سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ارسطو
    عضو عادی
    • May 2012
    • 60

    #2011
    پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

    در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post








    با سلام
    هر سه سهم سهام با بنیادی قوی هستند
    با کمترین نوسان
    با حمایت سهامدار عمده
    و با طرح و توسعه
    هر چند رشد سریع ندارند ولی افت سریع هم نخواهند داشت
    سهام بنیادی با نوسان کم رو هم می توان با قیمت مناسب خرید کرد عجله نکنید
    در ضمن افزایش قیمت بنزین هیچ تاثیری بر سود شبندر و تاپیکو نداره
    این شرکت ها رو نفت رو ازاد از دولت می خرند و بنزین رو ازاد ( لیتری در حدود 2000 تومان ) به دولیت می فروشند
    مابه التفاوت بنزین 2000 تومان با 400 و 700 تومان رو دولت می پردازه
    حال اگر قیمت بنزین هر قیمتی برسه یارانه پرداختی دولت بابت بنزین کم خواهد شد و به این شرکت ها تاثیر گذار نخواهد بود
    جناب شفاف سازي از اينكه وقت گذاشتيد و اينقدر دقيق پاسخ من را داديد واقعا سپاسگذارم

    نظر

    • ROSEMAN
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 186

      #2012
      پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

      با سلام

      امروز را به نمایش قدرت نمایی "حقوقیها" می نشینیم...!
      با مصوبه دیروز نرخ خوراک گاز پتروشیمی ها می بینیم که خلاف نظر حقوقی ها عمل کردن باعث خراب کردن بازار توسط این از خدا بیخبران خواهد شد...
      متاسفانه حقوقی های بازار به سودهای نجومی و رانتی عادت کرده اند.
      در این بازار خشک و تر به پای این رانت خواران خواهد سوخت...

      موفق باشید...
      [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

      نظر

      • ".احسان."
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2676

        #2013
        پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

        سلام وقت بخير،

        دوستان عزيز بارها در اين تاپيك اشاره شد، با توجه به بي پولي دولت، بايد از صنايعي كه در دولت قبل پر از رانت بودند و سودهاي كلان كرده اند، در اين مقطع زماني از خريد خودداري كرد. اما همان موقع هم عرض كردم، پي بر اي اين سهام با توجه به نرخ خوراك گران تصحيح شده، و با افزايش نرخ خوراك پي بر اي اين صنايع به ميانگين بازار خواهد رسيد.

        http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post447707
        http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post447815

        از طرف ديگر، حقوقي ها بايد بدانند اينجا يعني بورس محل باجگيريشان از دولت و مجلس نخواهد بود. شما سهام خودتان را نصف هم كنيد، شرايط به شرايط قبل باز نمي گردد. پس بهتر است، با كاهش هيجانات منفي و توجه بازار به طرح هاي توسعه، افزايش ميزان صادرات بازار را به ممانعت از فروش و خريد سهام خود دعوت كنيد تا منجر به افزايش دارايي خود شويد.

        اگر بورس را محلي براي باجگيري كنيد، بازي دو سر باخت براي خودتان و حقيقي جز ايجاد كرده ايد و اگر هم از هيجانات منفي بكاهيد، بازي دو سر برد خواهيد داشت.

        همينطور كه ديديد، دولت آنچه گفته است، را عمل خواهد كرد. حمايت از بازار هم نيز در اسفند ماه شاهد خواهيم بود. حال هركه دوست دارد، بفروشد و از بازار خارج شود و اسفند ماه مراجعت نماييد.

        بازار در حال تصفيه اساسي است، تصفيه سهامداران، تصفيه صنايع و متاسفانه اين مورد همراه شده با كاهش ارزش سهام كه بسياري از حقيقي هاي جز تازه وارد را فراري خواهد داد. دوستان كه ديد بلند مدت دارند، هم در گذشته سود بيشتري كرده اند، و هم در آينده با كمترين ضرر از اين بحران رهايي پيدا مي كند و سود خود را بدست مي آورند.

        شاخص به چند خواهد رسيد، براي بنده كمترين اهميت ندارد. چون شاخص با ديتاي كذايي نشان داده مي شود. موقعيت خروج داشتم، اما با توجه به ديدي كه به سرمايه گذاري ميان مدت و بلند مدت دارم، ريسك ماندن در بازار را هم قبول كردم. عزيزاني كه 50 ميليون در صف تاپيكو نشسته ايد، ديدتان براي ورود به اين سهم چه بود! كوتاه مدتي بود يا ميان مدت و يا بلند مدت!!! ورود تاپيكو به ديد كوتاه مدت كه بعيد است، و اگر ديدتان ميان مدت و بلند مدت بوده، در صف چه مي كنيد!!حقوقي كه در صف فروش تاپيكو هستيد، شما چطور؟ البته بسياري از حقوقيها اهداف ديگري از صف نشيني دارند، كه در نهايت سبب ضرر و زيان خود و سهامدار جز خواهند شد.

        بازار مثبت و حتي شارپ در اسفند ماه و از احتمالا در نيمه دوم آن (15 اسفند به بعد) اتفاق خواهد افتاد. بنابراين تنها كافي است، چند وقت از بازار دور باشيد. بازار بورس، بازاري نيست كه همه در آن پولدار شوند، خيلي ها هرچه داشته اند، را باخته اند. بازار بورس استراتژي ميخواهد، مطالعه مي خواهد، كنترل هيجانات مي خواهد، صبر مي خواهد، پوست كلفتي مي خواهد، خيلي چيزها مي خواهد تا در اين بازار سود كرد. به بازار بورس 1.5 سال اخير نگاه نكنيد، كه استثنا بود. بازي بورس در آينده با حساب و كتاب تر خواهد شد.

        ظهر بخير.

        آخرین ویرایش توسط ".احسان."؛ 2014/02/05, 12:23.
        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

        نظر

        • Mesbah68
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 346

          #2014
          پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

          ".احسان.".................سلام ممنونم از تحلیل هایتان من حرف دلی دارم شما دارید یاداوری میکنید پس این ریزش ها تا حتی 50% هم لج بازی با لج بازی حقوقی ها بوده دیگه انوقت ما چی رو باید بعد از این تحلیل کنیم ؟؟؟ اگه حقوقی های این 1.5 سال اخیر بروند تا اردیبهشت ماه زمان میبرد تا قیمت های اذر ماه دوباره برگردد رو تابلو قیمت و اگر بمانند چه تحلیلی و چه تکنیکی جز همان سفته بازی ها و بوق چی ها....... سازمان بورس و ناظر بازار را کجای دلمان بگذاریم ......

          نظر

          • ROSEMAN
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 186

            #2015
            پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

            ....:::: آس پیک حقوقی ::::....

            امشب قصد دارم در خصوص برگ برنده حقوقی های فعال بازار در شرایط پیش آمده مطالبی را حضور دوستان عزیز عرض کنم:

            داستان از آنجا شروع می شود که دولت تدبیر و امید با هدف کاهش رانت شرکتهای به اصطلاح خصوصی و به واقع دولتی، قصد اصلاح امور را کرد و سعی نمود تا در اولین گام یعنی لایحه بودجه سال 1393 ، بخشی از رانت ایجاد شده را به بیت المال برگرداند...

            در اولین اقدام سعی شد تا خوراک گاز پتروشیمی ها به 15 تا 18 سنت افزایش یابد که با لابی های گسترده حقوقی ها توانستند این تبصره را بگونه ای تعییر دهند که حاشیه سود این پتروشیمی ها به 25 تا 30 درصد رسیده و از طرفی برای شرکت های دارای طرح توسعه زنجیره تولید تخفیف بیشتری لحاظ گردد.

            در نگاه اول به راحتی میتوان دید که افزایش نرخ خوراک به 15 تا 18 سنت به مراتب بهتر و به نفع شرکت های پتروشیمی بود تا اینکه نرخ حوراک بگونه ای تعیین گردد که حاشیه سود به 25 تا 30 درصد برسد...!

            اما چرا این رانت خواران به حالت دوم مصوبه تمایل داشتند:

            1) تعیین نرخ خوراک گاز بگونه ای که حاشیه سود بین 25 تا 30 درصد باشد، دست شرکت ها را باز می گذاشت تا به راحتی صورتهای مالی را دستکاری کنند و از طریق هزینه های سربا، هزینه های مالی، هزینه های عمومی، اداری و تشکیلاتی و ... نشان دهند که حاشیه سود کمتری داشته و لذا مستحق تخفیف بیشتری هستد.

            2) به این ترتیب هم از توبره می خوردند و هم از آخور، بدین ترتیب که هم از دستکاری صورت های مالی منفعت می بردند و هم از تخفیف خوراک.

            به حق جناب آقای توکلی (نماینده محترم مجلس) در این مورد با لحاظ کف (تعیین کف قیمت 15 سنت برای خوراک گاز) برای افزایش قیمت خوراک گاز جلوی این مفسده عظیم از منابع مملکت را گرفتند.

            در این زمان و با مصوبه مجلس ناگهان استراتژی این حقوقی ها تغییر کرد، چرا که انتظار این را نداشتند تا جلوی رانت عظیمشان از منابع مملکت گرفته شود. استراتژی بگونه ای تغییر یافت که تقریبا تمام بازار را به سمت منفی کامل سوق دادند.

            بوقچی هایشان مدام در خبرگزاری ها در نفی این وصوبه و بهره مالکانه و امثالهم در تلاشند تا ناحق بودن این مصوبات را نشان دهند، حال آنکه خودشان هم به حق میدانند که این مصوبات اگر نگوییم باز هم دارای رانت هستند، حداقل از گذشته معقول تر و منطقی تر شده اند.

            و اما برگ برنده یا همان آس پیک حقوقی ها:

            بصورت سنتی هر ساله با نزدیک شدن به پایان بهمن ماه گمانه زنی ها در خصوص اعلام پیش بینی شرکت ها برای سال آتی رو به افزایش می گذارد. متاسفانه این مصوبات دقیقا" مصادف با این بازه زمانی شده و دست حقوقی های عمده را باز خواهد گذاشت تا اهداف شوم خود را از طریق اولین پیش بینی های سال 1393 به واقعیت تبدیل کنند. (امیدوارم اینگونه نشود و ورق برگردد) این استراتژی حقوقی ها محتمل تریت استراتژی در صورت ادامه روند فعلی خواهد بود که می تواند منجر به عواقب سنگین برای خودشان و سنگینتر برای حقیقی های بازار گردد.

            بنده شخصا با توجه به شرایط حاکم بر بازار و با توجه به داشتن سبد سهام بنیادی میان مدت (حداقل 6 ماهه) و بلند مدت (حداقل یکساله) از فروش خودداری خواهم کرد و صرفا" در صورت توان به کم کردن میانگین خرید خواهم پرداخت.

            امیدوارم شرایط به نحو احسن برگردد و روندی متعادل در پیش گیرد.

            موفق باشید...
            [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

            نظر

            • شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

              #2016
              پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

              با سلام

              مارادونا رو ول کنید بچسبید به ذیلفعلی

              خبر افزایش نرخ خوراک گازی صنایع پتروشیمی به 15 سنت باعث شد تا کل گروه های فعال بازار بورس در صف های فروش سنگین بروند

              تمام گروه ها با افت سنگین 4-5درصدی مواجه شدند الا گروه پتروشیمی مرتبط با افزایش نرخ خوراک گاز

              در حالی که وغدیر - کرماشا - شیراز و... قیمت پایانیشان نسبت به روز قبل تغییر چندانی نکرد و سهامدارانشان دو روز تعطیلی رو بدون کاهش سرمایشان شروع کردند در سایر گروه های نا مرتبط کار به خون و خونریزی - کشت و کشتار و کتکاری کشید و سهامداران گروه فلزات - ساختمانی ها - سرمایه گذاری ها - بانکی ها - خودرویی ها و پالایش گاهی ها با افت 4-5 درصدی به سراغ تعطیلات 5 شنبه و جمعه رفتند

              خبر منفی در خصوص پتروشیمی هاست سایر گروه ها دارند خودشونو لت پار می کنند
              همین دوروز پیش بود ایرانخودرو صف خرید بالای 100 میلیون داشت و امروز در صف فروش
              واقعا" بازار را چه شده است؟؟؟
              چرا فقر تحلیل و فکر و اندیشه حرف اول و آخر بازار بورس ایران رو می زند؟؟؟؟

              تا زمانیکه دخالت حمکرانان مملکت در سود شرکت ها به این آشکارا ست بحث خصوصی سازی و اصل 44 قانون اساسی معنا و مفهومی نخواهد داشت.
              اصلا" برای چه این سهم ها رو در بورس عرضه کردند
              با این کار مجلس کل خصوصی سازی - عرضه 90% سهام موجود در بازار بورس از اول تا الان از سهام پتروشیمی گرفته تا پالایشگاهی سهام گروه بانکی - معادن - سنگ اهنی ها - فلزات و....زیر سوال رفت ؟؟؟

              با این کار دولت و مجلس پایه های بورس بیش از هر زمان دیگری سست و سست تر شد.
              بابا اقایون دولت و مجلس سهام عرضه شده در بورس یعنی خصوصی سازی
              شما نبایستی هر روز هر ماه هرسال برای شرکت های خصوصی نرخ تعیین کنید در سود اونا دخالت نمایید
              تعیین نرخ خوراک نرخ مواد اولیه نرخ خاک مصرفی نرخگذاری فروش محصولات مس - فولاد - شمش روی و سرب - سنگ آهن - محصولات پتروشیمی و.... همه وهمه باید براساس نرخ های جهانی نرخ فوب خلیج فارس - نرخ منطقه صورت بگیرد

              همین جوری کیلیویی که نیست 7 سنت ارزان است 10 سنت - 10 سنت ارزان است 15 سنت
              چون سود این شرکت ها زیاد است 7 سنت بشه 10 سنت و 10 سنت بشه 15 سنت

              شما به سود شرکت ها چکار دارید نرخگذاری باید فرمول داشته باشد ارزان است گران است سود کم است زیاد است که نشد مبنای نرخگذاری

              به هر حال در این قضیه بیشترین ضربه رو گروه های غیر مرتبط با افت های روزانه 4-5% خواهند خورد
              به نظر من غدیر و زیر مجموعه هیشان کمترین ضرر را خواهند کرد
              امروز غدیر و نوچه هایش به اندازه حجم مبنا هم معامله نشد تا :
              1- سهامشون افت قیمتی نداشته باشند
              2- جو کل بازار منفی بشه
              3- با منفی شدن بازار و معامله نشدن غدیر و... برای دولتمردان فشار بیاورند

              و تو این وسط سرمایه سهامداران خرد به باد فنا خواهد رفت
              تو این روز ها = بازار سهام = شرکت های خصوصی = خنده دارترین جک تاریخ

              نظر

              • ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

                #2017
                پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

                در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                با سلام

                مارادونا رو ول کنید بچسبید به ذیلفعلی

                خبر افزایش نرخ خوراک گازی صنایع پتروشیمی به 15 سنت باعث شد تا کل گروه های فعال بازار بورس در صف های فروش سنگین بروند

                تمام گروه ها با افت سنگین 4-5درصدی مواجه شدند الا گروه پتروشیمی مرتبط با افزایش نرخ خوراک گاز

                در حالی که وغدیر - کرماشا - شیراز و... قیمت پایانیشان نسبت به روز قبل تغییر چندانی نکرد و سهامدارانشان دو روز تعطیلی رو بدون کاهش سرمایشان شروع کردند در سایر گروه های نا مرتبط کار به خون و خونریزی - کشت و کشتار و کتکاری کشید و سهامداران گروه فلزات - ساختمانی ها - سرمایه گذاری ها - بانکی ها - خودرویی ها و پالایش گاهی ها با افت 4-5 درصدی به سراغ تعطیلات 5 شنبه و جمعه رفتند

                خبر منفی در خصوص پتروشیمی هاست سایر گروه ها دارند خودشونو لت پار می کنند
                همین دوروز پیش بود ایرانخودرو صف خرید بالای 100 میلیون داشت و امروز در صف فروش
                واقعا" بازار را چه شده است؟؟؟
                چرا فقر تحلیل و فکر و اندیشه حرف اول و آخر بازار بورس ایران رو می زند؟؟؟؟

                تا زمانیکه دخالت حمکرانان مملکت در سود شرکت ها به این آشکارا ست بحث خصوصی سازی و اصل 44 قانون اساسی معنا و مفهومی نخواهد داشت.
                اصلا" برای چه این سهم ها رو در بورس عرضه کردند
                با این کار مجلس کل خصوصی سازی - عرضه 90% سهام موجود در بازار بورس از اول تا الان از سهام پتروشیمی گرفته تا پالایشگاهی سهام گروه بانکی - معادن - سنگ اهنی ها - فلزات و....زیر سوال رفت ؟؟؟

                با این کار دولت و مجلس پایه های بورس بیش از هر زمان دیگری سست و سست تر شد.
                بابا اقایون دولت و مجلس سهام عرضه شده در بورس یعنی خصوصی سازی
                شما نبایستی هر روز هر ماه هرسال برای شرکت های خصوصی نرخ تعیین کنید در سود اونا دخالت نمایید
                تعیین نرخ خوراک نرخ مواد اولیه نرخ خاک مصرفی نرخگذاری فروش محصولات مس - فولاد - شمش روی و سرب - سنگ آهن - محصولات پتروشیمی و.... همه وهمه باید براساس نرخ های جهانی نرخ فوب خلیج فارس - نرخ منطقه صورت بگیرد

                همین جوری کیلیویی که نیست 7 سنت ارزان است 10 سنت - 10 سنت ارزان است 15 سنت
                چون سود این شرکت ها زیاد است 7 سنت بشه 10 سنت و 10 سنت بشه 15 سنت

                شما به سود شرکت ها چکار دارید نرخگذاری باید فرمول داشته باشد ارزان است گران است سود کم است زیاد است که نشد مبنای نرخگذاری

                به هر حال در این قضیه بیشترین ضربه رو گروه های غیر مرتبط با افت های روزانه 4-5% خواهند خورد
                به نظر من غدیر و زیر مجموعه هیشان کمترین ضرر را خواهند کرد
                امروز غدیر و نوچه هایش به اندازه حجم مبنا هم معامله نشد تا :
                1- سهامشون افت قیمتی نداشته باشند
                2- جو کل بازار منفی بشه
                3- با منفی شدن بازار و معامله نشدن غدیر و... برای دولتمردان فشار بیاورند

                و تو این وسط سرمایه سهامداران خرد به باد فنا خواهد رفت
                تو این روز ها = بازار سهام = شرکت های خصوصی = خنده دارترین جک تاریخ
                سلام بر جناب شفاف سازي عزيز،
                كاملا با نوشته هاي شما موافقم. متاسفانه تصميمات و ارثيه دولت گذشته اين روزها خودنمايي مي كند. اما اين پوتك هميشكي اين گروه براي هميشه از سر اين گروه دست برداشت، بقول معروف، مرگ يكبار و شيون هم يكبار. الان همه چيز شفاف است، و سرمايه گذار مي طلبد. اما حقوقي ها در اين بين ديگر نبايد، تنور را گرم كنند تا جاي ديگر امتياز بگيرند. گروه پتروشيمي همين الان و با افزايش نرخ در قيمتهاي معقولي هستند، و صفهاي فروش كاملا غير منصفانه و احساسي. شايد بايد بگوييم، قيمت سهام پتروشيمي اين افزايش نرخ خوراك را پسخور كرده است. بنابراين فروشنده پتروشيمي ها از طرف حقوقي ها و حقيقي ها خود زني است، اين خودزني تا كي ادامه خواهد داشت،‌ بايد دو سه هفته منتظر ماند.
                موفق باشيد.
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

                نظر

                • ائلچی
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2013
                  • 1945

                  #2018
                  پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

                  در اصل توسط ROSEMAN پست شده است View Post
                  ....:::: آس پیک حقوقی ::::....

                  امشب قصد دارم در خصوص برگ برنده حقوقی های فعال بازار در شرایط پیش آمده مطالبی را حضور دوستان عزیز عرض کنم:

                  داستان از آنجا شروع می شود که دولت تدبیر و امید با هدف کاهش رانت شرکتهای به اصطلاح خصوصی و به واقع دولتی، قصد اصلاح امور را کرد و سعی نمود تا در اولین گام یعنی لایحه بودجه سال 1393 ، بخشی از رانت ایجاد شده را به بیت المال برگرداند...

                  در اولین اقدام سعی شد تا خوراک گاز پتروشیمی ها به 15 تا 18 سنت افزایش یابد که با لابی های گسترده حقوقی ها توانستند این تبصره را بگونه ای تعییر دهند که حاشیه سود این پتروشیمی ها به 25 تا 30 درصد رسیده و از طرفی برای شرکت های دارای طرح توسعه زنجیره تولید تخفیف بیشتری لحاظ گردد.

                  در نگاه اول به راحتی میتوان دید که افزایش نرخ خوراک به 15 تا 18 سنت به مراتب بهتر و به نفع شرکت های پتروشیمی بود تا اینکه نرخ حوراک بگونه ای تعیین گردد که حاشیه سود به 25 تا 30 درصد برسد...!

                  اما چرا این رانت خواران به حالت دوم مصوبه تمایل داشتند:

                  1) تعیین نرخ خوراک گاز بگونه ای که حاشیه سود بین 25 تا 30 درصد باشد، دست شرکت ها را باز می گذاشت تا به راحتی صورتهای مالی را دستکاری کنند و از طریق هزینه های سربا، هزینه های مالی، هزینه های عمومی، اداری و تشکیلاتی و ... نشان دهند که حاشیه سود کمتری داشته و لذا مستحق تخفیف بیشتری هستد.

                  2) به این ترتیب هم از توبره می خوردند و هم از آخور، بدین ترتیب که هم از دستکاری صورت های مالی منفعت می بردند و هم از تخفیف خوراک.

                  به حق جناب آقای توکلی (نماینده محترم مجلس) در این مورد با لحاظ کف (تعیین کف قیمت 15 سنت برای خوراک گاز) برای افزایش قیمت خوراک گاز جلوی این مفسده عظیم از منابع مملکت را گرفتند.

                  در این زمان و با مصوبه مجلس ناگهان استراتژی این حقوقی ها تغییر کرد، چرا که انتظار این را نداشتند تا جلوی رانت عظیمشان از منابع مملکت گرفته شود. استراتژی بگونه ای تغییر یافت که تقریبا تمام بازار را به سمت منفی کامل سوق دادند.

                  بوقچی هایشان مدام در خبرگزاری ها در نفی این وصوبه و بهره مالکانه و امثالهم در تلاشند تا ناحق بودن این مصوبات را نشان دهند، حال آنکه خودشان هم به حق میدانند که این مصوبات اگر نگوییم باز هم دارای رانت هستند، حداقل از گذشته معقول تر و منطقی تر شده اند.

                  و اما برگ برنده یا همان آس پیک حقوقی ها:

                  بصورت سنتی هر ساله با نزدیک شدن به پایان بهمن ماه گمانه زنی ها در خصوص اعلام پیش بینی شرکت ها برای سال آتی رو به افزایش می گذارد. متاسفانه این مصوبات دقیقا" مصادف با این بازه زمانی شده و دست حقوقی های عمده را باز خواهد گذاشت تا اهداف شوم خود را از طریق اولین پیش بینی های سال 1393 به واقعیت تبدیل کنند. (امیدوارم اینگونه نشود و ورق برگردد) این استراتژی حقوقی ها محتمل تریت استراتژی در صورت ادامه روند فعلی خواهد بود که می تواند منجر به عواقب سنگین برای خودشان و سنگینتر برای حقیقی های بازار گردد.

                  بنده شخصا با توجه به شرایط حاکم بر بازار و با توجه به داشتن سبد سهام بنیادی میان مدت (حداقل 6 ماهه) و بلند مدت (حداقل یکساله) از فروش خودداری خواهم کرد و صرفا" در صورت توان به کم کردن میانگین خرید خواهم پرداخت.

                  امیدوارم شرایط به نحو احسن برگردد و روندی متعادل در پیش گیرد.

                  موفق باشید...
                  سلام
                  من این طرز فکر رو قبول ندارم، نرخ گاز باید کارشناسی باشه نه اینکه چون الان فلان حزب واردش شده یا از قبل توش بوده بیایم کاری کنیم که ورشکست بشن یا دیگه واسشون دیگه نون آب نشه! قیمت باید به نحوی تعیین بشه که بتونیم با کشورهای رقیب رقابت کنیم بلکه باید پایین تر از اونها هم باشه. چرا؟ واسه اینکه عربستان واسه محصولات پتروشیمیش مشتری داره ولی ما چی ؟ کی ریسک میکنه جنس ما رو میخره در حالی که همون جنس رو بی دردسر به همون قیمت میخره، پس ما باید همون جنس رو ارزونتر بفروشیم تا واسشون جذابتر باشه ! آیا دیگر کشورهای صادر کننده مشکل بیمه کردن جنسشون رو دارن؟ اگه یه کشتی بخواد جنس مارو حمل کنه، به همون قیمتی باهامون حساب می کنه که مثلا مال قطر رو میبره یا به خاطر هزار جور سنگ اندازی بین المللی درصدی رو کرایه حملش میکشه؟ آیا عربستان مجبور جنسش رو به دلال ارزونتر بده یا بهش پورسانت بده؟ آیا واسه دیگر سرمایه گذاران هم خطر بلوکه شدن پول هست؟ آیا سرمایه گذار به خاطر این همه ریسک انتظار داشته باشه که بیشتر ازسرمایه گذاران عرب سود کنه حرف غیر منطقی هستش؟
                  أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

                  نظر

                  • شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

                    #2019
                    پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

                    با سلام

                    اثرات منفی افزایش نرخ خوراک گازی بر گروه های مختلف :

                    فاسمین - کاما - کروی :
                    این شرکتها به تازگی موفق شده بودند برای اولین بار در طول تاریخ بشریت از خوراک گاز شمش روی و سرب تولید نمایند
                    مشکل و کمبود خاک معدنی و ارزانی خوراک گاز مهندسان این شرکت ها بر آن داشت تا از خوراک گاز شمش سرب وروی تولید نمایند
                    اما به دنبال مصوبه مجلس مبنی بر گرانی خوراک گاز تا 15 سنت سود این شرکت ها به شدت کاهش خواهد یافت
                    اثرات :
                    کاهش سود فاسمین به 100 تومان
                    گران شدن خوراک گاز و منصرف شدن شرکت از افزایش سرمایه
                    متوقف نمودن طرح و توسعه ها
                    و بعد از یکسال تعطیلی و ورشکست شدن شرکت

                    گروه ساختمان : ثباغ - ثشرق - آس پ - ثاخت و...
                    به تازگی گروهی بازرس ویژه متوجه شدند این گروه های ساختمانی ساختمان ها و پروژه های خوشونو در زمین های دارای گاز احداث کردند با توجه به گرانی خوراک گاز دولت و مجلس خسارت اکتشاف و بهره برداری میادین گازی مستقر در زمین این شرکت ها رو به ازای هر متر مکعب گاز 15 سنت محاسبه و مطالبه خواهد کرد
                    به گفته تحلیل گران خبره بوری و بازار سهام در آینده نزدیک دیگر نامی از این شرکت ها در بورس نخواهیم داشت

                    گروه خودرو :
                    دولت و مجلس خودرویی ها مکلف کرد تا خوردوهای خود رو به خوراک گاز مجهز نمایند و خودروها با سوخت بنزین و ... شماره گذاری نخواهد شد
                    همین امر باعث شد تا ایرانخودرو زیان 49 تومانی خوردو به زیان 1000 تومانی - زامیاد به زیان 10000 تومانی و... افزایش دهند

                    گروه بانکی :
                    دولت و مجلس بانک ها رو مکلف به استفاده از کامپیوتر ها و تجهیزات با مصرف خوراک گازی به جای برق نمود
                    خوب بانکی ها هم با این مصوبه به زمین خواهند خورد


                    خوب حالا احسان و شفاف سازی و... بیایند بگویند خوراک گازی 15 سنتی برای گروه های مختلف بی تاثیر است اقا تاثیر داره

                    نظر

                    • Aiming
                      ستاره دار(18)
                      • Jul 2012
                      • 2641

                      #2020
                      پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

                      در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                      با سلام

                      اثرات منفی افزایش نرخ خوراک گازی بر گروه های مختلف :

                      فاسمین - کاما - کروی :
                      این شرکتها به تازگی موفق شده بودند برای اولین بار در طول تاریخ بشریت از خوراک گاز شمش روی و سرب تولید نمایند
                      مشکل و کمبود خاک معدنی و ارزانی خوراک گاز مهندسان این شرکت ها بر آن داشت تا از خوراک گاز شمش سرب وروی تولید نمایند
                      اما به دنبال مصوبه مجلس مبنی بر گرانی خوراک گاز تا 15 سنت سود این شرکت ها به شدت کاهش خواهد یافت
                      اثرات :
                      کاهش سود فاسمین به 100 تومان
                      گران شدن خوراک گاز و منصرف شدن شرکت از افزایش سرمایه
                      متوقف نمودن طرح و توسعه ها
                      و بعد از یکسال تعطیلی و ورشکست شدن شرکت

                      گروه ساختمان : ثباغ - ثشرق - آس پ - ثاخت و...
                      به تازگی گروهی بازرس ویژه متوجه شدند این گروه های ساختمانی ساختمان ها و پروژه های خوشونو در زمین های دارای گاز احداث کردند با توجه به گرانی خوراک گاز دولت و مجلس خسارت اکتشاف و بهره برداری میادین گازی مستقر در زمین این شرکت ها رو به ازای هر متر مکعب گاز 15 سنت محاسبه و مطالبه خواهد کرد
                      به گفته تحلیل گران خبره بوری و بازار سهام در آینده نزدیک دیگر نامی از این شرکت ها در بورس نخواهیم داشت

                      گروه خودرو :
                      دولت و مجلس خودرویی ها مکلف کرد تا خوردوهای خود رو به خوراک گاز مجهز نمایند و خودروها با سوخت بنزین و ... شماره گذاری نخواهد شد
                      همین امر باعث شد تا ایرانخودرو زیان 49 تومانی خوردو به زیان 1000 تومانی - زامیاد به زیان 10000 تومانی و... افزایش دهند

                      گروه بانکی :
                      دولت و مجلس بانک ها رو مکلف به استفاده از کامپیوتر ها و تجهیزات با مصرف خوراک گازی به جای برق نمود
                      خوب بانکی ها هم با این مصوبه به زمین خواهند خورد


                      خوب حالا احسان و شفاف سازی و... بیایند بگویند خوراک گازی 15 سنتی برای گروه های مختلف بی تاثیر است اقا تاثیر داره


                      =D> Perfect =D>
                      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                      نظر

                      • ROSEMAN
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 186

                        #2021
                        پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

                        در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                        سلام
                        من این طرز فکر رو قبول ندارم، نرخ گاز باید کارشناسی باشه نه اینکه چون الان فلان حزب واردش شده یا از قبل توش بوده بیایم کاری کنیم که ورشکست بشن یا دیگه واسشون دیگه نون آب نشه! قیمت باید به نحوی تعیین بشه که بتونیم با کشورهای رقیب رقابت کنیم بلکه باید پایین تر از اونها هم باشه. چرا؟ واسه اینکه عربستان واسه محصولات پتروشیمیش مشتری داره ولی ما چی ؟ کی ریسک میکنه جنس ما رو میخره در حالی که همون جنس رو بی دردسر به همون قیمت میخره، پس ما باید همون جنس رو ارزونتر بفروشیم تا واسشون جذابتر باشه ! آیا دیگر کشورهای صادر کننده مشکل بیمه کردن جنسشون رو دارن؟ اگه یه کشتی بخواد جنس مارو حمل کنه، به همون قیمتی باهامون حساب می کنه که مثلا مال قطر رو میبره یا به خاطر هزار جور سنگ اندازی بین المللی درصدی رو کرایه حملش میکشه؟ آیا عربستان مجبور جنسش رو به دلال ارزونتر بده یا بهش پورسانت بده؟ آیا واسه دیگر سرمایه گذاران هم خطر بلوکه شدن پول هست؟ آیا سرمایه گذار به خاطر این همه ریسک انتظار داشته باشه که بیشتر ازسرمایه گذاران عرب سود کنه حرف غیر منطقی هستش؟
                        با عرض سلام و ادب حضور شما دوست عزیز

                        با احترامی که برای نظر شما قائل هستم چند نکته رو حضورتون عرض میکنم و بعد قضاوت رو به خودتون واگذار میکنم:
                        (منظور از پتروشیمی ها در مطلب ذیل، پتروشیمی های خوراک گاز مثل"شپدیس"، "زاگرس"، "شخارک" و مشابه می باشد.)

                        1) شرکت های پتروشیمی صادر کننده در بدترین شرایط تحریم حداکثر حدود 20 درصد از بازار فروش خودشان را در شرایط رقابتی از دست دادند که به یمن برخورداری از رانت خوراک به راحتی با کاهش قیمت نسبت به قیمت های جهانی توانستند بخشی از ان را جبران کنند.

                        2) در حالی که قیمت خوراک گاز در بازار رقابتی بین 45 تا 50 سنت در هر نرمال متر مکعب معامله می شود، قیمت 2.7 سنت پایین که چه عرض کنم، واقعا آخر رانت هست.

                        3) آیا شرکت های پتروشیمی در کشور ما دستمزد جهانی به کارکنان پرداخت میکنند!؟ آیا هزینه سربار معادل شرکت های معتبر جهانی دارند!؟ آیا مالیات را به اندازه شرکت های بین المللی پرداخت می کنند!؟ (مالیات پرداختی "شپدیس" در سال گذشته 10 میلیارد تومان بوده است که نسبت به سود پس از کسر مالیات شرکت (1300 میلیارد تومان) معادل 0.008 درصد خواهد شد که بیشتر به جوک شبیه است تا مالیات!!!)

                        4) سود متعارف در صنایع پتروشیمی در دنیا با حاشیه 10 تا 15 درصدی نسبت به فروش شرکت هاست، حال آنکه به رغم تمام زد و بندها، تمام دستکاری های صورت های مالی، تمام حق خوری های کارگران بیچاره این صنعت، باز هم پتروشیمی های ایران با حاشیه سود بیش از 60 درصد مشغول به فعالیت هستند.(برای مثال "شپدیس" پیش بینی سال آینده خود را در گزارش حسابرسی شده معادل 77 درصد فروش در نظر گرفته است!!!) آیا این رانت نیست دوست عزیز!؟

                        5) در صورت تحقق قیمت 15 سنت برای شرکتی مثل "شپدیس"، بجای 90 میلیارد تومان هزینه خوراک گاز می بایست 450 میلیارد تومان پرداخت نماید. این افزایش قیمت منجر به کاهش حاشیه سود شرکت از 77 درصد به 56 درصد خواهد شد. آیا حاشیه سود 56 درصد کم است!؟ (البته به نظر بنده باز هم رانت است ولاغیر)

                        6) آیا از میزان آلایندگی زیست محیطی این صنایع و هزینه هایی که به جامعه تحمیل میکنند اطلاع دارید!؟؟ بنده بر اساس تجربه 10 ساله ای که در این صنعت دارم حضورتان عرض میکنم که بسیاری از هزینه های درمانی افراد این جامعه ناشی از آلایندگی این صنایع است که هیچگونه مسئولیتی هم در قبال جامعه متقبل نمی شوند. الایندگی دریا و خاک و... بماند که جای صحبتش اینجا نیست...

                        با همه این موارد که حضورتان عرض کردم قضاوت را بر عهده خودتان خواهم گذاشت.

                        قبل از هر قضاوتی، جان و مال و جیب هموطنانمان را نیز همانند جان و مال و جیب خود بدانید و هیچگاه حاضر به کسب منفعت از بیت المال و ذخایر مملکت که متعلق به همگان است، نباشید.

                        شک نکنید این شرکتها که برایتان بعنوان مثال ذکر کردم با خوراک گاز 30 سنت هم قادر به سود دهی در سطح جهانی و رقابت در بازارهای بین المللی هستند. اما متاسفانه به دست درازی به ذخایر و رانت عادت کرده اند.

                        لازم به ذکر است اینها همه و همه ابتدای راه است و تا رسیدن به قیمت های جهانی راهی بس دشوار در پیش خواهیم داشت که فقط و فقط با تحلیل به موقع و اجتناب از قرار گرفتن در تلاطم کاذب بازار به ساحل امن خواهید رسید...

                        موفق باشید.
                        آخرین ویرایش توسط ROSEMAN؛ 2014/02/05, 22:36.
                        [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

                        نظر

                        • tvihn
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 312

                          #2022
                          پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

                          در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                          با سلام

                          اثرات منفی افزایش نرخ خوراک گازی بر گروه های مختلف :

                          فاسمین - کاما - کروی :
                          این شرکتها به تازگی موفق شده بودند برای اولین بار در طول تاریخ بشریت از خوراک گاز شمش روی و سرب تولید نمایند
                          مشکل و کمبود خاک معدنی و ارزانی خوراک گاز مهندسان این شرکت ها بر آن داشت تا از خوراک گاز شمش سرب وروی تولید نمایند
                          اما به دنبال مصوبه مجلس مبنی بر گرانی خوراک گاز تا 15 سنت سود این شرکت ها به شدت کاهش خواهد یافت
                          اثرات :
                          کاهش سود فاسمین به 100 تومان
                          گران شدن خوراک گاز و منصرف شدن شرکت از افزایش سرمایه
                          متوقف نمودن طرح و توسعه ها
                          و بعد از یکسال تعطیلی و ورشکست شدن شرکت

                          گروه ساختمان : ثباغ - ثشرق - آس پ - ثاخت و...
                          به تازگی گروهی بازرس ویژه متوجه شدند این گروه های ساختمانی ساختمان ها و پروژه های خوشونو در زمین های دارای گاز احداث کردند با توجه به گرانی خوراک گاز دولت و مجلس خسارت اکتشاف و بهره برداری میادین گازی مستقر در زمین این شرکت ها رو به ازای هر متر مکعب گاز 15 سنت محاسبه و مطالبه خواهد کرد
                          به گفته تحلیل گران خبره بوری و بازار سهام در آینده نزدیک دیگر نامی از این شرکت ها در بورس نخواهیم داشت

                          گروه خودرو :
                          دولت و مجلس خودرویی ها مکلف کرد تا خوردوهای خود رو به خوراک گاز مجهز نمایند و خودروها با سوخت بنزین و ... شماره گذاری نخواهد شد
                          همین امر باعث شد تا ایرانخودرو زیان 49 تومانی خوردو به زیان 1000 تومانی - زامیاد به زیان 10000 تومانی و... افزایش دهند

                          گروه بانکی :
                          دولت و مجلس بانک ها رو مکلف به استفاده از کامپیوتر ها و تجهیزات با مصرف خوراک گازی به جای برق نمود
                          خوب بانکی ها هم با این مصوبه به زمین خواهند خورد


                          خوب حالا احسان و شفاف سازی و... بیایند بگویند خوراک گازی 15 سنتی برای گروه های مختلف بی تاثیر است اقا تاثیر داره
                          با سلام
                          شرمنده من متوجه نشدم منظور از خوراک گازی ،مواد اولیه مصرفیه که مربوط به پتروشیمیهاست نه سوخت مصرفی هرچند سوخت هم گرون میشه ولی به نظرم باید خوراک گازی امر جداگونه ای باشه .

                          نظر

                          • tvihn
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 312

                            #2023
                            پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

                            در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
                            با سلام
                            شرمنده من متوجه نشدم منظور از خوراک گازی ،مواد اولیه مصرفیه که مربوط به پتروشیمیهاست نه سوخت مصرفی هرچند سوخت هم گرون میشه ولی به نظرم باید خوراک گازی امر جداگونه ای باشه .
                            :D :D ;) :what: :thumbup:
                            جالب بود دیشب قسمت خودروییها رو خوندم ، تازه الان فهمیدم چی به چیه ، همیشه خوش باشید.

                            نظر

                            • Mesbah68
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 346

                              #2024
                              پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

                              دوستان تحلیلگر درباره شرکت تولید لامپ بشهاب ایا خبری تحلیلی چیزی ندارید ؟؟؟....سود سال اینده اش چطوره؟؟؟

                              نظر

                              • احسان_دری
                                عضو جدید
                                • Feb 2014
                                • 9

                                #2025
                                پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

                                سلام بر احسان بورس و جناب شفاف سازی عزیز.. امیدوارم دوستان خوبی واسه هم باشیم.. استراتژی های سود آور داش احسان ما رو به اینجا کشوند.. هم اسمم همیشه پر سود و سالم باشی و همیشه سود رسان خلق خدا..

                                نظر

                                در حال کار...
                                X