شيشه و گاز ( كگاز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وقت شناس
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 160

پاسخ : شيشه و گاز ( كگاز )

در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
    کگاز ... میشه گفت به سقف چنگال واکنش نشون داد و برگشت...خودم فکر می کردم با وجود تعدیل سقف رو میشکونه که نشکوند
    بنظر میاد کف این خط روند بتونه حمایتش کنه...
    خب پیرو تحلیل قبلی بنظر میاد کگاز در نزدیکی کف چنگال قرار گرفته باشه...واگرایی در rsi و macd به وضوح قابل مشاهده است ... کف سهم رو با این تحلیل 560 تومن میدونم ...

مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• محمدحسن کارگر
      عضو جدید
      • Jan 2014
      • 7

باسلام
      دوستان من تمام خریدهای این دو هفته کگاز را دقیقا دنبال میکردم حتی اشاره به عمو شکارچی وصیاد هم کردم ...حدس می زدم سهم توسط فرد یا افراد با اطلاع از خبری رانتی درحال جمع اوری میباشد... سهم را طوری جمع میکردند که موجب جلب توجه بازار نشود ...حالا که به سف خرید نگاه میکنم یقین دارم اینان خبری دارند که ما از ان بی خبریم

نظر

• محمدحسن کارگر
        عضو جدید
        • Jan 2014
        • 7

باسلام
        دوستان درسته که قیمت سهم خیلی پایین اومده اما من فکر نمیکنم این صف به خاطرکاهش قیمت سهم باشه ...احتمالا یک اتفاق مهمی درشرکت افتاده که این همه خریدارتوی صف خرید نشستند...هزارماشالا توی این شرکت امسال خبرهای
        خوب زیاد هستش حالا پشت این صف سنگین کدام خبر هست نمیدونم
        سلامت و موفق باشید

نظر

• محمدحسن کارگر
          عضو جدید
          • Jan 2014
          • 7

باسلام
          از کگاز شنیده شده:تسریع در پیشبردطرح های توسعه وافزایش ظرفیت وتولید درنماد
          کگاز
          ...انتظارات ازجهش سود اوری را طی سال
          جاری وسال اینده افزایش داده است وهمچنین امکان تعدیل مثبت
          بیش از 20درصدی

را درنیمه دوم سال جاری پدید اورده است.
          سلامت وموفق باشید

نظر

• zamini34
            عضو جدید
            • Dec 2013
            • 19

کگاز سهمی با بنیادی خوب
            رو 709 تومان حواستان باشد

نظر

• بورسی2
              Banned
              • May 2014
              • 1

افزایش 1000 درصدی سود
              کگاز در سال مالی 92 موفق به پوشش 1270 ريالی سهم شد که نسبت به سود 108 ريالی سال قبل بیش از 1000% رشد را نشان میداد.
              • فروش 62% رشد
              • بهای تمام شده 32% رشد
              • سود ناخالص 165% رشد
              • هزینه های 54% رشد
              • درآمد غیرعملیاتی 1000% رشد
              • لینک کدال

در اصل توسط محمدحسن کارگر پست شده است View Post
              باسلام
              دوستان من تمام خریدهای این دو هفته کگاز را دقیقا دنبال میکردم حتی اشاره به عمو شکارچی وصیاد هم کردم ...حدس می زدم سهم توسط فرد یا افراد با اطلاع از خبری رانتی درحال جمع اوری میباشد... سهم را طوری جمع میکردند که موجب جلب توجه بازار نشود ...حالا که به سف خرید نگاه میکنم یقین دارم اینان خبری دارند که ما از ان بی خبریم

نظر

• هیرکان
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 172

جناب محسن مهرورز و سایر تکنیکالیست های شریف در مورد سهم کگاز تحلیلی ندارید ؟؟؟ امروز 620 تومن خرید شد از بنیادی سهم اخبار جدیدی ندارید راستی ؟؟؟

نظر

• peyman_zdfy
                  Banned
                  • Feb 2013
                  • 247

افزایش مقدار تولید و فروش شرکت شیشه و گاز طی سال جاری به دلیل تولید توسط کارخانه شمس آباد می باشد. شایان ذکر است که شرکت در نظر دارد پروژه فاز 2 شمس آباد را طی سال جاری انجام دهد. براساس این پروژه مقرر شده که یک خط دیگر تولیدی برای کارخانه شمس آباد راه اندازی شود.در حال حاضر طرح مذکور ابلاغ شده است. این در حالی است که "کگاز" جهت اجرایی شدن این طرح، برای سال 93 افزایش سرمایه ای در نظر گرفته است.وی در خاتمه افزود: به نظر می رسد افزایش سرمایه مذکور که احتمالاً از محل سود انباشته می باشد، در نیمه دوم سال 93 اجرایی شود. در حال حاضر نیز شرکت شیشه و گاز در حال انجام گزارش توجیهی این طرح می باشد.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

الان دسترسی به نمودار ندارم ولی دو سه هفته پیش هدف محدوده 480تا 500تومن رو دیده بودم.
                    ولی این هدف میتونه با طی نوسانات مثبت و منفی زیادی حاصل بشه و زمانبر انجام بگیره
                    فعلا به محدوده 480 تا500تومنی که اسفندماه برای کگاز پیش بینی کردیم نرسیده.
                    یک پست ارزشمند برای سهامدارانی که ارزش زمان رو میدونند و حداقل سه ماه زمان رو در سرمایه گذاری مدیریت کرده اند
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• بابک خان
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 246

شایعه شده تعدیل منفی داده !!!
                      کسی اطلاع داره؟
                      من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• danial92
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 54

باسلام
                        ضمن تبریک ولادت حضرت مهدی (عج...)

من ازاخبار پشت پرده اطلاعی ندارم.وکسی راهم نمیخوام ناامید کنم.وهمه میدانیم که بازار بورس ریسک بیشتری نسبت به دیگربازارها میخواهد.من حدود 2م سهم کگازبامیانگین 1050 تومن تاهمین یکماه پیش داشتم که باضررعوض کردم وعرضه اولیه گرفتم.وبه امید 3000 تومن کگاز راخریدم.که این اتفاق تجربه خوبی برای من شدکه به حرف مطالب سایت خرید نکنم.بهرحال پیش بینی 3ماه اول 93 رامن اینجا میگذارم.قضاوت باخودتان.موفق باشید.
                        http://www.codal.ir/ReportList.aspx?1=%DA%A9%DA%AF%D8%A7%D8%B2&2=&3=&4 =-1&5=&6=&7=&8=-1&9=-1&10=-1&11=&12=False&13=0

نظر

• hamzeh
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 397

در اصل توسط danial92 پست شده است View Post
                          باسلام
                          ضمن تبریک ولادت حضرت مهدی (عج...)

من ازاخبار پشت پرده اطلاعی ندارم.وکسی راهم نمیخوام ناامید کنم.وهمه میدانیم که بازار بورس ریسک بیشتری نسبت به دیگربازارها میخواهد.من حدود 2م سهم کگازبامیانگین 1050 تومن تاهمین یکماه پیش داشتم که باضررعوض کردم وعرضه اولیه گرفتم.وبه امید 3000 تومن کگاز راخریدم.که این اتفاق تجربه خوبی برای من شدکه به حرف مطالب سایت خرید نکنم.بهرحال پیش بینی 3ماه اول 93 رامن اینجا میگذارم.قضاوت باخودتان.موفق باشید.
                          http://www.codal.ir/ReportList.aspx?1=%DA%A9%DA%AF%D8%A7%D8%B2&2=&3=&4 =-1&5=&6=&7=&8=-1&9=-1&10=-1&11=&12=False&13=0
                          آقا دانیال این لینکی که گذاشتی باز نمیشه!!!
                          ضمنا" شک نکن حالا که تو از این سهم کشیدی بیرون رشدشو شروع میکنه.
                          توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

نگاهی بر پیش بینی های 93 شیشه و گاز

شرکت شیشه و گاز پیش‌بینی سود هر سهم سال مالی93 را با سرمایه 134 میلیارد و 844 میلیون ریال معادل 955 ریال اعلام کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)،شرکت شیشه و گاز پیش‌بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 93 را در اسفند ماه 92 مبلغ 1033 ریال و در خرداد ماه امسال 955 ریال اعلام کرده است.

شایان ذکر است این شرکت در نظر دارد در سال مالی 93 به پیشنهاد هیئت مدیره از محل آورده نقدی ومطالبات حال شده به مبلغ 202 میلیارد و 266 میلیون ریال اقدام به افزایش سرمایه کند.

"کگاز" پیش‌بینی سود هر سهم سال مالی 92 را در نخستین پیش بینی مبلغ 187 ریال و با سرمایه 134 میلارد و 844 ریال مبلغ 1246 ریال اعلام کرده است. لازم به ذکر است مطابق اطلاعات مورد گزارش، در محاسبه سود هر سهم سال 92 میانگین موزون سهام در سال مالی 92 مبنا قرار گرفته است.

لازم به ذکر است مبلغ 831 ریال از 1246 ریال سود هر سهم سال مالی 92 مربوط به شناسایی سود حاصل از فروش زمین شیشه خرده(به مبلغ 751 ریال) و سود حاصل از فروش سهام تعاونی اعتبار امید کارکنان (به مبلغ 80 ریال) می باشد که در درآمد های متفرقه شناسایی شده است.

لازم به ذکر است این شرکت برای سال مالی 92 پیش بینی کرده است مقدار 56 میلیون و 99 هزار و 148 متر مکعب گاز و مقدار 25 میلیون و 20 هزار کیلو وات ساعت برق مصرف کند.
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• siwan
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 520

مشکل کگاز دلار 3500صادراتیشه
                              خیلی دست بالا گرفته و از اینجا تعدیل منفی داره
                              هرچند پتانسیل سهم بالاس اما بازار شاید میترسه
                              کف خودشم که سوراخ کرده و باید دید از چه قیمتی میخواد برگرده
                              سجاد محمدی
                              علاقه مند به دانش اقتصاد
                              تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• فرشیدذکایی
                                عضو عادی
                                • Jul 2014
                                • 205

مجمع عمومی سالیانه شرکت شیشه و گاز (کگاز)با حضور 75% از سهامداران برگزار شد و آقای بیات مدیر عامل شرکت به ارائه گزارش هییت مدیره پرداخت که چکیده ای از آن را در زیر می خوانید:
                                1-در حال حاضر یکی از کوره های مهرآباد قطع شده و قرار بر اینه که به مرور زمان تولید مهرآباد قطع بشه و شرکت به طور کامل نقل مکان کنه به شمس آباد و ملک مهراباد به طور کامل فروخته بشه درآمد حاصل از آن خرج تکمیل فاز 2 بشه ضمنا انتقال کارخانه به شمس آباد دارای معافیت مالیاتی است.
                                2-پروزه فاز 2 شمس اباد با گرفتن مجوز از بنیاد قراره با ظرفیت 260 تن در روز ظرف 1 الی 2 ماه آینده شاهد کلنگ زنی آن باشیم و پیش بینی شرکت اینه که اواخر 94 به بهره برداری میرسه. مقدمات بانکی و مذاکرات برای خرید تجهیزات از خارجی ها هم انجام شده.
                                3-توضیح شرکت در مورد بالا بودن سطح ضایعات:چون دستگاهای شمس آباد الکتریکی هستند(دستگاههای مهر آباد مکانیکی بودند) کارکنان هنوز به طور کامل با دستگاههای جدید آشنا نشده بودند و البته این مربوط میشه به سه ماهه انتهای سال 92 و در حال حاضر سطح ضایعات در حد نرمالی است.
                                4-افزایش سرمایه:طرح توجیهی شرکت برای افزایش سرمایه آماده است و احتمالا 150%از آورده است.
                                در انتها به ازای هر سهم 990 ریال سود نقدی اختصاص یافت.

نظر

در حال کار...
                                X