سلام آقا احسان ما همچنان منتظر هستیم که اون سهم معرفی کنی
سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)
Collapse
X
-
واتی وسپه کمریسکترین سهام و÷ر بازده ترین در 3 ماه آینده خواهند بود
لااقل یکی از این دو را در سبد نگهداری کنید 100 درصد سود 6 ماهه
واتی وسپه
نظر
-
سلام دوستان، شب بخير....
همانطور كه خدمت دوستان قول داده بودم، بايد امشب سهمي را براي رشد 50 برابري معرفي مي كردم! البته اين رشد با بعضي از فرضيات و انجام كامل همه پروژه هاي شركت مد نظر ايده آل بوده و تاحدودي اغراق آميز است، اما نشدني نيست.
شركت مد نظر سرمايه گذاري صنعت نفت مي باشد. در ادامه تنها به بررسي يك پروژه اين شركت مي پردازيم، كه مي تواند بسياري از پتانسيل هاي سودسازي را براي شركت به ارمغان بياورد.
شركت سرمايه گذاري صنعت نفت، شركتي است، كه مي تواند پتانسيل هاي خوبي را براي رشدهاي قابل توجه سودسازي داشته باشد.
پروژه پايانه ذخيره سازي نفت قشم:
در تصاوير زير مشخصات كلي پروژه و مشخصات فني پروژه آورده شده است، در صورتيكه مديران شركت توامان از افزايش سرمايه از طريق سازمان بورس و پيشبرد اين پروژه استفاده كنند، توانايي رشد بسيار مناسب ونفت دور از دسترس نيست:
همانطور كه مشاهده مي كنيد، طبق برآورد خود شركت برگشت 120 ميليارد تومان + 120 ميليون دلار در 3 سال و 7 ماه اتفاق مي افتد، يعني با دلار 3000 تومان، سالي بالغ بر 133 ميليارد تومان.
البته با در نظر گرفتن تورم، مي توان تاثير سود هر سهم شركت ناشي از اين پروژه را بين 100 الي 150 تومان برآورد كرد. اگرچه موقعيت و ژئواستراتژيك بودن و برآورد ديگري از سود سازي رقم هاي بسيار بالاتري از اين سودسازي براي هر سهم شركت در نظر گرفته مي شود.
برآوردهاي ديگري اين سودسازي تا ارقام بالاي 500 تومان قابليت تعديل دارد.
شركت گروه توسعه مالي مهرآيندگان از تاريخ 16 مرداد با عرضه تمامي 23 ميليون سهم خود به بازار باعث شد، حجم و نقدشوندگي سهم بالا رود. شخصا يك بار از همان روز نوسان خوبي از سهم تا 175 تومان گرفتم و مجددا سهم تا 130 تومان افت كرد.
در حال حاضر قصد اضافه كردن سهم البته در منفي را دارم. اين سهم را در سبد كوتاه مدت و بلند مدت جا خواهم داد. از آن نوسان گيري كرده و البته با آن سهامداري خواهم نمود، مقدارش را در سبدم كم يا زياد مي كنم، اما مقداري را ثابت و هيچگاه آن را صفر نخواهم كرد. انتظار رشد شارپ را ندارم، چون فعلا قيمت سهم بايد با پيشرفت پروژه رشد كند. بنابراين در خريد سهم هيجان و شتابزدگي نداشته باشيم.
البته درايت مديران و افزايش سرمايه هاي شركت براي پروژه قشم مي تواند رشد سهم را سبب شود. تصميم هاي بعدي در مورد ماندن و يا نماندن با سهم منوط به گزارش هاي شركت از وضعيت اين پروژه است.
قطعا سهمي كه پتانسيل دارد، در دو سال آينده به اندازه قيمت فعلي سهم يا دو الي سه برابر آن سودسازي كند، مي تواند مورد توجه و بررسي بازار قرار گيرد.
ونفت من را ياد يك اصلاح انگليسي مي اندازد: "The only way it can go is up"، يعني آنكه اين راه فقط مي تواند بهتر از اين شود، اين راه نمي تواند بدتر از اين شود!!!
موفق باشيد.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
دوستان عزیز وقت خود برای سهام هایی که فقط با عوامل روانی کاذب بالا می روند تلف نکنید سهامی بخرید که رشد سودآوری خواهند داشت قیمت سهمشون رشد منطقی کرده نه کاذب و....
پالایشگاهی ها و پتروها در انتظار گزارش های 6 ماهه :
پالایشگاهی ها گزارش های 6 ماهه عالی ارائه خواهند داد
شتران - شبندر - شپنا - شبریز - شراز و شاوان گزارش 6 ماهه عالی و تعدیل سود در انتظار اوناست
صنعتی که بی شک صنعت اول و برتر کشور محسوب می شود
کاهش قیمت دلار تا مرز 2500 تومان هیچ تاثیر منفی روی سود نخواهد گذاشت
در کنار گزارشات عالی 6 ماهه این شرکت طرح های توسعه سنگینی خواهد داشت:
شتران: افزایش نرخ محصولات با کیفیت یورو 4 ،افزایش سرمایه 10000 درصدی
شپنا: افزایش نرخ محصولات با کیفیت یورو 4 طرح توسعه در آستانه بهره برداری،افزایش سرمایه 400 درصدی
شبریز: طرح توسعه در آستانه بهره برداری ،بحث مجدد پیرامون افزایش ظرفیت،پتروشیمی تبریز
شراز: طرح توسعه 150 هزار بشکه 3 میلیارد دلاری،تغییرات عمده در ترکیب و تولید محصولات با ارزش افزوده بیشتر،افزایش سرمایه 300 درصدی
شاه بندر: طرح توسعه و پتانسیل صادرات 3 الی 4 میلیارد دلاری،حذف 26 درصد صندوق
لاوان: به تازگی افتتاح طرح توسعه و پتانسیل بسیار بالای صادراتی،حذف 26 درصد صندوق
گروه پترو :
پتروها تنها گروهی هستند که رشد آنچنانی نکرده اند
پارسان : احتمال تقسیم سود 190 تومانی تا چند ماه دیگه و اعلام سود 250-300 تومانی برای سال 93
شاراک : امسال بالای 500 سود می سازه یه تعدیل دیگه مهر ماه پیش بینی می کنیم
خراسان : قیمت 850 تومان جوکه سود امسال بالای 220 تومان
شیراز : سود بالای 220 تومان امسال و پیش بینی سود بالای 300 تومانی سال بعد ( طرح یک میلیون تنی اوره از سال بعد افتتاح می شود)
زاگرس : سود تحلیلی بالای 700 تومان
شیران : سود بالای 800 تومان پی به ای زیر 4
شپدیس : با تقسیم سود 500 تومانی در چند ماه اینده قیمت سهم زیر 2000 تومان
غبشهر رو بارها معرفی کردیم بالای 1000 تومان سود امسال - 210% افزایش سرمایه - افزایش حداقل 150000 تنی تولید برای سال بعد - افزایش قیمت روغن و... احتمالا" بالای 5000 تومان باز خواهد شد.
فلزات :فزرین معرفی شده شرکتی که در اینده خاطره کنور 1600 تومانی قبل از افزایش سرمایه 200 درصدی رو زنده خواهد کرد
گزارش سه ماهه نسبت به دوره مشابه سال قبل از افزایش 200 درصدی سود حکایت داره
این شرکت با سرمایه 6 میلیارد تومانی امسال 820 تن شمش روی تولید کرده و فقط 140 تن اونو به فروش رسانده انتظار تولید 5000 تن شمش روی برای امسال دارم + برنامه برای تولید شمش سرب + افزایش سرمایه 300 درصدی
دوستان با دلار 2500 تومانی شرکت های پالایشگاهی و پتروها توان رقابت خواهند داشت ولی خودرویی ها با دلار 2500 تومانی توان رقابت با خارجی ها رو ندارند
در گروه بانکی تحول شگرف انچنانی رخ نخواهد داد حتی با لغو تحریم سوئیفت
با سلام
نسبت به آخرین ارسال ( دو روز پیش )
فزرین عزیز : 10% بازدهی و صف خرید
پارسان توپر : 7% بازدهی
شبریز : 6 % بازدهی
شاراک : 4 % بازدهی
بقیه هم نوسان مثب
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postفزرين سهم آسي بود كه نگهش نداشتم.
جناب شفاف سازي شنبه چي بخريم خوبه؟
با سلام
سبد ازمیان سهام گفته شده در بالا تشکیل شده بعلاوه آبسال
من هفته گذشته و اوایل این هفته به دوستان سبد رشد نکرده فزرین - شاراک- خراسان - پارسان - شبریز و شبندر و... پیشنهاد می دادم ولی الان خیلی از این سهم ها 7-8% رشد کرده اند من بیشتر روی سهام معرفی شده بالا متمرکز هستم روی سهم های دیگه زیاد کار نکردم
ولی بعنوان یک سبد میان و بلند مدت :
پالایشگاهی رشد نکرده : شپنا - شبندر - شتران - شبریز
پتروها : شاراک - پارسان - خراسان - شپدیس - زاگرس - شیراز
فلزات : فزرین - فراور - فاسمین - فخوز
شیران
من یه مقداری این هفته در منفی شدوص خریدم
خرید این سهام در بازار منفی فرصت خرید محسوب خواهد شد
نظر
-
سلام عصر جمعه دوستان بخير و شادي....
نشست روز گذشته وزير امور خارجه ايران و آمريكا، بيانگر فعاليتي سياسي بيش از يكسال است. اخبار و شايعات سال گذشته همچون سفر ولايتي به آمريكا، انتخاب اوباما در رياست جمهوري و سخنان رهبري در نوروز امسال مبني بر اشكال نداشتن مذاكره، سخنان نوروزي اوباما و انتخاب دكتر روحاني و اين اواخر عدم شروع جنگ جديد در منطقه همه و همه باعث شد، تا اين پازل تكميل شده، ديشب رونمايي گردد.
اگر بخواهيم واقعيت بازار سرمايه را با اين اخبار سياسي متناسب بدانيم، ورود حجم عظيم نقدينگي از پارسال با اين روند سياسي مثبت همراه بوده است. در واقع جريان نقدينگي شديد يكساله اخير را اگرچه مي توان با بنيادي شركتها و رشد سودآوري آنها همراه دانست. اما به نظر مي رسد، اين همراهي كلان نقدينگي به دور از اين خبرهاي مثبت سياسي كه اخيرا آشكار شده است، نبوده است.
چكيده كلام آنكه ورود اين نقدينگي به بازار از سال گذشته را نمي توان بدون ارتباط با اخبار خوب اين روزها دانست.
اما آيا رشد قطعي بازار با اين خبرها به آنگونه كه انتظار مي رود، محقق خواهد شد يا خير؟
براي پاسخ به اين سوال، بايد به طرف ديگر بازار توجه كرد، طرف ديگر بازار چيزي نيست، جز عرضه سهام.
اگرچه انتظار بازار افزايش تقاضاست، اما آيا به اندازه اي است كه مقدار آن افزون تر از عرضه باشد، تا شاهد صفهاي طويل خريد باشيم؟
همانطور كه از قبل، عزيزاني كه نوشته هاي بنده را مطالعه مي كردند، عرض كردم. روند كلي بورس در آينده با اين حجم ورود سنگين نقدينگي صعودي است. آنقدر خبرهاي مثبت زياد است، كه رييس بانك مركزي با نگراني زياد كف قيمت دلار را مي بندد، تا هيجان زياد موجب كاهش قيمت دلار به زير قيمتهاي ارز مبادله اي نشود، هرچند ورود دلار به كانال زير 3000 تومان از نظر اقتصادي في الواقع مضر است. اميدوارم تدابيري انديشيده شود، كه دلار به اين مرز نفوذ نكند.
ارزش بازار بورس ايران به حدود 310 هزار ميليارد تومان رسيده است، كه توانايي آن را دارد تا انتهاي امسال به بالاي 350 هزار ميليارد تومان برسد.
اما يك نكته را كه نبايد يك سرمايه گذار فراموش بكند، آنست در بازار نبايد به دليل عدم امكان خريد سهام با پتانسيل، به سوي سهامي كه رشدهاي خود را تا يكسال آينده پيشخور كرده اند، شيفت پيدا نمود. هيجان و تبديل ريال به سهم به هر قيمت براي يك سرمايه گذار حرفه اي معنا ندارد.
گروه هاي پتروشيمي و فلزي با توجه به نسبت قيمت به سود مناسب و همچنين چشم انداز روشن سياسي و اقتصادي مي توان هدف اول بازار باشد.
گروه هاي چون سيمان و كاشي و سراميك كه بايد آنها را شركتهاي صادراتي در نظر گرفت، با پي بر اي هاي مناسب و عرضه سهامداران حقوقي خسته مي تواند در ابتداي رشد مورد توجه سرمايه گذاران قرار گيرد.
به نظر هدف دولت تثبيت قيمت ارز و تك نرخي نمودن آن در قيمت هاي 3000 الي 3200 تومان است. اين اخبار براي شركتهاي صادراتي (پتروشيمي، پالايشگاهي، فلزي، سيماني و كاشي و سراميك) و همچنين براي گروه قند و شكر خبرهاي مثبتي است.
به نظر حق گروه خودرو رسيدن به اين نقطه بود، اما براي ادامه اين روند همواره نمي توان به آينده، خبر و روزي خواهد رسيد، توجه نمود، بلكه بايد اثر خود را در گزارشهاي دوره اي مشاهده كنيم. اگر مثلا بگويم، ايران خودرو و سايپا 500 تومان مي شود، در حال حاضر حرف بدون پشتوانه اي است، وقتي سهام سودده كه توانايي تعديل سودهاي مناسب و پي بر اي هاي تحليلي زير 2 را دارند، آينده بازار و صادرات كشور اين چنين روشن است، آيا نبايد پي بر اي آنها به 10 برسد، در حالي كه پي بر اي فعلي آنها 4 است.
توقعات در مورد اين گروه بايد تعديل گردد.
قياس ايران خودرو با شبندر قياس مع الفارق است، شبندر سال گذشته همواره افزايش قيمت خود را با افزايش سود در گزارشهاي دوره اي يا تعديل هاي ميان دوره اي به بازار نشان مي داد. تنها و تنها به مدد پول نبود، كه قيمت آن بالاي 1000 تومان است.
موارد گفته شده به معناي كاهش يا عدم افزايش قيمتهاي سهام اين گروه نيست، بلكه آنست اگر دوستان دنبال جريانهاي پولي هستند، مي توانند خريد خود را در سهام بنيادي بهتري دنبال نمايند.
موفق باشيد.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
نظر
-
سلام اقا احسان ارادت خاص داریم خدمتتان
یک سوال
وتوصا 130 میلیون سهم(بیش از سه درصد) بانک خاورمیانه دارد(شرکت بورسی هست و 4000000 میلیون سرمایه هم دارد) این بانک کجاست (اگر منظور نماد خاورمیانه هست که: اولا سرمایه ها با هم همخوانی ندارد وثانیا توی سهامدارهای بالای یک درصد این نماد نیست)(در فروم وتوصا هم مزاحم شده ام)
نظر
-
روحانی و اوباما در نیویورک بیست دقیقه با هم گفتگو کردند
در حالي كه رييس جمهوري اسلامي ايران در حال حركت از محل اقامت خود به سمت فرودگاه براي خروج از نيويورك بود، اين تماس برقرار شد و طرفين پيرامون مسايل مختلف با يكديگر گفت وگو كردند.
به گزارش «تابناک»، در اين گفت وگوي تلفني، دو طرف بر اراده سياسي براي حل سريع مساله هسته اي تاكيد كرده و زمينه را براي حل موضوعات ديگر و همكاري در مسائل منطقه اي مورد توجه قرار دادند.
در اين گفت وگوي تلفني روساي جمهوري ايران و آمريكا، همچنين وزراي امور خارجه خود را مامور كردند تا زمينه همكاري هاي لازم را هر چه زودتر فراهم آورند.
حساب توئیتر رئیس جمهور ایران، عبارت "روز خوبی داشته باشید" از جانب روحانی و عبارت "متشکرم، خداحافظ" را از جانب اوباما نقل کرده است.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
نظر
-
-
نوشته اصلی توسط space_mohamad :
استاد از مطالب خوبتون ممنون ...
محمد عزیز و سایر دوستان از لطف شما بسیار متشکرم
من خود را در مقام استادی نمی دانم بلکه شاگرد همه شما هستم پس خواهشا" از این القاب استفاده ننمایید
نوشته اصلی توسط arak_bourse :
به نظرم گاهي بايد از فرصتهاي فروش استفاده كردو متاسفانه اينجا هركسي سهم رو داره مياد روزها و ماهها رو سهم تبليغات ميكنه ولي همين كه سهم رو فروخت وضع فرق ميكنه براش. به هر حال انسانها همه به دنبال منافع خودشون هستند . اين ما هستيم كه بايد درنهايت بر اساس تحليل خودمون سهمي را خريد و فروش كنيم.
اگر تبلیغات سهم که بلافصله بعد از مطلب من زدید منظورتان من هستم خدمتتون عارضم من هیچ وقت به دنبال تبلیغات سهم نیستم و نیازی هم ندارم
اگر تحلیل های منو در تاپیک های مختلف خوانده باشید بیشتر سعی در انتقال اطلاعات ناچیز خودم بوده و لاغیر
من از ان کسانی نیستم که سهم رو تبلیغات کنم و در قیمت بالا مردم بخرند بعد بیاد پایین و ضرر کنند
شما کافی تو این چند ماهه از اول سال به این تاپیک ها مراجعه نمایید متوجه می شوید:
تایپیک وبانک : این تاپیک هیچ مشتری نداشت این سهم رو در 230 تومان بطور گسترده تجزیه وتحلیل کردیم و ارزش اونو گوشزد کردیم هر کس خرید تا الان 200% سود کرده و من همچنان به این سهم امیدوارم ایا این سهم رو من در 700 معرفی کردم یا 230
تایپیک واتی : این سهم رو در قیمت 250-260 تجزیه و تحلیل کردیم یه راست تا 900 تومان هم رفت و زمانی که در 870 فروختم در همین تاپیک اعلام کردم که با فزرین جابجا کردم ایا من گفتم واتی 250 تا 300 تومانی بخرید یا گفتم واتی 900 تومانی ؟؟؟؟؟؟؟؟
فزرین : این سهم رو از یک ماه پیش صورت های مالیشو تحلیل کردم و به سود 400 تومانی رسیدم و به تحلیل رو در تایپیک خودش قرار دادم
پارسان رو در یکسال گذشته بالای 100 پست در تایپیک خودش با تحلیل ها مختلف بررسی گردیده و هنوز هم به سهم اعتقاد کامل دارم
غبشهر رو چقدر در قیمت های 900-1800 و 3500 مورد بررسی و تحلیل قرار دایدم هر کسی خرید نوش جونش و در قیمت های بالای 4000 اعلام کردم من به کسی توصیه خرید نمی کنم ولی هر کسی داره سهامداری کنه بعد از مدتی دوباره سهم تا 3700 پایین امد کسیکه در 4600-4700 خریده بود با تبلیغات ما خریده بود ؟؟؟؟؟؟
شیراز - شاراک - شتران 60000 تومانی ( بالای 50 پست تحلیلی ) - ابسال و... مواردی بوده که من مورد بررسی قرار دادم و هدفم این بوده شاید این اطلاعات بدرد کسی بخوره و بخواهیم با دوستان همفکری کنیم
اما دوستان لازمه یک تعریف کوچک از واژه های زیر بنماییم :
فرصت خرید :
فرصتی است که اگر ظرف مدت معینی یک سهم رو در یک قیمت مشخص نتوانیم بخریم دیگر نمی توانیم اون سهم رو تو قیمت ها بخریم :
مثل همین فزرین : هفته پیش فرصت خرید بود زیر قیمت های 1000 تومانی به نظر می رسه دیگه قیمت های زیر 1000 تومان رو نخواهد دید
مثل پارسان هفته پیش و سهم زیاد دیگری
فرصت فروش :
فرصتی است که یک سهم رو در یک محدوده قیمت فروختیم که فروختیم اگر نفروختیم دیگه سهم پایین خواهد رفت صف فروش خواهد شد و... ودیگه نمی توانیم تو اون قیمت دلخواه بفروشیم
فروش شبندر در 580 نه تنها فرصت فروش نبوده بلکه فرصت خریدهم بوده
منفی و مثبت و نوسان یکی دو درصدی همیشه بوده و هست و بعنوان فرصت خرید و فروش محسوب نمی شه و بیشتر جنگ اعصاب و روان محسوب می شه
بازهم بازار امروز ثابت کرد کسانیکه بازار رو هفته پیش فرصت فروش می دانستند چقدر در اشتباه بودند
موفق باشیدآخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2013/09/28, 17:41.
نظر
نظر