کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شركت كارخانجات پلاسكوكار سايپا در سال 1342 در اداره ثبت شركتهاي تهران به ثبت رسيد. در سال 1378 نام شركت به شركت سهامي عام كارخانجات پلاسكوكار سايپا تغيير يافت. اين شركت در سال 76 توسط شركت سايپا با هدف استفاده از امكانات و تجربه اين واحد توليدي جهت توليد قطعات پليمري خودرو، اقدام به خريد اين شركت نمود.
شركت سايپا در جهت بهبود عملكرد شركت، اقدام به تهيه و نصب ماشين آلات جديد، ايجاد و متناسب نمودن خطوط توليد با فعاليتهاي جديد، تسويه بدهي هاي سنواتي و زيان انباشته،اصلاح ساختار مالي و سودآور نمودن عمليات شركت و بازسازي و بهينه نمودن منابع انساني نمود.
نتيجه اين اقدامات موجب تغيير از وضعيت زياندهي عملكرد و زيان انباشته به سودآوري و سود انباشته براي شركت شد. اين شركت در حال حاضر 10 سال روند سودآوري خود را حفظ كرده است.
از جمله برنامه هاي مهم پيش روي شركت اجراي طرح توسعه و انتقال شركت به شهرك صنعتي كاسپين قزوين است، انتظار مي رود اين تغيير منجر به افزايش توليد، فروش و سود آوري شركت، با حجم و سرعت بيشتري در آينده نيز شود.
همكنون به بهانه عرضه سهام اين شركت در بازار توسط شركت سايپا از نظر من اين عرضه شبيه يك عرضه اوليه براي يك شركت مهم و با سودآوري در آينده است. شركتي كه طبق پيش بيني ها با بهره برداري كامل از شهرك صنعتي كاسپين مي تواند فروشي بالاي 185 ميليارد تومان داشته باشد.
شركت توليد انبوه محصولات جديد شامل پروژه هاي سپر عقب خودروي SR، سپر، داشبورد و رودري سايپا 151 و 211 را در برنامه دارد.
99% از توان توليد و فروش محصولات اين شركت به گروه سايپا اختصاص يافته است.
سهامداران اين شركت تا قبل از عرضه هاي اخير به شرح زيل مي باشد:
مهلت پروژه و زمان بهره برداري:
پيشرفت فيزيكي پروژه كاسپين بيش از 95% بوده است. پيش بيني شركت بهره برداري كامل آن در مرداد امسال بوده است. گرچه اتمام اين پروژه تا انتهاي امسال نيز خبر بسيار خوبي براي شركت مي باشد.
به نظر مي رسد، پلاسكوكار (پلاسك) از جمله سهامي است، كه قصد زنده شدن با عرضه شناور سهم توسط شركت سايپا در بازار سهام را دارد. شركتي كه با توجه به پروژه ها و توليدات كه زمان بهره برداري آنها نيز نزديك است، مي تواند مورد توجه اهالي بازار سرمايه قرار بگيرد. البته به نظر مي رسد، با توجه به ارزندگي سهم بايد تا حدي به عرضه حجم مبنا توسط سايپا راضي بود.
به نظر مي رسد، پلاسكوكار با توجه به مبلغ فروش بالايي كه بزودي به آن دست خواهد يافت، هم رشد خود در گروه لاستيك و پلاستيك را جبران خواهد كرد و هم آنكه همگام با بهبود شرايط خودروسازها مي توان به عنوان گزينه ي مورد توجه بازار قرار بگيرد.
اين سهم نيز همانطور كه قبلا در مورد ونفت گفته بودم، همان اصلاح انگليسي برايش برقرار است، "The only way it can go is up"، يعني آنكه اين راه فقط مي تواند بهتر از اين شود، اين راه نمي تواند بدتر از اين شود!!!
موفق باشيد.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
شتران :
امروز در درصد منفی کامل روی 115300 ریال اضافه کردم هر چه باداباد
شبندر :
اگر فردا منفی باشه اضافه خواهم کرد
شاوان :
فرصت خرید در منفی کامل رو نداد
من همچنان به پالایشگاه ها امیداوارم من پالایشگاهی سرمایه گذاری می کنم و بفکر منفی آن هم نیستم و خریدهایم خیلی پایین تر از این حرف هاست و کاری هم به دیگران ندارم که با تحلیل های ارزش جایگزینی پالایشگاه ها رو بی ارزش می دانند کسیکه پالایشگاه آماده دارد حاضر می شه پالایشگاه اماده را با ارزش جایگزینی بفروشه مطمئا" با سه برابر ارزش جایگزینی هم نخواهد فروخت پالایشگاه ساخت مگر به همین اسونیه مگر کار یکی و دو روزه است و...
گزارشات نشان می ده بجز تعدادی اندک مابقی گزارشات عادی هستند
از این بعد بازار بسمت سهام های بنیادی تمرکز خواهد کرد و سهام های بی بنیادی از گردونه خارج خواهند شد
پالایشگاه ها هرچه زمان به جلو تر بره شرایط بنیادی شون بهتر خواهد شد طرح و توسعه انها به بهره برداری می رسه و به سود آنها اضافه خواهد شد
شبندر - شاوان به نظرم من با همین ظرفیت کنونی گزارشات بسیار بهتری نسبت به بقیه پالایشگا ها خواهند داد منتظر تعدیل این دو خواهیم بود
شتران با واقعی شدن قیمت فروش محصولات متحول خواهد شد
شپنا تا زمانی که صادراتی نشه فعلا" سودش همینه مگر طرح و توسعه اش به بهره برداری برسه
سیمانی ها :
گزارشات بسیار معمولی ارائه کردند انتظار رشد انچنانی تا پایان سال نخواهیم داشت و به رسم هر سال به خواب زمستانی خواهند رفت البته این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه
فلزات :
سرب و روی : بارها از فزرین صحبت به میان امد همچنان تو این گروه حرف اول را خواهد زد من حق تقدم ها در پرتفوی پدیدار شد
بعد ازفزرین , فاسمین تو این گروه مناسب بود و در قیمت های 700 تومان همیشه در لیست ما بوده
البته من از این گروه فقط فزرین 900 تومانی دارم
فرآور گزارش بسیار ضعیفی ارائه کرد دوباره کسانی سهم را الکی چاق کردندو قالب کردند و الفرار
این شرکت به نظر من از ضعف مدیریت رنج می بره فراور که تعدیل نداد حالا منتظر می مانیم فزرین تعدیل می ده یا اگر تعدیل مثبت بده یعنی در انتخاب سهم و تحلیل اون موفق بودیم و اگر نداد یعنی اشتباه کردیم
فولاد گزارش بسیار خوبی داد و به راحتی 100 تومان رو خواهد ساخت
پتروها :
شاراک : بارها از سود بالای 500 تومانی در تمام پست ها خبر دادیم دیروز و امروز مجموعا " 15 % بازدهی داد و به 3000 تومان فکر می کنیم از سهام بنیادی است
پارسان : روند معاملات در چند روز اخیر نشان داد به شدت تحت کنترل قیمتی قرار دارد تا یک ما دیگر برای اعلام سود 93 متوقف خواهد شد و باجهش حداقل 10% موجه خواهد شد
مطالب بسياري براي گفتن داشتم، اما در حال حاضر ترجيح ميدهم، بجاي بيان آنها در فروم ها خودم آنها بكار گيرم. چون بعضا بيان اين مسايل باعث رنجش پاره اي از دوستان مي شود.
در خانه اگر كس است، يك حرف بس است.
شاد باشيد.
شتران :
امروز در درصد منفی کامل روی 115300 ریال اضافه کردم هر چه باداباد
شبندر :
اگر فردا منفی باشه اضافه خواهم کرد
شاوان :
فرصت خرید در منفی کامل رو نداد
من همچنان به پالایشگاه ها امیداوارم من پالایشگاهی سرمایه گذاری می کنم و بفکر منفی آن هم نیستم و خریدهایم خیلی پایین تر از این حرف هاست و کاری هم به دیگران ندارم که با تحلیل های ارزش جایگزینی پالایشگاه ها رو بی ارزش می دانند کسیکه پالایشگاه آماده دارد حاضر می شه پالایشگاه اماده را با ارزش جایگزینی بفروشه مطمئا" با سه برابر ارزش جایگزینی هم نخواهد فروخت پالایشگاه ساخت مگر به همین اسونیه مگر کار یکی و دو روزه است و...
گزارشات نشان می ده بجز تعدادی اندک مابقی گزارشات عادی هستند
از این بعد بازار بسمت سهام های بنیادی تمرکز خواهد کرد و سهام های بی بنیادی از گردونه خارج خواهند شد
پالایشگاه ها هرچه زمان به جلو تر بره شرایط بنیادی شون بهتر خواهد شد طرح و توسعه انها به بهره برداری می رسه و به سود آنها اضافه خواهد شد
شبندر - شاوان به نظرم من با همین ظرفیت کنونی گزارشات بسیار بهتری نسبت به بقیه پالایشگا ها خواهند داد منتظر تعدیل این دو خواهیم بود
شتران با واقعی شدن قیمت فروش محصولات متحول خواهد شد
شپنا تا زمانی که صادراتی نشه فعلا" سودش همینه مگر طرح و توسعه اش به بهره برداری برسه
سیمانی ها :
گزارشات بسیار معمولی ارائه کردند انتظار رشد انچنانی تا پایان سال نخواهیم داشت و به رسم هر سال به خواب زمستانی خواهند رفت البته این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه
فلزات :
سرب و روی : بارها از فزرین صحبت به میان امد همچنان تو این گروه حرف اول را خواهد زد من حق تقدم ها در پرتفوی پدیدار شد
بعد ازفزرین , فاسمین تو این گروه مناسب بود و در قیمت های 700 تومان همیشه در لیست ما بوده
البته من از این گروه فقط فزرین 900 تومانی دارم
فرآور گزارش بسیار ضعیفی ارائه کرد دوباره کسانی سهم را الکی چاق کردندو قالب کردند و الفرار
این شرکت به نظر من از ضعف مدیریت رنج می بره فراور که تعدیل نداد حالا منتظر می مانیم فزرین تعدیل می ده یا اگر تعدیل مثبت بده یعنی در انتخاب سهم و تحلیل اون موفق بودیم و اگر نداد یعنی اشتباه کردیم
فولاد گزارش بسیار خوبی داد و به راحتی 100 تومان رو خواهد ساخت
پتروها :
شاراک : بارها از سود بالای 500 تومانی در تمام پست ها خبر دادیم دیروز و امروز مجموعا " 15 % بازدهی داد و به 3000 تومان فکر می کنیم از سهام بنیادی است
پارسان : روند معاملات در چند روز اخیر نشان داد به شدت تحت کنترل قیمتی قرار دارد تا یک ما دیگر برای اعلام سود 93 متوقف خواهد شد و باجهش حداقل 10% موجه خواهد شد
جناب شفاف سازی
با تشکر از نظرات ارزشمندتون
نظرتون راجع به غبشهر و شیران چیه؟ خیلی وقته که معطلشون شدیم. سودی که در چهار ماه از سهم خوبی مثل وبانک کردم، اصلا با اینها حاصل نشده. تا کی باید منتظر جهش اینها باشیم؟
با سلام خدمت احسان عزیز
یکشنبه مجمع سپاها برگزار میشه همچنان با این سهم سهامداری میکنم نظرتون راجع به رفتن به مجمع چیه ؟ راستش همچنان به سهام سیمانی معتقدم و تا نتیجه مطلوب سهامداری خواهم کرد .در ضمن از راهنمایی ها و معرفی سهام با ارزش و وقتی که صرف می کنید متشکرم.
شتران :
باز هم فساد در مدیریت - دستکاری صورت های مالی - گزارشی که دل داغ دیده مالمیر و اطرافیانش را خنک کرد
واقعا" تو این مملکت کسی نیست که با این مفاسد اقتصادی برخورد کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
گزارش انقدر تابلو است که دیگه نمی خواهم بهش نگاه کنم
در حالیکه نسبت حاشیه سود ناخالص در شبندر حدود 12 درصد است ولی این نسبت در شتران حدود 2 درصد است و این یعنی فساد
بگذریم
شبندر :
در کل گزارش شبندر بسیار جالب و عالی بود این شرکت در سه ماهه دوم موفق به پوشش 58 تومانی شده است هرچند به نظر می رسه این گزارش هم دستکاری شده باشد در حالیکه قیمت فروش بنزین - نفت سفید - نفت گاز و... بسیار بالاتر از بودجه بوده ولی شرکت به همان سود پیش بینی شده دست یافته است
قطعا" با بهره برداری از طرح و توسعه های گسترده و تولید بنزین یورو 5 سود حداقل 400 تومانی برای سال بعد قطعی است
شرکت برای تسعیر ارز حاصل از صادرات از نرخ ارز مبادله ای استفاده کرده
در کل پالایشگاهی ها از شرایط بنیادی مناسبی برخوردار هستند با منفی شدن پالایشگاه ها کل بازار به فاک خواهد رفت
غذایی ها :
غبشهر :
بارها از وضعیت بنیادی مناسب این شرکت صحبت شده و حرکت امروز این سهم نشان از اخباری است مبنی بر اینکه در هفته پیشرو اگهی افزایش سرمایه 210% بروی کدال خواهد رفت
معاملات این سهم ما رو روسفید کرد
غپاک :
پوشش بسیار ضعیف 11 ریالی در 6 ماهه و معاملات منفی ان بار دیگر از تحلیلگران سهم چاق کن پرده برداشت
پتروشیمی ها :
کرماشا : با p/e زیر 4 معامله می شه
پارسان با تقسیم سود 200 تومانی مجمع پیش رو با p/e زیر 3 معامله می شه با سود حدود 300 تومانی سال بعد
شاراک : با سود بالای 500 تومان
فلزات :
فاسمین : با تعدیل حدود 60 درصدی سود خود رو به 165 تومان رساند واین شرکت قابلیت پوشش 200 تومانی را تا اخر سال خواهد داشت
کاما : حدود 35 % تعدیل مثبت داد
در انتظار گزارش فزرین هستیم
شیراز بازهم با معاملات خوب و صف خرید بر تحلیل های ما صحه گذاشت
نظرتون راجع به غبشهر و شیران چیه؟ خیلی وقته که معطلشون شدیم. سودی که در چهار ماه از سهم خوبی مثل وبانک کردم، اصلا با اینها حاصل نشده. تا کی باید منتظر جهش اینها باشیم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ارادتمند
منصوری
با سلام
غبشهر :
امیدوارم امروز با این معاملات قشنگ غبشهر جوابتون گرفته باشید غبشهر تو این 6 ماهه بالای 200% بازدهی داده و بازهم خواهد داد
غبشهر اواخر امسال یکبار دیگه از لحاظ بنیادی متحول خواهد شد فعلا" با افزایش سرمایه و به طبع اون افزایش قیمت باشید تا ببنیم با چه قیمتی به مجمع خواهد رفت
شیران هم سهم بسیار کم ریسکی است افتی برایش متصور نیستم و این سهم به دنبال اخباری است تا رشد کند هر چه قدر به نزدیکی پایان سال مالی اون برسیم تحرکات سهم هم بیشتر خواهد شد
کسی که با شیران با این قیمت ها مونده بهتره بهش دست نزنه شاید موقع باردادن اون باشه باید یک براوردی از سود سال اینده اون داشته باشیم که بسیار راهگشا خواهد بود
با سلام خدمت احسان عزیز
یکشنبه مجمع سپاها برگزار میشه همچنان با این سهم سهامداری میکنم نظرتون راجع به رفتن به مجمع چیه ؟ راستش همچنان به سهام سیمانی معتقدم و تا نتیجه مطلوب سهامداری خواهم کرد .در ضمن از راهنمایی ها و معرفی سهام با ارزش و وقتی که صرف می کنید متشکرم.
سلام بر فرزان عزيز
هنوز بازار در مورد صنعت سيمان كم توجه است. در پست بعدي به اين مطلب خواهم پرداخت.
موفق باشيد.
با تبريك عيد غدير به همه دوستان عزيز و همچنين تبريك تولد سايت بورسي كه به نظرم از نظر كيفي در جايگاه بسيار شايسته اي قرار دارد، كمي به بازار بپردازيم.
گزارش هاي شش ماهه يكي پس از ديگري روي سامانه كدال قرار ميگيرد، نمادها زيادي براي تعديل هاي مثبت و منفي بسته مي شوند و بازار در حال تشخيص صنعت برتر براي سرمايه گذاري در شش ماهه دوم سال است.
در شرايط حاضر مي توان با چند پارامتر به بهترين نوع سرمايه گذاري در بازار پرداخت، با توجه به اينكه همه ما به نوعي سهامدار جز محسوب مي شويم و افزايش قيمت سهم برايمان در اولويت قرار دارد، بايد اين پارامترها را مد نظر قرار بدهيم.
مي توان اين پارامترها را به ترتيب در موارد زير خلاصه كرد:
1- چشم انداز صنعت
2- توجه بازار به صنعت
3- ريسكها
4-سودآوري واقعي در گزارش ها
ترتيب در نظر گرفتن پارامترهاي بالا و تشخيص صنعت برتر مي تواند حداكثر بازدهي در واحد يكسان زماني براي سرمايه گذار به ارمغان بياورد.
كمي از تجربه گذشته يكساله بگوييم و در مورد آينده تصميم سازي كنيم.
با توجه به تغيير شرايط نرخ ارز و اقتصادي بايد به دنبال بازي سهام بود، تا بتوانيم بيشترين سود را كسب كنيم. اگر فرضا مي گوييم بازي صنعتي تمام شده است، اين نكته به معناي بي ارزش شدن يا سقوط و يا عدم ارزش سرمايه گذاري در آن صنعت نيست.
وقتي سال گذشته شبندر دقيقا در 2 آبان در چنين روزي گزارش شش ماهه خود را مي دهد، و در آن پوشش 7.8 توماني را از سود 18 توماني خود را محقق مي كند، خيلي ها اين سهم را فروختند، و كساني كه چشم انداز و پتانسيل هاي صنعت را كه مي توانست آزاد شود، را ديدند و سهم را خريداري نمودند، سود بسيار مناسبي را كسب كردند.
اكنون كه همه پتانسيل ها رو شده است، مي توان براي صنعت پالايشگاهي بازي را تمام شده دانست.
صنعت پالايشگاهي:
اما براي اين صنعت چه پتانسيل هاي وجود دارد؟
افزايش نرخ دلار مهمترين پارامتر است، كه هنوز مي توان توجه بازار را به خود جلب كند.
نكته ديگر با توجه به زير ساخت هاي موجود شركتهاي پالايشگاهي، اين شركتها قادر خواهند بود مثلا با سرمايه گذاري 100 ميليون دلاري، ظرفيت توليد خود را افزايش دهند، كه مي توان در آينده سهام به نحو چشم گيري روي سودآوري آنها تاثير گذار باشد.
و اما ريسكهاي اين صنعت:
كاهش نرخ ارز و همچنين لايحه بودجه 93 كه مي تواند به عدم معافيت سهم صندوق از درآمد پالايشگاهي ها منجر شود، از ريسكهاي اين صنعت محسوب شود.
بحث افزايش قيمت خوراك براي صنايع پتروشيمي از يكطرف و از طرف ديگر استراتژيك بودن صنايع پتروشيمي براي كشور را مي توان براي صنعت پتروشيمي ذكر كرد.
اما چه صنايع، يا بهتر بگوييم سهام چه صنايعي مي تواند در شش ماهه دوم و يا حتي تا سال آينده بازي داشته باشد؟
از نظر من گروه سيماني، گروه خودرو، گروه كوچكي همچون دارو، كاشي و سراميك وغذايي مي تواند بازي ادامه داري داشته باشند.
شما وضعيت گروه خودرو را در نظر بگيرد، با توجه به اينكه قيمت سهام به چشم انداز نگاه مي كند، زماني كه خودرو روند كاهشي خود را شروع كرد پي بر اي حدود 4 داشت، اما با كاهش بيشتر قيمت سهام تعديلهاي منفي مكرر كار را به سالهاي اخير رساند. الان سه ماهي است، با توجه به افق چشم انداز اقتصاد كشور، سهام اين صنعت در حال رشد است. اين صنعت زير ساختهاي بسياري قوي دارد، دولت قطعا و مجدا نخواهد گذاشت اين صنعت تعطيل شود، دادن تسهيلات سنگين به اين صنعت بسيار محتمل است، افزايش نرخ فروش شركتها، بهبود روابط بين الملل و ثبات نرخ ارز نيز به نفع اين صنعت خواهد بود. اينجاست كه بايد گفت اين صنعت بازي خواهد داشت، تا كنون هم بازي خوبي ازش شاهد بوديم.
گزارش زامياد رضايت بخش و گزارش سايپا طبق انتظار بود، اما بازار چشم انداز را مي نگرد، و در خيلي از مواقع نشان داده پيش بيني بازار غلط از آب در نمي آيد.
اما ريسكهاي اين صنعت را هم نمي توان ناديده گرفت، نسبتهاي بدهي بالا، سرمايه در گردش كم از جمله ريسكهاي اين صنعت است.
اگر بخواهيم در كفه ريسكها و كفه پتانسيل ها اين صنعت را قرار دهيم، از نظر من كفه پتانسيل ها در شرايط حاضر به نفع اين گروه است.
گروه سيماني، گروه كاشي و سراميك:
در اين دو صنعت بشدت كفه پتانسيل ها به كفه ريسك ها سنگيني مي كند. سودآوري شركتها، صادرات و نرسيدن قيمتهاي صادراتي به قيمتهاي جهاني صادراتي، توجيه نداشتن قيمتهاي حدود 6 هزار تومان هر پاكت سيمان و پتانسيل افزايش به 10 هزار تومان، پتانسيل هاي است كه نمي شود به آساني از كنار آنها گذشت.
از طرف ديگر تنها ريسك هدفمندي يارانه ها اين دو گروه را تهديد مي كند، كه افزايش نرخ فروش ها در صورتيكه منجر به كاهش مقدار فروش نشود، نيز خود يك پتانسيل براي افزايش سودآوري شركتها است.
براي كسب حداكثر سودآوري در بازه زماني مناسب بايد صنايعي را در پرتفو قرار داد، كه كفه پتانسيل هايش به كفه ريسكهايش سنگيني كند.
همچنين ارزش ريالي معاملات بازار ما خوشبختانه به بالاي 500 ميليارد تومان رسيده است، اين حجم عظيم نقدينگي و عطش خريد در كليت بازار به ما مي گويد، سهامداري بهترين و بيشترين بازدهي را خواهد داشت. همانطور كه بازدهي يكساله اخير گواه اين مدعي است.
مطالب بسياري براي گفتن داشتم، اما در حال حاضر ترجيح ميدهم، بجاي بيان آنها در فروم ها خودم آنها بكار گيرم. چون بعضا بيان اين مسايل باعث رنجش پاره اي از دوستان مي شود.
[B]در خانه اگر كس است، يك حرف بس است.[/B]
شاد باشيد.[/QUOTE]
با سلام
احسان عزیز
ما همچنان منتظر صحبت ها و نظرات با ارزش شما هستیم
[COLOR="#0000CD"]نظرات و تحلیل های ارزشمند شما حالا حالا ها خیلی ها رو دست به دهان خواهد گذاشت
معرفی سهام کاشی - کنور - ونفت و... در کنار رشد بالای 200-300 درصدی تصویری بسیار زیبا در دنیای مجازی برای ما ساخته است[/COLOR]
ما در این میان ظهور چهره های رانده شده ازسایت های دیگه با افکاری بسته که فقط دو کلمه ارزش بازار و ارزش جایگزینی و همچنین 10 برابر رشد کرده یاد گرفته و بواسطه این تعدادی افراد تازه وارد دور و بر خود جمع کرده و نام خود را تحلیلگر گذاشته اند
وجود و رخنه اینگونه افراد باعث درگیری اعضاء وفادار این سایت می شود ما هم بخود و بی جهت خودمون رو سبک کردیم و جواب دادیم من هیچ کدام از اعضاء با سابقه و تحلیلگر حرفه ای این سایت را در جر و بحث این افراد ندیدم ما هم باید اینکار رو می کردیم
واقعا" ادم تاسف می خوره یک فردی در سایت همسایه شبندر رو از قیمت 550 تومان هر روز تا الان فرصت فروش اعلام می کنه و از رو نمی ره
بگذریم ما از شما درخواست می کنیم مثل همیشه در کنار هم باشیم و باهم دوست باشیم
همچنان منتظر تحلیل ها و نظرات سنجیده شما هستیم
احسان عزیز و دوست گرامی انتصاب شما به عنوان یک تحلیلگر سایت از صمیم قلب تبریک می گویم
این انتصاب کمترین حق شما از تمام زحمات و تحلیل های با ارزش شماست
از مدیریت خوب و گرامی سایت کمال تشکر را دارم
احسان عزیز
ما همچنان منتظر صحبت ها و نظرات با ارزش شما هستیم نظرات و تحلیل های ارزشمند شما حالا حالا ها خیلی ها رو دست به دهان خواهد گذاشت
معرفی سهام کاشی - کنور - ونفت و... در کنار رشد بالای 200-300 درصدی تصویری بسیار زیبا در دنیای مجازی برای ما ساخته است
ما در این میان ظهور چهره های رانده شده ازسایت های دیگه با افکاری بسته که فقط دو کلمه ارزش بازار و ارزش جایگزینی و همچنین 10 برابر رشد کرده یاد گرفته و بواسطه این تعدادی افراد تازه وارد دور و بر خود جمع کرده و نام خود را تحلیلگر گذاشته اند
وجود و رخنه اینگونه افراد باعث درگیری اعضاء وفادار این سایت می شود ما هم بخود و بی جهت خودمون رو سبک کردیم و جواب دادیم من هیچ کدام از اعضاء با سابقه و تحلیلگر حرفه ای این سایت را در جر و بحث این افراد ندیدم ما هم باید اینکار رو می کردیم
واقعا" ادم تاسف می خوره یک فردی در سایت همسایه شبندر رو از قیمت 550 تومان هر روز تا الان فرصت فروش اعلام می کنه و از رو نمی ره
بگذریم ما از شما درخواست می کنیم مثل همیشه در کنار هم باشیم و باهم دوست باشیم
همچنان منتظر تحلیل ها و نظرات سنجیده شما هستیم
با تشكر از جناب شفاف سازي عزيز
جناب شفاف سازي عزيز اگرچه براي كنور من بازي را تمام شده مي دانم، اما به يكي از دوستانم كه اين سهم را خريده، هنوز توصيه به نگهداري مي كنم. كنور مثل پالايشگاهي هاست. طرح هاي توسعه فراوان، پتانسيل بالاي افزايش نرخ ارز، ...شرايط مشابه با پالايشگاهي ها براي آنها رقم زده است. از اينكه سهام پالايشگاهي و اين صنعت به بازار ما هويت بخشيد، را نمي توان انكار كرد. حتي رشد بلند مدت اين صنعت را نيز نمي توان انكار كرد. 10 برابر شدن دليل بر بد شدن سهم نيست. از نظر من اين تحليلي اشتباه است.
با توجه به بررسي دقيق و ريزبينانه شما، چند سوال در مورد شركتهاي پالايشگاهي دارم؟
بحث سهم صندوق چه مقدار بر روي سود شركتها تاثير مي گذارد؟ و نظرتون در مورد بودن اين مورد در لايحه 93 چگونه خواهد بود؟
من نظر بسيار مثبتي روي شتران دارم.
موفق باشيد.
نظر