سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • einstein
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 360

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

ادامه پست قبل، اشتباهی ارسال شده.
    در چند روز گذشته در سایت تابناک سه یا چهار مطلب راجع به بورس کار شده بود.کاری به مطالب مطرح شده ندارم ولی کامنتهای خوانندگان واقعا برایم شوک اور بود.تقریباً 80 درصد از خوانندگان از اینکه بورس داره سقوط میکنه، از خوشحالی بال بال می زدند.واقعاً چرا؟چرا ما اینقدر از ضرر و زیان همدیگر خوشحال هستیم؟ چرا ضرر و زیان دیگران بیش از سود خودمون مارا خوشحال میکنه؟
    طرف از نوشتنش مشخصه نمی تونه املای درست اقتصاد را بنویسه، در مورد منطقی بودن سقوط بورس مینویسه. اوث یکی مدعیه بورس حباب داره،اون یکی میگه 150 درصد بازدهی داستید و...
    از اینطرف میبینیم همینکه طرف از یک سهمی خارج میشه، شروع میکنه به بد گفتن در مورد اون سهم.نقد میشه شروع میکنه به منفی بافی در مورد کل بازار. نه یکبار نه ده بار هزار بار.ا. این تاپیک میره اون تاپیک.اخت براد. من، خواهر من اگر نیتت خیره، یکبار گفتی، دو بار گفتی دست درد نکنه ولی اگه واقعآ نیتت خیر نیست، یک روانشناسی، روانماوی برو و خودتو درمون کن.
    خدا اخر و عاقبت همه ما رو ختم بخیر کنه

Sent from my C6802 using Tapatalk

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
      ادامه پست قبل، اشتباهی ارسال شده.
      در چند روز گذشته در سایت تابناک سه یا چهار مطلب راجع به بورس کار شده بود.کاری به مطالب مطرح شده ندارم ولی کامنتهای خوانندگان واقعا برایم شوک اور بود.تقریباً 80 درصد از خوانندگان از اینکه بورس داره سقوط میکنه، از خوشحالی بال بال می زدند.واقعاً چرا؟چرا ما اینقدر از ضرر و زیان همدیگر خوشحال هستیم؟ چرا ضرر و زیان دیگران بیش از سود خودمون مارا خوشحال میکنه؟
      طرف از نوشتنش مشخصه نمی تونه املای درست اقتصاد را بنویسه، در مورد منطقی بودن سقوط بورس مینویسه. اوث یکی مدعیه بورس حباب داره،اون یکی میگه 150 درصد بازدهی داستید و...
      از اینطرف میبینیم همینکه طرف از یک سهمی خارج میشه، شروع میکنه به بد گفتن در مورد اون سهم.نقد میشه شروع میکنه به منفی بافی در مورد کل بازار. نه یکبار نه ده بار هزار بار.ا. این تاپیک میره اون تاپیک.اخت براد. من، خواهر من اگر نیتت خیره، یکبار گفتی، دو بار گفتی دست درد نکنه ولی اگه واقعآ نیتت خیر نیست، یک روانشناسی، روانماوی برو و خودتو درمون کن.
      خدا اخر و عاقبت همه ما رو ختم بخیر کنه

درود بر آينشايتن عزيز؛
      اميدوارم كه چون گذشته پر انرژي باشيد

اين سندروم حاد تنفسي است كه سال هاست مردم ايران به اون گرفتار شده اند. تنفس بر وزن تفعل به معناي نفس گرايي يا به بيان ديگر خودخواهي!
      سندروم ديگري كه مكمل اون قبليست "خود ديگر بدخواهي" نام دارد كه علاوه بر اينكه خودخواه هستيم تمايل به نابودي همنوع هم داريم! خصوصا اينكه طرف بچه پول دار هم باشه يا حداقل ما فكر كنيم بچه پولداره

اين اتفاق عمدي بوده يا سهوي، از هر سرچشمه اي برخاسته باشد بزرگترين معضل ما در راه حركت به جلو بوده و خواهد بود.
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• einstein
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 360

به نظرم ابهام اساسی در مورد نرخ خوراک تعیین کف قیمتی نمی تواند باشد.
        خود نرخ بازده داخلی و ساز و کار محاسبه ان به اندازه کافی ابهام دارد.
        خیلی از دانشجویان حسابداری و مالی در محاسبه IRR موندند، حالا من نمیدونم نماینده ای مثل نماینده شهر ما که هنوز توی روشن و خاموش کامپیوتر مشکل داره، از کجا به این نتیجه رسیده که IRR باید 25 باشه.
        یا حالا کی میخواد این موضوع را برای آقای جنتی جا بندازه
        از شوخی گذشته، تعیین Irr تابع فاکتورهای زیادی است که برخی از انها روزانه تغییر می کنند.در یک سال گذشته نرخ متانول و اوره بالای 40% تغییر داشتنند.یعنی نرخ خوراک هر روز باید متفاوتی محاسبه و اعلام شود.
        یا ترکیب فروش شرکتها از منظر صادراتی- فروش داخلی با همدیگر تفاوت اساسی دارد، ساخت کارخانه ها در سالهای متفاوتی انجام شده و بنابراین هزینه استهلاک بسیار متفاوتی دارند،اینکه یک شرکت در چه ظرفیتی کار کند، اندازه شرکت چقدر باشد، و حتی اینکه مسئول مالی یک شرکت بتواند با حسابسازی این نرخ را پایینتر محاسبه کند، باعث میشود نرخ خوراک برای شرکتهای مختلف عددی متفاوت محاسبه گردد.بر این اساس تصویب این مدل قیمت گذاری که در دنیا بینظیر است احتمالاً نرخ خوراک برای شرکت A عددی مثلاً 35 محاسبه میشود و برای شرکت دیگر 8.
        این هم از نبوغ نماینده های مجلس ما!!!
        بگذریم از اینکه الان ما دو نرخ ارز داریم، برای محاسبه IRR ارزی کدوم نرخ قرار است مبنای محاسبه باشد؟
        چه نهاد یا سازمانی قرار است مسئول انجام این محاسبات باشد؟
        و مشکل اخر اینکه چنین مصوبه ای انگیزه لازم برای اختلاس و سایر تقلب های مالی فراهم میکند.

نظر

• tvihn
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 312

خوراک گاز پتروشیمیها با شرط سود 25 درصد 8 سنت محاسبه کردن نظر اساتید چیه

نظر

• einstein
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 360

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
            خوراک گاز پتروشیمیها با شرط سود 25 درصد 8 سنت محاسبه کردن نظر اساتید چیه
            http://ecobourse.ir/detail/News/2859
            شخصا با این مدل قیمت گذاری ( قیمت گذاری بر اساس نرخ بازده داخلی) موافق نیستم.به نظر من با این مدل قیمت گذاری، ابهامات این صنعت کماکان باقی میماند و چماق نرخ خوراک همچنان بالای سر شرکتهای این گروه خواهد ماند.
            من اگر جای نماینده های مجلس بودم، سقفی(بصورت ضریبی از نرخ فوب خلیج فارس نه عددی ثابت) برای نرخ خوراک تعیین میکردم و دولت را مکلف میکردم ظرف مدت تقریباً طولانی مثلاً 5 ساله نرخ خوراک را به ان سقف برساند.در چنین حالتی هم شرکتها و هم سهامداران خرد امکان برنامه ریزی و تصمیم گیری بهتری داشتند.
            از بحث اصلی دور نشویم،خودم چون مقداری زاگرس دارم چند وقت قبل سود سال 92 و 93 این شرکت را بر اساس سناریوهای مختلفی از نرخ ارز-نرخ متانول و نرخ خوراک و با دیدی محافظه کارانه محاسبه کردم.سود سال 93 با فرض تولید 3 میلیون تن و نرخ خوراک 15 سنت و متانول 450 دلاری(این یکی را مطمئن نیستم شاید هم 400 دلاری) 550 تومن محاسبه شد.امروز به فایلش دسترسی ندارم ولی اگر فردا خاطرم موند حتما اپلودش میکنم که هر کس بر اساس سناریویی که احتمال وقوع اش را بالاتر میدونه، تصمیم بگیره.

نظر

• nav
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 97

احسان جان سلام

نظرتان درباره پتایر چیست؟ بازار خیلی گیج کننده است پتایر ظاهرا تعدیل منفی دارد نظر شما همچنان نگهداری است؟ یا جایگزینی با سهم دیگری؟

باسپاس
              هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• ROSEMAN
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 186

در اصل توسط ROSEMAN پست شده است View Post
                1392/11/16
                با عرض سلام و ادب حضور شما دوست عزیز

با احترامی که برای نظر شما قائل هستم چند نکته رو حضورتون عرض میکنم و بعد قضاوت رو به خودتون واگذار میکنم:
                (منظور از پتروشیمی ها در مطلب ذیل، پتروشیمی های خوراک گاز مثل"شپدیس"، "زاگرس"، "شخارک" و مشابه می باشد.)

1) شرکت های پتروشیمی صادر کننده در بدترین شرایط تحریم حداکثر حدود 20 درصد از بازار فروش خودشان را در شرایط رقابتی از دست دادند که به یمن برخورداری از رانت خوراک به راحتی با کاهش قیمت نسبت به قیمت های جهانی توانستند بخشی از ان را جبران کنند.

2) در حالی که قیمت خوراک گاز در بازار رقابتی بین 45 تا 50 سنت در هر نرمال متر مکعب معامله می شود، قیمت 2.7 سنت پایین که چه عرض کنم، واقعا آخر رانت هست.

3) آیا شرکت های پتروشیمی در کشور ما دستمزد جهانی به کارکنان پرداخت میکنند!؟ آیا هزینه سربار معادل شرکت های معتبر جهانی دارند!؟ آیا مالیات را به اندازه شرکت های بین المللی پرداخت می کنند!؟ (مالیات پرداختی "شپدیس" در سال گذشته 10 میلیارد تومان بوده است که نسبت به سود پس از کسر مالیات شرکت (1300 میلیارد تومان) معادل 0.008 درصد خواهد شد که بیشتر به جوک شبیه است تا مالیات!!!)

4) سود متعارف در صنایع پتروشیمی در دنیا با حاشیه 10 تا 15 درصدی نسبت به فروش شرکت هاست، حال آنکه به رغم تمام زد و بندها، تمام دستکاری های صورت های مالی، تمام حق خوری های کارگران بیچاره این صنعت، باز هم پتروشیمی های ایران با حاشیه سود بیش از 60 درصد مشغول به فعالیت هستند.(برای مثال "شپدیس" پیش بینی سال آینده خود را در گزارش حسابرسی شده معادل 77 درصد فروش در نظر گرفته است!!!) آیا این رانت نیست دوست عزیز!؟

5) در صورت تحقق قیمت 15 سنت برای شرکتی مثل "شپدیس"، بجای 90 میلیارد تومان هزینه خوراک گاز می بایست 450 میلیارد تومان پرداخت نماید. این افزایش قیمت منجر به کاهش حاشیه سود شرکت از 77 درصد به 56 درصد خواهد شد. آیا حاشیه سود 56 درصد کم است!؟ (البته به نظر بنده باز هم رانت است ولاغیر)

6) آیا از میزان آلایندگی زیست محیطی این صنایع و هزینه هایی که به جامعه تحمیل میکنند اطلاع دارید!؟؟ بنده بر اساس تجربه 10 ساله ای که در این صنعت دارم حضورتان عرض میکنم که بسیاری از هزینه های درمانی افراد این جامعه ناشی از آلایندگی این صنایع است که هیچگونه مسئولیتی هم در قبال جامعه متقبل نمی شوند. الایندگی دریا و خاک و... بماند که جای صحبتش اینجا نیست...

با همه این موارد که حضورتان عرض کردم قضاوت را بر عهده خودتان خواهم گذاشت.

قبل از هر قضاوتی، جان و مال و جیب هموطنانمان را نیز همانند جان و مال و جیب خود بدانید و هیچگاه حاضر به کسب منفعت از بیت المال و ذخایر مملکت که متعلق به همگان است، نباشید.

شک نکنید این شرکتها که برایتان بعنوان مثال ذکر کردم با خوراک گاز 30 سنت هم قادر به سود دهی در سطح جهانی و رقابت در بازارهای بین المللی هستند. اما متاسفانه به دست درازی به ذخایر و رانت عادت کرده اند.

لازم به ذکر است اینها همه و همه ابتدای راه است و تا رسیدن به قیمت های جهانی راهی بس دشوار در پیش خواهیم داشت که فقط و فقط با تحلیل به موقع و اجتناب از قرار گرفتن در تلاطم کاذب بازار به ساحل امن خواهید رسید...

موفق باشید.
                1392/11/27

با عرض سلام و شب بخیر حضور دوستان عزیز

(منظور از شرکت های پتروشیمی در متن ذیل، شرکت های مصرف کننده خوراک گازی می باشد)

بر اساس اخبار واصله مجلس شورای اسلامی مهمترین بخش مصوبه تعیین نرخ خوراک پتروشیمی ها را حذف کرد تا مجددا" حق بجای رسیدن به "حق دار"، به "رانت خوار" برسد و کما فی السابق شاهد مکیدن سرمایه های این مملکت از سوی این از خدا بی خبران باشیم.

در خصوص منطقی بودن افزایش نرخ خوراک گاز شرکت های پتروشیمی قبلا به تفصیل صحبت شده و نیازی به تکرار مکررات نیست (متن بالا) اما دل ما از این می سوزد که نمایندگان ملت بجای دلسوزی برای ولی نعمتشان که همانا مردم هستند، در فکر نوکیسه گان و رانت خوارانی هستند که ... (منظور بنده دوستان عزیزی که بنابه جو بازار در چند ماه گذشته نسبت به سرمایه گذاری در این شرکت ها اقدام نموده اند و متاسفانه تا حدودی متضرر گردیده اند، نیست. منظور جقوقی های عمده این شرکت هاست که خوشبختانه معلوم الحال شده اند...)

یکی نیست از این نمایندگان به ظاهر دلسوز بپرسد که اینهمه زمان صرف کردید تا از طریق مرکز پژوهشهای مجلس به نتیجه برسید، حال آنکه بر اساس اظهارات خودتان حتی 20 سنت هم توجیح اقتصادی داشت... حال چه شد که ورق برگشت!؟

در مطب گذشته حضور دوستان دلیل اصرار صاحبان صنعت پتروشیمی بر مصوبه نرخ خوراک بگونه ای که حاشیه سود 25 درصد گردد، را شرح دادم. حال آنکه نرخ 15 سنت به مراتب سود بیشتری عایدشان میکرد و این رانت خواران بنا به این دلیل که حاضر به شفافیت امورشان نیستند، مصوبات مبهم و غیر قابل اجرا را پذیرا هستند، چرا که بهتر می توانند به حق الناس دست درازی کنند.

جناب einstein به درستی به مشکلات محاسبه IRR اشاره کردند. در حالی که هنوز برای صورت های مالی شرکت های پالایشی با وجود مشخص بودن قیمت های جهانی نفت با این همه ابهام و تاخیر در ارسال گزارشات مواجه هستیم، چگونه میتوان نرخ محصولات پتروشیمی را بر اساس متغیرها و پارامترهایی که گاها" روزانه تغییر میکنند مورد بررسی قرار داد و به نتیجه منطقی دست یافت!؟ این مصوبه رفتار سلیقه ای را بیش از پیش باب خواهد کرد.

اینها همه و همه یک بازی است که در حال حاضر نشان میدهد، زور "رانت خواران" بیش از "قانون گذاران" است.

بهترین راهکار، تعین نرخ خوراک بر اساس قیمت مشخص (درصد مشخصی از قیمت گاز بر اساس فوب خلیج فارس)، برای بازه زمانی حد اقل 5 ساله و بر اساس نرخ ارز (دلار و یا یورو) می باشد. صرفا" از این طریق می توان شرایط توسعه این صنعت را فراهم نمود و اعتماد سرمایه گذاران را جلب کرد.

با این اوصاف ریسک بالقوه این شرکتها (پتروشیمی های خوراک گاز) کماکان با توجه به عدم شفافیت و برخورداری از رانت، بالا بوده و سهامداران می بایست هر لحظه احتمال تغییر و تحول های تاثیر گذار را در این سهام داشته باشند. لذا با توجه به کلیه جوانب نسبت به سرمایه گذاری اقدام نمایند تا خدایی ناکرده متضرر نگردند.

به امید روز افزونی سود حلال دوستان...
                [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

در اصل توسط nav پست شده است View Post
                  احسان جان سلام

نظرتان درباره پتایر چیست؟ بازار خیلی گیج کننده است پتایر ظاهرا تعدیل منفی دارد نظر شما همچنان نگهداری است؟ یا جایگزینی با سهم دیگری؟

باسپاس
                  سلام علي جان،
                  پتاير خيلي ارزان است، بنده نگهداري مي كنم.
                  موفق باشيد.
                  آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                  کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

در اصل توسط .احسان. پست شده است

صبح بخير،

امروز نيز بازار قصد دارد، منفي شروع شود، طبق روال!

اما امروز چهارشنبه 23 بهمن و شنبه 26 بهمن و يكشنبه 27 بهمن هفته آينده را مي توان روزهاي حساسي براي بازار دانست. بازار در بسياري از سهام از نظر بنيادي به كف و زير قيمت كف رسيده است. به نظر پاييني بيشتري نداشته باشند. كم كم بايد مثبتها پديدار شوند. بازار بايد به تعادل برسد، كه خواهد رسيد. انتظار رشد شارپ در اواخر اسفند ماه را دارم، به عدد كذايي شاخص توجه نكنيد، شاخص بدون لحاظ كردن افزايش سرمايه و dps مجامع شركتها حدود 35000 بوده كه با كاهش 9000 واحدي به 26000 رسيده، يعني همان حدود 25% سبدها. الان شاخص حدود 26000 واحد مي باشد. قيمت نرخ خوراك را تمام شده بدانيد، پتروشيمي بيشتر از 10% الي 20% افت نخواهند كرد، و شاخص به همان اعداد تكنيكالي ذكر شده رسيد و برخواهد گشت. بازگشايي پتروشيمي ها تا 15 اسفند نيز مي توان بازار را مثبت كند.
                    بازار اسفند ماه متفاوت از بهمن و دي خواهد بود، تعادل در بازار نيز كم كم پديدار خواهد شد. هرچي خبر منفي و كاهش قيمتي بوده در سهام لحاظ شده و اسفند بايد با هر خبر خوب، شاهد رشدهاي 1000 واحدي بود!! دو هفته آخر اسفند بازار سرتاسر سبزي خواهيم داشت.

موفق باشيد.

در اصل توسط .احسان. پست شده است
                    سه روز كاري، چهارشنبه 23 بهمن، شنبه 26 بهمن، يكشنبه 27 بهمن روزهايست كه بايد منتظر حجم بالاي 300 ميليارد تومان بازار بورس و 150 ميليارد تومان بازار فرابورس باشيم، تا بازار به روال عادي برگردد. اين انتظار احتمالا بوقوع خواهد پيوست.
                    در مجموع هفته آينده بايد كف سازي را براي بازار شاهد باشيم.

شنبه 3 اسفند مي تواند آغازگر مثبت بازار باشد، اما هنوز در مثبت حجم هاي بالايي زده نمي شود. با گذشت زمان و سبز بودن بيشتر نمادهاي بازار، كم كم كوتاه مدتي ها و تكنيكاليست ها وارد بازي خواهند شد، تا روزهاي كاري انتهاي اسفند را بازاري سرتاسر سبز داشته باشيم.

در مورد نرخ خوراك، از نظر بنده اين امر را پايان يافته بدانيد، بازگشايي پتروشيمي ها گردش پول در بازار بالاتر برده و پس از رسيدن به سطح بازار، متناسب با آينده خود روند خود را ادامه خواهند داد.

موفق باشيد.
                    سلام و شب بخير،
                    تا حدي پيش بيني در مسيرش در حال حركت است، هنوز معتقدم بازار در حال كف سازيست و رشد اصلي بازار بعد از يك اصلاح مقطعي در هفته آينده در اواخر اسفند ماه اتفاق خواهد افتاد.
                    موفق باشيد.

نظر

• علی خان
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 271

سلام جناب شفاف سازی گرامی و احسان عزیز
                      دیگه فکر کنم وقتشه که دوباره تحلیل های خوبتون از پالایشی ها مخصوصا شاوان شروع کنین
                      [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                        به نظرم ابهام اساسی در مورد نرخ خوراک تعیین کف قیمتی نمی تواند باشد.
                        خود نرخ بازده داخلی و ساز و کار محاسبه ان به اندازه کافی ابهام دارد.
                        خیلی از دانشجویان حسابداری و مالی در محاسبه IRR موندند، حالا من نمیدونم نماینده ای مثل نماینده شهر ما که هنوز توی روشن و خاموش کامپیوتر مشکل داره، از کجا به این نتیجه رسیده که IRR باید 25 باشه.
                        یا حالا کی میخواد این موضوع را برای آقای جنتی جا بندازه
                        از شوخی گذشته، تعیین Irr تابع فاکتورهای زیادی است که برخی از انها روزانه تغییر می کنند.در یک سال گذشته نرخ متانول و اوره بالای 40% تغییر داشتنند.یعنی نرخ خوراک هر روز باید متفاوتی محاسبه و اعلام شود.
                        یا ترکیب فروش شرکتها از منظر صادراتی- فروش داخلی با همدیگر تفاوت اساسی دارد، ساخت کارخانه ها در سالهای متفاوتی انجام شده و بنابراین هزینه استهلاک بسیار متفاوتی دارند،اینکه یک شرکت در چه ظرفیتی کار کند، اندازه شرکت چقدر باشد، و حتی اینکه مسئول مالی یک شرکت بتواند با حسابسازی این نرخ را پایینتر محاسبه کند، باعث میشود نرخ خوراک برای شرکتهای مختلف عددی متفاوت محاسبه گردد.بر این اساس تصویب این مدل قیمت گذاری که در دنیا بینظیر است احتمالاً نرخ خوراک برای شرکت A عددی مثلاً 35 محاسبه میشود و برای شرکت دیگر 8.
                        این هم از نبوغ نماینده های مجلس ما!!!
                        بگذریم از اینکه الان ما دو نرخ ارز داریم، برای محاسبه IRR ارزی کدوم نرخ قرار است مبنای محاسبه باشد؟
                        چه نهاد یا سازمانی قرار است مسئول انجام این محاسبات باشد؟
                        و مشکل اخر اینکه چنین مصوبه ای انگیزه لازم برای اختلاس و سایر تقلب های مالی فراهم میکند.

سلام دوست من،
                        من رو در غم نماینده ی شهرتون شریک بدونید! بنده هم نمیدونم IRR چیه. ;)
                        ممنون میشم لطف کنید به صورت موجز توضیح و تفسیری از آی آر آر بدین که هم من و هم اون نماینده ی به احتمال زیاد "فهیم" و "ارزشی"! از این آی آر آر سر در بیاریم...
                        اینقدری که اون بره تو مجلس و پز دونستن مفهوم IRR رو به الباقی همکارای "دکتر"ش بده و اونقدری که برای من رفع کنجکاوی بشه
                        آفای جنتی هم انشاالله با عنایات حضرت حق متوجه ی موضوع خواهند شد!
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1506

احسان عزیز . پیشگوی نسبتا خوبی هستین:D

Sent from my GT-N7100

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

در اصل توسط علی خان پست شده است View Post
                            سلام جناب شفاف سازی گرامی و احسان عزیز
                            دیگه فکر کنم وقتشه که دوباره تحلیل های خوبتون از پالایشی ها مخصوصا شاوان شروع کنین
                            با سلام
                            تحلیل و نظر بنده در خصوص پالایشگاه ها همان تحلیل های چند ماه گذشته است و تغییری نکرده
                            خلاصه :
                            با دید میان مدت و بلند مدت و حضور در مجمع و به ثمر رسیدن پروژه ها قطعنا" سود و بازده بیش تر از سود بانکی خواهد بود.

اما از این گروه بهتر می توانم گروه سرب و روی نام ببرم
                            من وزن این گروه رو در سبدم به 70% رساندم
                            ریسک بزرگی کردم
                            این گروه نسبت به بقیه بازار کمتر رشد کردند و ایندشون هم عالی است

فاسمین - کاما - کروی و فزرین

دوباره بازار مثبت شد و خریداران بین سهام خوب و بد فرقی قائل نشدند و این یعنی عده ای حقشون است ضرر کنند
                            باید بازار هوشیار بشه
                            بین سهم بنیادی و غیر بنیادی فرق قائل بشه
                            بین سهم افت کرده ونکرده فرق قائل بشه
                            بین سهم در گرفتار سفته بازان شده و نشده فرق قائل بشه
                            اینکه کل بازار باهم مثبت بشه یا باهم منفی بشوند اصلا" کار درستی نیست

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

يك سوال استراتژيك (راهبردي) البته براي سهامداران ميانمدتي و بلند مدتي،

منتظر مشاركت دوستان در بحث هستم، نظرات دوستان حتما مفيد خواهد بود.
                              با مبلغ بيان مي كنم، تا واضح تر باشد.

فرض كنيد، شما 150 ميليون تومان داريد، آيا شما در 3 سهم كه احتمال دارد، تا 1.5 سال آينده 3 برابر شود، سرمايه گذاري ميكنيد، يعني هر سهم 50 ميليون تومان.
                              يا در 6 سهم كه باز همان احتمال صادق است، يعني در عرض 1.5 سال 3 برابر شوند، يعني هر سهم 25 ميليون تومان.

كدام گزينه انتخاب شماست؟

منتظر نظر دوستان عزيز هستم.

نظر

• mehrdad2007
                                عضو جدید
                                • Jan 2014
                                • 12

در اصل توسط .احسان.";457217][B]يك سوال استراتژيك (راهبردي) البته براي سهامداران ميانمدتي و بلند مدتي،

منتظر مشاركت دوستان در بحث هستم، نظرات دوستان حتما مفيد خواهد بود.
                                با مبلغ بيان مي كنم، تا واضح تر باشد.

فرض كنيد، شما 150 ميليون تومان داريد، آيا شما در 3 سهم كه احتمال دارد، تا 1.5 سال آينده 3 برابر شود، سرمايه گذاري ميكنيد، يعني هر سهم 50 ميليون تومان.
                                يا در 6 سهم كه باز همان احتمال صادق است، يعني در عرض 1.5 سال 3 برابر شوند، يعني هر سهم 25 ميليون تومان.

[COLOR="#0000FF
                                پست شده است
                                كدام گزينه انتخاب شماست؟[/COLOR]

منتظر نظر دوستان عزيز هستم.[/B]
                                من سه سهم رو خرید مکردم

نظر

در حال کار...
                                X