شيشه و گاز ( كگاز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : شيشه و گاز ( كگاز )

در اصل توسط d@vood پست شده است View Post
    درآمد طرح معادل 500 میلیارد ریال برآورد شده است.(خبر بالا)

بررسی ارزش ذاتی سهم با استفاده از خبر ارسالی کگاز روی خبرگزاریها (3 ماه پیش)

500میلیارد ریال درآمد یعنی به ازای هر سهم که کل تعداد سهام کگاز 134 میلیون سهم می باشد ، 3731 ریال
    سهم 134.000.000 / 500.000.000.000 ریال=3731
    یعنی طبق خبر رسمی به گفته مسئولین شرکت 3731 ریال به سود عملیاتی شرکت افزوده می شود.
    p/e گروه =15.44
    سود کگاز بدون پروژه شمس آباد=1061 ریال
    سود کگاز فقط پروژه شمس آباد=3731 ریال
    سود کلی=4792 ریال

قیمت ذاتی ( طبقp/e گروه) =15.44*4792=73988
    قیمت ذاتی ( طبقp/e بازار) =8*4792=38336
    (بدون در نظر گرفتن فاز 2 و 3 شمس آباد)

حال اختلاف قیمت فعلی و ذاتی سهم رو خود حساب کنید.
    اینکه پرریسک عزیز میگه ارزش سهم 3000 تومنه دلیل داره
    نزارید یک عده سفته باز سهمهای با ارزشتون رو از دستتون در بیارن
    تقریباً تمامی اساتید و خبره های بورس بر ارزندگی بالای این سهم اعتقاد دارند.
    بزودی خبرهای فاز دوم و سوم شمس آباد و شروع صادرات محصولات به بازار خواهد آمد.
    ارزش زمین مهرآباد رو برآورد کرده اید

درود

دو سه تا سوال تو این تحلیل بنیادی وجود داره که خوشحال میشم جواب بدین.
    اولا اینکه این 50میلیارد تومن رو که شما درآمد 373تومنی رو درآوردید،منبع تون از کجاست؟
    من صورت های مالی نه ماه شرکت رو که بررسی کردم یه 50میلیارد تومنی دیدم مربوط به فروش کل شرکت بود که از این باید هزینه های بهای تمام شده کالای فروش رفته و هزینه های عمومی و اداری و سایر هزینه های کسر بشوند بعد درامد هر سهم مشخص بشه، کما اینکه تو گزارش نه ماه هم از 50 میلیارد تومن فروش کل شرکت پس از کسر این هزینه ها فقط 9.6میلیارد تومن باقی مونده،حالا کاری نداریم که این هزینه ها رو بالا گرفته اند(که صدالبته کمی هزینه ها رو بالا گرفته اند) ولی اینکه ما بیاییم درآمد هر سهم رو بدون توجه به هزینه ها از تقسیم فروش کل شرکت به تعداد سهم در بیاوریم کار اشتباهیه.

دومین سوال برای من ،شما سود فقط پروژه شمس آباد رو به تنهایی به ازای هر سهم 373تومن در آوردید.من رفتم یه نگاهی کردم دیدم پیش بینی تولید پروژه شمس آباد رو امسال 10هزار تن بطرلایت داده که از این ده هزار تن ،در این سه ماه راه اندازی این پروژه 3هزار تن تولید کرده که باید 7هزار تن برای سه ماه آخر سال تولید کنه(حالا کاری نداریم که عقب هست یا نیست) از این سه هزار تن تولید شده، مقدار 1248تن فروخته با مبلغ 1.416میلیارد تومن یعنی بعبارت دیگه اگه کل تولید بطرلایت شمس اباد رو که خودش پیش بینی 10هزار تن کرده رو با همین قیمت بفروشه میشه مبلغ در حدود 11میلیارد تومن که اگه تقسیم بشه به تعداد کل سهم میشه به ازای هر سهم 82تومن(حالا اگه بخواهیم هزینه ها این تولید رو هم نادیده بگیریم).الان من نمیدونم شما این سود 373تومنی رو ازکجا آوردین؟
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• marzough
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 54

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود

اولا اینکه این 50میلیارد تومن رو که شما درآمد 373تومنی رو درآوردید،منبع تون از کجاست؟
      من صورت های مالی نه ماه شرکت رو که بررسی کردم یه 50میلیارد تومنی دیدم مربوط به فروش کل شرکت بود که از این باید هزینه های بهای تمام شده کالای فروش رفته و هزینه های عمومی و اداری و سایر هزینه های کسر بشوند بعد درامد هر سهم مشخص بشه، کما اینکه تو گزارش نه ماه هم از 50 میلیارد تومن فروش کل شرکت پس از کسر این هزینه ها فقط 9.6میلیارد تومن باقی مونده،حالا کاری نداریم که این هزینه ها رو بالا گرفته اند(که صدالبته کمی هزینه ها رو بالا گرفته اند) ولی اینکه ما بیاییم درآمد هر سهم رو بدون توجه به هزینه ها از تقسیم فروش کل شرکت به تعداد سهم در بیاوریم کار اشتباهیه.

دومین سوال برای من ،شما سود فقط پروژه شمس آباد رو به تنهایی به ازای هر سهم 373تومن در آوردید.من رفتم یه نگاهی کردم دیدم پیش بینی تولید پروژه شمس آباد رو امسال 10هزار تن بطرلایت داده که از این ده هزار تن ،در این سه ماه راه اندازی این پروژه 3هزار تن تولید کرده که باید 7هزار تن برای سه ماه آخر سال تولید کنه(حالا کاری نداریم که عقب هست یا نیست) از این سه هزار تن تولید شده، مقدار 1248تن فروخته با مبلغ 1.416میلیارد تومن یعنی بعبارت دیگه اگه کل تولید بطرلایت شمس اباد رو که خودش پیش بینی 10هزار تن کرده رو با همین قیمت بفروشه میشه مبلغ در حدود 11میلیارد تومن که اگه تقسیم بشه به تعداد کل سهم میشه به ازای هر سهم 82تومن(حالا اگه بخواهیم هزینه ها این تولید رو هم نادیده بگیریم).الان من نمیدونم شما این سود 373تومنی رو ازکجا آوردین؟
      اين خبر درآمد 50 ميليارد توماني توي خيلي از خبرگزاريها اومد كه يك نمونه‌ رو در زير مي‌آورم

به نظر من اين گزارش جديد اصلا نميتونه ملاك قرار بگيره...درباره طريقه محاسبه جناب d@vood هم نظري ندارم اما فقط ميدونم با افتتاح اين طرح بهره‌وري فوق‌العاده بالا ميره و هزينه‌ها فوق‌العاده پايين مياد كه به هيچ وجه با گذشته قابل مقايسه نيست
      اما به خاطر اينكه شايد تحليل جناب d@vood فعلا براي بعضيها بلندپروازانه جلوه كنه (هرچند براي خودم رسيدن به اين قيمتها اصلا عجيب نيست) لذا پيش‌بيني قيمتي كه حساب دو دو تا چهارتاست و شايد فعلا براي همه قابل قبول باشه اينه
      ----------------------------------------------------------------------------------------
      اگر همين گزارش سود 1229 ريالي شركت (كه 842 ريالش غير عملياته) در آخر سال محقق بشه و همين رو براي سال آينده محاسبه كنيم سود 100 درصد عملياتي شركت در سال آينده ميشه 622 ريال كه واقعا خنده‌داره

به نظر من شركت حداقل 1500 ريال تا آخر سال محقق مي‌كنه كه در اين صورت و در بدبينانه‌ترين حالت سود 100 درصد عملياتي سال آينده (با همين شرايط كنوني) ميشه 1272 ريال يعني 93 درصد رشد سود عملياتي (نسبت به محقق شده آخر امسال)

و اگر طبق نظر بعضي دوستان و اساتيد 1800 ريال رو تا آخر سال محقق كنه سود 100 درصد عملياتي سال آينده ميشه 1773 ريال

تازه بعد از اون ميريم سراغ افتتاح پروژه‌هاي جديد...سودهاي غيرعملياتي جديد...افزايش سرمايه و......
      آخرین ویرایش توسط marzough؛ 2014/01/09, 16:32.

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط marzough پست شده است View Post
        اين خبر درآمد 50 ميليارد توماني توي خيلي از خبرگزاريها اومد كه يك نمونه‌ رو در زير مي‌آورم

به نظر من اين گزارش جديد اصلا نميتونه ملاك قرار بگيره...درباره طريقه محاسبه جناب d@vood هم نظري ندارم اما فقط ميدونم با افتتاح اين طرح بهره‌وري فوق‌العاده بالا ميره و هزينه‌ها فوق‌العاده پايين مياد كه به هيچ وجه با گذشته قابل مقايسه نيست
        اما به خاطر اينكه شايد تحليل جناب d@vood فعلا براي بعضيها بلندپروازانه جلوه كنه (هرچند براي خودم رسيدن به اين قيمتها اصلا عجيب نيست) لذا پيش‌بيني قيمتي كه حساب دو دو تا چهارتاست و شايد فعلا براي همه قابل قبول باشه اينه
        ----------------------------------------------------------------------------------------
        اگر همين گزارش سود 1229 ريالي شركت (كه 842 ريالش غير عملياته) در آخر سال محقق بشه و همين رو براي سال آينده محاسبه كنيم سود 100 درصد عملياتي شركت در سال آينده ميشه 622 ريال كه واقعا خنده‌داره

به نظر من شركت حداقل 1500 ريال تا آخر سال محقق مي‌كنه كه در اين صورت و در بدبينانه‌ترين حالت سود 100 درصد عملياتي سال آينده (با همين شرايط كنوني) ميشه 1272 ريال يعني 93 درصد رشد سود عملياتي (نسبت به محقق شده آخر امسال)

و اگر طبق نظر بعضي دوستان و اساتيد 1800 ريال رو تا آخر سال محقق كنه سود 100 درصد عملياتي سال آينده ميشه 1773 ريال

تازه بعد از اون ميريم سراغ افتتاح پروژه‌هاي جديد...سودهاي غيرعملياتي جديد...افزايش سرمايه و......

درود
        این مطلب شما در مورد پیش بینی سود تقریبا واقع بینانه و میتونه برای دوستان مفید باشه.
        اما سود بالای 400تومن نه برای امسال و نه برای سال بعد میتونه محقق بشه.
        اون سود بالای 400تومن در صورت تکمیل فاز 2 و 3 پروژه شمس اباد اونم با تولید ظرفیت اسمی 40هزار تن و با کاهش قابل توجه هزینه ها میتونه محقق بشه.
        شرکت توی این دو ماه از راه اندازی فاز اول این پروژه حدود 3 هزار تن بطر لایت تولید کرده که با این روند تو 12ماهه سال بعد میتونه 18تن یا 20 هزار تن تولید کنه که با مبالغ کنونی فروش 22میلیارد تومن میتونه فروش کنه که این مبلغ فروش تماما درآمد نیست و باید هزینه های تولید نیز ازش کسر بشه.
        پارسال که حاشیه سود کگاز خیلی پایین بود از 30میلیارد تومن فروش فقط 2میلیارد تومن رو سود عملیاتی ساخته بود!
        البته امسال اوضاعش بهتره و از 50 میلیارد تومن فروش حدوده 10میلیارد تومن سود عملیاتی پیش بینی کرده بسازه که بدک نیست.
        البته از سال بعد هم باید برای بازپرداخت وام 8.4میلیون یورویی تسهیلات ارزی که از صندوق ذخیره ارزی گرفته با محاسبه سود و کارمزدتسهیلات خودش رو آماده کنه.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2014/01/09, 17:34.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• golden
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 116

درود

شما دارید سود 92 رو با فروش 10000 تن شیشه لایت پیش بینی میکنید ولی سود 373 تومن که دوستمون محاسبه کرده مربوط میشه به سال 93 و با فرض فروش معادل ظرفیت اسمی (40000 تن). اما مشکل اینجاس که آیا این شرکت تازه تاسیس میتونه تو همون سال اول معادل کل ظرفیت اسمی بفروشه؟

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط golden پست شده است View Post

شما دارید سود 92 رو با فروش 10000 تن شیشه لایت پیش بینی میکنید ولی سود 373 تومن که دوستمون محاسبه کرده مربوط میشه به سال 93 و با فرض فروش معادل ظرفیت اسمی (40000 تن). اما مشکل اینجاس که آیا این شرکت تازه تاسیس میتونه تو همون سال اول معادل کل ظرفیت اسمی بفروشه؟
            هنوز که شرکت با ظرفیت اسمی کار نمیکنه.خودشون میگند فقط یه فاز از این پروژه رو افتتاح کردیم ما هم با توجه به دو ماه تولید این فاز اول یه براوردی از مقدار تولید سال 93که میتونه بین 20تا 18هزار تن باشه کردیم.
            تازه مگه خطوط تولید محصولات دیگه شرکت با ظرفیت اسمی کار میکنند که این یک فاز بتونه با ظرفیت اسمی کار کنه؟
            اگه فاز 2و سه افتتاح بشند و هزینه های تولید بشکل قابل توجهی پایین بیایند اون وقت شاید

نظر

• marzough
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 54

درود
              این مطلب شما در مورد پیش بینی سود تقریبا واقع بینانه و میتونه برای دوستان مفید باشه.
              اما سود بالای 400تومن نه برای امسال و نه برای سال بعد میتونه محقق بشه.
              اون سود بالای 400تومن در صورت تکمیل فاز 2 و 3 پروژه شمس اباد اونم با تولید ظرفیت اسمی 40هزار تن و با کاهش قابل توجه هزینه ها میتونه محقق بشه.
              شرکت توی این دو ماه از راه اندازی فاز اول این پروژه حدود 3 هزار تن بطر لایت تولید کرده که با این روند تو 12ماهه سال بعد میتونه 18تن یا 20 هزار تن تولید کنه که با مبالغ کنونی فروش 22میلیارد تومن میتونه فروش کنه که این مبلغ فروش تماما درآمد نیست و باید هزینه های تولید نیز ازش کسر بشه.
              پارسال که حاشیه سود کگاز خیلی پایین بود از 30میلیارد تومن فروش فقط 2میلیارد تومن رو سود عملیاتی ساخته بود!
              البته امسال اوضاعش بهتره و از 50 میلیارد تومن فروش حدوده 10میلیارد تومن سود عملیاتی پیش بینی کرده بسازه که بدک نیست.
              البته از سال بعد هم باید برای بازپرداخت وام 8.4میلیون یورویی تسهیلات ارزی که از صندوق ذخیره ارزی گرفته با محاسبه سود و کارمزدتسهیلات خودش رو آماده کنه.
              چيزي كه تحليل كگاز رو براي سال آينده سخت ميكنه اينه كه گزينه‌هاي قابل بررسي در مورد وضعيت شركت متنوعه...به عبارت ديگه شايد بنا بر دلايلي براي سال آينده سودهاي غير عملياتي زود تر از سودهاي عملياتي بيان به ميدون
              يكي از اون دلايل اين خبر ميتونه باشه
              ------------------------------------------------------------------
              تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۳ - ۱۲:۳۱

به گزارش خبرنگار مهر، کلیات طرح یک فوریتی تسهیل تسویه بدهی ارزی واحدهای تولیدی به حساب ذخیره ارزی در جلسه علنی امروز با 135 رأی موافق، 21 رأی مخالف و 15 رأی ممتنع از مجموع 210 رأی به تصویب رسید و در صورت تصویب جزئیات این طرح واحدهای تولیدی که ظرف شش ماه از تاریخ ابلاغ این قانون نسبت به پرداخت بدهی خود به بانک های عامل اعم از معوق و سررسید نشده اقدام نمایند، بر اساس نرخ هر دلار 18 هزار ریال (هجده هزار ریال) و یورو 21 هزار و 500 (بیست‌ویک هزار و پانصد ریال) محاسبه می گردد و می توانند به صورت ریالی پرداخت نمایند.
              *در صورت نهايي شدن اين طرح ، كگاز از اين تخفيف 10 ميليارد تومن به بالا به راحتي نميگذره*چون توي محاسبات و صورتهاي مالي 3300 تومن ديده
              -----------------------------------------------------------------
              يه دليل ديگه اينه كه 8 ميليون يورو از وام بابت فاز 2 يك ساله كه دست شركته و طبق توافق با بانك اقساط بعد از راه‌اندازي شروع ميشه پس يه فشاري هم از سوي بانك روي شركت هست براي راه‌اندازي زودتر پروژه
              خلاصه كلام اين كه يكي از گزينه‌هايي كه شركت پيش روي خودش مي‌بينه اينه كه حتي قبل از راه‌اندازي فاز 2 مهرآباد رو تعطيل كنه زمين رو بفروشه و در يك طرح ضربتي و با يه افزايش سرمايه چند صد درصدي به تمام مسائل فيصله بده (از قبيل...فاز 2 شمس‌آباد...پروژه اشتهارد...تسويه بدهيها و....)
              ----------------------------------------------------------------
              خلاصه مجمع 91 رو اينجا ميارم تا گفته‌هام زياد بعيد به نظر نرسه
              خلاصه مجمع كگاز 1391

منتشر شده در چهارشنبه, 26 تیر 1392 01:10
              نوشته شده توسط سهند حمزه ئی

آقاي عبدي مديرعامل

اقدامات محله مهرآباد
              سال 90 سال سختي براي شرکت بود. 700 ميليون تومن زيان در صورت سود و زيان مشاهده مي شد ولي شرايط خيلي بدتر از آن بود. به لحاظ بازار در وضعيت بدي قرار داشتيم. 3 ميليارد تومان بدهي به شرکت گاز، برق، تامين اجتماعي و اداره ماليات داشتيم.
              کوره 4 در 28 فروردين 91 متوقف شد بطوري که 50% ظرفيت توليد بطر را از دست داديم. که هزينه ها به اين نسبت کم نشد.
              علي رغم اين مشکلات پروژه شمس آباد را اجرا کرديم. اگر اين پروژه اجرا نمي شد ناچار به اعلام ورشکستگي بوديم.
              با توقف کوره 4، 265 نفر نيرو کاهش داديم.
              اسفند 90، 700 ميليون تومان زيان داشتيم.
              اسفند 91، 800 ميليون تومان سود شناسايي کرديم. البته زيان انباشته بيشتر بود.
              3 ماهه 92، 800 ميليون تومان سود عملياتي داشتيم.
              منابع تامين 21 ميليارد تومان پروژه شمس آباد:

• 5 ميليارد تومان بانک اقتصاد نوين
              • 1 ميليارد تومان بانک صنعت و معدن
              • 3.8 ميليارد تومان افزايش سرمايه از آورده
              • 2.5 ميلياد تومان از هولدينگ پايه صنعت سينا
              • 4 ميليارد تومان از بانک ملي
              • 1.3 ميليارد تومان فروش زمين
              • 3.4 ميليارد تومان از درآمد هاي داخلي شرکت

زمين را به قيمت 11.2 ميليارد تومان به بنياد مستضعفان فروختيم. 30% آن را دريافت کرديم و 70% را موقع محضر دريافت مي کنيم. از اين 30% (معادل 3.3 ميليارد تومان) 1.3 ميليارد تومان آن را به پروژه اختصاص داديم.
              آماري از سال 91

30 ميليارد تومان فروش داشتيم
              12 ميليارد تومان بدهي هاي قبلي را داديم.
              هزينه هاي سال جاري هم پرداخت شد.
              3.4 ميليارد بابت پروژه شمس آباد
              4 ميليارد تومان بدهي بانک ملي
              900 ميليون تومان پيش پرداخت تبديل وام کوتاه مدت بانک هاي تجارت و ملت (وام هاي 4 الي 5 ساله)
              600 ميليون تومان از اقساط را داديم.
              3 ميليارد تومان بدهي هاي آب و برق و گاز و ماليات سال قبل را داديم.
              11.9 ميليارد تومان از سال 91 صرف امور سال هاي قبل شد و به عمليات 91 مهرآباد ربطي نداشت.
              به بورس اعلام کرديم سود سال 92 را از 89 تومن به 110 تومن تعديل کند.
              آمار توليد و فروش

فروش شرکت در سال 91 برابر 30.6 ميليارد تومن بوده است. نسبت به سال 90 با 38% افت توليد روبرو بوده ولي 21% افت فروش داشته ايم.
              50% ظرفيت توليد بطر را در فروردين از دست داديم.
              توليد سال90: 50 هزار تن بطر و 6500 تن بلور
              توليد سال 91: 28600 تن بطر و 6800 تن بلور
              سه ماهه 92 ميزان فروش 10.7 ميليارد تومن بوده است.
              سوال ها

نرخ تسعير ارز

قرارداد با بانک در سال 88 نرخ يورو 1370 تومن بوده است.
              الآن براي تسويه نرخ 3300 تومان است. شرکت در محاسبات خود نرخ 3300 تومن را در نظر گرفته است.

نرخ فروش
              در حال حاضر بطر عادي را شرکت 820 فروخته و پيش فروش بطر سبک هم با قيمت 1100 تومن انجام شده.
              فاز 2:
              افزايش ظرفيت بطر
              کارهاي مهندسي انجام شده است ولي تا راه اندازي فاز 1 و تحويل محصول به مشتري کاري انجام نمي دهيم. مقدمات کار فراهم شده.
              http://tahlili.blogfa.com/post/1117

فاز1:

نصب کامل انجام شده است. بايد راه اندازي شود. براي راه اندازي کوره فروشنده اي که کوره را فروخته بايد تجهيزات روشن کردن و مهندسان مربوطه را بفرستد. پيش از آن بايد بدهي مان را تسويه کنيم. همه تجهيزات آمده و نصب هم شده. به تدريج با راه اندازي شمس آباد مهرآباد هم بسته مي شود.

حسابرس
              بند 6:
              زمين ساسان: با کارشناس ثبت قرارداد بسته و در حال عقد تفاهم نامه با شرکت ساسان هستيم.
              توافق هاي اصلي انجام شده است ولي ساسان انگيزه اي براي معاوضه زمين ها ندارد. ما مي خواهيم زمين ها را تعيين تکليف کنيم زيرا ما دنبال فروش آن ها هستيم. کارشناس رسمي خط کشي زمين ها را انجام داده. با اين که متراژ ها مساوي است ولي ما بايد مقداري اضافه بدهيم تا زمين ها را تفکيک کنيم.
              http://nosazi.tehran.ir/default.aspx...ArticleId=1074

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

رشد خوبی خواهد کرد

اهداف خوبی داره،روز چهارشنبه از صف فروش برداشته شد

نظر

• d@vood
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 24

تحلیل پیش بینی سود 1393 کگاز بر اساس آخرین گزارش ارسالی کگاز در کدال

با توجه به اینکه پروژه شمس آباد فاز اول افتتاح شده است.بطر لایت با ظرفیت 40.000 تن به محصولات شرکت اضافه خواهد شد.

بهای تمام شده کالای فروش رفته در حدود 60 درصد فروش خواهد بود. هزینه های عمومی, اداری و تشکیلاتی با احتساب افزایش 20 درصد محاسبه شده است.

حال با توجه به p/e گروه که 15.44 قیمت ذاتی سهم پیش بینی می شود.

حال شما قضاوت کنید دادن تارگت 3000 تومانی رویا پردازی است یا واقعیت.

ابعاد دیگر سهم از جمله تاثیرات فازهای دوم و سوم و صادرات و فروش زمین فعلی ساسان به مرور ارائه خواهد شد.

منتظر نظرات اصلاحی سروران گرامی هستم.
                  آخرین ویرایش توسط d@vood؛ 2014/01/10, 01:23.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط d@vood پست شده است View Post
                    [SIZE=4][COLOR="#006400"]

حال شما قضاوت کنید دادن تارگت 3000 تومانی رویا پردازی است یا واقعیت.

ابعاد دیگر سهم از جمله تاثیرات فازهای دوم و سوم و صادرات و فروش زمین فعلی ساسان به مرور ارائه خواهد شد.

منتظر نظرات اصلاحی سروران گرامی هستم.

دوست عزیز اگه منظورتون بنده هست ،من در مورد تارگت شما حرفی نزدم،تارگت 3هزار تومنی شما ممکنه محقق بشه البته نه در کوتاه مدت بلکه ممکنه در سال آینده دیده بشه،حرف من در مورد پیش بینی سود 470تومنی شما بود.
                    خوبه تو این تحلیل جدیدی که الان گذاشتید اون سود 470تومنی که شما دراورده بودید، 225تومن شده یعنی نصف اون مقدار،که بنظرمن کمی واقعی تره.
                    البته من هنوز هم باور ندارم که شرکت بتونه ظرفیت تولیدی 40هزار تن بطر لایت رو برای سال آینده پیش بینی کنه. ولی خب بازهم تحلیل خوبیه.
                    یادمون باشه خیلی از دوستان قدرت تحلیل بالایی ندارند و با حرف من و شما اقدام به تصمیم گیری میکنند بهتره تا از چیزی مطمئن نشدیم اقدام به پیش بینی سودهای رویایی برای شرکت ها نکنیم.

نظر

• d@vood
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 24

دوست عزیز اگه منظورتون بنده هست ،من در مورد تارگت شما حرفی نزدم،تارگت 3هزار تومنی شما ممکنه محقق بشه البته نه در کوتاه مدت بلکه ممکنه در سال آینده دیده بشه،حرف من در مورد پیش بینی سود 470تومنی شما بود.
                      خوبه تو این تحلیل جدیدی که الان گذاشتید اون سود 470تومنی که شما دراورده بودید، 225تومن شده یعنی نصف اون مقدار،که بنظرمن کمی واقعی تره.
                      البته من هنوز هم باور ندارم که شرکت بتونه ظرفیت تولیدی 40هزار تن بطر لایت رو برای سال آینده پیش بینی کنه. ولی خب بازهم تحلیل خوبیه.
                      یادمون باشه خیلی از دوستان قدرت تحلیل بالایی ندارند و با حرف من و شما اقدام به تصمیم گیری میکنند بهتره تا از چیزی مطمئن نشدیم اقدام به پیش بینی سودهای رویایی برای شرکت ها نکنیم.
                      ضمن تشکر از استاد گرامی orumbourse عزیز
                      تحلیل قبلی بنده فقط بر اساس خبر ارسالی شرکت بود که ادعا کرده بودند پروژه شمس آباد 500 میلیارد درآمد زایی دارد.
                      تحلیل فعلی هم فقط و فقط بر اساس گزارش های موجود روی کدال است که صد البته به نظر من بدلیل کاهش هزینه های سربار بدلیل استفاده از تکنولوژی های نو و پیش بینی افزایش قیمت بیش از 20 درصد رسیدن به سود 2500 ریالی در سال بعد دور از ذهن نمیباشد.مسئولین شرکت نیز در مجمع ادعا داشته اند که ضایعات محصولات شدیداً پایین آمده است.
                      راستی شما حساب کردین در صورت فروش زمین فعلی ساسان (48445 متر) که با توجه به آلایندگی این صنعت خروج شرکت از زمین فعلی قطعی است ، به چه میزان خواهد بود.

نظر

• marzough
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 54

..............به تمام مسائل فيصله بده (از قبيل...فاز 2 شمس‌آباد...پروژه اشتهارد...تسويه بدهيها و....)
                        با عرض پوزش
                        در پست قبلي پروژه شيروان خراسان صحيح است كه به‌اين وسيله اصلاح مي‌كنم

نظر

• d@vood
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 24

تحلیل درآمد حاصل از فروش زمین ساسان شرکت کگاز

منبع : http://nosazi.tehran.ir/default.aspx...ArticleId=1074

با در نظر گرفتن متوسط قیمت زمین که در این منطقه 50 میلیون ریال متری می باشد.
                          22.422.250میلیون ریال=50*48445
                          مبلغ کل فروش زمین ساسان=22.422.250 میلیون ریال
                          تعداد کل سهام شرکت کگاز=134.8 میلیون سهم
                          سود به ازای هر سهم فقط از بابت فروش زمین =18.000 ریال
                          قیمت فعلی سهم=10.976 ریال

به نظر میرسد که قیمت سهم در بلند مدت به تارگت های 70.000 ریال هم برسد.
                          آخرین ویرایش توسط d@vood؛ 2014/01/10, 14:24.

نظر

• علیرضا1
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 853

سلام دوستان
                            واقعيت اينه كه حرف اخر رو اروم بورس عزيز ميزنه،سهم با داده هاي كنوني نميتونه تعديل زيادي اعلام كنه ولي جريان نقدينگي خوبي پشت سهمه و به ديد ميان مدت خريدنش ميتونه گزينه خوبي باشه
                            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• d@vood
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 24

« شوگا» صادركننده شيشه سبك در آينده نزديك

روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۳۰۴۹ بازدید: 59 بار کد خبر: DEN-761572
                              فاز اول بزرگترين مجموعه توليد شيشه سبك استان تهران در تاسيسات توليدي جديد شركت شيشه و گاز (شوگا) چهارشنبه گذشته به مناسبت عيد سعيد غدير رسما افتتاح و مورد بهره‌برداري قرار گرفت.

مهندس مصطفي عبدي، مديرعامل شوگا در مراسمي كه با حضور رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران و معاونين و مديران بنياد مستضعفان در تاسيسات توليدي طرح توسعه اين شركت در شهرك صنعتي شمس‌آباد برگزار شد ضمن ارائه گزارشي جامع از روند اجرايي اين پروژه ، از برنامه‌ريزي براي توليد سالانه صدهزار تن شيشه سبك در دو فاز خبر داد.
                              شوگا يكي از قديمي‌ترين توليدكنندگان انواع بلورجات و مصنوعات شيشه‌اي در كشور است كه نزديك به 5 دهه در تاسيساتي در منطقه مهرآباد تهران به فعاليت مشغول بود.
                              اين شركت با توجه به مشكلات زيست‌محيطي و قرار گرفتن در بافت مسكوني به واسطه توسعه ابرشهر تهران از چند سال قبل طرحي را با مشاركت بانك صنعت و معدن براي انتقال به شهرك صنعتي شمس آباد تدوين كرده بود كه تاسيسات آن در زميني به مساحت 10 هكتار احداث گرديد و سرانجام در تاريخ چهارشنبه يكم آبانماه فاز اول آن رسما به بهره برداري رسيد .

با تكميل احداث تاسيساتي به مساحت 1.2 هكتار و استقرار ماشين‌آلات از جمله يك واحد كوره 150 تني شمارش معكوس براي بهره‌برداري از فاز اول اين طرح با قابليت توليد 38 هزار تن شيشه سبك در سال براي عرضه به صنايع غذايي و بسته بندي كشور آغاز شد.

در تاسيسات شمس‌‌آباد 3 فاز تعريف شده كه دو فاز اول قابليت توليد سالانه حدود 100 هزار تن شيشه سبك با ظرفيت‌هاي 200 CC تا 5/1 ليتر را دارد و در فاز آخر و در فاز نهايي توليد بلور پيش‌بيني شده است.

عبدي با يادآوري اين كه شوگا اولين واحد توليدكننده شيشه سبك در استان تهران است از سرمايه‌گذاري بالغ بر 50 ميليارد تومان در فاز اول براي اجراي طرح توسعه و انتقال اين شركت به شمس‌آباد و خريد ماشين‌آلات جديد از معتبرترين توليدكنندگان اروپايي براي تجهيز اين واحد خبر مي‌دهد.

وي با اشاره به عقد قراردادهايي با شركتهاي بهنوش و ساسان براي تامين شيشه‌ سبك مورد نياز اين دو واحد و ساير شركت هاي صنايع غذايي تا پايان فروردين ماه سال آينده و وجود پتانسيل مناسب براي تامين شيشه سبك ساير صنايع غذايي كشور و بازارهاي منطقه‌اي از ايجاد 500 فرصت شغلي با تكميل سه فاز طرح انتقال به عنوان يكي از افتخارات شوگا ياد مي‌كند.

در فاز اول با توليد سالانه 38 هزارتن شيشه سبك در سال براي 120 نفر فرصت شغلي ايجاد شده كه با بهره‌برداري از فاز دو و توليد سالانه 58 هزارتن شيشه سبك در سال تعداد نيروها به دو برابر افزايش خواهد يافت.
                              وي در اين مراسم همچنين اعلام كرد: حضور معاونين و مديران ارشد بنياد مستضعفان انقلاب اسلامي به عنوان سهامدار اصلي شوگا كه 58درصد سهام شركت را در اختيار دارد ، مايه دلگرمي ما براي ادامه كار و اجراي فازهاي بعدي است.
                              به گفته عبدي ، با رسيدن توان توليد شيشه سبك شوگا به سقف 100 هزار تن روند صادرات شركت هم آغاز خواهد شد كه امكان‌سنجي و مطالعات اوليه براي اجراي اين برنامه در كشورهاي منطقه انجام شده است.

عبدي با تقدير از همراهي و همكاري بي‌دريغ معاونين و مديران بنياد و مساعدت هاي ويژه مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران، مشاركت فعال و جدي مديران بانك صنعت و معدن كه تسهيلاتي 8.5 ميليون يورویي براي خريد ماشين‌آلات جديد در اختيار اين شركت قرار داده‌اند را هم ستودني توصيف كرد.
                              او از افتتاح و راه‌اندازي تاسيسات توليد شيشه سبك شوگا در آستانه عيد سعيد غدير به عنوان گامي بلند در صنعت غذايي كشور ياد كرد كه اتكا به ظروف بسته‌بندي پلاستيكي با آلايندگي بالا و مخاطرات بهداشتي را در كشور به حداقل مي‌رساند.

منبع : http://www.donya-e-eqtesad.com/news/761572

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                                سلام دوستان
                                واقعيت اينه كه حرف اخر رو اروم بورس عزيز ميزنه،سهم با داده هاي كنوني نميتونه تعديل زيادي اعلام كنه ولي جريان نقدينگي خوبي پشت سهمه و به ديد ميان مدت خريدنش ميتونه گزينه خوبي باشه
                                در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                                به به اقا جوادگل
                                افرین بر چشمان تیزبین شما
                                بزودی سهم قفل میشه و بدون توقف تا 1800 میره .
                                جواد جان باید حجم مبنا رو پر کنین

درود علیرضا عزیز

یه چیزی بگم خدا شاهده عصر روز بازگشایی که شما این پست رو زدید،خواستم بیام بگم من فکر نمیکنم از فردا بدون توقف سهم یه کله بره به 1800تومن ولی چون سهم کوچیکی بود گفتم شاید از بازیگردانان رو دست بخورم ولی روز بازگشایی تابلو بود سهم فعلا برای صعود جون نداره و بایست کمی اصلاح کنه.
                                در مورد تکنیکال سهم هم بنظرمن ،ما یا آخرین موج صعودی سه اصلی رو پس از این اصلاح داریم و یا اینکه موج سه اصلی تموم شده و ما تو موج 4 هستیم .
                                اگه مورد اول درست باشه آخرین موج صعودی سه اصلی میتونه هدفی بین 1300تا 1500تومن داشته باشه ولی اگه مورد دوم درست باشه میتونه چند ماهی نوسانات با شیب ملایم رو به پایین داشته باشه.
                                انشالله سهم طوری عمل کنه که سهامدارنش خوشحال بشوند.
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2014/01/11, 15:45.

نظر

در حال کار...
                                X