کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فاما جز نمادهایی هست که با برداشتن تحریمها اهداف بالایی هدف قرار داده است و تارگتهای 2000 تومانی از گوشه و کنار به گوش می رسد به هر حال چند روزی هست که اهسته و پیوسته شرکت سرمایه گذاری ملی در حال جم کردن سهم و پر کردن حجم مبنا پایین آوردن قیمت ودر اخر جم کردن صف فروش می باشد و شایان ذکر است با جم شدن صف فروش تا مدت زیادی میتواند صف خرید خود را حفظ کند این سهمو رصد کنید
دیروز قیمت پایانی 1 ریال منفی شد ولی صف فروش تغییری نکرده و قیمت پایانی هم بدون تغییر بوده!! واقعا این سهم حسین قلی خانی هست. امور سهام هم که نباشند هزینه های شرکت کمتره و کلا جوابی برای گفتن به سهامدار ندارند
چرا بورس این شرکت رو مکلف به داشتن بازارگردان نمیکنه؟؟؟؟ اگر نقد شوندگی این سهم این چنین مزخرف باشد که اصلا لیاقت حضور در بازار اول بورس که هیچ ، حضور در بورس را هم ندارد . پیشنهاد من اعتراض جمعی به مدیدریت بازار شرکت بورس است جهت تعیین تکلیف سهامداران و مدیریت بی مبالات این شرکت
من میگم تا 4 شنبه هر روز ، هر نفرمون 2 بار زنگ بزنیم سازمان. اینقدر زنگ بزنیم که اپراتور رو وادار کنیم تا از سهامدار عمده بخواد کاری کنه ،شاید نتیجه داد.
من میگم تا 4 شنبه هر روز ، هر نفرمون 2 بار زنگ بزنیم سازمان. اینقدر زنگ بزنیم که اپراتور رو وادار کنیم تا از سهامدار عمده بخواد کاری کنه ،شاید نتیجه داد.
امروز تماسی با مدیر مالی شرکت داشتم . انسان بسیار محترمی بودند و گفتگوی خوبی داشتیم. درخواست کردم که یا درخواست گره معاملاتی از جانب مدیریت شرکت به بورس ارسال شود یا بازارگردانی برای سهم انتخاب گردد و یا یکی از سهامداران عمده به سیالیت سهم کمک کند . گفتم اگر مدیریت شرکت تدبیری نیندیشد موضوع به صورت شکواییه با معاونت ناشران شرکت بورس مطرح خواهد شد. قرار بر انتقال مضمون مکالمات به مدیرعامل شرکت شد.
آخرین ویرایش توسط آیدین اکینچی؛ 2014/08/11, 12:40.
امروز تماسی با مدیر مالی شرکت داشتم . انسان بسیار محترمی بودند و گفتگوی خوبی داشتیم. درخواست کردم که یا درخواست گره معاملاتی از جانب مدیریت شرکت به بورس ارسلا شد یا بازارگردانی برای سهم انتخاب گردد و یا یکی از سهامداران عمده به سیالیت سهم کمک کند . گفتم اگر مدیریت شرکت تدبیری نیندیشد موضوع به صورت شکواییه با معاونت ناشران شرکت بورس مطرح خواهد شد. قرار بر انتقال مضمون مکالمات به مدیرعامل شرکت شد.
ممنون از پیگیرتون، لطفا هر کجا که لازم شد بفرمایید تا ما نیز تماس بگیریم یا با سازمان یا با شرکت.
نظر