سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • za_trader
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1456

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

تماس علی صحرایی " معاون سازمان بورس " به شرکتها جهت جمع آوری صفهای فروش
    ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• za_trader
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1456

دارن صف لیدر بازار رمپنا رو جمع میکنند

نظر

• afshar
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1039

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
        تماس علی صحرایی " معاون سازمان بورس " به شرکتها جهت جمع آوری صفهای فروش
        ما که کماکان امیدواریم
        اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• za_trader
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1456

دارن صف لیدر بازار رمپنا رو جمع میکنند
          جمع شد

نظر

• Mehdi1400
            ستاره دار(19)
            • Jul 2013
            • 2938

فشار عرضه بيشتره
            از صبح حقوقي داره به صورت خيلي ملو جمع ميكنه

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3238

جمع شد
              چه تاثیری می تونه داشته باشه؟ هنوز که همه چی میلیونی صف فروشه
              Honesty is the best policy

نظر

• za_trader
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1456

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                چه تاثیری می تونه داشته باشه؟ هنوز که همه چی میلیونی صف فروشه
                لیدر بازار هستش ، یعنی اگر این جمع بشه کم کم اون یکی سهم ها هم جمع میشن، ولی ظاهرا دوباره صف شد.

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3238

لیدر بازار هستش ، یعنی اگر این جمع بشه کم کم اون یکی سهم ها هم جمع میشن، ولی ظاهرا دوباره صف شد.
                  با احترام به شما.باید عرض کنم در بازار این روزا نه تکنیکال جواب میده نه بنیادی.فقط خوندن دست حضراتی که الان دارن تصمیم می گیرند چه سهمی را به چه اندازه و تا چه وقت گرون یا ارزون کنند ، جواب میده.من که فکر می کنم سناریوی خطرناکی واسه سهامدارای جزء نوشتند.و نویسنده این سناریو خیلی هم تو کارش مهارت داشته که تونسته در طول این مدت اینهمه آدمو ف یب بده.فقط باید به خدا پناه برد.

نظر

• za_trader
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1456

با احترام به شما.باید عرض کنم در بازار این روزا نه تکنیکال جواب میده نه بنیادی.فقط خوندن دست حضراتی که الان دارن تصمیم می گیرند چه سهمی را به چه اندازه و تا چه وقت گرون یا ارزون کنند ، جواب میده.من که فکر می کنم سناریوی خطرناکی واسه سهامدارای جزء نوشتند.و نویسنده این سناریو خیلی هم تو کارش مهارت داشته که تونسته در طول این مدت اینهمه آدمو ف یب بده.فقط باید به خدا پناه برد.
                    حرف شما صادق هستش ، ولی اگر بخواهند بازار رو برگردونند باید با یه سهمی جو مثبت بندازند ، به نظر من این سهم رمپنا هستش.

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

انقدر آش شور بوده كه خان هم فهميده...

اگر بدلايل بنيادي يا حتي تكنيكالي خود بازار تصميم مي گرفت، اصلاح سنگين داشته باشد، مورد و غمي نبود. اما اينكه حضرات آنقدر دستكاري در بازار كردند، روزي n‌ بار به n كارگزاري زنگ مي زدند، چرا در صف هستيد، چرا مي خريد، چرا اين تعداد مي خريد، تا واكنش اينگونه بازار را شاهد بوديم. و بعد در اين قيمتها سهام رو از سهامدار جز كه فكر مي كنند قيمتها صفر مي شوند، مي خرند، و يك ماه ديگر كه خبري از اين منفي ها نيست، در صفهاي خريد به بازار مي دهند. حواسمون باشه، اين روزها سهممون رو به دست اين افراد نديم.

حالا زنگ بزنيد به كارگزاري ها تا اين گندي كه به بار آورده ايد، را جمع كنيد.

آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3238

حرف شما صادق هستش ، ولی اگر بخواهند بازار رو برگردونند باید با یه سهمی جو مثبت بندازند ، به نظر من این هم رمپنا هستش.
                        من هم امیدوارم اینجوری بشه.حداقل اشتباه من این بود که فکر می کردم بورس مثل میز شطرنج هست و با فکر کردن تامل کردن و برخورد علمی می تونم به بازی ادامه بدم .متاسفانه حریف من حاضر به ادامه بازی پشت میز شطرنج نیست .بیشتر تمایل داره که بازی به رینگ بکس کشیده بشه.خوب الان موفق شده و ما هم گوشه رینگ گرفتار حریف قوی و بی رحم شدیم .رینگی که داورش هم طرفدار بازیکن قوی هستش.خوب سرمایه من آب میشه و میره ولی تجربه اینکار واسم می مونه که قبل از ورود به بازی اطمینان پیدا کنم زمین بازی چیه داورش کیا طرف حسابم کیه و خیلی چیزای دیگه.چند روز پیش هم گفتم، ما گرفتار بازی غم انگیز گرگ و میش شدیم

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1506

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                          انقدر آش شور بوده كه خان هم فهميده...

اگر بدلايل بنيادي يا حتي تكنيكالي خود بازار تصميم مي گرفت، اصلاح سنگين داشته باشد، مورد و غمي نبود. اما اينكه حضرات آنقدر دستكاري در بازار كردند، روزي n‌ بار به n كارگزاري زنگ مي زدند، چرا در صف هستيد، چرا مي خريد، چرا اين تعداد مي خريد، تا واكنش اينگونه بازار را شاهد بوديم. و بعد در اين قيمتها سهام رو از سهامدار جز كه فكر مي كنند قيمتها صفر مي شوند، مي خرند، و يك ماه ديگر كه خبري از اين منفي ها نيست، در صفهاي خريد به بازار مي دهند. حواسمون باشه، اين روزها سهممون رو به دست اين افراد نديم.

حالا زنگ بزنيد به كارگزاري ها تا اين گندي كه به بار آورده ايد، را جمع كنيد.

احسان جان شما استاد بنده هستيد . ولي بنظرم همه اين حرفها شايعاتي بيش نيستن
                          چه اون حرفهايي كه ميگفت زنگ زدن به فلان كارگزار كه نبايد بخري . وچه اين حرفها كه ميگن از بازار حمايت ميشه و .......فلاني زنگ زده بايد فلان بشه
                          شما كارگزار x يه 50 تا كد دستته كه مال فاميل و آشنا و غيره هست . چجوري ميتونن بهت بگن نخر كه اين سهم نياز به اصلاح داره؟ كه اون سهم ديديم چجوري كله پا شد . آقاي x يه شايعه ميده به خورد بازار كه خودش خالي كنه و در بره . به همين سادگي
                          تو دو نقطه از بازار شايعات اوج ميگيره كه بنظر من فقط زنگ خطره .

نظر

• Mesbah68
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 346

با احترام به شما.باید عرض کنم در بازار این روزا نه تکنیکال جواب میده نه بنیادی.فقط خوندن دست حضراتی که الان دارن تصمیم می گیرند چه سهمی را به چه اندازه و تا چه وقت گرون یا ارزون کنند ، جواب میده.من که فکر می کنم سناریوی خطرناکی واسه سهامدارای جزء نوشتند.و نویسنده این سناریو خیلی هم تو کارش مهارت داشته که تونسته در طول این مدت اینهمه آدمو فریب بده.فقط باید به خدا پناه برد.
                            1000 تا لایک

نظر

• mo30
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 41

با سلام
                              سوال من درباره بازه زمانی هست
                              می خواستم نظرتون رو درباره اوضاع بازار بورس با توجه به نزدیک شدن به دم عید و بعد از عید بدونم . در واقع این فاصله سه ماه بهمن تا اخر فروردین
                              نظرتون چیه اوصولا ایا بازار هرساله یه جور خاص بوده و یا نمی توان صرف به نزدیک شدن به عید گفت که بازار خوب و یا خراب هست ؟
                              یعنی با توجه به نزدیک شدن ایا سهامداری را پیشنهاد میکنید با دید این سه ماه و یا نقد بودن رو تزجیح میدهید و یا بازار دیگر ....؟
                              نظرتون درباره سبدم من چیه خگستر ونفت وسینا قشیر ساراب؟؟
                              با تشکر و از شما

نظر

• tvihn
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 312

مهم لطفا به اشتراک بگذارید دوست و همکار محترم من درود بر شما همان طور که میدانید طی روزهای گذشته عرضه های دستوری سنگین در بازار به اجرا گذاشته شده و بازار به این عرضه ها تن داده است. عوامل مختلفی برای کاهش روزهای اخیر شاخص مطرح شده که از حوصله بحث خارج است، اما مهم تنها یک مسئله است: روزهای سبز بازار برای آقایان بوده است، چرا قرمزی هایش را ما تحمل کنیم و این رنج را بر خویش بیشتر کنیم؟ صفوف فروش با حضور پر رنگ معامله گران آنلاین طویل و طویل تر میشوند، و آن هم در حالی که اولین نفر همان صف نیز میداند که در عملی اشتباه شریک است لذا از تو، دوست و همکار عزیز، خواستارم که در روز شنبه مورخ 5 بهمن ماه 1392 دست به فروش هیچ کدام از سهم های سبد خود نزده و با این کار اعتراض خود را به شرایط تحمیلی حاکم نشان دهید. بارها نفر صف خرید و فروش بوده ایم، این بار نفر اول صف ایستادگی باشیم. اگر منفی های پیآپی بازار شما را نیز آزرده است، میتوانید با به اشتراک گذاشتن این پیام و اطلاع رسانی پیوسته در این راه با ما شریک باشید. سپاس از شما شاد، سربلند و سلامت باشید — با ‏‎Kazem Naderali‎‏ و 100 others

نظر

در حال کار...
                                X