدلال را مد نظر قرار میدیم واگرایی هم در این تایم داریم که حکایت از اتمام روند صعودی است . ....

در تایم 1 ساعته اصلاحی شروع شده است که اگر اون قیمتی که نشان دادم شکسته شود به سمت پایین تا اون 2 قیمتی که با فلش نشان دادم احتمال ریزش دارد .....

نظر

• saeidhidari
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 496

کمنگنز
                            در تایم هفتگی موج 1 و موج 2 را داریم که موج 2 بر اثر افزایش سرمایه تشکیل شده است (البته نمودار تعدیل نشده است )
                            باید صعود داشته باشیم اما زمان بر هست این صعود
                            نکته دوم در تایم 1 ساعته تا زمانی که اون مقاومت بالای(951) شکسته نشود صعود نخواهیم داشت چیزی بیشتر از این ندیدم دلایل صعود را دوستان بنیادی کار باید بیشتر بدانند ...

نظر

• saeidhidari
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 496

در اصل توسط Mjim پست شده است View Post
                              آقا سعید با سلام خدمت شما و عرض تبریک به مناسبت دریافت نشان کاربر بورسی ویژه که الحق شایستگی این عنوان و البته بالاتر رو دارید
                              و اما یه سئوال :
                              می خواستم بدونم نظرتون در مورد این عرضه وحشتناکی که حقوقی امروز داد چیه ؟ در روند رو به رشد سهم اثر مثبت داره یا منفی ؟
                              خرید حقیقی 35.512 M 91.9
                              %
                              خرید حقوقی 3.11 M 8.0
                              %
                              خرید گروهی 0 0
                              %
                              فروش حقیقی 8.925 M 23.1
                              %
                              فروش حقوقی 29.698 M 76.8
                              %
                              خریدار 1,482 فروشنده 322
                              حقیقی 1,466 311
                              حقوقی 16 11
                              گروهی 0
                              اتفاقا در جایی حقوقی عرضه کرد که انتظارش را داشتم در قیمت 460 یک مقاومت داشتیم که باید با حجم بالا شکسته میشد که این اتفاق افتاد تارگت 600 تومان هنوز هم سر جاش هست

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

در اصل توسط احسان پست شده است

سلام و وقت بخير،

اميدوارم دوستان عزيز، اوقات خوبي را سپري كنند.

قبل از هر چيز جا دارد، كاربر ويژه شدن جناب سعيد خان عزيز را بهشون تبريك بگم، و از مديريت سايت به دليل دقت بالا در بررسي نظرات كارشناسي كاربران و دقت در كيفيت سايت تشكر ويژه كنم.
                                تحليل هاي ظريف تكنيكال جناب سعيد خان عزيز، در كنار تحليل هاي بنيادي دقيق جناب شفاف سازي عزيز مي تونه نقشه راه و موثر در تصميم گيريمان قرار بگيرد.
                                از بنده كه فاكتور بگيريد، حقيقتا تمامي دوستان كه پاي ثابت تاپيك هستند، از بهترين ها از نظر اخلاق و معرفت و دانش هستند، و براي بنده باعث افتخار است، تا در جمع اين دوستان قلم مي زنم.

موفق باشيد.

اميدوارم مطالب بيشتري از دوستان عزيز، جناب وحيد20 عزيز، einstein عزيز و ROSEMAN عزيز رو ببينيم.

سپاس از همه دوستان عزيز
                                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

در حال کار...
                                X