سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tvihn
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 312

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

با سلام خدمت تریدر عزیز ،تاپیک تکنیکال سر نمیزنید؟

فرستاده شده از GT-N5100ِ من با Tapatalk

نظر

• Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

درود بر دوستان عزیز

گپی با دوستان

خوب این روزها همه داریم میبینیم که چه طور داره با سرمایه سرمایه گذاران بازی میشه و تا حدودی می بینم که برخی دوستان از این شرایط خسته شدن و رفتاری عصبی و هیجانی در پیش گرفتند..

اما دوستانی که در صف فروش اقدام به حراج دارایی خود میکنند واقعا در این قیمت ها آیا توجیهی برای فروش مانده؟! .. انهم با وجود اخبار مثبتی که در جریانه..

خوب اگه واقع بینانه نگاه کنیم و گذری بر شرایط حاکم بر بازار بورس و بازار های رقیب داشته باشیم میبینیم که در بازار های دیگر هم خبری نیست و تصمیم اشتباه در این شرایط میتونه صرفا به سوخت سرمایه سرمایه گذار منجر بشه..

با چند نفر از دوستانم در بازار که صحبت میکردم میدیدم وضعیت آنها هم همچین وضعیت بهتری از سهامداران و همکاران بورسی ما نداره ولی چیزی که در رفتارشان مشهوده صبر و اعتماد به نفس بالای صنوف دیگر نسبت به قشر سهامدار هست و عموما با صبر روی سرمایه ای که در کارشان گذاشتند به سود دلخواهشان میرسند و کمتر میبینم دچار استرس های روحی که این چند وقت در دوستان همکار و سهامدارم دیده میشه، شده اند..

در این شرایط بازار هیچ توصیه ای به دوستان ندارم ولی شخصا در این نوع شرایط سعی میکنم کمتر بازار را دنبال کنم و بیشتر به کارهای دیگرم برسم و یا به مطالعه کتابهای مرتبط با بورس برای بالا بردن سطح دانش بورسیم بپردازم..

شاد و پر سود و پیروز باشید..@};-
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• za_trader
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1456

برای خرید گزینه مناسبی هستش.
        ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• Mesbah68
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 346

دوستان گرامی من از Za_Trader عزیز درخواست کردم به تاپیک سهام طلایی ما هم سر بزنند تا در صورت درخواست مشاوره دوستان در بخش تکنیکال از تحلیل های شفاف و تکنیکال قوی این دوستمون بهره کافی رو ببریم...........به امید روزهای سبز بورس و پایان جنگ قدرت هیئت مدیره سازمان بورس و شرکا

نظر

• Mesbah68
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 346

جناب شفاف سازی شب بخیر خواستم بپرسم در مورد وبیمه تحقیقی داشتین ایا ؟؟؟...........دوستان میفرمایند اگه پروژه اداری خودشو در خیابان گلستان تهران بفروشه به هر سهم 100 تومن سود میرسه قیمت الان سهم 190 تومن بنظر اینده روشنی داره و پرسود نظر شما چیست

نظر

• abstract
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1506

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
              به نظرم شرايط خوبي براي سرمايه گذاري در بازار سهام بوجود آمده است.
              فروش ملك و سرمايه گذاري در سهام بنيادي بازار و بازار سكه مي تواند يك سرمايه گذاري بهينه باشد. بازار ملك؛ 93 را ركودي مي بينم، مگر آنكه سياستهاي دولت بگونه اي با افزايش وام ها تغيير كند (عملا اين مورد امكان پذير نيست).
              هرچند سرمايه گذاري در سكه نيز ممكن است، خواب سرمايه باشد. اما بسيار مطمين تر از ملك خواهد بود.

در واقع اگر بخواهم بين بازارهاي متداول يك تقسيم بندي از نظر سودآوري برتر تا 6 ماه آينده داشته باشم، نظر شخصي بنده به ترتيب زير است:

1- بازار بورس
              2- بازار سكه
              3- سود بانكي
              4- بازار ارز
              5- بازار ملك

گزينه 2 و 3 و 4 نيز توان رقابت دارند، و تقسيم بندي سختي بود.
              دوستان اگر تقسيم بندي ديگري ارايه مي كنند، خيلي خوشحال مي شود، نظر آنها را نيز بدانم.
              بازه مورد 6 ماه، اواخر تير ماه 93.

موفق باشيد.
              احسان عزيز چيزي كه مشخصه اعتماد به بورس كمي خدشه دار شده . بازار ملك پارسال از همين وقتها شروع به جهش كرد . امسالم مسئله افزايش وام مسكن خودش ميتونه يك محرك باشه . نقدينگي كه بازار ملك تو خودش هضم ميكنه واقعا سرسام آوره
              و اينكه افرادي كه عملا در بدنه دولت فعلي هستن بيشترشون سابقه فعاليت هاي درخشان در بازار ملك و مسكن دارند ./:.ph34r-smiley.:/چيز پنهاني نيست

عرضه هاي خصوصي سازي رو قله هاي قيمتي كار نامناسبي بود كه معلوم نبود با چه استراتژي انجام شد .ولي اگه هدفشون بلوكه كردن سرمايه مردم تو بورس بود كه اين خودش موجب لطمه زدن به اعتبار بازار شد و اينكه يكنوع مبارزه با سرمايه مردم هست و نه تشويق به اقتصاد توليد محور . مثلا بهتر نبود خصوصي سازي بجاي همراهي با سفته بازان تو روند قيمتي شاوان و بعد عرضه هاي سنگين تو پيك قيمتي . از همون اول از سهامش براي كنترل بازار استفاده ميكرد ؟ واقعا چگونه از اين سياستها ميشه حمايت كرد؟

گين هاي نجومي كه يك سري از هر طريق ممكن (*رانت* . *شانس . تحليل) تو بازار موفق به كسب اونها شدن باعث ميشه تو اين مقطع بفكر پايين آوردن ريسك سرمايه خود باشند . اگر تورم و قيمت دلار رو با شيب رو به پايين در نظر بگيريم پس حداقل مكان مناسب براي اين پولها بانكها ميتونه در نظر گرفته بشه

قسمتي از اين سرمايه ها از بازار طلا اومده بودند كه اگه ثبات به اين بازار برگرده . تو تخصص خودشون براحتي سودهاي بدون ريسك خواهند داشت .

در نهايت همه تو اين چند روز از جهت معكوس بازار و خبرهاي مثبت شگفت زده شدند . بنظر شما قسمت اعظم اين اخبار و تاثيرات اون رو بازار خيلي قبلتر پيش خور نكرده ؟ همين الان بسياري از سهام زيانده . بمدد اميد به همين اخبار سود سرشار و خارج از تصوري به سهامداران و سفته بازان خود در مدت زمان بسيار كوتاه عرضه نكردند؟
              آخرین ویرایش توسط abstract؛ 2014/01/22, 00:08.

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

سلام شب بخير،

بازار اينجور نخواهد ماند، و برخواهد گشت، اما انتظار دويدن مثل روزهاي قبل رو نبايد ازش داشت. البته برخي سهمها رو ميشه انتظار رشد خوبي ازشون داشت. متاسفانه بازار جوري شده، كه بازيگراي سهام كه قبلا سهمشون رو به تعداد نمي تونستند حتي روي مثبت بخرند، الان با درست كردن فشار فروشهاي عمدي در قيمتهاي نازلتر فروشنده هاي رو به دام دعوت مي كنند، مواظب اين رفتارها باشيد. خيلي سهام جايي براي پايين اومدن ندارند، و بعضا توسط بازيگران اصلي قيمت سهم بيشتر پايين كشيده مي شود، تا با كمترين بهاي ممكن سهام را خريداري كنند. اين نكته ايست كه نبايد ازش غافل شد. متاسفانه علت اصلي ريزش بازار، دستكاري در بازار با خارج كردن چند شركت از بازار پايه به بازار توافقي بود. اين امر و عرضه هاي خصوصي سازي باعث شد، فشار فروش به شدت بالا برود، و بازار اين اصلاح سنگين را متحمل شود.

اشتباه اساسي در نشان دادن معاملات بازار پايه و هيجانات مشابه با بازار بورس و فرابورس به اين سهام بود، و وقتي هم كه سرمايه هاي زيادي درست يا غلط به اين شركتها كشيده شده بودند، تصميم انتقال به بازار توافقي، باعث شد بازار 430 هزار ميليارد توماني را به ريزش غير بنيادي دچار شود.

هرچند بسياري از قديمي هاي بازار در اين بازارها خريدار هستند، اما بيشتر به جاي نگرش به خريد در اين بازار، بايد نگرش جلوگيري از فروش در اين قيمتها را در خود تقويت كنيم.
                از سهام مثالي نمي آورم، اما بالاي 60% از بازار فروشي نيستند، و شايد هم بيشتر.

موفق باشيد.
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• rahnama
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 770

آقا احسان عزیز:
                  قيمت سهم بيشتر پايين كشيده مي شود، تا با كمترين بهاي ممكن سهام را خريداري كنند.

ضمن آگاهی دادن به عزیزان تازه وارد , از این موقعیت باید حداکثر استفاده را برد.
                  اینستاگرام من :
                  منتظر شما عزیزان هستم.
                  www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• za_trader
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1456

طلا خط روند صعودی رو شکوند

نظر

• فرزان
                      عضو عادی
                      • Aug 2013
                      • 218

با سلام خدمت دوستان عزیز
                      از تحلیل های نابتون و همچنین حضور گرمتون تو این آشفته بازار متشکرم . ممکنه نموداری از سغرب بگذارید ؟

نظر

• za_trader
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1456

در اصل توسط فرزان پست شده است View Post
                        با سلام خدمت دوستان عزیز
                        از تحلیل های نابتون و همچنین حضور گرمتون تو این آشفته بازار متشکرم . ممکنه نموداری از سغرب بگذارید ؟
                        سغرب خط روندش رو شکونده همچنین یه حمایت مهم روی 775 تومان داره باید دید با اون چیکار میکنه ، اگر اونم رد کنه وضعیتش زیاد جالب نمیشه

نظر

• aliabfa
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 147

za-trader عزیز ، نظرتون درباره اضافه کردن وبیمه چیه ؟

نظر

• za_trader
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1456

در اصل توسط aliabfa پست شده است View Post
                            za-trader عزیز ، نظرتون درباره اضافه کردن وبیمه چیه ؟
                            به نظر من وبیمه تو این قیمت ها مفته.
                            به نظر من خریدش خوبه و خالی از لطف نیست ، من خودم نقدینگی ندارم وگرنه 100% اضافه میکردم

نظر

• nikravesh32
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 148

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
                              به نظر من وبیمه تو این قیمت ها مفته.
                              به نظر من خریدش خوبه و خالی از لطف نیست ، من خودم نقدینگی ندارم وگرنه 100% اضافه میکردم
                              بنظرتون تواین آشفته بازار تا چه قیمتی افت میکنه بعنی کف قیمتی کجاست؟

نظر

• za_trader
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1456

در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Post
                                بنظرتون تواین آشفته بازار تا چه قیمتی افت میکنه بعنی کف قیمتی کجاست؟
                                به نظر من بازیگران سهم باهوش هستند ، اگر دقت کنید حجم زیاد برنمیدارند که کامل درصد نخوره ، یعنی خودشون هم نمیخواهند که قیمت زیاد پایین بیاد به نظر من حوالی 170 مهمه ، چون محل برخورد MA100 و فیبوی 50% و کانال هستش.

نظر

در حال کار...
                                X