سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • NICOLE
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 523

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

جناب احسان هدف ميان مدت پلاسك چنده من قصد ورود دارم ممنون از راهنماييتون
    راستي نظرتون د رمورد سفانو چيه ؟
    روندش خيلي خسته كننده شده و از نظر رشد از بقيه سيماني ها جا مونده ؟ با اينكه پي به ايي پايينتري نسبت به گروه داره ، نظرتون چيه كه جا به جا كنم با ستران يا ساراب ؟ بازم ممنون
    آخرین ویرایش توسط NICOLE؛ 2013/12/25, 14:27.
    بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      سمگا :

با سلام خدمت دوستان عزیز :

در خصوص سمگا باید خدمت شما عرض کنم :

سمگا صاحب 6-7 درصد بانک گردشگری می باشد به تعداد 252,800,000 سهم
      این درحالیکه خود سمگا فقط 400,000,000 میلیون سهم دارد

نکات ویژه سمگا :

1- سود 91 = 60 تومان و امکان تعدیل و مجمع پیشرو

2- اولین پیش بینی سال 92 = 90 تومان و امکان تعدیل

3- برنامه افزایش 100 درصدی

4- پایین ترین نسبت p/e بازار

5- مالک 252,800,000 سهم وگردش

6- رشد سهام بانکی و تعدیل مثبت بانک گردش گری و بازگشائی همراه با جهش قیمتی

به نظر می رسه هنوز بازار این سهم رو خوب نشناخته و منفی فردا می تونه گزینه مناسبی برای خرید باشد

سمگا :

با سلام
      دیشب در خصوص سمگا گفتیم مالک 252,800,000 میلیون سهم وگردش است

اما سمگا بطور غیر مستقیم مالک 100,000,000 سهم دیگه بانک گردش گری است

زیرا سمگا مالک 100% شرکت تجارت بين الملل ميلادپارس زيگوارت ( سهامي خاص) می باشد و این شرکت مالک 100,000,000 سهم دیگه بانک گردش گری است

حال شاید سایر شرکت های زیر مجموعه سمگا مالک قسمتی از سهام وگردش باشند
      اما تا حالا سمگا جمعا" مالک 353,000,000 سهم وگردش است .

فاسمین :
      اوه-اوه چه عرضه ای و چه تقاضایی
      خریداران بالاخره بعد از 4 ساعت نبرد سنگین روی فروشنده ها رو کم کردند
      دیشب گفتم عرضه روز سه شنبه احتمال داره صف فاسمین رو برای روزهای دیگه دچار تزلزل خواهد شد
      از ساعت 9 صبح جنگ عرضه و تقاضا در حجم بسیار بالا شروع شد
      عرضه های میلیونی و خرید های میلیونی
      واقعا" اینا کی بودند با این حجم بالا می فروختند و اونا کی بودند با اون حجم بالا می خریدند
      این حجم بالا نشانه خوبی است انشالله سهم در روزهای اینده رشد خواهد کرد
      همیشه قبل از رشد اصلی سهم شاهد معاملات بسیار پر حجمی هستیم

نظر

• farzin
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 58

کساپا

کساپا

سلام به دوستان

اخبار خودرو / اولین و بزرگترین پایگاه اطلاع رسانی صنعت خودرو در ایران / اخبار صنعت خودروی ایران و جهان / تحلیل اخبار صنعت خودرو / قیمت خودرو

دو تا لینک بالا میزان تولید خودروی تیبا نسبت به سال قبل و ماه قبل رو نشون میده که به تریتب 72 و 38 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل و ماه آبان 92 رو نشون میده

همینطور میزان تولید خودرو های سایپا در آذر ماه نسبت به ماه قبلش هم حدود 33 درصد افزایش داشته.

حالا این افزایش تولید بنظر شما چه تاثیری میتونه در شرکت سایپا شیشه داشته باشه؟

شرکتی که انواع شیشه های پراید و تیبا رو میزنه. خوب با رشد تولید میزان تولید این شرکت هم افزایش پیدا میکنه.

شاید 30 درصد تولید خودرو برای سایپا تو سود این شرکت تاثیر چندانی نگذاره که البته با تولید بیشتر و افزایش درصد در بلند مدت خواهد گذاشت اما قطعا برای شرکت کوچکی با 70 میلیون سهم که باید تولید شیشه های بخشی از این خودرو هارو انجام بده تاثیر بسیار زیادی خواهد گذاشت.

الان یکی از موضوعات اصلی رشد سهام بازار اختلاف ارزش بازاری و ارزش واقعی ارزیابی و داراییهای شرکت هست شرکتی با کوچکیه کساپا و ارزش بازار 15-16 میلیاردی حتی اگر زیانده هم باشه باید به ارزش واقعی خودش نزدیک بشه.

سهمی با ارزش بازاری 16 میلیاردی حدود 24 میلیارد فروش داره که مطمئنن بیشتر خواهد شد.

70 درصد سهم بازار داخلی در اختیار این شرکته و زمانیکه تولید افزایش پیدا کنه بعلت انحصاری بودن محصول این شرکت با توجه به نیاز بیشتر صنعت خودرو میتونه قراردادهای بیشتری ببنده.

خیلی از سهمهای شیشه ای که الان سودهای دو یا سه رقمی میدن تو گذشته زیانده بودند و بعلت کوچکیه سهم با تغییر رویه تولید و افزایش آن تونستن به این قیمتهای کنونی برسند.

دوستان این سهم رو در حال حاضر میشه تکنیکالی خرید و فروش کرد و بعلت زیان شرکت به کسی پیشنهاد نمیکنم. شاید الان اسمش رو سفته بازی بگزارند اما تو بلند مدت بنظر من این سهم میتونه حرفهایی داشته باشه که اونوقت اسمش میشه زیرخاکی.:)
        آخرین ویرایش توسط farzin؛ 2013/12/25, 23:21.

نظر

• زمین شناس
          عضو عادی
          • Sep 2013
          • 47

سلام اقا احسان
          از معرفی پاکسان و شپاس بسیار ممنونم. لطفا نظرتان در خصوص شیران با توجه به p/e پایین ان چه میباشد.

نظر

• nav
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 97

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
            با سلام خدمت دوستان عزیز

عزاداریتان در این ایام مقبول درگاه حق

این هم دو تا سهم طلایی دیگر
            خرید شپاکسا
            خرید شپارس

تو این چند روز صورت های مالی این دو شرکت زیر رو کردم
            به نکات بسیار مهمی دست یافتم که خالی از لطف نمی باشد
            هنوز خیلی از دوستان در حال و هوای اینند که کدام سهم چند صد درصد رشد کرده بخرند یا نخرند
            هنوز بعضی ها مثلا" این شپارس و شپاکسا رو با یکی دوسال پیش مقایسه می کنند
            هنوز بعضی از دوستان کارشون این شده که بشینند سودهای دیگران را حساب کتاب بکنند و حرص بخورند به سود دیگران حسادت بخورند هر کسی سود کرد نوش جانشان
            مثلا" کسی که بفرض سهم x رو نداره همچین تو تایپیک های مختلف جهت فرصت فروش اعلام کردن با سهامداران اون شرکت درگیر می شه که نگو و نپرس
            خداوند همه ما رو به راه راست هدایت بکنه

وضعیت صادرات :
            بله یکی دوسال پیش با توجه به اینکه نرخ دلار پایین بوده به صرفشون نبود تولید بکنند
            وضعیت صادرات این دو شرکت که نگاه می کنیم می بینیم با دلار 3000 تومانی اینا هر روز بیشتر از دیروز تولید و صادارت دارند صادارت این دو شرکت تقریبا" دو برابر سال پیش شده است.

وضعیت تولید :

نکته بسیار مهم و حیاتی این دو شرکت این است که در سال گذشته ظرفیت تولید واقعی این شرکت به 30% ظرفیت اسمی شان رسیده بود صرف نمی کرد تولید رو پایین می آورند صرف نمی کرد صادرات رو کم می کردند اما الان صادرات با دلار 3000 تومانی یه چیز دیگست
            روند رو به رشد تولید و فروش رو می توان از صورت های مالی این شرکت بخوبی پیدا کرد

تولید این شرکت ها تا 3 برابر تولید فعلی می تونه افزایش پیدا کنهبدون اینکه هزینه ای بکنند بدون اینکه طرح و توسعه ای داشته باشند ظرفیت بلااستفاده خیلی دارند

شپاکسا جهت دسیتابی به سود 650-700 تومانی امسال مشکل خاصی نخواهد داشت (تعدیل از محل نرخ خوراک مصرفی ) استفاده از ظرفیت خالی برای سال بعد و صادرات هر چه بیشتر می تونه شرکت رو به سود های نجومی برسونه ضمنا" شرکت 300% افزایش سرمایه در پیش دارد.

شپارس : در حال حاضر با ظرفیت 30-40 درصد ظرفیت اسمی فعالیت می کنه نرخ تسعیر ارز رو برای سال بعد 2470 در نظر گرفته که از این محل می تونه به راحتی 75 تومان به سود خودش اضافه کنه برای امسال هم نرخ تسعیر ارز رو 2550 فرض کرده که در پایان سال مالی از این محل تعدیل با اهیمت سود داشته باشد
            البته ناگفته نماند که شپاکسا اینجا هم معرفی شد و بنده انموقع خریدم/.:biggrinsmiley.:/ امیدوارم سود خوبی بده
            آخرین ویرایش توسط nav؛ 2013/12/26, 00:31.
            هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• shams50
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 48

سلام جناب احسان و شفاف سازی عزیز
              میخواستم نظرتون رو در خصوص تعویض ثغرب با شپاکسا. کگاز. و یا فاسمین بدونم. خواهشمندم راهنمایی کنید

نظر

• Mesbah68
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 346

سلام بر اساتید و کاربران تاپیک میشه یک فرد مطلعه برایم توضیح بدهد که مفهوم و پیغام این دعوت به مجمع عمومی فوق العاده کپشیر چه میباشد مخصوصا در این خط که میگوید............(دستور جلسه:تغییر موضوع فعالیت )..............یعنی چه تغییری قراره بدن؟ مثلا قراره کارخونه پشیم شیشه رو کنند نساجی ؟!!! ها!

نظر

• فرید
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 160

جناب شفاف سازی
                  لطفا خصوصی را چک فرمایید.

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

در اصل توسط nav پست شده است View Post
                    جناب شفاف سازی عزیز با توجه به تغییرات پیش رو وبشهر چه افزایش قیمتی برای غمارگ پیش بینی میکنید من زمانی که غمارگ رو در 700 خریدم و بعد از بسته شدن طولانی در 980 فروختم در حالی که غبشهر بسیار بالاتر باز شد/.:blushsmiley:./ ان موقع البته مطالب شما رو دنبال نمی کردم این کنترل شدید قیمت ایا میتواند نوید افزایش قیمت زیاد برای مارگارین بدهد؟ یا نه؟
                    باسپاس
                    با سلام
                    به نظر من از این معامله فعلا" وبشهر تعدیل خواهد داد من باشم در قیمت مناسب وبشهر می خرم

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط shams50 پست شده است View Post
                      سلام جناب احسان و شفاف سازی عزیز
                      میخواستم نظرتون رو در خصوص تعویض ثغرب با شپاکسا. کگاز. و یا فاسمین بدونم. خواهشمندم راهنمایی کنید
                      با سلام
                      این روزها در خصوص سهام و بازار نمی شه با قطعیت نظر داد به سهمی از نظر بنیادی اعتقاد نداری نمی خری بلافاصله 100-200 درصد رشد می کنه
                      یه سهمی از لحاظ بنیادی مورد تایید است ما ها در جا می زنه مثل همین شیران
                      بازار و سهام الان بیشتر تکنیکالی رشد می کنند من خودم چون تکنیکالی بلد نیستم با قطعیت نمی تونم بگویم این جابجایی خوب است یا نه
                      فاسمین رو در 830 تومان معرفی کردیم الان 1070 تومان به نظر من جای رشد بسیار داره و فکر می کنم از لحاظ تکنیکالی هم در مدار صعود قرار داره ولی خودم وقتی یک سهم رشد می کنه تمایلی به خرید ندارم
                      خود ساختمانی هم از لحاظ بنیادی و هم از لحاظ تکنیکالی طبق نظر دوستان مورد تایید هستند در این بین ثباغ و ثشرق رو مستعد تر می دونم

فاسمین و شپاکسا از لحاظ بنیادی مورد تایید هستند در صورت خرید حتما" نظر دوستان تکنیکالی رو جویا بشید
                      در خصوص کگاز من اطلاعات بدرد بخوری ندارم

نظر

• محمد جمالی
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 69

سلام جناب سعید حیدری عزیز
                        در جاهای مختلفی برای وملت تعریف و تمجیدهای عجیب و غریبی دیدم آیا به نظرتون این سهم پتانسیل قوی ای برای رشد داره ؟
                        ممنون از شما

نظر

• محمد حقانی
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 447

سلام شفاف سازی عزیز
                          امیدوارم در پناه خداوند متعال سلامت باشید.
                          با بررسی که انجام دادم برای شنبه چند گزینه پیش رو دارم برای خرید. از شما مشورت میخواهم که کدام پتانسیل بیشتری برای رشد دارد؟
                          وبصادر - دانا - وبملت که در سبد هم دارم و هر کدام را صلاح بدانید اضافه کنم؟
                          ثشرق - وامید -کچاد که در سبد ندارم و خریداری نمایم؟
                          ضمنا از معرفی سهم کاما در قیمت 1100 تومان که در دو هفته گذشته بوده بی نهایت سپاسگذارم.

نظر

• saeidhidari
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 496

در اصل توسط محمد جمالی پست شده است View Post
                            سلام جناب سعید حیدری عزیز
                            در جاهای مختلفی برای وملت تعریف و تمجیدهای عجیب و غریبی دیدم آیا به نظرتون این سهم پتانسیل قوی ای برای رشد داره ؟
                            ممنون از شما
                            سلام دوست عزیز
                            خدمت شما عرض کنم از داخل وملت خبر ندارم اما باید عرض کنم که تکنیکال این سهم در حوالی ناحیه ایی که نشان دادم پتانسیل اصلاح وجود دارد اما این اصلاح اتمام روند صعودی نیست ....

نظر

• saeidhidari
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 496

هشدار در مورد سهم وصنا احتمال اصلاح وجود دارد در محدود 400 تومان حجم بالا رفته و احتمال خروج پول را میدم ......... مواظب باشید واگرایی داریم قیمت های هم حکایت از انتهای صعود را نشان میدهند فقط هشداری بود

نظر

• einstein
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 360

وصنا از نظر فاندامنتالی کاملا مورد تایید است.در حالیکه سال مالی وصنا تمام شده و چیزی به برگزاری مجمع این شرکت نمانده،ولی سهم با p/e نزدیک 4 در حال معامله است.اگر از نقطه نظر NAV به سهم نگاه کنیم،میبینیم سهم با دارا بودن NAV بالای 560 تومن در 68% NAV معامله میشود.
                                ضمن اینکه شایعاتی از تعدیل بالای ونوین به گوش میرسد که در صورت صحت رشد قیمتی ونوین و بالطبع افزایش ان ای وی وصنا را در پی خواهد داشت.

Sent from my C6802 using Tapatalk

نظر

در حال کار...
                                X