توليدمواداوليه داروپخش ( دتماد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حمید89
    عضو فعال
    • Apr 2013
    • 378

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
    بنظرم سه ماهه دومش خیلی بهتر از سه ماهه اول سود ساخته باشه. چون هم افزایش نرخا اعمال شده و هم مشکل مواد اولیه رفع
    با سلام
    بله ظاهرا" برای سه ماهه دوم سازمان مواد مخدر قرار بوده مواد اولیه جهت تولید در اختیار شرکت قرار بده.
    البته افزایش نرخی هم اعمال نکرده که اگر با سایر داروئیها مقایسه شود باید حداقل 400 اعلام میکرد.

نظر

• zorba
      ستاره دار(3)
      • Aug 2013
      • 3951

در اصل توسط حمید89 پست شده است View Post
      با سلام
      بله ظاهرا" برای سه ماهه دوم سازمان مواد مخدر قرار بوده مواد اولیه جهت تولید در اختیار شرکت قرار بده.
      البته افزایش نرخی هم اعمال نکرده که اگر با سایر داروئیها مقایسه شود باید حداقل 400 اعلام میکرد.
      سلام...من هم تو این چند روز منفی اضافه کردم اما دوست من...خبر موثقی مبنی بر تعدیل نیست و فعلا صبر....امیدوارم انتخاب درستی کرده باشیم
      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود؛

اون عزیز دلی که 50 تا گذاشت که مثلا سهم رو صف فروش کنه ازش یک سوال دارم. چند خریده بودی مگه شما که 1590 منفی کامل اردر فروش می گذاری؟!:-/
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• m.n88
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 49

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          درود؛

اون عزیز دلی که 50 تا گذاشت که مثلا سهم رو صف فروش کنه ازش یک سوال دارم. چند خریده بودی مگه شما که 1590 منفی کامل اردر فروش می گذاری؟!:-/
          جناب شریعت فکر کنم من دیر وارد این سهم شدم.چه کنم باهاش؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

درود؛
            تمام شده بنده همین حوالی 1500-1600 ÷س کسی دیر وارد نشده چون اصلا حرکتی نکرده!

اگر می تونید نگهش دارید به نظرم در بلند مدت سود خیلی خوبی خواهد داد اگر هم نمی تونید مثل بقیه بگذارید تو صف فروش با ضرر خریدار هست مطمئنا براش

نظر

• sinashavandi
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 364

سلام سید جان امروز تو منفی کامل بر اولین بار خریدمش بنظرم داره پولبک به مقاومت شکسته شدش میکنه که با توجه به عرضه اولیه روز یکشنبه امیدوارم از این قیمت برگرده

نظر

• m.n88
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 49

درود؛

اگر می تونید نگهش دارید به نظرم در بلند مدت سود خیلی خوبی خواهد داد اگر هم نمی تونید مثل بقیه بگذارید تو صف فروش با ضرر خریدار هست مطمئنا براش
                صف فروشش که خیلی احمقانست.هیچ وقت این طوری نخواهم فروخت.

نظر

• zorba
                  ستاره دار(3)
                  • Aug 2013
                  • 3951

درود؛

من این چند روزه خریدم رو تکمیل کردم..... و با دید میان مدت خریدم....منتظر خبرای خوش اول مهر هستم
                  معاملاتش رو دنبال میکنم...یکی 50 تا سهم واسه فروش میذاره! یکی 70 تا! یکی 100 تا.....
                  فکر کنم نفری 200 سهم بیشتر ندارن :)
                  زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

به نظرم منفی امروز کاملا هیجانیه و گذرا

احتمالا از شنبه جو گروه باز برمیگرده و سهم هایی که رشدی نداشتند + والبر مجددا مثبت خواهند شد

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

توی یکماه اخیر چند خبر اومد که اگر کسی دید تحلیلی داشته باشه همه ثروتشو دارویی میکنه.
                      1-اجازه سه ماهه برای پرداخت هزینه وارادات دارو (قبلا تماما نقد بود)
                      2-کاهش ضمانت گشایش اعتبار ارزی از 130 درصد به 30% !

اگر صورتهای سه ماهه گروه دارو را نگاه کنیم در میابیم که اغلب این شرکتها به دلیل مشکل واردات مواد اولیه و سرمایه در گردش حدودا 40 الی 50% ظرفیت تولید میکنند. این دو تا خبر براحتی میتونه ظرفیت تولید شرکتهای دارویی را دو برابر کنه. ضمن اینکه افزایش نرخها هم توی سه ماهه دوم اعمال شده.
                      افق این صنعت کاملا روشنه
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سرژیک
                        عضو عادی
                        • Sep 2013
                        • 113

سلام
                        جناب مصری پور و شریعت عزیز
                        لطف بفرمایین سود تحلیلی دتماد رو برای سال جاری اعلام فرمایید.
                        با تشکر

نظر

• مرتضی رها
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 30

توی یکماه اخیر چند خبر اومد که اگر کسی دید تحلیلی داشته باشه همه ثروتشو دارویی میکنه.

اگر صورتهای سه ماهه گروه دارو را نگاه کنیم در میابیم که اغلب این شرکتها به دلیل مشکل واردات مواد اولیه و سرمایه در گردش حدودا 40 الی 50% ظرفیت تولید میکنند. این دو تا خبر براحتی میتونه ظرفیت تولید شرکتهای دارویی را دو برابر کنه. ضمن اینکه افزایش نرخها هم توی سه ماهه دوم اعمال شده.
                          افق این صنعت کاملا روشنه
                          جناب مصری پور و جناب شریعت اگر بخواهید از نظر بنیادین گروه دارو رو اولویت بندی کنید به ترتیب کدام سهام مد نظر شماست ؟ جا داره از زحمات شما دو عزیز همینجا تشکر کنم . بنده در گذشته از مطالب مفید شما بسیار منتفع شدم

نظر

• alizali
                            کاربر فعال
                            • Jan 2013
                            • 457

تکنیکال دتماد

نظر

• alieslamian
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 95

افق این صنعت کاملا روشنه

با سلام
                              در خصوص 1 نظری ندارم چون خبری ندارم
                              در خصوص 2- باید بگم هیچ وقت 130% نبوده..... 100% وجه خرید کالا بوده که همه باید پرداخت کنند و 35% ضمانت بوده که گویا شده 30%

البته اینها اطلاعات بنده است
                              [SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802

جناب شريعت سلام
                                داشتم نمودار دالبر را نگاه ميكردم به نظرم روي كف قيمتي باشه. !
                                نظرت در مورد خريد تو قيمت 880 چيه؟
                                به نظرم منفی امروز کاملا هیجانیه و گذرا

احتمالا از شنبه جو گروه باز برمیگرده و سهم هایی که رشدی نداشتند + والبر مجددا مثبت خواهند شد
                                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

در حال کار...
                                X