توليدمواداوليه داروپخش ( دتماد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : توليدمواداوليه داروپخش ( دتماد )

...دیگه از این...تابلوتر..نمیتوانستند...کد به..کد..کنند....فعلا..مثل پدرخش 350..400...تومانی..ملت..خوابند..و سهم را جدی نمیگیرند..بعد از رشدی خوب...به جرگه سینه..چاکان..خواهند...پیوست...
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

به حال تریدری..که سهم را با 130..تا 160..سود...و تحقق سود 55..تا 70..تومانی فقط در 3 ماهه سوم...540..با پی بر ایی.. 3/5..4.....میفروشه باید.گریست...... مطمئنم..این بازیها ..و جمع..کردنها برای 10..20..درصد..نیست..
      سهم..نیمه دوم..اردیبهشت..مجمع داره..90..95 درصد..تقسیم..سود...یعنی اگر 130..تا 160..بسازه..120..تا 140..145..تقسیم..سود داره....
      حتما باید رکب بحورید..پدرخش 400..شکلر 500...کفرا...400..را از دستتان در بیاورند......و بعدها نظارگر..کولاک.کردن این سهم ها باشید....
      دلر را ندیدید...از بعد گزارش 3 ماهه دوم.....از 520 رفت 800.....
      فکر کردید..چرا ..یه هویی..200 ..و.400 تا کد به کد..میشه ..اردر چینی سمت فروش با اختلاف 1 ریالی ..فکر کردید برای فروشه....
      فروشندگان سهم....بازنده ..بدی..خواهند بود.....
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Mohsen Mehrvarz
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1683

در اصل توسط mey پست شده است View Post
        عالی بود...سهم..در 3 ماهه سوم...80..میلیارد فروخته...در حالیکه در 6 ماهه اول...کلا 85..میلیارد........
        در 6 ماهه اول..نارکوتیک..ها...39/9..میلیارد از فروش بوده..و طبق تفسیری 3 ماههو..حسابرسی 6..ماهه...حاشیه سود...این..محصولات 61 درصد بوده............در 3 ماهه سوم...بیش از 53 میلیارد..نارکوتیک..فروخته...یعنی 2/33 برابر کل 6 ماهه اول.........
        دوست..خوبم..جناب .
        .cliff
        ..عزیز.. ..سود 50..55 تومانی را برای 3 ماههه سوم..دیده.....ولی بنظرم.....60..تا 75..تومان...فقط در 3 ماهه سوم..خواهد ساخت....انتظار...تحقق سودی 100..تا 115..تومانی را برای 9..ماهه دارم...فقط سهامداری..کنید...سودی بسیتار ..عالی در انتظارتان است.......
        سهمی دارویی با سود 135..تا 160..تومانی...و تقسیم..سود 90..95..درصدی...........با شناوری بسیار اندک..............

سلام
        بنده از سال 92 از داروییها خاطرات خوبی دارم . ولی بعضا دست کاری صورتهای مالی و پنهان سازی سود در برخی سهما مثل دلر اذیت میکرد
        حالا با توجه به فعالیت اخیر شما روی سهم دتماد ، میخواستم ببینم چقدر از شفافیت صورتهای مالی این سهم اطمینان دارین؟

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post

سلام
          بنده از سال 92 از داروییها خاطرات خوبی دارم . ولی بعضا دست کاری صورتهای مالی و پنهان سازی سود در برخی سهما مثل دلر اذیت میکرد
          حالا با توجه به فعالیت اخیر شما روی سهم دتماد ، میخواستم ببینم چقدر از شفافیت صورتهای مالی این سهم اطمینان دارین؟
          ...سلام...سوابق مالی هر سهم..تا حدود..راهنماست.....
          دتماد...را در گزارشات..ادواری...مطالعه..میکنیم..به..وضوح..شفافیت ...و..عدم..تغیرات غیر قابل..پیش بینی را مشاهده..خواهیم..کرد...
          مثلا حاشیه سود.محصولات را در 6 دوره.3 ماهه..اخیر....حاکی از ثبات..و..عدم..تلرانس های غیر قابل فهم...در حاشیه سود..می باشد..
          در زمینه..هزینه..مالی هم...شاهد..یک.روند..نرمال..و بدون تلرانس های غیر قابل فهمیم.......
          خطری..که شرکت ها را تهدید..میکنه..اوراقه..که شرکت ها بابت طلبشان..میگیرند..و در نتیجه با فروش 20..30..درصد..پایینتر..به علت نیاز به نقدینگی.....زیان شناسایی..میکنند..چون اوراق را قبل سر رسید..می فروشند....
          دتماد شرکتیست..که با داروساز ها طرف...نه...نهادهای دولتی..
          ....کارش تولید..مواد اولیه برای کارخانجات دارویست...پس از این ریسک...دوره......
          مشکل تحلیل دلر.و طیفی از داروساز ها....طیف عظیم..محصولات تولیدیست..که از حاشیه سود 6..تا 75 درصد را شامل..میشه.....و این طیف..وسیع...حاشیه سود..عملا...تحلیل سود سهم را با توجه به فروش...بسیار سخت..میکنه....مثلا در 1 دوره با 60..میلیارد فروش...20..میلیارد..می سازد..دوره بعدی با 50..میلیارد 26..میلیارد......قسمت زیادی از مواد اولیه شرکت های داروساز نهایی..واردتیست...با توجه به طیف بسیار وسیع..تولیدات.و در نتیجه ..طیف ..وسیع...در تعداد ..مواد اولیه..وارداتی....احتمال..کمبود..مواد اولیه در قلم.های مختلف زیاده...و..خو این امر هم..منجر به تغیرات مهم..در ترکیب..فروش..میشه...
          در دتماد...با برسی...متعدد ..دورهای..مالی...شاهد...عدم..تغیرات..وسیع.در..حاشی ه سود هستیم...و مثلا همین..حاشیه سود.گروه..نارکوتیک..ها را در ادوار.متفاوت برسی..میکنیم..میبینیم..تغیرات ..غیر قابل...تحلیل..نداره... و روندش تا حدود زیادی خطیست.... ارادت

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

...دقیقا همان رفتار ...و بازی..معاملاتی..پدرخش 400..را دارند اینجا..پیاده..میکنند..از ارد ..چینی........تا..کد به..کد........
            ...کم..تر شرکتی در گروه دارویی....صادرات بالا داره..و.فروشش....با نهادهای دولتی..در ارتباط ..نیست......
            گل سر سبد...صنعت دارو...با توجه به صادرات..مناسب...جهش فوق العده در فروش ..بخصوص...نارکوتیک..که حاشیه سود بالا..داره...تقسیم...90 درصدی سود در ادوار..گذشته....بی شک..همین..دتماده........
            شرکت..فقط..موفق شده قرار داد5/2..میلی صادرات با هند ببنده......در کدال..موجوده..........

تحلیل کاربردی " هلالات ", [04.01.19 10:46]
            [ Audio file : helalat 14 dey.mp3 ]
            #تحلیل_شنیداری

قانون جدید مربوط به افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی باعث می شود تا سایر شرکت ها و گروه ها با هر وضعیتی بتوانند از محل تجدید ارزیابی افزایش سرمایه بدهند. بازارهای جهانی در نگرانی به سر می برد، اگر شاخص دلار تضعیف شود می توان امیدوار بود که کامودیتی ها در تعادل قیمتی بمانند.

چون دولت دلار 4200 را در بودجه سال بعدی هم تخصیص می دهد و کالای خوراکی و دارویی تحریم نیست، نگاه بنیادی کارها به سمت گروه دارو و گروه خوراکی حرکت کرده چون در سایه ثبات دلار 4200 تومانی، نرخ محصولاتشان افزایش یافته است.

1 - 4 بررسی شاخص
            4 - 16 افزایش سرمایه تجدید ارزیابی
            16 - 27 مسائل سیاسی، SPV و FATF
            28 - 50 بررسی شرایط اقتصادی
            50 الی آخر بررسی کدال و بازار

لینک دانلود : http://bit.do/eExym

@validhelalat ??

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

فقط...دلقک..بازیهای رو تابلو را ببینید......تا ..ته داستان برید........

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

..تا گزارش 9..ماهه....فاصله ایی اندک..داریم........
                این سهم...مطمئنا..فاندش تغیرات بزرگ..داشته..که دارند..اینگونه....برای همین 2 زار سهم دسته..ملت...جفتک..می اندازند.....

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

..کلا تا مجمع..نهایت 4/5 ..ماه...مانده....
                  سهم..در گزارش 9..ماهه...خودش را به رخ..بازار..خواهد..کشاند..البته به رخ...یه..مشت..چموش دزد..کشانده..که دارند با هر خباثتی ...سهم..ملت را ..میخرند...
                  سهمی با این شناور اندک....تحولات بزرگ..بنیادی....و تقسیم..90 درصدی سود....با پی بر ایی 4..و زیر 4...نداریم....

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

بفروشید...پشیمانیتان را هم..خواهیم..دید...
                    پدرخش را 3..4 روز ..پیش...700..فروختید...809..میلی در صف..خریدید....

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

مشکل ..بازار اینه..ملت نوک..مماخ..مبارک..را ...نظارگرند....که اگر اینگونه نبود..مطمئنا...سوهایی خوب..در جیب مبارک..می داشتند...

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

چه...خباثتی در تابلو در می اورند...مهم..نیست...به قول دوستی...بعضی ها..به حرامخواری اعتیاد..مفرط دارند....

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

..طرف..فکر کرده با دسته..کورها طرفه..میاد بالا سهم..میخره...یه 10..تا رنج..منفی..میزنه....فکر کرده زرنگه.......زمانی تا گزارش 9..ماهه..نداریم...بزودی...فرق..دوغ...دوشاب...معلوم ..میشه......

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

توصیه اکید دارم...حداقل تا گزارش 9..ماهه..با سهم باشید...یعنی نهایت کمتر از 2 هفته....اگر بازی در نیارن..که سوابق نشان..میده..در نمی اورند....سهم..گزارش 9..ماهه ایی فوق العاده..خواهد داشت....

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                              توصیه اکید دارم...حداقل تا گزارش 9..ماهه..با سهم باشید...یعنی نهایت کمتر از 2 هفته....اگر بازی در نیارن..که سوابق نشان..میده..در نمی اورند....سهم..گزارش 9..ماهه ایی فوق العاده..خواهد داشت....
                              جناب meyبا عرض سلام و ارادت.فکر می کنید این سهم امسال چقدر سود بسازه؟(البته می دونم شش ماهه 563ریال ساخته و سود سالش رو 827ریال اعلام کردهو ضمنا شش ماهه نسبت به سال گذشته 112% افزایش سود داشته)

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                                جناب meyبا عرض سلام و ارادت.فکر می کنید این سهم امسال چقدر سود بسازه؟(البته می دونم شش ماهه 563ریال ساخته و سود سالش رو 827ریال اعلام کردهو ضمنا شش ماهه نسبت به سال گذشته 112% افزایش سود داشته)
                                سلا بر ..جناب مصطفی....
                                بنظرم.. فقط..در3 ماهه سوم..55..تا 70..تومان..سود ساخته باشه...به سودس 130..تا 160..تومانی بسیار..امیدوارم....

نظر

در حال کار...
                                X