اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AkB@R
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 264

    #2146
    پاسخ : اخباروشایعات بازار

    شنبه 5 / 11 / 92 ( فردا شب )

    برنامه ی نگاه 1

    با حضور صالح آبادی و فتحی پور ( رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس )

    ساعت 11 شب

    بررسی افت اخیر بازار سرمایه و آینده ی آن
    اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

    نظر

    • einstein
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 360

      #2147
      پاسخ : اخباروشایعات بازار

      در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      تقریبا این خبر را در این چندروز بیش از 100 بار در سایتها از زبان افراد مختلف شنیدم! جالبه همه هم کارشناسند و همه هم از رو دست هم می نویسند !!! باید بگم به نظر بنده اولا این نظر تکراری کاملا مزخرف و دوما هدفدار و صرفا برای به خطر افتادن منافع گروهی خاص نوشته شده است!

      ریزش بازار با شوک و ناگهانی و با شیب تند همراه بود در حالیکه بودجه ناگهانی مطرح نشد و یک خبر ناگهانی که از آسمان همانند یک بمب اتمی به زمین برخورد کرده باشد نبود.
      در ضمن ظاهر سایتهای مرتبط صرفا گروه معادن و پتروشیمی ها برایشان مهم است و ریزش کل بازار را منوط به این 2 پارامتر بهره مالکانه و نرخ خوراک که تنها تاثیرش روی همین گروه هاست میکنند ولی پاسخی برای ریزش مابقی بازار از قند و کاشی بگیر تا خودرو و بانک و .... نمی دهند ؟!!
      در ضمن این 2 خبر همانهایی هستند که هر سال یکبار با تایید و بار دیگر با تکذیب باعث نوسان روی گروههای معدن و پتروشیمی شده و به قولی اخبار سوخته و فرسوده ای هستند.
      در پایان بر کسی پوشیده نیست که بازار ما یک بازار عقلانی و اقتصادی و پخته نیست ، بازاریست کاملا سیاست زده و از ریشه فاسد ، پس بهتر است سر خود را زیر برف نکرده و عوام فریبی نکنیم.

      ریشه کار جای دیگریست و این تلاش برای عقلانی و عادی نشان دادن رفتار بازار برای ظاهر سازی در برابر همان مردمی است که با تبلیغات پولهایشان را روانه این قمارخانه کردند.
      این پاسخ ما نیست!
      دوست عزیز
      این عوامفریبی نیست.این حرف رئیس کمیسیون اقتصادی مجلی است که اتفاقاٌ از طایفه اونطرفی هاست.در بازار مالی حرف اول و آخر را اعتماد می زند،اگر اعتماد از بین برود ،چیزی نمی ماند و آن بازار فرو می پاشد.صنایع شیمیایی و معادن و پالایشی 60-70 % ارزش بازار ما رو تشکیل می دهند.وقتی چنین تصمیمات خلق الساعه ای گرفته می شود ،سهامدار بانکی حق دارد بترسد که فردا نوبت بانکیهاست که با یک مصوبه مانند "صندوق توسعه" مواجه شود.چگونگی انعکاس نرخ خوراک و بهره مالکانه در فالس نیوز گویای همه چیز است.

      نظر

      • rajabnejad
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 4331

        #2148
        پاسخ : اخباروشایعات بازار

        در مورد بهره مالکانه گفته شده که نرخ 30 درصد بهره مالکانه به همراه عوارض صادراتی قطعی ست ولی از سال آینده دولت دخالتی در قیمت گذاری سنگ آهن ندارد و نرخ آن آزاد می شود .همین خبر هم تا حدود زیادی ابهامات این صنعت را رفع کرده است


        مپنا بعد از یک دور صف خرید مداوم ، این روزها وارد صف فروش مداوم شده است
        شاید اعلام رسمی نرخ برق در سال آتی و همچنین خبرهایی از عرضه اولیه برق عسلویه مپنا با برگشت قیمتی همراه سازد


        این روزها مجتمع اقتصادي كميته امدادامام خميني همچنان خریدار مداران است و کم کم در حال افزایش درصد سهامداری خود در این سهم می باشد.تعداد سهام تحت تملک این شرکت در مداران در تاریخ 11 آذر حدودا 1.9 میلیون سهم بوده که الان به بیش از 28 میلیون سهم رسیده است و سهامدارا اصلی و عمده آن شده است


        در سیمانی ها شنیده می شود سیدکو در بهمن ماه عرضه اولیه می شود.سیدکو در حال ارسال گزارش های مالی خود به بورس می باشد


        چکاوه در 9 ماهه تعدیل مثبت خوبی داده و سود خود را از 1758 ریال به 2492 ریال افزایش و 89 درصد نیز پوشش داشته است
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

        نظر

        • rajabnejad
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 4331

          #2149
          پاسخ : اخباروشایعات بازار

          در صورت های مالی جدید پترول 17 درصد شپدیس به پرتفوی شرکت انتقال یافته است .همچنین طبق برنامه ریزی قبلی 8.15 درصدپتروشیمی فسا، 7.07 درصد پتروشیمی جهرم، 4.62 درصد پتروشیمی داراب، 99 درصد پتروشیمی فسا ، 8.19 درصد پتروشیمی کارون، و 1 درصد پتروشیمی هگمتانه را به پرتفوی خود اضافه کرده است


          عضو هیأت مدیره انجمن قطعه سازان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه هنوز نتایج تعلیق تحریم‌های بین المللی بر صنعت خودرو ملموس نشده است، اظهار داشت: ابلاغ این موضوع نیازمند نامه نگاری‌های متعدد است که بر همین اساس تعلیق تحریم صنعت خودرو طی چند روز آینده عملیاتی خواهد شد.
          این عضو با اشاره به اینکه باید در کنار تعلیق تحریم های بین الملی، مشکلات بانکی و نقل و انتقال پول نیز مرتفع شود، افزود: در حال حاضر قطعه سازان برای انجام معاملات خود نیازمند نقل و انتقال پول هستند که هنوز این موضوع بر طرف نشده و همانند گذشته با ممنوعیت های بسیاری همراه است.

          گفته می شود طبق روال هر ساله با نزدیک شدن به دهه فجر و روزهای مصادف با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بازار سهام روند مساعدی را در پیش می گیرد و به نظر می رسد این امر در کنار اعمال حمایت حقوقی ها از بورس طی روزهای آتی، به بهبود شرایط بورس منجر شود.

          بحث خوراک پتروشیمی ها مدت هاست که کش داده شده و در نهایت نیز تعیین آن به دولت واگذار شد.دولت قول کاهش آن از 15 سنت مد نظر مجلس را داده و به نظر می رسد روی 10 سنت نظر دارد


          مدیر نظارت بر بازارهای سازمان بورس در خصوص افت متوالی این روزهای شاخص بورس تصریح کرد: افت و خیز ذات بازار سرمایه است و مانند دم و بازدم در تنفس است؛ همانطور که نمی توان انتظار داشت که انسان تنها دم داشته باشته باشد شاخص بورس هم برخی مواقع نیاز به افت و اصلاح قیمت دارد.
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

          نظر

          • rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

            #2150
            پاسخ : اخباروشایعات بازار

            جناب وزیراقتصاد، از شما انتظار داریم!



            جناب وزیر فعالان بازار سرمایه انتظار ندارند در یک مدت کوتاه تمامی مشکلات برطرف شده و ظرفیت های بالقوه اقتصاد کشور عملیاتی شوند تا آنها نیز به بالاترین میزان بازدهی دست یابند اما از شما انتظار دارند که دست کم جلوی وقوع مشکلات بیشتر را حتی المقدور بگیرید و نقش محوری تر در تحولات اقتصادی داشته باشد
            واضح و مبرهن است که لازمه پیشرفت در هر زمینه ای داشتن یک برنامه جامع می باشد یا به عبارت دیگر به لحاظ نرم افزاری باید برنامه ای منطبق به واقعیات داشت گام مهم بعدی برای نیل به هدف اجرای صحیح برنامه می باشد که می توان از آن به عنوان سخت افزار مناسب یاد کرد.

            پس می توان نتیجه گرفت که برای رشد اقتصادی یک کشور نیز باید برنامه ای جامع داشت که در این برنامه از سخت افزار و نرم افزارهای مناسب هر کشور استفاده بهینه گردد. کشور ما نیز سال ها است که برای تدوین مدل توسعه ای خود در تلاش است که این مدل با توجه به تحولات سیاسی کشورمان دستخوش تغیییرات عمده ای به لحاظ مبنایی شده است که البته در این یادداشت قصد پرداختن به این مبانی را نداریم.

            اما باید گفت که ساختار اقتصادی کشور ما عقبه ای با ساختار سرمایه داری دارد هر چندکه پس از انقلاب اسلامی برای تغییر این ساختار تلاش شد و اقتصاد در ابتدای انقلاب دولتی و نزدیک به شیوه شوروی سابق شد اما در نهایت با برخی تغییرات همین ساختار سرمایه داری حفظ شده و در سالهای اخیر بیشتر نمود پیدا کرده است .

            البته در اواسط دهه 70 به تدریج با تربیت نیروی انسانی و با توجه به تجربیات بدست آمده و با الگو برداری از تجربه کشورهای موفق مسئولان کشور به تدریج اقدام به تدوین برنامه های توسعه ای با دید میان مدت نمودند که در نهایت در دهه 80 سند چشم انداز 20 ساله به عنوان اولین سند ملی بلند مدت در جهت توسعه کشور تدوین، تصویب و ابلاغ شد و قرار بر این شد که تمامی برنامه های توسعه ای میان مدت نیز در جهت نیل به سند چشم انداز تدوین شود.



            بازار سرمایه در اقتصاد ایران

            همزمان از دهه 80 بازار سرمایه نیز که از سابقه طولانی هم در صحنه اقتصادی کشور برخوردار بود اما به دلایل مختلف که در حوصله این یادداشت نیست چندان توجهی به آن نمی شد تحولات مختلفی را در جهت رشد تجربه کرد و در حال حاضر به عنوان یکی از نهادهای مهم اقتصادی کشور شناخته می شود.

            گفتنی است بازار سرمایه اواخر دهه 80 تا این لحظه هم به لحاظ سخت افزاری و هم به لحاظ نرم افزاری رشد بسیار خوبی داشته و در مجموع همین موضوع باعث شده تا سرمایه گذران روز به روز توجه بیشتری به این بخش داشته باشند بخشی که در بیانی ساده می توان گفت از آن به عنوان دماسنج اقتصاد هر کشور یاد می شود و در حال حاضر به جایگاهی تبدیل شده که بسیاری ازدولتمردان هم به منظور نشان دادن موفقیت خود به آن استناد می کنند.

            بورس افتخار دولتمردان در برابر تحریم ها

            در سال های اخیر هم که کشور عزیزمان ایران تحت شدید ترین فشار های اقتصادی بوده تحولات بازار سرمایه توانسته تابلوی پر افتخاری برای کشورمان در مقابل دیدگان کشورهای حامی تحریم باشد. از منظر داخلی نیز بازار سرمایه توانست با نشان دادن قابلیت های خود گوی سبقت را از سایر بازار های رقیب خود یعنی مسکن و طلا و .... بر باید و در مجموع بازار سرمایه در این مدتی که کشور شرایط سختی را تجربه می کند تمام قد از اقتصاد کشورمان که همگان بر وجود بیماری های متعدد در آن صحه می گذارند دفاع و حتی یاری کند.

            انتظار از وزیر اقتصاد

            در سال جاری با روی کار آمدن دولت جدید با شعار اعتدال و تدبیر ، امید به اصلاح برخی رویه های غلط افزایش یافت. رویه های غلطی که از آن به عنوان بی انضباطی مالی دولت قبل یاد می شد. انتخاب دکتر طیب نیا که از سوابق کاری و علمی بسیار خوبی در عرصه اقتصاد برخوردار بوده از سوی ریس محترم جمهور و کسب بالاترین رأی اعتماد از مجلس نیز مؤید همین مطلب است که باید انتظار داشت به تدریج اوضاع به تدریج بهبود یابد و انضباط مالی در کشور حکفرما شود.

            هر چند با توجه به زمان کوتاه سپری شده از عمر این دولت و صدارت وزیر اقتصاد نمی توان انتظار تحول بزرگی را داشت اما از گوشه کنار انتقاداتی شنیده می شود که دست کم به عنوان زنگ خطر می توان به ان توجه داشت به عنوان مثل اینکه چرا بسیاری از سیاست های اقتصادی در ماه های اخیر از سوی مردانی غیر از مرد اول اقتصاد کشور بیان و یا حتی به نوعی دیکته می شود.

            از سوی دیگر در چند روز گذشته اتفاقاتی در جریان است که باعث افزایش نگرانی ها در خصوص آینده بورس که سرنوشت بسیاری از سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی با آن گره خورده شده و در مقابل نیز تلاش جدی از سوی دست اندر کاران برای رفع این نگرانی ها دیده نمی شود .


            لذا وزیر اقتصاد که مخاطب اصلی این یادداشت می باشد مهمترین نقش را می تواند در رفع این معضل داشته باشد چراکه هم به لحاظ جایگاه مسئولیتی و هم به لحاظ سوابق شخصی جز این هم از وی نمی توان انتظار داشت.

            فعالان بازار سرمایه در این مقطع فارغ از بازی های سیاسی از وزیر اقتصاد کشور انتظار دارند که توجه بیشتری به دغدغه های فعالان این بخش داشته باشند .

            به عنوان مثال چرا بسیاری از ملاحظات بازار سرمایه در تدوین بودجه سالانه در نظر گرفته نمی شود بطور مشخص نرخ بهره مالکانه و یا نرخ خوراک و یا ختی در تعیین نرخ تسعیر ارز! تشکیل مداوم شورای عالی بورس و حضور حضرتعالی در این شورا به عنوان پشتوانه بازار سرمایه همانطور که رییس بانک مرکزی از بازار پول حمایت می کنند و پشتوانه آن هستند ، یا اینکه بحث افزایش وام خرید مسکن و تبعات آن و حتی تعیین نرخ سود بانکی و اوراق مشارکت که الان در جریان است و تغییرات در پستهای مختلف و به طور کلی مواردی که به وزارات اقتصاد مربوط می شود که معمولا وزیر اقتصاد ساکت تر از سایر اعضای دولت است و بقیه دولتی ها بیشتز از وزیر مستقیم در باب آنها سخن می گویند .

            جناب وزیر فعالان بازار سرمایه انتظار ندارند در یک مدت کوتاه تمامی مشکلات برطرف شده و ظرفیت های بالقوه اقتصاد کشور عملیاتی شوند تا آنها نیز به بالاترین میزان بازدهی دست یابند اما از شما انتظار دارند که دست کم جلوی وقوع مشکلات بیشتر را حتی المقدور بگیرید و نقش محوری تر در تحولات اقتصادی داشته باشد که صد البته این انتظار زیادی نیست و از نخبگانی چون شما بر می آید .

            در مقام کلام پایانی هم باید گفت تبیین نقش مهم بازار سرمایه در اقتصاد برای مرد اول اقتصاد کشور مصداق ضرب المثل "زیره به کرمان بردن" محسوب می شود و هدف از این یادداشت این بود که مسئولان اقتصادی کشور و در راس آنها وزیر محترم اقتصاد توجه بیشتری را به دغدغه های این بخش داشته باشند و جلوی سلب اعتماد سرمایه گذاران را از این بخش بگیرند چراکه اعتماد سرمایه اصلی بازار سرمایه محسوب می شود در آخر نیز از شما دعوت میکنیم با حضور در تالار حافظ و شنیدن در و دل سرمایه گذاران به این بخش نیز اهمیت ویژه ای دهید که سایر مسوولان نیز اهمیت این حوزه را بهتر درک کنند و تصمیمات خلق الساعه و بدون پشتوانه علمی اتخاذ ننمایند .
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

            نظر

            • rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

              #2151
              پاسخ : اخباروشایعات بازار

              «بازار» زیر ذره‌بین سهامداران



              رزا فیروزی:بازار سهام در هفته‌ای که گذشت، بسیار پرعرضه بود و شاخص کل بیش از چهارهزارو178واحد نزول کرد تا به سطح 82‌هزارواحد رسید؛ سطحی که بسیاری از تحلیلگران تکنیکی، سطح حمایت شاخص عنوان می‌کنند. هفته گذشته با وجود خبرهای خوب از رفع تحریم‌ها و گزارش‌های مالی شرکت‌ها که بیشتر با تعدیل سود همراه بود اما، سرمایه‌گذاران که ریزش‌های پی‌درپی شاخص نگرانشان کرده، اقدام به خرید نمی‌کردند. این موضع سبب کاهش شدید حجم و ارزش معاملات نسبت به هفته ماقبل شد. این در حالی است که هفته ماقبل هم بازار سهام روند نزولی داشته است و در مجموع شاخص حدود هفت‌هزارواحد نزول کرده است و زیان بازار از نیمه دی‌ماه تاکنون به هشت‌درصد رسیده است. در هفته گذشته دومیلیاردو371‌میلیون‌سهم به ارزش چهار‌هزارو178‌میلیاردریال معامله شد که بخش بزرگی از آن مربوط به عرضه اولیه سهام تیپیکو بود و به این ترتیب حجم و ارزش معاملات نسبت به هفته ماقبل به‌ترتیب 46 و 43‌درصد کاهش داشته است. تعداد خریداران در هفته گذشته 123‌هزارو678‌نفر بوده که نسبت به هفته ماقبل کاهش 20‌درصدی نشان می‌دهد اما تعداد خریداران بورس نسبت به روزهای رونق بازار تقریبا حدود یک‌چهارم شده است.
              این در حالی است که بررسی رفتار سرمایه‌گذاران نشان می‌دهد فعالیت سرمایه‌گذاران خرد در بازار کمتر شده است و سهم حقوقی‌ها از ارزش معاملات نسبت به گذشته بیشتر شده و به حدود 50‌درصد رسیده است اما چرا در این شرایط بازار تغییر روند نداده است.
              در پاسخ به این سوال باید گفت طی هفته‌های گذشته عرضه‌های بی‌وقفه و پی‌درپی به‌شدت قیمت سهام را کاهش داده است و بیشتر سهام شرکت‌های بزرگ زیر قیمت اسمی معامله می‌شوند. حقوقی‌ها به ارزندگی این سهام اعتقاد دارند اما آنچه سبب شده کسی برای خرید پیشقدم نشود، انتظار برای رسیدن قیمت‌ها به کف است. همه منتظر کف قیمتی برای جمع‌کردن صف‌های فروش و خریدهای گسترده هستند؛ کفی که در اثر رفتار هیجانی سرمایه‌گذاران ممکن است به کمتر از انتظار تحلیلگران هم برسد و این فرصت مناسبی برای خرید را فراهم می‌کند.
              در شرایطی که بازار از ریزش‌های پی‌درپی دچار هراس شده بود، به گزارش‌های مالی شرکت‌ها هم بی‌توجه بود. بسیاری از شرکت‌ها گزارش‌های خوبی منتشر کردند که می‌توانست در شرایط نرمال، سهم را با صف خرید همراه کند اما فعلا بازار نسبت به گزارش‌ها بسیار کم‌توجه است.
              در هفته گذشته پتروشیمی‌ها، گزارش‌های خوبی را منتشر کردند. هلدینگ بزرگ خلیج‌فارس، پتروشیمی اراک و تاپیکو سودشان را افزایش دادند. بیشتر سهام دارویی هم رشد سود داشتند و گزارش مالی سیمانی‌ها نسبتا خوب بود. با این‌حال در هفته گذشته از بین نمادهای معامله‌شده فقط 34 نماد توانستند رشد قیمت داشته باشند و سایر نمادها ریزش قیمتی را ثبت کردند.
              نمادهای خدمات انفورماتیک ایران، پتروشیمی‌کرمانشاه، پتروشیمی پردیس، پتروشیمی ‌آبادان، شفارس، صنعتی آما، لبوتان، فروس، سرمایه‌گذاری پردیس، ثاباد، آلومراد، چرخشگر، درخشان تهران، شیمی دارویی داروپخش، دزهراوی، دفرا، درازک، روز دارو، فیروزا، فولاد کاویان، وملی، قند مرودشت، کحافظ، مهرکام پارس، ایران‌مرینوس، پارس پامچال، صنایع ریخته‌گری ایران، وسدید، سیمان دشتستان، فپنتا، حق‌تقدم رتاب، حق‌تقدم داروسازی سینا و حق‌تقدم کمباین‌سازی ایران در هفته گذشته با کمی رشد همراه شدند.
              این در حالی است که بیشتر سهام بزرگ با افت قیمت همراه شدند؛ سهامی که افت بیشتر آنها چندان منطقی نمی‌نماید.
              اخبار مثبت در هفته گذشته کم نبود. توافق طرفین گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای برای عمل به توافقات ژنو و در نهایت رفع تحریم‌های پتروشیمی، خودرو و فلزات گرانبها و دعوت از سرمایه‌گذاران خارجی برای حضور در ایران در کنار عدم ریزش دلار و نوسان در محدوده دوهزارو900تومان خبر خوبی برای بازار است. دعوت از ایران برای شرکت در ژنو2 و سپس بازپس‌گیری دعوت سبب شد تا نرخ دلار در بازار کمی افزایش یابد. در بازارهای جهانی نیز قیمت فلزات اساسی نسبتا افزایش یافته است. در بازار‌های جهانی، قیمت محصولات پتروشیمی با رشد مواجه شده است و اگر پیش‌بینی‌ها از رشد اقتصاد جهانی در سال‌جاری میلادی افزایش یابد، می‌توان انتظار تداوم روند صعودی قیمت محصولات پتروشیمی را در بازارهای جهانی داشت. در بورس کالا نیز از محصولات پتروشیمی و فلزی استقبال خوبی شده است. اما سهام شرکت‌های پتروشیمی مورد عرضه قرار گرفتند هرچند شرایط آنها نسبت به سایر گروه‌های بازار بهتر بود. با وجود گزارش‌های نه‌چندان خوب شرکت‌های گروه‌ انبوه‌سازی و عرضه‌های سنگین در این گروه اما اوراق حق‌تقدم تسهیلات مسکن با رشد قیمت قابل‌توجهی مواجه شدند و طی دو هفته اخیر حدود 70‌درصد رشد قیمت را تجربه کردند. این رشد سبب حضور سفته‌بازان به این اوراق شده است و این موضوع صف خرید سنگینی را برای خرید اوراق رقم زده است که مصرف‌کننده واقعی را با چالش مواجه کرده است. بازار در هفته‌ای که گذشت باز هم اسیر شایعات متعددی از جمله تغییر مدیریتی در سازمان بورس بود؛ تغییری که باز هم تکذیب شد.
              مسوولان بورس در پی نزول بیش از چهارهزارواحدی شاخص طی هفته گذشته طی مصاحبه‌هایی در پی آرام‌کردن سهامداران حقیقی برآمده و اعلام کردند که از بورس حمایت خواهد شد و بهتر است سرمایه‌گذاران خرد صبور باشند.
              از طرف دیگر بورس‌ درصدد انتشار اوراق تبعی سهام است که استراتژی پوشش ریسک را برای سرمایه‌گذاران حرفه‌ای مهیا می‌کند.
              اوراق اختیار فروش تبعی سهام در بازار سرمایه، ابزاری حمایتی از سهامداران شرکت است که می‌تواند اطمینان را نسبت به آینده سهم ایجاد کند. سهامداران عمده با انتشار اوراق اختیار فروش تبعی بر امنیت سهام و نرخ واقعی آن تاکید می‌کنند.
              اوراق اختیار فروش تبعی سهام در بازار سرمایه ابزاری حمایتی از سهامداران شرکت در شرایط پرنوسان بازار است که به سهامدار اختیار فروش سهم را با قیمت مشخص می‌دهد. از طرف دیگر سهامداران عمده با انتشار اوراق اختیار فروش تبعی بر امنیت سهام و نرخ واقعی آن تاکید می‌کنند ضمن آنکه انتشار این اوراق برای شرکت‌ها هم مزیت‌هایی دارد و سرمایه‌گذار هم با خرید اختیار فروش می‌تواند ریسک ناشی از کاهش بیشتر قیمت در بازار را پوشش دهد بر همین اساس، سهامداران عمده حقوقی بزرگ از جمله ساتا، غدیر، هلدینگ نفت‌وگاز پارسیان، بانک ملت و گروه سرمایه‌گذاری امید آمادگی خود را برای انتشار اوراق اختیار فروش تبعی با هدف تضمین قیمت سهام تحت مدیریت خود اعلام کردند. هرچند تحلیلگران تکنیکی معتقدند اصلاح شاخص می‌تواند ادامه‌دار باشد و سطح حمایت بعدی شاخص 78‌هزارواحد است، اما به‌نظر می‌رسد شرایط در هفته پیش‌رو تغییر کند و کم‌کم خریداران به میدان آمده و از فرصت طلایی افت قیمت‌ها برای کسب بازدهی استفاده خواهند کرد. در همین شرایط اگر سرمایه‌گذاران نگاه بلندمدتی داشته باشند، می‌توانند بازدهی قابل‌توجهی کسب کنند زیرا بورس حتی اگر به روند اصلاحی خود هم ادامه دهد، قیمت برخی سهام شرکت‌های بزرگ که از شرایط بنیادی خوبی برخوردارند در میان‌مدت می‌تواند بازدهی قابل‌توجهی برای سرمایه‌گذاران رقم بزند. ضمن اینکه بانک‌ها، پتروشیمی‌ها، مخابرات و برخی فلزی‌ها شرایط بسیار خوبی دارند. گروه دارو هم یکی از گروه‌هایی بود که گزارش‌های بسیار خوبی به بازار ارایه کرد و بیشتر نمادهای آن با تعدیل مثبت همراه بودند.
              در این شرایط انتظار می‌رود سرمایه‌گذاران، کمی منطقی‌تر رفتار کرده و از فروش سهام ارزشمند خود، خود‌داری کنند زیرا مدتی دیگر همین سهام ممکن است با صف خرید مواجه شده و خریداری آن سخت شود. هرچند به‌نظر می‌رسد بازار هم متعادل شده و تحلیل‌مدار‌تر شود.
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

              نظر

              • rajabnejad
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 4331

                #2152
                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                بیمه سهام با انتشار اوراق اختیار فروش تبعی



                مدیر نظارت بر بازارها و بورس‌های سازمان بورس تاکید کرد: نوسان ذات بازار است و بعد از هر دوره رشد، افت در بازار امری معمول است که برای گذار از این دوران بهتر است سهامداران به جای کسب سود در کوتاه مدت به بازدهی در بلندمدت، تغییر موضع دهند.

                به گزارش خبرگزاری مهر، محمودرضا خواجه نصیری ، شائبه هر گونه حباب در بازار سرمایه را رد کرد و گفت: شرکت های بزرگ با انتشار صورت های مالی دوره 9 ماهه نشان داده است علاوه بر اینکه از نظر تحقق سود سال مالی شرایط خوبی دارد، با وجود افزایش قیمت ها نسبت قیمت به عایدی هر سهم (P/E) بالا نیست.

                وی با مقایسه دوران حاضر با سالهای 82 و 83 خاطرنشان کرد: در حالی که سال های 82 و 83 نسبت P/E برای خیلی از شرکت ها و صنایع بالای مرتبه 10 بود اما امسال به دلیل همسانی رشد قیمت ها در کنار افزایش سود شرکت ها، این مرتبه برای بسیاری از شرکت ها 4 تا7 است و همین امر وجود حباب و تشابه شرایط امسال و سال آینده به سالهای 82 و 83 را رد می کند.

                وی به آمادگی تعدادی از شرکت های بزرگ برای انتشار اوراق اختیار فروش تبعی اشاره و خاطر نشان کرد: شرکت ها زمانی تمایل به انتشار این اوراق پیدا می کنند که نسبت به بازده و سودآوری سهام خود شکی ندارند و با خیال آسوده سودآوری سهام خود را در یک بازه میان مدت و بلندمدت ، بیمه می کنند.

                خواجه نصیری درباره حمایت سازمان و سهامدارن حقوقی در روزهای منفی تصریح کرد: همان طور که سازمان سیاست جلوگیری از رشد بی رویه و بی منطق قیمت ها را در دستور کار دارد، سیاست های لازم برای مدیریت بازار در روزهای منفی نیز اعمال می شود.

                مدیر نظارت بر بازارها و بورس های سازمان بورس با تأکید بر اینکه قیمت بسیاری از سهم ها در حال حاضر بسیار ارزنده است، گفت : سهامداران حقوقی با عرضه در روزهای مثبت نقدینگی قابل قبولی دارند که می توانند در روزهای منفی در بازار تزریق کنند و هیچ گونه نگرانی درباره کمبود نقدینگی در بازار وجود ندارد.

                وی در ادامه به واکنش سهامداران حقیقی در دو هفته اخیر اشاره کرد و گفت: در حالیکه در ماه های گذشته سهامداران حقیقی با خرید سهام در قیمت های بالاتر از قیمت های حاضر از سهامداران حقوقی سبقت گرفته بودند، در دو هفته اخیر بخشی از این سهامداران به خصوص سهامداران تازه کار و ناآشنا با جو کلی بورس، به عرضه و فروش دارایی های خود گاه به قیمت های پایین تر از قیمت خرید روی آورده اند که حاصلی جز زیان ندارد.

                خواجه نصیری در ادامه به سهامداران توصیه کرد: سهامداران حقیقی اگر از شرایط منفی بازار بترسند به احتمال زیاد زیان می بینند ، بنابراین بهترین استراتژی برای سهامداران صبوری است و اجازه بدهند بازار روال عادی خود را طی کند.

                وی بازار سهام را همچنان بهترین بازار برای سرمایه گذاری نسبت به بازارهای رقیب خواند و گفت: خوش بینی هایی که از ابتدای سال در باره بهبود وضع صنایع و محیط کسب و کار با تغییر شرایط سیاسی و روابط بین الملل در بازار تزریق و باعث رشد قیمت ها شده بود ، نه تنها همچنان وجود دارد بلکه از آنجایی که اثربخشی این امیدها و خوش بینی ها در تحولات اقتصادی کشور زمان بر است جای هیچگونه ترس از آینده برای بازار سهام به جا نمی گذارد.

                خواجه نصیری سهامداران را به رجوع به حافظه تاریخی بورس دعوت کرد و گفت: سهامداران قدیمی به خوبی با نوسان در بازار آشنا هستند و بهتر است سهامداران تازه کار نیز با بررسی تاریخ بورس و برآیند کلی بازار سرمایه درباره خرید و فروش تصمیم گیری کنند چون فضای اصلی و قالب بازار سرمایه کسب سود در بازه زمانی میان مدت و بلندمدت است ، در حالی که بازدهی در کوتاه مدت نه تنها همیشگی و دایمی نیست بلکه پر ریسک هم است.

                مدیر نظارت بر بازارها و بورس ها شرایط فعلی بازار را برای خرید حقوقی ها جذاب دانست و گفت : نقدینگی از بخش حقوقی خارج نشده است بلکه در حالیکه عده ای از سهامداران حقیقی هیجان زده اقدام به فروش دارایی های خود می کنند سهامداران حقوقی با توجه به نقدینگی در اختیار مترصد خرید سهام به ارزنده ترین قیمت های مد نظر هستند و بلافاصله که متوجه شوند سهم های مد نظرشان به قیمت ارزنده رسیده است وارد بازار می شوند.

                خواجه نصیری بار دیگر به بازدهی مناسب بورس در مقایسه با بازارهای موازی و رقیب اشاره کرد و به سهامدارن توصیه کرد: سهامداران با صبوری بازدهی مورد انتظار خود را به دست می آورند پس سهم های ارزنده خود را حفظ کنند و در روزهای منفی به صف های فروش نپیوندند که جز سنگین کردن صف های فروش و کاهش ارزش دارایی شان حاصلی ندارد.

                وی خاطرنشان کرد: رشد و سودآوری بازار سرمایه مبنای بنیادی و درست دارد و در کوتاه مدت متعادل می شود و در بلندمدت روند مثبت خود را از سر خواهد گرفت.
                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                نظر

                • rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

                  #2153
                  پاسخ : اخباروشایعات بازار

                  در پی حمایت حقوقی‌ها و اعلام آمادگی سهامداران عمده برای تضمین قیمت سهام تحت مدیریت خود ازطریق انتشار اوراق اختیـار فروش تبعی، شاخص بورس تهران به روند صعودی بازگشت.



                  شاخص بورس در اوایل ساعت معاملاتی امروز به کانال مثبت بازگشت.


                  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه (سنا)، درپی حمایت حقوقی‌ها از بازار سرمایه و برنامه سهامداران عمده برای انتشار اوراق اختیـار فروش تبعی به‌منظور تضمین قیمت سهام تحت مدیریت خود، شاخص بورس تهران به روند مثبت بازگشت.

                  تا لحظه تنظیم این گزارش، شاخص کل بورس با 437 واحد افزایش، به عدد 82 هزار و 466 واحد رسیده است که نمادهای فارس، پارسان، تاپیکو، اخابر، وپاسار، وغدیر، رانفور و خودرو بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص داشته‌اند.

                  براساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، قرار است چندین شرکت حقوقی بزرگ بازار سرمایه ازجمله ساتا، غدیر، هلدینگ نفت و گاز پارسیان، هلدینگ سرمایه‌گذاری امید و بانک ملت با هدف حمایت از سهام تحت مدیریت خود، اوراق اختیار فروش تبعی منتشر کنند.
                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                  نظر

                  • rajabnejad
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 4331

                    #2154
                    پاسخ : اخباروشایعات بازار

                    جزئیات نخستین اوراق اختیار فروش تبعی منتشر شد

                    "تاپیکو" نخستین سهامی است که اوراق فروش تبعی منتشر خواهد کرد .


                    در راستای پوشش ریسک و حمایت از سرمایه­گذاران از روز ­شنبه 5 بهمن ماه 92 عرضه اوراق اختیار فروش تبعی سهام شرکت سرمایه­ گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین در بورس اوراق بهادار تهران آغاز شد.

                    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) و به نقل از شرکت بورس، "تاپیکو" نخستین سهامی است که اوراق فروش تبعی منتشر خواهد کرد .

                    بر اساس این گزارش، قیمت اعمالی این اوراق بالغ بر 5650 ریال خواهد بود و تاریخ اعمال آن 25 شهریور ماه 93 است که دوره معاملاتی آن از 5 بهمن ماه 92 الی 19 شهریور ماه 93 است.

                    بر این اساس، سقف خرید برای هر کد معاملاتی حقیقی 500 هزار اوراق اختیار فروش خواهد بود که در صورت خرید بیش از این تعداد مازاد آن در تعهد عرضه کننده نیست.

                    حداقل حجم عرضه روزانه 10 میلیون اوراق اختیار فروش تا زمان اتمام کل حجم عرضه خواهد بود که کل حجم عرضه بالغ بر 1 میلیارد و 450 ملیون اوراق اختیار فروش است.

                    عرضه کننده این اوراق شرکت سرمایه گذاری صبا تأمین خواهد بود و کارگزار عرضه کننده نیز شرکت کارگزاری صبا تأمین است.

                    این در حالی است که، شرایط تسویه تعهدات در تاریخ اعمال، پرداخت ما به التفاوت قیمت اعمال و قیمت پایانی سهم پایه به دارنده اختیارفروش تبعی بصورت نقدی یا به صورت غیرنقدی از طریق انتقال سهم پایه از سوی عرضه کننده به دارنده اوراق یا انتقال سهم با قیمت اعمال از دارنده اختیار فروش تبعی به عرضه کننده، برحسب اعلام فروشنده است.

                    لازم به ذکر است، این اوراق، معاملات ثانویه نداشته و خریداران حق فروش مجدد این اوراق را ندارند، کارمزد کارگزاران خریدار و فروشنده هر کدام 4 درصد بوده و از حق نظارت سازمان و سایر هزینه های معاملاتی معاف است، خریدار نمی­تواند بیش از تعداد سهام پایه­ای که در اختیار دارد، این اوراق را خریداری کند لذا تعداد اوراق اختیار فروش تبعی معتبر در پایان هر روز معاملاتی حداکثر می­تواند معادل دارایی سهامدار در سهم پایه باشد. در صورتی که تعداد اوراق اختیار فروش تبعی تحت مالکیت سهامدار از تعداد سهم پایه تحت مالکیت وی در پایان روز بیشتر شود، اوراق اختیار فروش تبعی مازاد، باطل شده و عرضه کننده تعهدی در قبال آن نخواهد داشت، ارائه درخواست اعمال از سوی سهامدار و از طریق کارگزار وی به بورس حداکثر تا ساعت 13 روز اعمال است.

                    سرمایه گذاران محترم برای کسب اطلاعات بیشتر می­توانند به دستورالعمل عرضه اوراق اختیار فروش تبعی در سایت شرکت بورس اوراق بهادار تهران (www.irbourse.com) مراجعه کنند.
                    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #2155
                      پاسخ : اخباروشایعات بازار

                      معاون وزیراقتصاد:مردم نگران نوسانات بورس نباشند

                      معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد که مردم نگران نوسانات بورس نباشند.

                      به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شاپور محمدی صبح امروز در نشستی خبری با اشاره به این‌که نوسانات بازار سرمایه طبیعی است، به تشریح فضای اقتصادی کشور پرداخت.

                      وی با اشاره به اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها گفت: 80 درصد از مصوبات دستورالعمل 35 ماده‌ای دولت در حمایت از تولید اجرایی شده است.

                      محمدی ادامه داد: تثبیت محیط اقتصاد کلان از اصلی‌ترین اهداف دولت برای ادامه‌ی اجرای هدفمندی یارانه‌هاست.

                      معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه برای حل مسائل اقتصادی در دولت اجماع وجود دارد تصریح کرد: 65 درصد بنگاه‌ها با سرمایه در گردش روبه‌رو بوده‌اند.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • rajabnejad
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 4331

                        #2156
                        پاسخ : اخباروشایعات بازار

                        حضور روسای سازمان بورس و کمیسیون اقتصادی مجلس:

                        تحلیل عملکرد بورس در برنامه نگاه یک
                        رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، امشب میهمان برنامه نگاه یک این هفته هستند.



                        رییس سازمان بورس و اوراق بهادار امروز مهمان برنامه نگاه یک است که به صورت زنده از شبکه یک سیما پخش می شود.

                        به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ، میهمانان برنامه نگاه یک این هفته هستند.

                        دکتر علی صالح آبادی و ارسلان فتحی پور؛ عملکرد بورس اوراق بهادار و بازار سرمایه در ماه های گذشته و نگاهی به چشم انداز آینده آن را بررسی می کنند.

                        برنامه نگاه یک، امشب ساعت 22:30 از شبکه یک سیما پخش می‌شود
                        .
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #2157
                          پاسخ : اخباروشایعات بازار

                          فراخوان عمومی سهامداران برای نجات بازار سرمایه

                          جمعی از فعالان و کارشناسان بازار سرمایه با ارسال نامه ای سرگشاده به هیات رییسه مجلس شورای اسلامی خواستار حمایت همه جانبه نمایندگان مجلس در تصویب لوایح بودجه دولت در روزهای آینده شده اند.

                          به گزارش اکوبورس افت شدید نماگرهای بازار سرمایه در روزهای اخیر با وجود کاهش ریسک های سیستماتیک در فضای سیاست خارجی به یکی از پرسش های بزرگ سرمایه گذاران و فعالان بازار سرمایه تبدیل شده است.این میان اما آنچه بیش از همه به دامنه نگرانی ها در بازار سرمایه افزوده کاهش اعتماد عمومی و روی گردانی صاحبان نقدینگی جدید از این بازار و به تبع آن موج جدیدی از تورم لجام گسیخته با نوسانی شدن بازارهای کاذب و غیر مولد است.



                          در این زمینه قاطبه فعالان بازار سرمایه بر این عقیده استوار هستند که در حال حاضر کشف بمب هسته ایی و یا حتی غنی سازی 70 درصدی به اندازه تصمیم سازی نمایندگان مجلس برای دخل و خرج دولت در سال آینده و خروج خبرهای مختلف از صحن علنی مجلس شورای اسلامی نمی تواند از تلاطم امواج اقانوس بازار سرمایه ایران بکاهد.



                          به همین منظور جمعی از بزرگان و سرمایه گذاران باتجربه و دلسوز بازار سرمایه ایران با ارسال نامه ایی سرگشاده به هیات رییسه مجلس شورای اسلامی و خطاب به نمایندگان ملت خواستار توجه به نیازهای امروز بازار سهام کشور با تکیه بر تحلیل علمی و کارشناسی شده اند.



                          چنانچه کاربران محترم از این نامه حمایت می کنند و مطالب آنرا دغدغه های خود در اعاده مطالبات به حق کلیه سرمایه گذاران بازار سرمایه می دانند ،می توانند تا روز سه شنبه که بررسی لایحه بودجه 93 دولت در صحن علنی مجلس شورای اسلامی آغاز می شود با ارسال کامنت و درج نام خود از آن حمایت و یا با نظر خود از آن دفاع نمایند.



                          این نظرات در نهایت تجمیع شده و به عنوان سند به مجلس شورای اسلامی ارسال خواهد شد.



                          این نامه به شرح ذیل منتشر شده است:



                          جناب آقای لاریجانی

                          ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

                          و سایر نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی



                          با عرض سلام و احترام

                          به استحضار می رسانیم بازار سرمایه کشور عزیزمان ایران با ارزش بازاری حدود 500 هزار میلیارد تومان که ترکیب 95% آن عبارتند از: سهام عدالت (حدود 20%) صندوق های بازنشستگی(حدود 30%) شرکت‌های سرمایه گذاری وابسته به بانکها و نهادها (حدود10%) شرکت های سرمایه گذاری و نهادهای عمومی (حدود 15%)، اشخاص حقیقی و سهامداران اقلیت (حدود 10%) سهامداران حقیقی عمده (حدود 5%) و سهام دولت (حدود 3%) تشکیل یافته است. که بیانگر عمق بسیار وسیع آن در جامعه و نهادهای مردمی می باشد. به عبارت دیگر این بازار کاملاً متعلق به مردم است و انتفاع فعلی یا انتفاع آینده آن، به هیچ وجه من الوجوه متعلق به بخش خصوصی خاصی نیست. رشد این بازار یکی از افتخارات نظام و باعث جذب نقدینگی از سایر بازارها و کاهش تورم و هدایت نقدینگی به بازار تولید و اشتغال زایی می‌باشد. اخیراً بعضی از خبرگزاری ها، اخباری ناشی از ذهنیت بعضی نمایندگان محترم را درخصوص تخصیص منابع بخش دولتی به برخی از شرکت های بورسی مطرح نموده اند و همچنین پیشنهاد افزایش قیمت حامل های انرژی به چند برابر وضعیت فعلی حتی بالاتر از قیمت های منطقه ای و بعضی از کشورهای اروپایی به بهانه هدفمند کردن یارانه ها، افزایش درآمد دولت و تقلیل درآمد بنگاه هایی که از مزیت انرژی سود حسابداری بالایی را ایجاد نموده اند را داده اند.



                          در این خصوص مواردی به شرح زیر به استحضار می رسد:



                          1-همانگونه که مستحضر می باشید پروانه بهره برداری معادن چادرملو و گل گهر متعلق به شرکت‌های فوق الذکربوده و حدود 3 سال بعد از پذیرش و معاملات سهام آنها در بورس برخلاف امیدنامه های اولیه خود به دولت انتقال داده شده اند. حضرت عالی به درستی طی نامه 51682مورخ 18/8/1392 در مورد شرکت ملی صنایع مس ایران به درستی به موضوع اشاره فرموده‌اید و تقاضا داریم مجدداً درخصوص معادن چادرملو وگل گهرتوسط کمیسیون تلفیق لوایح مجلس مورد بررسی و اظهار نظر قرار گیرد تا برای همیشه ضمن اثبات حقانیت این دو شرکت که عمده سهامداران آن صندوق های بازنشستگی و مردم می باشند به حقوق خود دست یابند.



                          2-نتایج مثبت اجرای سیاست های اصل 44 به غیر از افزایش تولید و اشتغال باعث گسترش سرمایه گذاریها و جذب نقدینگی از آحاد جامعه و در نهایت کارآمد کردن بنگاه های واگذار شده براساس آن اصل می گردد.


                          در این راستا مستحضر می باشید برخی از اقدامات انجام شده در سال های گذشته از جمله جذب نیروی انسانی بیشتر از نیاز بنگاه ها و بصورت دائمی تا 2 برابر وضعیت قبلی (همچون صنایع فولاد)، تحمیل مالیات حقوق 10% کارکنان دولتی به شرکت های فوق الذکر، مکانیزم قیمت گذاری غیر منصفانه (صنعت خودرو در سال قبل )، عدم تخصیص حامل های انرژی به مجتمع های پتروشیمی، فولاد، سیمان ،... براساس ظرفیت های آنها خصوصاً در فصل زمستان در مورد گاز و در فصل تابستان برق برای این صنایع، تحمیل هزینه های کمک‌های بلاعوض (همچون تیم های ورزشی)، تحمیل افزایش قیمت ارز براساس سیاست های دولت به بنگاه های تولیدی در سال گذشته که دارای تسهیلات ارزی بوده اند، واگذار شده در بخش جاری و سرمایه ای و افزایش تعهدات این بنگاه‌ها.



                          از جمله تهدیدات بنگاه های واگذار شده براساس اصل 44 موارد فوق الذکر بوده که تاثیر به سزایی در کارایی و درآمد این بنگاه ها به همراه داشته است که امیدوارم بصورت قانون خاص و یا در تبصره های بودجه برای حل این معضل چاره اندیشی گردد.



                          3-مستحضر می باشید یکی از مزیت های صنایع کشور تامین انرژی با قیمت مناسب که در دکترین وزرای صنعتی دهه 70 بعنوان الگوی رشد و توسعه صنعتی مطرح و در راستای آنظرفیت سازی در صنایع پتروشیمی، فولاد، سیمان، شیشه و ... شکل گرفته است، حال بعد از گذشت 2 دهه از این سیاست و نگاه به سود حسابداری این بنگاه ها که عمدتا بدلیل استهلاک کامل ماشین آلات، اعداد فریبنده ای را نشان می دهند بدون آنکه بازدهی براساس پروژه های جدید مورد توجه قرار گیرد موجب اتخاذ تصمیمات عجولانه شده که باعث توقف توسعه در بخش صنایع انرژی بر خواهد شد مضافا این افزایش قیمت ها موجب ایجاد تورم شتابنده ای در سال آتی خواهد گردید.



                          امیدواریم حضرت عالی و اعضای محترم مجلس شورای اسلامی که همواره در راستای اجرای صحیح سیاست های اصل 44 و حمایت از بازار سرمایه اقدامات موثر را به عمل آورده اید در شرایط فعلی با تصویب تبصره های منصفانه و متکی بر اصول قبلی مجلس شورای اسلامی مصوب فرمایید که اجزای بازار سرمایه که در طول دوران تحریم همواره با حفظ سرمایه های خود در این بازار موجب رشد و توسعه صنایع مختلف در بازارهای مختلف گردیده اند و به بازاراهای سفته بازی نظیر ارز و طلا میل ننمودند، کماکان بتوانند با حضور گسترده در این بازار موجبات رشد و توسعه و اشتغال که از اولویت های اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است را فراهم آورند.

                          http://ecobourse.ir/detail/News/2209
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #2158
                            پاسخ : اخباروشایعات بازار

                            جلسه 2 ساعته کارگزاران بورس / شاخص بازمی گردد

                            تهران - ایرنا - یک کارگزار بورس و اوراق بهادار از برگزاری جلسه 2 ساعته کارگزاران بورس برای بررسی دلایل افت شاخص بورس و تداوم عقب نشینی شاخص در روزهای اخیر خبر داد و گفت: تمام کارگزاران معتقدند این روند ادامه نخواهد داشت و بزودی شاخص روندی مثبت را طی خواهد کرد.


                            حامد ستاک روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: کفه تقاضا با جذاب شدن قیمتها بر عرضه چیره خواهد شد و باید سیاست گذاران و مسئولان بازار از اتفاقات و رویدادها تجربه گرفته و با استفاده از کارشناسان و صاحب نظران برای ساختن بازاری پویا تر و شفاف تر تلاش کنند.

                            وی درباره نتایج جلسه امروز گفت: کلیات بازار این است که مشکلی در اکثریت سهم ها وجود ندارد و مسئله اصلی در رفتار هیجانی و صبور نبودن سهامداران است که علت این رفتارهای هیجانی نیز به عدم اعتماد سهامداران به سودآور بودن و تداوم رشد بورس بازمی گردد.

                            ستاک ادامه داد: البته نباید برخی از عوامل اصلی این عدم اعتماد را نادیده گرفت هر کاری آداب مخصوص خود را داشته و مدیریت هیجانات در هنگام صعود و نزول شاخص بورس نیز از این قاعده مستثنی نیست.

                            این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: تمام افراد حرفه ای و دارای صلاحیت بازار به خوبی می دانند که عرضه های عمده در نمادها، روش وشرایط خاص خود را داشته و اعلام آن موضوعیت نداشته و بدتر از آن بد عمل کردن به هنگام این عرضه ها نیز از اتفاقات نامناسبی است که متاسفانه رخ داده است.

                            ستاک گفت: به طور مثال سهمی که در درصدهای مثبت در حال معامله بوده حجم بسیار زیادی از فروش را در درصد کامل منفی آن عرضه شده که تکرار این اتفاقات موجب ناامیدی و عدم اعتماد سهامداران آن سهم را در پی خواهد داشت .

                            وی اظهار داشت: اگر این اتفاق در نمادهای پیشرو و بزرگ بازار اتفاق افتاده باشد این حس ناامیدی و کنترل مصنوعی قیمت ها به کل بازار تاثیر گذاشته و شاهد اتفاقاتی که رخ داده خواهیم بود.

                            ستاد تصریح کرد: در برخی موارد نیز تصمیمیات ضربتی در خصوص روند معاملات یا شایعات بی پایه و اساس که ممکن است به مسایل داخل بازار ارتباطی نداشته است موجب تشدید نزول را فراهم کرده باشد.

                            وی افزود: اصلاح این رویدادهای نامطلوب هزینه ها را بیشتر خواهد کرد و افرادی که جایگاهی در این اتفاقات نامطلوب نداشته اند بار اصلی آن را به دوش می کشند.

                            این کارشناس بازار سرمایه گفت: سرمایه گذاران حقیقی بازار که بسیاری از آنها برای حمایت از کار و سرمایه داخلی قدم به بازار بورس گذاشته اند در صف اول تحمل این فشارها قرار دارند که البته با قطعیت اعلام می شود که این روند نزولی تداوم نخواهد داشت.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

                              #2159
                              پاسخ : اخباروشایعات بازار

                              اخبار موثر بر بازار سرمایه



                              *رييس كميسيون اقتصادي مجلس از حمایت بورس و تعین نرخ خوراک گاز با در نظر گرفتن نرخ منطقه و با لحاظ 10 درصد زیر قیمت فوب خبر داد.

                              *به گفته نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس قیمت خوراک گاز پتروشیمی ها امروز نهایی می شود که به نظر می رسد نرخی بین ۱۳ تا ۱۸ سنت تعیین گردد.

                              *معاون پارلمانی وزیر اقتصاد با بیان اینکه فاز ۲ هدفمندی یارانه‌ها فعلا اجرایی نمی‌شود، گفت: طرح تحول اصلاح ساختار مدیریت، گمرک، بیمه، بانک و مالیات به عنوان یک الزام اجرا می‌شود.

                              * رييس كميسيون اقتصاىي مجلس: مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور با اشاره به دو راهکار خروج از شرایط رکود تورمی اقتصادی اظهار داشت: اکنون در شرایط پیچیده‌ای قرار داریم و قطعاً افزایش قیمت حامل‌های انرژی به صورت تدریجی و طی یک دوره 5ساله اجرایی خواهد شد

                              *نفتکش ایران و شركت ملي نفت از لیست تحریم‌ آمریکا خارج شدند

                              *دبیرکل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی با تشریح 2 عامل سقوط آزاد صادرات محصولات پتروشیمی در سال جاری، مهمترین پیش شرط ایران برای از سرگیری صادرات پتروشیمی به اروپا را تشریح کرد و گفت: مشتریان آسیایی برای خرید پتروشیمی ایران صف کشیدند.

                              *این مقام مسئول با یادآوری اینکه هم اکنون واردات هرگونه محصول پتروشیمی به داخل کشور متوقف شده است، بیان کرد: از این رو در کنار توقف واردات، مجتمع‌های پتروشیمی به خوبی خوراک و نیاز بازارهای داخلی صنایع تکمیلی پتروشیمی و پلیمری کشور را تامین کرده اند

                              *مهدوی در ادامه دومین عامل کاهش صادرات محصولات پتروشیمی را کاهش شدید گازرسانی به صنایع پتروشیمی به ویژه در طول دو ماه گذشته تاکنون اعلام کرد و افزود: هم اکنون خوراک مایع و گاز طبیعی به عنوان خوراک به طور کامل در اختیار پتروشیمی‌ها قرار نمی‌گیرد.


                              *امروز گفته شد که جلسه ی مربوط به تجدید نظر برای نرخ بهر ه مالکانه در مجلس رای نیاورده است.

                              *در قندی ها عرضه شکر باعث افت نرخ شکر از 1900 تومان به 1800 تومان شده است

                              *در گروه بانکی رییس دبیرخانه اجرای توافق ژنو در مورد این که کدام یک از بانک‌های ایران در نقل و انتقالات پولی و بانکی در چارچوب توافق ژنو مشارکت دارند گفته: تمامی بانک‌های غیرتحریمی و بانک‌های خصوصی (از جمله پاسارگاد، پارسیان، سامان و...) و بانک‌های کشاورزی،‌کارآفرین، مسکن و نیز برخی بانک‌های دولتی در این امر مشارکت خواهند داشت.
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #2160
                                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                                *امروز گفته شد که جلسه ی مربوط به تجدید نظر برای نرخ بهر ه مالکانه در مجلس رای نیاورده است.


                                با سلام ممکنه مافیای گروه پتروشیمی بسیار قوی باشند تا بتواند نظر کمیسیون تلفیق را عوض کنند تا به نرخ خوراک 10 سنتی راه دهند !! گروه معادن که فعلا نتوانست !! با تشکر
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X