توليدمواداوليه داروپخش ( دتماد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : توليدمواداوليه داروپخش ( دتماد )

اگر این سهم..مفت..نبود...اینقدر..تابلو... بازی در نمی اوردند......فقط صورت مالی ..سهم..و..گزارشات فروش این 2 ماهه را بخوانید...مفت ترین..و فاندی ترین سهم..گروه دارویست...
    کی باشه..بشه..پدرخش..گروه..دارو..فعلا..بازار بش..کم...محلی..میکنه..البته به پدرخش 350..400..تومانی هم..کم..محلی..میکرد...در 860...سر از پا برای خریدش نمی شناسند...
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

کل...معاملات 40..تا ...اتفاقاتی بزرگ در فاند سهم..افتاده...فعلا...بازار بی توجهی..میکنه..در اینده ایی نزدیک...بازار...زیادی ابراز لطف نسبت به سهم..خواهد..کرد........
      در نامهربانی ها..خریداریم.......در زمان...مهربانی های مفرط...فروشنده.......
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

....مانکن...بازی داریم.laughingsmiley..1/5.ساعت.از بازار گذشته 4000 تا..معامله شده...طرف..فکر کرده..بیاد از بالا اردر بچینه....سهم..میتواند بخرد....اگر این سهم...قرار بر رشدی..منااسب..نداشت..طرف...اینجوری...بازی در نمی اورد....سسهمتان..را ..محکم..بچسبید......../:.nono.:/
        شکلک..هم..گذاشتم....برای سهامدارانی..که سواد..خواندن..نوشتن..ندارند...دیروز..کارگزاری..مشت ری امده بود..تا کلاس سوم...درس خوانده..بود...سواد..خواندن..نوشتن..نداشت.......احت مالا...اقا زاده روستا بوده..بش مدرک..دادن..........

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

مثل اینکه نذر داره..زیر 50..تا..ترید شه......طرف بازیهایی کودکانه در میاره...با این...دلقک بازیها..نمی توانی سهم..جمع..کنی...قارداش.جان... ...فروختی...اشتب..کردی...باید بالاتر بگذاری سر جاش...

نظر

• cliff
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 303

باید دید گزارش ماهانه چطور هست و گزارش ۲ ماهه پیش آیا قابل تکرار هست یا خیر، سهم کم معامله میشه ، سنگین خرید بزنیم و محاسبات غلط از آب در بیاد خروج سخت میشه ، البته من پله اول رو خرید کردم فعلا ، ممنون از شما
            Using Tapatalk

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
              باید دید گزارش ماهانه چطور هست و گزارش ۲ ماهه پیش آیا قابل تکرار هست یا خیر، سهم کم معامله میشه ، سنگین خرید بزنیم و محاسبات غلط از آب در بیاد خروج سخت میشه ، البته من پله اول رو خرید کردم فعلا ، ممنون از شما
              درود....خود شرکت در تفسیری فروش را 235 ..میلیارد..دیده....تقربا 3 ماهه..که فروش بالا 23 میلیارده..مشکل شرکت...عدم..تخصیص به موقع ارز..در 5 ماهه اول سال بوده....فقط ابان..ماه..یه طرح 15..16...میلیاردی را برای افزایش ظرفیت..نارکوتیک..ها بهره برداری..کردند...
              محصولات..مشابه...تولیدات شرکت..به علت..گرانی..ارز...و تخصیص ارز 4200...به شرکت..توانایی رقابت ندارند..و اصلا دیگه..وارد..نمیشوند....خود شرکت در تفسیری..گفته..که دوره..وصول..مطالباتمان..کاهش یافته...
              کم..معامله..میشه..چون شناور نداره...کلا 4..5..میل سهم.تو بازار..نیست..

آخرین ویرایش توسط mey؛ 2018/12/25, 00:32.

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

نکته ایی که بسیار..مهمتر از میزان..فروش...ترکیب فروشه...........حاشیه سود نارکوتیک...61 بوده..و غیر نارکوتیک...16.....در 6..ماهه......
                یعنی هر چه..کفه فروش به سمت نارکوتیک...سنگین تر شه..جهش حاشیه سود...بیشتر..میشه.......
                در 6 ماهه کلا 39/9..میلیارد..معادل 47 درصد فروش ..نارکوتیک..بود....که...77 درصد سود ناخالص.کل شرکت...حاصل همین..فروشه.....اتفاقی که در 2 ماهه اخیر افتاده..اینه..که...بیش از .کل فروش نارکوتیک..6 ماهه فقط در این 2 ماه...فروخته.... بنظر..میرسه شرکت..خط..مش فروش را به..کلی تغییر داده........بخصوص..با سرمایه..گذاری 15..16..میلیاردی..که برای افزایش ظرفیت..نارکوتیک..ها در اذر ...به اتمام..رسانده...
                نکته دیگه ایی..که در دتماد..دیده..میشه..و..نسبت به سایر همگروهی ها...مزیتی..مثبته...کم بودن...سهم..{43/5 درصدی}..مواد اولیه..از فروشه...
                شرایط..فعلی بر اساس گزارش 2 ماهه..اخیر...سهم..را از لحاظ تحولات..فاندی بسیار شبیه...پدرخش..نموده...
                دلقک بازیها تابلو..معاملاتی...هم...بنظرم..موید..همین..نکته است...
                مطالب بنده..برایتان..دلیل خرید نمیشه..چون شاید کلا در اشتباه باشم..اگر خرید..هم..میکنید با تحلیل خودتان...بنده..ضامن سود زیان..خودم..هستم...نه شخصی دیگه...و البته..شما نیز...
                کلا در خرید..با عینک ..بدبینی..به تحلیل هر سهمی بنگرید..اینگونه..ریسک..خریدتان..کاهش..می یابد......

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

..هر غلطی ..کنید باز هم..دتماد..میره سمت..جایگاه..فاندیش...در پدرخش 350...400..تومانی هم...هزار..جور....بازی در اوردید...
                  باز هم..میگم...فاند..این سهم..تحولاتی بزرگ..داشته....و تا گزارش 9..ماهه هم..راهی...نیست........سهامداری..کنید......از این شیادان...رکب..نخورید.....
                  به هر دوز..کلکی متوسل..میشوند..برای تملک..سهم..ملت...

نظر

• cliff
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 303

خب ، گزارش آذرماه اومد روی کدال، با احتساب فروش این ماه با سرمایه جدید سهم در ۳ ماهه سوم بین ۵۰ تا ۵۵ تومن میتونه سود بسازه یعنی در گزارش ۹ ماهه باید ۹۰ تا ۹۵ تومن سود ساخته باشه، نارکوتیک صادراتی این ماه کمتر از ماههای قبل بوده اما محصولات نهایی جهش خوبی داشته ، نکته مهم اینه محصولات نهایی مثل نارکوتیک حاشیه سود بالایی داره و مهم تر که داخلی هم هست فروشش
                    Using Tapatalk

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

عالی بود...سهم..در 3 ماهه سوم...80..میلیارد فروخته...در حالیکه در 6 ماهه اول...کلا 85..میلیارد........
                      در 6 ماهه اول..نارکوتیک..ها...39/9..میلیارد از فروش بوده..و طبق تفسیری 3 ماههو..حسابرسی 6..ماهه...حاشیه سود...این..محصولات 61 درصد بوده............در 3 ماهه سوم...بیش از 53 میلیارد..نارکوتیک..فروخته...یعنی 2/33 برابر کل 6 ماهه اول.........
                      دوست..خوبم..جناب .
                      .cliff
                      ..عزیز.. ..سود 50..55 تومانی را برای 3 ماههه سوم..دیده.....ولی بنظرم.....60..تا 75..تومان...فقط در 3 ماهه سوم..خواهد ساخت....انتظار...تحقق سودی 100..تا 115..تومانی را برای 9..ماهه دارم...فقط سهامداری..کنید...سودی بسیتار ..عالی در انتظارتان است.......
                      سهمی دارویی با سود 135..تا 160..تومانی...و تقسیم..سود 90..95..درصدی...........با شناوری بسیار اندک..............
                      آخرین ویرایش توسط mey؛ 2018/12/25, 21:34.

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

شکلر را ببینید...بازی دتماد بیاد..دستتان...دتماد..فعلی از شکلر ارزنده تر..نباشه..کمتر..نیست..البته ..اینجا..هم...دارند..خباثت..میکنند..ولی تیرشان به سنگ..خواهد..خورد....
                        دیگه..هر.کسی یه دور تو بازار زده باشه....اردر .چینی اینها را ببینه..گوشی دستش..میاد...
                        سهم..انقدر ارزنده است..که دارند..برای جمع..کردنش....دست به هر..خباثتی..میزنند.....
                        شکلر..ملت را 500..520...از دستشان..دزدیدند....بپایید..دتماد.مبارک.. را ..ندزدند.....این..نابکاران...حرامخور...نجس..

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

در گروه دارویی..مفت ترین سهم...همین دتماد عزیزه.........مطمئنم...بازدهی بسیار ..مناسبی..خواهد..داشت....طرف زور..میزنه...سهم..را کنترل..کنه...و در منفی بخره..که البته اشتباه...میکنه....
                          از ساعت 10...تا 12/30.....در 2/5...ساعت..کلا 40000..سهم..معامله شد........این سهم..با سود 130..تا 160..تومانی..و تقسیم سود 90..95 درصدی...میتواند..شب..مجمع...قیمتهای بالای 750...800..را ببینه..و..میبیند.......
                          با امدن..گزارش 9..ماهه...قطعا..این سهم..در این قیمتهای..نازل نخواهد..ماند...
                          دفا را..دلر...قیمت شان..30..درصد بالاتره...تقسیم..سودشان..کمتر..شناورشان..بیشتر.... ......سودی.هم..که..میسازند..احتمالا در اندازه..های دتماده....
                          سهم..را وقتی بخرید...که..مفته...نه..وقتی..که...رشدش را انجام..داده...

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

با توجه..به..کف سود 130..تا 160..تومانی...پی بر ایی 5 بدیم....کف سهم..باید بزودی بیاد 650..تا 800.........شب..مجمع با ..پی بر ایی حداقلی 6 بره..مجمع....که..چون 1 واحد..پی بر ایی را تقسیم..میکنه...بخاطر دی پی اس 90...95 درصدی.....
                            ..یادتان باشه..سهمی..که فاندش..تغیرات بزرگ//کرده...راهش را باز..خواهد..کرد......
                            شکلر..که..میلیونی...صندوق...و صنعت..510...520..میفروختند.....الان...574..2 درصد بالا ..کلوز..صف..میبندند..و احتمالا بزودی میاد بالا 600........
                            دتماد..که..نه...شناورش بسیار اندک..تر...قطع بدانید..این قیمتها..نمی ماند...و راه خود را.خواهد رفت.....
                            طعمه..این...کفتاران..نابکار..نشید...

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

مفت ترین سهم دارویی...با پتانسیل های بالای فاندی..و مجمع تقسیم..سود.90...95..درصدی....در کمتر از 5 ماه اینده...دتماد عزیزه...
                              بازی های کودکانه...و البته بی نتیجه..در تابلو..معاملاتی مشهوده....​

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

اشتباه..فروشندگان شکلر 500..510..تومانی را در 2..3..هفته..پیش ..تحت..خباثت های حقوقی را تکرار نکنید....
                                شکلر را فروختند..هم از منفی های بازار..در امان..نماندند...و..هم...از 15..20 درصد رشد فعلی.........
                                طرف اگر فروشنده بود..این اردر بازیهای مسخره را انجام..نمیداد....کیسه دوختن...برایتان...کیسه..کثیفشان را پر..نکنید....
                                صلاح کار خویش خسروان دانند...

نظر

در حال کار...
                                X