سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

در اصل توسط risk پست شده است View Post
    با سلام خدمت جناب شفاف سازی
    در نظر شما گروه خودرویی و بانکی چه طور بوده که در پرتفو خودتون جا واسش نزاشتین.
    ایا با توجه به فصل گروه قندی بهتر از غذایی نیست چون قندی ها هر سال از برج 9 شروع به رشد میکنند.
    وبرای اخرین سوال نظرتون روی فاذر در گروه تجهیزاتی چیه ؟

با سلام
    دوست عزیزم
    یک نفر باید چقدر سهام باید در پرتفوی خودش داشته باشه پرتفوی من به اندازه کافی زیاد هست

تازه از گروه فلزات فزرین و از گروه پترو شاراک رو یادم رفته بنویسم

لذا :
    1- نداشتن سهم از سایر گروه ها دلیل بر بد بودن سهام اون گروه ها نیست مسلما" می خواستم از گروه بانکی سهم بخرم پاسارگاد رو انتخاب می کردم

از گروه سیمان سفارس - سقاین - سبهان - ستران و سهگمت و... انتخاب می کردم ( سیمانی ها بررسی کردم در فرصت مناسب می تونم وارد بشوم )

2- از گروه خودرو - قندی و... :
    مگر من چند تا گروه رو می تونم تحلیل و بررسی کنم به هیمن خاطر گروه خودرو و قندی و.. بررسی نکردم و نمی تونم نظر بدهم و این دلیل بر بد بودن انها نمی باشد
    فاذر هم همین طور

نظر

• mohsen66
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 181

امروز وپست خیال همه رو بابت افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی راحت کرد برید ادرس زیر بند 28 رو بخونید ............................................
      http://codal.ir/Reports/DownloadFile...eX2WWEfA%3d%3d

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
        با سلام

امروز پرتفوی ما خونه تکانی اساسی شد

فروش شبندر ( خرید 1200 - فروش 1500)
        فروش شراز ( خرید 1900 - فروش 2700)

خرید سنگین ونفت ( خرید 302 تومان )
        خریدثشرق ( 222 تومان )
        خرید پله اول اکنتور ( 1330 )
        خرید و اضاف کردن رمپنا ( 800 )

هیچکدام از اینا رو تحلیل نکردم بازار اغلب تحلیل حالیش نیست فعلا" خرید بدون تحلیل
        فعلا" جو پالایشگاهی ها مسموم است
        خرید پالایشگاهی ها برای بلند مدت خوبه

پرتفو :
        تجهیزات
        فاراک - رمپنا- اکنتور

غذائی ها :
        غبشهر - غشصفا

پالایشی ها :
        شاوان - شتران

پترو ها :
        شیراز - پارسان- شیران

مسکن :
        ثشرق

سرمایه گذاری ها :
        خگستر - ونفت

با سلام

بازهم خانه تکانی و اینبار :

فروش اصل سرمایه شتران 97000
        فروش اصل سرمایه شاوان3700

باقیمانده هر چه ماند سوده بزار صفر بشه

خرید و اضاف کردن اکنتور 1370
        خرید و اضاف کردن مپنا 830
        خرید و اضاف کردن ونفت 320
        خرید و اضاف نمودن ثشرق 219

یا رومی رومی یا زنگی زنگی
        فعلا" مپنا و ونفت دیروز رو 4 % سود کردیم و همچنین 4% از افت دیروزی ها که فروختیم جلو افتادیم
        خرید کاملا" بدون بررسی و تحلیل

نظر

• علی خان
          عضو فعال
          • May 2013
          • 271

سلام ادب جناب شفاف سازی عزیز
          هدف ونفت رو چند میبینین؟
          گفته شده شبندر دومه...
          [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

سلام به همه دوستان عزيز

جناب شفاف سازي عزيز هم كه بنيادي رو رها كردن!!، و با روانشناسي بازار در اين چند روزه پيش ميرن. اميدوارم پرسود باشند، تصميم هاي شجاعانه خوبي گرفتند. نظر بسيار مثبتي بر روي مپنا دارم و به نظرم توانايي اين رو دارد كه در ميان مدت ارزش بازار 20 هزار ميليارد توماني را داشته باشد. به نظرم تلفيق بنيادي و روانشناسي بازار مي تواند در اين بازار پر هياهو سودهاي خوبي نصيب سرمايه گذار كند. يكي از ليدرهاي بازار آينده قطعا در دست نيروگاه هاست. ليدرهاي بازار را بايد الان تشخيص داد. البته خودم هيچ سهم نيروگاهي ندارم.

سهام گروه خودرو هم نيز مي تواند ليدري داشته باشند. تغيير تحولات واقعي نيز با خبرها رونمايي مي شود.

بايد خدمت دوستان سهامدار پالايشگاهي عرض كنم، كه اين گروه را به اميد هاي سودهاي گذشته و كوتاه مدت نبايد خريد، همانند سهمي مثل كنور. پتانسيل ها سرجايشان هستند، اما به قول جناب شفاف سازي عزيز قيمتشان مفت نيست. كنور 2000 تومان سال پيش كجا و 2200 تومان امسال كجا. اينكه كسي با خريد كنور 2200 توماني در ميان مدت ضرر كند، آنهم احتمالش خيلي كم است، اما قيمت همسان پتانسيلها بالا آمده است.

صنعت دارو، صنعت سيمان هم پتانسيل هاي خوبي دارند. يعني در واقع امكان افزايش قيمت سهم به هدف آزادسازي پتانسيل ها در آينده براي آنها وجود دارد.

در مورد گروه ساختمان، يك نكته دارد و آن اينكه سهامداران عمده در اين سهام همه كاره هستند، در صورتيكه شيفت نقدينگي را به سمت اين گروه شاهد باشيم، و سهامداران عمده پس از عرضه ببينند كه خير، بازار پشت اين گروه آمده و با عرضه سهم نمي تواند عطش بازار را بخواباند، رشد بسيار خوبي را خواهد كرد. در آن موقع توجيه هاي پي بر اي 15 هم براي ساختماني نوشته خواهد شد، مثل سال 82 تا 84!!

يك تغيير استراتژي افرادي كه ملك مازاد براي سرمايه گذاري دارند، تغيير به سمت طلا و بورس است. بسته به ريسك خود اين درصد متفاوت خواهد بود. به نظرم سرمايه گذاري در مسكن براي حفظ ارزش پول در مقابل تورم دوران پاياني خود را طي مي كند. بنابراين اين نكته را عزيزان در بررسي هاي خود و با مشاوره با افراد مطلع مد نظر قرار بدهند.

در روزهاي آينده بيشتر با هم صحبت خواهيم كرد.

پرسود و سلامت باشيد.
            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• "Midas"
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 2483

سلام و ارادت خدمت احسان عزیز و اساتید گرامی،

خوشحالم سعادت خواندن این تاپیک را دارم.

نقل از کارگزاری راهنمای سرمایه گذاران:

گروه پتروشیمی و شیمیایی :

در گروه پتروشیمی همه انتظار اعلام نرخ جدید گاز را دارند. حرف از 74 سنت زیاد شنیده می شود. اگر این 74 سنت
              همانگونه که در مصاحبه معاون شرکت پتروشیمی با خبرگزاری فارس اعلام شد تنها قیمت خوراک باشد و شرکتها ملزم به جداسازی گازی که به مصرف سوخت می رسد باشند و گاز سوخت با همان نرخ بودجه یعنی 45 تومان با اینها محاسبه شود جای نگرانی خاصی نیست. از شرکتهای پتروشیمی بورسی تنها کرمانشاه گاز خوراک و گاز سوخت را به تفکیک اعلام می کند. صورتهای مالی این شرکت نشان می دهد که حدود ، 8% حجم گاز مصرفی شرکت مصرف سوخت دارد. این نسبت با تقریب خوبی به تمام شرکتهای پتروشیمی قابل تعمیم است. البته شرکتهایی که پایه قیمت خوراک آنها دلاری است
              (مانند خارک، مارون و شپترو) از این افزایش تاثیر کمتری میگیرند چون افزایش قیمت ارز به ،، 15 تومان قبلا در صورتهای مالی آنها دیده شده است.
              خارک در بودجه شش ماهه اول گاز را با دلار آزاد درنظر گرفته است. خارک یک مزیت عمده دیگر هم دارد که کمتر به آن توجه شده است. خارک نیروگاه هم دارد و برقش را خودش تولید می کند. در مقابل پتروشیمی های منطقه عسلویه علاوه بر گران شدن گاز باید منتظر افزایش بهای یوتیلیتی (برق و آب و ..) دریافتی از سوی زیر مجموعه های فارس هم باشند. فارس هم در اولین پیش بینی سال مالی جدید خود توانست 20 تومان بالاتر از سود نهایی سال مالی قبلی را به بازار اعلام کند. این موضوع می تواند سرمایه گذاران را به سمت این موضوع سوق دهد که این شرکت در ابتدای راه با این تعدیل به بازار آمد و در ادامه راه نیز قطعاً پتانسیل های بیشتری را از خود نشان خواهد داد.
              .
              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

با سلام

مثل ما نباشیم این تاپیک ورق نمی خوره :

از نقدینگی سنگین دیروز :

خرید سنگین کاما متوسط 1110 تومان
                کاملا" بنیادی ( صورت های مالی این شرکت رو نگاه کردم این شرکت بهترین سهم در بین گروه سرب و روی است شک نکنید حتی بهتر ا فزرین دوست داشتنی - بزودی تحلیل کامل این شرکت رو براتون خواهم گذاشت )

خرید و اضاف کردن ونفت 321 تومان
                خرید و اضاف کردن شدوص 13812 ریال
                خرید و اضاف کردن ثشرق 2205 ریال
                خرید و اضاف کردن پارسان 1078تومان

هوش و حواستونو اگرجمع کنید این بازار بهترین بازار برای سود کردن است بهترین سهم رو در بهترین قیمت می خرید فروشندگان در کمال تواضع تقدیمتان می کنند در بازار صعودی اینکار رو نمی کنند فروشندگان ناز می کنند و اگر بفروشند در بالاترین قیمت بهت می فروشند
                در بازار صعودی حتی اگر یک ریال پایین تر اوردر خرید بدی دیگه سهمو نمی تونی بخری
                اما در بازار این روزها اگر سهم 4 % مثبت معامله می شه شما در 4% منفی اوردر بدی در کمال تعجب با نوسان 8 % سهم به شما می فروشند

از این فرصت استثنایی استفاده کنید در مثبت 4% درصد وارد نشوید و دردرصدهای منفی اوردر بزارید و از خرید سهم لذت ببرید

نظر

• engmohsen
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 59

تشکر-

با سلام

مثل ما نباشیم این تاپیک ورق نمی خوره :

از نقدینگی سنگین دیروز :

خرید سنگین کاما متوسط 1110 تومان
                  کاملا" بنیادی ( صورت های مالی این شرکت رو نگاه کردم این شرکت بهترین سهم در بین گروه سرب و روی است شک نکنید حتی بهتر ا فزرین دوست داشتنی - بزودی تحلیل کامل این شرکت رو براتون خواهم گذاشت )

خرید و اضاف کردن ونفت 321 تومان
                  خرید و اضاف کردن شدوص 13812 ریال
                  خرید و اضاف کردن ثشرق 2205 ریال
                  خرید و اضاف کردن پارسان 1078تومان

هوش و حواستونو اگرجمع کنید این بازار بهترین بازار برای سود کردن است بهترین سهم رو در بهترین قیمت می خرید فروشندگان در کمال تواضع تقدیمتان می کنند در بازار صعودی اینکار رو نمی کنند فروشندگان ناز می کنند و اگر بفروشند در بالاترین قیمت بهت می فروشند
                  در بازار صعودی حتی اگر یک ریال پایین تر اوردر خرید بدی دیگه سهمو نمی تونی بخری
                  اما در بازار این روزها اگر سهم 4 % مثبت معامله می شه شما در 4% منفی اوردر بدی در کمال تعجب با نوسان 8 % سهم به شما می فروشند

از این فرصت استثنایی استفاده کنید در مثبت 4% درصد وارد نشوید و دردرصدهای منفی اوردر بزارید و از خرید سهم لذت ببرید
                  ---------
                  جناب شفاف سازی بنده چند روزی هست که مطالب شما رو رصد می کنم.بایستی بخاطر مطالبی که در قالب تحلیل های صادقانه و شرافتمندانه ارائه می کنید ازتون تشکر کنم .سپاس

نظر

• soroush
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 561

با سلام و درود بر شما
                    برای فردا پیشنهادی داریک که بتوان در کوتاه مدت گین گرفت؟
                    احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• einstein
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 360

با سلام خدمت آقا احسان و جناب شفاف سازی عزیز
                      خواستم از این طریق از شما دو دوست عزیز بابت تحلیل های عالی تان تشکری کنم.یه کم دیر تاپیک شما را پیدا کردم ولی به جرات میتونم بگم بهترین تاپیک این وبلاگ را دارید.امیدوارم که دوستان قدر اینهمه زحمات شما دو دوست عزیز را بدانند و از این تحلیلها نهایت استفاده را ببرند.به عنوان یک کارشناس مالی میدانم که چقدر زمان صرف این تحلیلها میشود.
                      با ارزوی سلامتی و موفقیت برای شما و همه کاربران این سایت وزین

نظر

• ".احسان."
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2676

سلام شب بخير دوستان

چند وقتي است در بين گروه خودرو، شركتهاي متفاوتي را از نظر بنيادي در حال بررسي بودم كه در نهايت از بين دو سهم خفناور و خكار با توجه به قطعه سازي و سودده بودن، خكار را انتخاب كردم. يكي از دلايلي كه خكار را انتخاب كردم، علاوه بر بنيادي كه در ادامه مقداري در موردش صحبت مي كنيم، فروش شخص حقيقي بود. شخص حقيقي به دو دليل قصد فروش دارد، يا آنكه مي خواهد از سهم خارج شود و يا اينكه مي خواهد قيمت سهم را در اين چند روز براي خريد قيمت مناسب حق تقدم هاي استفاده نشده كنترل كند. هر حالتي كه باشد از نظر من فرصتي بود،‌ تا بتوانم سهام دلخواهم را در قيمت مناسب خريد كنم. چند روز كه در منفي براي خريد نشسته بودم، مقدار دلخواهي خريد نشد، امروز روي مثبت با توجه به 4+% سهم در قيمت مناسبي بود، خريد انجام دادم. سايت tse هم كه نشان مي دهد، شخص حقيقي حدود 100 هزار سهم فروخته است، در واقع بغير از ايشان حدود 50 هزار سهم بيشتر در سيستم نبود.
                        فردا هم احتمالا در منفي براي خريد خواهم نشست. قصد ندارم در حال حاضر بالاي 190 تومان به ازاي هر سهم خريد كنم. هرچند اين قيمتها براي اين سهم كيمياست.

اما كمي بررسي بنيادي رو شركت را داشته باشيم. شركت از جمله شركتهاي با مديريت صحيح در بحران هاي صنعت خودرو در سالهاي گذشته روند سود آوري بسيار خوبي داشته است. شركت در سال 89، سود 40 توماني، در سال 90 27 توماني، و سال پيش كه بدترين سال صنعت خودرو بود سود 25 توماني را ساخته است.

شركت در مجمع فوق العاده ماه گذشته تصميم گرفت، شركت زير مجموعه خود را به فروش رساند. كه از اين بابت حدود 60 تومان به ازاي هر سهم به شركت بعنوان سود غير عملياتي وارد مي شود و خريد در قيمت 180 تومان همانند خريد در 120 تومان خواهد بود. با توجه به افزايش توليد و عملكرد مناسبي كه براي 6 ماهه دوم براي شركت متصور است، حداقل سود سازي 30 الي 40 توماني براي شركت دور از ذهن نيست. يعني پي بر اي 4 براي يك شركت قطعه ساز. اين در حالي است كه پاره اي از شركتهاي سود ده قطعه ساز پي بر اي 20 دارند، مانند سهمي مثل خلنت.

از اين نكات كه بگذريم، ارزش بازار بسيار پايين حدود 15 ميليارد تومان براي اين شركت بزرگ قطعه ساز يكي از دلايل ارزان دانستن قيمت سهم از نظر بنده است. وقتي بشود با خريد 850 هزار سهم يعني

850000*180=154 ميليون تومان صاحب 1% يك شركت شد، از نظر من ارزان است. شركتي كه با در حال حاضر شايد با 80 ميليارد تومان نتوان مثل آن را تاسيس كرد

از خكار كه بگذريم. امروز شاهد حجم معاملات بسيار بالا در كخاك و سپس حذف معاملات بوديم، كه در نوع خودش كاملا غير عادي است و بايد حتما شفاف سازي همه پسندي به بازار ارايه شود.

در مورد شلعاب همانطور كه دوستان تكنيكال گفته بودند، از 910 كه عبور كرد تا 1100 تومان مقاومتي براي سهم نبود. بازيگران آن كه بازيگران صبا تامين در كخاك و كفرا هستند و شلعاب را با افزايش روند سودآوري يحتمل بالا خواهند برد. ارزش بازار شلعاب و ارزش بازار كخاك و كفرا و همچنين ميزان فروش شركت را قبلا براي بررسي به دوستان عزيز پيشنهاد كرده بودم. هنوز هم به بررسي اين مورد تاكيد دارم.

شب همگي بخير
                        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• چاردیواری
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 265

با سلام لازم دیدم که دراین تایپیک درحضور تحلیلگران عزیز یادی هم ازاستاد بهنام درتایپیک تحلیل تلفیقی وروانشناسی ایشان که الحق ووالانصاف تحلیلهای نابی انجام میدادند وباصبر وحوصله ی مثال زدنی پاسخگوی سوالات کاربران عزیز بودند.جایشان خالیست اما تحلیلهای نابشان همچنان درذهن بورسیهای عزیزنقش بسته است.مثل وبصادر-دی-وپترو-فآذر-بانک پارسیان-رمپنا-خبهمن-خزامیا-رانفور-ونفت وخیلی ازسهمهای ناب دیگرراکه برای میان مدت وبلند مدت توصیه میکردند. حالا یواش یواش بازار به ارزش آنها پی برده است.یادش گرامی وهرجا که هست سلامت وپیروز باشد.باتشکر.

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

با سلام

چرا کاما ؟؟؟؟؟؟

یک توضیحات در خصوص پتانسیل های نهفته کاما تحلیل کامل اون بماند برای بعد

1- شرکت ذوب روی اصفهان :
                            با خرید سهام 20 میلیارد تومانی کاما شما به طور غیر مستقیم شرکت 8 میلیارد تومانی ذوب روی هم می شوید
                            باما برای سال 92 سود سرمایه گذاری ذوب روی 5 میلیارد 900 میلیون تومان پیش بینی کرده یعنی به ازای هر سهم 30 تومان
                            این در حالیکه سود حداقل شرکت ذوب روی امسال کمتر از 24 میلیارد تومان نخواهد بود یعنی به ازای هر سهم باما 120 تومان یعنی 90 تومان تعدیل فقط از همین شرکت ذوب روی
                            برای این گفته خود دلیل دارم
                            باما برای اولین پیش بینی خود در سال 91 سود ذوب روی رو فقط 2 میلیارد و 400 میلیون تومان در نظر گرفت اما ذوب روی در سال 91 چقدر سود ساخت ؟؟
                            این شرکت موفق شد 24 میلیارد تومان سود بسازد یعنی 10 برابر و 14 میلیارد تومان تقسیم کرد به ازای هر سهم باما72 تومان

تولید و فروش شمش روی :

کاما برای اولین بار امسال موفق به تولید و فروش شمش روی شده است سه ماهه دوم 900 تن و برای 6ماه باقیمانده 1300 تن
                            شمش روی از حاشیه سود بسیار بالایی برخودار است

3-فکر می کنم باما خود صاحب معدن هستش اینو زیاد مطمئن نیستم ولی فکر می کنم قبلا" شنیده بود اگر صاحب معدن باشه مشکلات خاک فاسمین - فرآور و... نخواهد داشت همچنین حاشیه سودش هم بالا خواهد بود

4- حاشیه سود ناخالص در باما حدود در 6 ماهه اول حدود 54% است که بالاتر از همه شرکت های سرب و روی است

5- قیمت جهانی سرب وروی :
                            قیمت این دو فلز نسبت به ماه قبل به ازای هر تن 100 دلار افزایش یافته سرب هر تن 1180 دلار و روی هر تن 1900 دلار که این می تونه سود آوری این شرکت ها رو افزایش بده

به نظر کف سود سال 92 باما 300 تومان است که می تونه به محدوده 400 تومان برسه

سرفراز باشید

نظر

• bashash
                              كاربر فعال
                              • Sep 2012
                              • 580

با سلام

چرا کاما ؟؟؟؟؟؟

یک توضیحات در خصوص پتانسیل های نهفته کاما تحلیل کامل اون بماند برای بعد

1- شرکت ذوب روی اصفهان :
                              با خرید سهام 20 میلیارد تومانی کاما شما به طور غیر مستقیم شرکت 8 میلیارد تومانی ذوب روی هم می شوید
                              باما برای سال 92 سود سرمایه گذاری ذوب روی 5 میلیارد 900 میلیون تومان پیش بینی کرده یعنی به ازای هر سهم 30 تومان
                              این در حالیکه سود حداقل شرکت ذوب روی امسال کمتر از 24 میلیارد تومان نخواهد بود یعنی به ازای هر سهم باما 120 تومان یعنی 90 تومان تعدیل فقط از همین شرکت ذوب روی
                              برای این گفته خود دلیل دارم
                              باما برای اولین پیش بینی خود در سال 91 سود ذوب روی رو فقط 2 میلیارد و 400 میلیون تومان در نظر گرفت اما ذوب روی در سال 91 چقدر سود ساخت ؟؟
                              این شرکت موفق شد 24 میلیارد تومان سود بسازد یعنی 10 برابر و 14 میلیارد تومان تقسیم کرد به ازای هر سهم باما72 تومان

تولید و فروش شمش روی :

کاما برای اولین بار امسال موفق به تولید و فروش شمش روی شده است سه ماهه دوم 900 تن و برای 6ماه باقیمانده 1300 تن
                              شمش روی از حاشیه سود بسیار بالایی برخودار است

3-فکر می کنم باما خود صاحب معدن هستش اینو زیاد مطمئن نیستم ولی فکر می کنم قبلا" شنیده بود اگر صاحب معدن باشه مشکلات خاک فاسمین - فرآور و... نخواهد داشت همچنین حاشیه سودش هم بالا خواهد بود

4- حاشیه سود ناخالص در باما حدود در 6 ماهه اول حدود 54% است که بالاتر از همه شرکت های سرب و روی است

5- قیمت جهانی سرب وروی :
                              قیمت این دو فلز نسبت به ماه قبل به ازای هر تن 100 دلار افزایش یافته سرب هر تن 1180 دلار و روی هر تن 1900 دلار که این می تونه سود آوری این شرکت ها رو افزایش بده

به نظر کف سود سال 92 باما 300 تومان است که می تونه به محدوده 400 تومان برسه

سرفراز باشید

جناب شفاف سازي با عرض ادب واحترام
                              ضمن تشكر ازتحليل 20 و شفاف شما
                              كاملا فرمايش حضرتعالي درخصوص مالك بودن معدن صحيح است
                              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• مشتاق
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 150

سلام دوست من
                                شب بخیر
                                تحلیل شما کاملا درست است
                                فقط یک امای بزرگ دارد
                                سهم صاحب و متولی درست و حسابی ندارد و در واقع حیاط خلوت عده ای خاص برای بهره برداری از امکانات شرکت و ریخت و پاش برای خودشان میباشد مانند معادن بافق
                                سلامت باشید

نظر

در حال کار...
                                X