اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hector
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1764

    #2896
    پاسخ : اخباروشایعات بازار

    افزایش معانادار بازدهی منفی بورس


    در حالی که بورس اوراق بهادار تهران در پایان هفته فضای رو به رشدی را تجربه کرده بود اما در هفته گذشته سهامداران بورس تهران دوران سختی را تجربه کرده و با افزایش زیان خود مواجه شدند.

    به گزارش ایسنا اگرچه در پایان هفته گذشته خبرهای مثبت سیاسی و اقتصادی موجب تغییر نسبی در فضای رکوردی بازار شد، اما بازار سرمایه در هفته گذشته با ریزش 1600 واحدی شاخص کل بورس مواجه شد و میانگین زیان سهامداران به مرز 8 درصد رسید.

    بر این اساس با افت 2.1 درصدی بورس تهران در هفته گذشته و رسیدن شاخص بورس از کانال 74 هزار و 499 واحد به 72 هزار و 873 واحد، متوسط زیان سهامداران 2 درصد دیگر افزایش پیدا کرد و به 7.8 درصد رسید که این میزان بازدهی باعث شد تا بورس تهران از رقبای خود در سایر بازارها عقب بماند.

    این در حالی است که در کنار ابهامات متعدد سیاسی و اقتصادی که موجبات رکود بورس را فراهم کرده است، درهفته گذشته بر هم ریختن اوضاع عراق نیز بر سایر نگرانیهای بازار سرمایه اضافه کرد و بهانه‌ای برای تشدید ریزش قیمت‌ سهام شرکتها شد. به طوری که با بر هم ریختن اوضاع بورس در هفته گذشته، مسوولان بورس به فکر حمایت از این بازار افتاده و از راه اندازی صندوقهای بازارگردانی و بازار بلوک خبر دادند و اعلام کردند که با ایجاد این بازارها، اوضاع بورس بهبود می یابد.

    اما علی‌رغم افزایش معنادار بازدهی منفی بورس تهران از ابتدای سال تاکنون، چند اتفاق مهم در روزهای آخر هفته موجب کند شدن روند ریزشی بورس شد؛ به طوری که افزایش محدوده نوسان قیمت محصولات پلیمری در بورس کالا و نیز افزایش 20 درصدی قیمت سیمان در کنار انتشار اخبار مثبت در پرونده هسته‌ای از مهم‌ترین عوامل تاثیر گذار در روند بورس تهران بود.

    به این ترتیب افزایش قیمت سیمان در روز چهارشنبه به تحرک این صنعت در بازار سرمایه و افزایش نسبی قیمت ها منتهی شد و این افزایش امیدها را برای آزادسازی قیمتها در صنایعی همچون خودرو و قند و شکر افزایش داد.

    این در حالی است که کارشناسان بازار سرمایه معتقدند که مثبت شدن بازار نشانه ایجاد اعتماد به صورت موقتی است که می‌تواند با نگارش متن توافق نهایی ادامه دار باشد و در صورت توافق در این دور از مذاکرات می توانیم شاهد بازگشت نقدینگی به بازار سرمایه باشیم.

    با این حال بازار هفته گذشته با افت 4.5 درصدی ارزش معاملات و افزایش 13 درصدی حجم سهام معامله شده رو به رو شد به طوری که در هفته گذشته 2 هزار و 918 میلیون سهم به ارزش 6 هزار و 456 میلیارد ریال مورد معامله قرار گرفت.

    اما به دلیل اوضاع نا به سامان بورس در هفته گذشته دفعات معاملات،ارزش و حجم معاملات بلوک و نیز تعداد خریداران افت قابل توجهی را تجربه کردند به طوری که دفعات معامله 14 درصد افت کرد و تعداد خریداران نیز افت 18.5 درصدی را تجربه کرد و به 53 هزار و 625 نفر رسید.

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #2897
      پاسخ : اخباروشایعات بازار

      با سلام با سرمایه و جان هموطنان خود بازی می کنید سهم ها را می اورید پایین تا برای سرمایه گذاری خارجی فرصتهای طلایی ایجاد کنند و جیب خارجی ها را پر کنید !!! ای شیطون :.thumbsdownsmileyan


      کد خبر: 2315435 تاریخ مخابره : ۱۳۹۳/۳/۳۰ - ۱۱:۴۹


      ارزیابی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه توسط خارجی‌ها
      رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از فعال شدن تعدادی از صندوق‌های سرمایه گذاری در بازار سرمایه کشورمان به زودی خبر داد و گفت: خارجیان در حال ارزیابی فرصت‌های سرمایه گذاری در بازار سرمایه ایران هستند.
      علی صالح آبادی در گفتگو با مهر در مورد روند سرمایه گذاری خارجیان در بورس کشور گفت: خارجیان در حال ارزیابی فرصت های سرمایه گذاری در بازار سرمایه ایران هستند.

      رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: سرمایه گذاری واقعی زمانی شکل می گیرد که محدودیت ها برداشته شود و در این زمان است که سرمایه گذاران برای حضور در ایران تمایل خواهند داشت.

      وی با تاکید براینکه سرمایه گذاری خارجی تنها منوط به برخی محدودیت ها خواهد بود، تصریح کرد: فرصت های سرمایه گذاری در ایران توسط خارجیان ارزیابی می شود.

      سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار از فعال شدن تعدادی از صندوق های سرمایه گذاری در بازار سرمایه کشور به زودی خبر داد و گفت: این صندوق ها نقش موثری در ثبات بازار سرمایه، رونق بورس و نقدشوندگی بازار سرمایه ایفا می کنند.
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #2898
        پاسخ : اخباروشایعات بازار

        یک کارشناس بازار سرمایه عنوان کرد
        تکرار تاریخ در بورس/سرمایه‌گذاران صبوری پیشه کنند



        یکشنبه ۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۱

        این روزها یادآور نگرانی‌های بازار در اوج ناآرامی‌های سوریه است که باعث افت بازار و خروج برخی سرمایه گذاران به سبب نگرانی آنها شد، اما سهامداران فراموش نکنند که در آن دوران، فروشندگان سهام، متضرران بودند.

        به گزارش ایسنا، محمد علی احمد زاده اصل، مدیر عامل هلدینگ توسعه صنعتی امید، یکی از دلایل افت بازار در معاملات این روزها را ناشی از ترس سرمایه گذاران درخصوص ناامنی منطقه دانست و گفت: خبرهای پیرامون این موضوع هیچکدام پشتوانه‌ای ندارند و فقط در حد شایعه است.

        وی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاران با تکیه بر شایعه اقدام به فروش سهام نکنند، به تجربه شایعه جنگ در کشور در اوج درگیری های سوریه اشاره کرد و گفت: در آن دوران نیز صف های سنگین فروش تشکیل شد اما در نهایت متضرران بازار فروشندگان بودند چراکه پس از چند روز همه شایعات تکذیب شد و سهامی که دارای صف های سنگین فروش بودند، صف های خرید را تجربه کردند. در آن شرایط فروشندگان سهام مجبور شدند در صف های خرید سهامی را که با ضرر فروخته بودند در نرخ های بالاتری دوباره بخرند.

        این کارشناس بازار سرمایه سهامداران را به صبوری دعوت کرد و گفت: با نگاه بلند مدت وارد بازار شوید تا چنین خبرها و شایعات کوتاه مدتی باعث نگرانی و ضرر و زیان نشود.

        احمد زاده اصل با تاکید بر اینکه اسیر فضای روانی موجود در بازار نشوید ، افزود: بخشی از افت بازار ناشی از عوامل برون زایی است که پایه و اساس محکمی ندارد و در این شرایط فروشندگان سهام، متضرر خواهند شد.

        وی به سرمایه گذاران توصیه کرد از سرمایه شان محافظت کنند و در فضای هیجانی و احساسی اقدام به فروش سهام نکنند.

        انتهای پیام
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #2899
          پاسخ : اخباروشایعات بازار


          معاون اقتصادی وزیر اقتصاد در گفت‌وگو با فارس:
          لایحه حمایت از تولید ملی هفته آینده نهایی می‌شود/ تأثیر مثبت لایحه بر بنگاه‌های تولیدی بازار سرمایه
          معاون اقتصادی وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه رونق به بخش تولید با تصویب لایحه حمایت از تولید ملی بازخواهد گشت، گفت:‌ این لایحه تا هفته آینده نهایی می‌شود.
          خبرگزاری فارس: لایحه حمایت از تولید ملی هفته آینده نهایی می‌شود/ تأثیر مثبت لایحه بر بنگاه‌های تولیدی بازار سرمایه


          شاپور محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سؤال که دولت در زمینه حمایت از بازار سرمایه چه اقداماتی انجام می‌دهد، اظهار داشت: دولت با سیاست‌های ضد تورمی و به دنبال آن رشد اقتصادی قطعا به دنبال حمایت از بخش تولید است.

          وی ادامه داد: دولت در این مورد لایحه حمایت از تولید ملی را تا هفته آینده نهایی خواهد کرد.

          معاون اقتصادی وزیر اقتصاد در پاسخ به این سؤال که این لایحه چه تأثیری بر بنگاه‌های تولیدی خواهد داشت، گفت: ‌قطعا اثرات این لایحه در بازگشت به بخش رونق به تولید مثبت است و با توجه به بررسی آن در کمیسیون اقتصاد دولت، امیدواریم تا هفته آینده نهایی شود.

          به گزارش فارس، در آخرین پیگیری‌ انجام شده در خبرگزاری فارس لایحه حمایت از تولید در اتاق بازگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران اصلاحاتی داشته و برخی بندها به آن افزوده شد.

          بر این اساس، پس از آنکه وزیر صنعت لایحه 42 ماده‌ای را برای حمایت از تولید روی میز دولت گذاشت، کارگروه منتخب اتاق بازرگانی ایران اصلاحاتی را روی این لایحه انجام داده که 11 بند آن را حذف و 16 بند به آن اضافه کرده است.

          متن کامل این اصلاحیه از اینجا قابل مشاهده است.

          - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....GjtzUhkr.dpuf
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

            #2900
            پاسخ : اخباروشایعات بازار

            رئیس جمهور در جلسه اقتصاد مقاومتی:
            رونق تولید و خروج از رکود دراولویت است





            اکونیوز:رئیس جمهور گفت: اولویت دولت در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در سال جاری، عملیاتی کردن برنامه های خروج از رکود و دستیابی به رونق اقتصادی است.


            به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،جلسه ستاد هماهنگی اقتصاد مقاومتی امروز به ریاست حجت‌الاسلام روحانی و با حضور اعضای ستاد برگزار شد.
            حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در این جلسه با تاکید بر اهتمام دولت در اجرای سیاست‌های مقاومتی و تلاش برای رونق اقتصادی گفت: اولویت دولت در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در سال جاری، عملیاتی کردن برنامه‌های خروج از رکود و دستیابی به رونق اقتصادی است که باید توسط کلیه نهادها و دستگاههای مسئول مورد مداقه و اهتمام جدی قرار گیرد، به نحوی که در سال 1393 اقتصاد کشور رشد مثبت را تجربه کند.
            در این جلسه نقش بازار سرمایه در تامین مالی برنامه‌های رونق اقتصادی و پیشنهادهای کارگروه تخصصی در این زمینه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
            انتشار اوراق مشارکت دولتی، انتشار اوراق خزانه برای پرداخت بدهی‌های دولت به پیمانکاران، واگذاری طرح‌های اشتغالی نیمه تمام به بخش خصوصی، فروش املاک مازاد بانکها و دستگاههای دولتی در بورس کالا، تقویت بورس‌های کالایی با استفاده از مکانیزم عرضه و تقاضا و ایجاد شفافیت در این امر، تدوین نقشه راه جامع در مورد قیمت حامل‌های انرژی واگذاری به بخش‌های تولیدی، تقویت معاملات سلف در بورس کالا، تنوع بخشیدن به ابزارها و نهادهای مالی برای تامین مالی بنگاه‌ها، بهره‌گیری از صندوق‌های زمین و ساختمان و صندوق‌های تامین مالی پروژه‌های تولیدی، طراحی اوراق بهادار با پشتوانه وام‌های رهنی و غیررهنی از جمله طرح‌هایی بود که در خصوص آنها بحث و تصمیم‌گیری شد.
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #2901
              پاسخ : اخباروشایعات بازار

              در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
              رئیس جمهور در جلسه اقتصاد مقاومتی:
              رونق تولید و خروج از رکود دراولویت است





              اکونیوز:رئیس جمهور گفت: اولویت دولت در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در سال جاری، عملیاتی کردن برنامه های خروج از رکود و دستیابی به رونق اقتصادی است.


              به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،جلسه ستاد هماهنگی اقتصاد مقاومتی امروز به ریاست حجت‌الاسلام روحانی و با حضور اعضای ستاد برگزار شد.
              حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در این جلسه با تاکید بر اهتمام دولت در اجرای سیاست‌های مقاومتی و تلاش برای رونق اقتصادی گفت: اولویت دولت در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در سال جاری، عملیاتی کردن برنامه‌های خروج از رکود و دستیابی به رونق اقتصادی است که باید توسط کلیه نهادها و دستگاههای مسئول مورد مداقه و اهتمام جدی قرار گیرد، به نحوی که در سال 1393 اقتصاد کشور رشد مثبت را تجربه کند.
              در این جلسه نقش بازار سرمایه در تامین مالی برنامه‌های رونق اقتصادی و پیشنهادهای کارگروه تخصصی در این زمینه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
              انتشار اوراق مشارکت دولتی، انتشار اوراق خزانه برای پرداخت بدهی‌های دولت به پیمانکاران، واگذاری طرح‌های اشتغالی نیمه تمام به بخش خصوصی، فروش املاک مازاد بانکها و دستگاههای دولتی در بورس کالا، تقویت بورس‌های کالایی با استفاده از مکانیزم عرضه و تقاضا و ایجاد شفافیت در این امر، تدوین نقشه راه جامع در مورد قیمت حامل‌های انرژی واگذاری به بخش‌های تولیدی، تقویت معاملات سلف در بورس کالا، تنوع بخشیدن به ابزارها و نهادهای مالی برای تامین مالی بنگاه‌ها، بهره‌گیری از صندوق‌های زمین و ساختمان و صندوق‌های تامین مالی پروژه‌های تولیدی، طراحی اوراق بهادار با پشتوانه وام‌های رهنی و غیررهنی از جمله طرح‌هایی بود که در خصوص آنها بحث و تصمیم‌گیری شد.

              با سلام آقای روحانی ریس جمهور منتخب ملت شما با این حرفها خیلی از افراد تازه وارد را بدبخت کردید واقعا با چه روی باز هم از بازار بورس صحبت می کنند ان از وزیر اقتصاد شما که گفته بود 5 هزار میلیارد نقدینگی به کمک بازار می اید دروغ از آب در امد و شما همیشه می گوید که دولت قبلی امار دروغ می دهد و دولت شما روحانی پاک می باشد اولین دروغ را وزیر اقتصاد گفت پس خواهشا شما راه وزیر خود را نروید و مردم را بیشتر پیچاره نکنید با بازی کلمات فقط خدا می تواند شما ها را بشناسد !!!
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #2902
                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                شایان آرانی در گفتگو با ایلنا:
                حمایت های دولتی خطرناک است

                در صورتی که بازار سرمایه بدون دستکاری و حمایت دولت به نقطه تعادل برسد بازار، بازار سالمی است و عرضه و تقاضا در این بازار واقعی خواهد بود.

                یک کارشناس بازار سرمایه گفت: چرا دولت تنها در زمان سقوط شاخص‌ها دخالت می‌کند و در زمان رشد غیرطبیعی شاخص‌ها هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد.

                شاهین شایان آرانی، کارشناس ارشد بازار سرمایه در گفتگو باخبرنگار ایلنا با اشاره به حمایت‌های دولت از بورس اظهار داشت:در صورتی که بازار سرمایه بدون دستکاری و حمایت دولت به نقطه تعادل برسد بازار، بازار سالمی است و عرضه و تقاضا در این بازار واقعی خواهد بود.

                وی افزود: اما در صورتی که اجازه ندهیم قیمت‌ها به نقطه تعادل برسد و بازار تصنعی شود این وضعیت برای بازار خطرناک خواهد بود.

                این اقتصاددان در ادامه با اشاره به نزدیک بودن ارزش بازار سرمایه به ارزش تولید ناخالص داخلی افزود: بازار سرمایه بازار کوچکی نیست و تنها در صورتی که شاخص‌ها سقوط آزاد داشته باشند سازمان بورس می‌تواند با اخذ مجوز از وزیر اقتصاد بازار را سه تا چهار روز متوقف کند تا بتواند علت سقوط را مورد بررسی قرار دهد.

                وی خاطرنشان کرد: اما زمانی که روند شاخص‌ها کاهشی است و یا زمانی که رشدهای عجیب و غریبی در شاخص‌ها با وجود تورم 40درصدی و رشد منفی اقتصادی همانند سال گذشته وجود دارد علت آن باید از سوی دولت مورد بررسی قرار گیرد.

                شایان آرانی گفت: چرا دولت تنها در زمان سقوط شاخص‌ها دخالت می‌کند و در زمان رشد غیرطبیعی شاخص‌ها هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد.

                وی گفت: حمایت بی‌مورد از بازار سرمایه از سوی دولت نه تنها آثار مثبتی در پی ندارد بلکه برای بازار سرمایه هزینه‌بر خواهد شد.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #2903
                  پاسخ : اخباروشایعات بازار

                  رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:

                  نسبت به آینده بازار امیدواریم/ ابزار تضمین سودآوری سهام در راه است/ عرضه‌های اولیه در شرایط فعلی بازار منتفی شد

                  سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار ضمن ابراز امیدواری نسبت به آینده بازار سرمایه، وضعیت فعلی بازار را یک فرآیند کوتاه‌مدت خواند و از عملیاتی شدن ابزارهای جدیدی در آینده نزدیک خبر داد که یک محدوده سود را برای سرمایه‌گذاران تضمین می‌کند.

                  به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس علی صالح‌آبادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، در نشست خبری امروز با خبرنگاران از عملیاتی شدن گواهی سپرده کالایی با توجه به مصوبه شورای عالی بورس خبر داد و گفت: تولید‌کنندگان از این طریق به منابع مالی مورد‌ نیاز دسترسی خواهند داشت.

                  وی ادامه داد: قرارداد سلف فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی ایران نیز با توجه به دستور وزیر نفت به زودی عملیاتی خواهد شد.

                  *کاهش 7.7درصدی شاخص بورس در سال جاری

                  صالح‌آبادی، دبیر شورای عالی بورس و اوراق بهادار با اشاره به وضعیت فعلی بازار سهام اظهارداشت: شاخص کل بورس از ابتدای سال تاکنون از رقم 79015 واحد به 72969 واحد رسید که نشانگر کاهش 7.7 درصدی است.

                  وی افزود: حجم معاملات سال گذشته 33 میلیارد و 705 میلیون سهم بود که امسال با افزایش 24 درصدی به 41 میلیارد سهم نزدیک شده است؛ ارزش معاملات نیز به 24 هزار میلیارد تومان رسید.

                  وی با اشاره به اینکه تعداد دفعات معاملات نسبت به سال گذشته از رقم 2 میلیون به بیش از 3 میلیون و 500 هزار دفعه رسیده است گفت: این میزان رشد 68 درصدی را نشان می‌دهد.

                  صالح آبادی درباره شاخص فرابورس گفت: این شاخص از ابتدای سال تاکنون افت 3 درصدی تجربه کرده است.

                  وی با اشاره به حجم معاملات بورس کالای ایران گفت: سال گذشته حجم معاملات کالایی بورس کالای ایران 10 هزار میلیارد تومان بود که امسال نیز در همین محدوده در گردش است و تفاوت خاصی نداشته است.

                  صالح‌آبادی افزود: در بورس انرژی ایران نیز از ابتدای سال تاکنون 280 میلیارد تومان محصول مورد معامله قرار گرفته است که نشانگر افزایش قابل توجهی نسبت به سال گذشته است؛ در این بازار 154 هزار تن کالای فیزیکی و 20 هزار و 183 مگاوات برق مورد معامله قرار گرفته است.

                  صالح‌آبادی با اشاره به آمار منتشر شده از ناشران بورسی در سامانه جامع اطلاع رسانی ناشران گفت: ناشران 2781 اطلاعیه و ناشران غیر بورسی یعنی فرابورس نیز 1144 اطلاعیه تاکنون منتشر کرده‌اند.

                  * مجوز راه‌اندازی 6 صندوق سرمایه‌گذاری در سال جاری

                  وی با اشاره به اینکه در سال جاری مجوز راه‌اندازی 6 صندوق سرمایه‌گذاری و یک شرکت پردازش اطلاعات مالی داده شده است، گفت: در حوزه فرهنگ‌سازی و آموزش نیز تعداد کاربران تالار مجازی بورس به 256 هزار کاربر آنلاین رسیده و فعالیت می‌کند.

                  صالح‌آبادی درباره پورتال جامع آموزشی سازمان بورس گفت: در این پورتال 190 برنامه تصویری آموزشی، 200 برنامه نوشتاری و 500 برنامه صوتی بارگذاری شده که علاقمندان به نحوه معامله در بازار سهام از طریق تالار مجازی کسب اطلاع خواهند کرد؛ استودیو بورس همچنان از ابتدای سال فعال است و برنامه‌های آن از صبح به بعد‌از ظهر منتقل شده تا گزارش‌های بازار منعکس شود.

                  رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه کمیته رسانه بازار سرمایه از ابتدای سال تاکنون جلساتی برگزار کرده است، گفت: امیدواریم این کمیته با تعامل میان سازمان و خبرنگاران بازار سرمایه، گام‌های مثبتی بردارد.

                  رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه اتاق فکری با حضور انجمن‌های حرفه‌ای، استادان دانشگاه و فعالان حوزه‌های مختلف بازار سرمایه ایجاد کردیم، گفت: در این اتاق فکر با استفاده از نظرات صاحب‌نظران اقدام به تصمیم‌سازی خواهیم کرد.

                  *راه‌اندازی مرکز میانی امضای دیجیتال

                  وی درباره عملکرد بازار سرمایه گفت: مرکز میانی امضای دیجیتال، برگزاری نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه، همعایش فرصتهای سرمایه‌گذاری با حضور فعالان بازار سرمایه کشورهای اسلامی، افتتاح بازار دارایی‌های فکری، قرارداد سلف موازی استاندارد سنگ آهن، گواهی سپرده کالایی در بورس کالای ایران برای تامین مالی تولیدکنندگان، راه‌اندازی بازار فرعی بورس کالا، توسعه و گسترش بازار معاملات آتی سکه با راه‌اندازی دسترسی‌های برخط، صدور مجوز افزایش شعب و نمایندگی‌های بورس کالای ایران، حذف محدودیت معاملات میعانات گازی با افتتاح فازهای پارس جنوبی، پذیرش محصولات جدید در بورس انرژی ایران از جمله نیتروژن مایع، نفت کوره سبک، برش‌های سنگین و روغن‌های قطران و افزایش 5 برابری اعتبار مربوط به معاملات برق در بورس انرژی از جمله عملکرد بازار سرمایه طی ماه‌های اخیر بوده است.

                  *موافقت وزیر نفت با راه‌اندازی بازار سلف فرآورده‌های نفتی

                  صالح‌آبادی افزود: موافقت وزیر نفت با تامین مالی شرکت‌ها از طریق قرارداد سلف فراورده‌های نفتی، گسترش استفاده از ابزار اوراق اختیار تبعی، افزایش دامنه نوسان قیمت دو محصول پتروشیمی (PVC و PP) به 10 درصد، تداوم اتاق گفت‌وگوی سازمان بورس با شرکت ملی صنایع پتروشیمی و صدور مجوزهای صندوق‌های تخصصی بازار سهام از جمله دیگر اقدامات انجام شده در مجموعه بازار سرمایه است.

                  *پاسخ صالح‌آبادی به سئوالات خبرنگاران

                  رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به افت شاخص کل بورس طی ماه‌های اخیر اظهارداشت: بورس معلول است و علت نیست بنابراین بورس از عوامل مختلفی تأثیر می‌پذیرد.

                  وی ادامه داد: متأسفانه در حوزه شرکت‌های پتروشیمی و سنگ آهنی شاهد تغییراتی بودیم که این صنایع با توجه به اثرگذاری بالا در بازار سهام روندی منفی طی کرده است.

                  * دولت در مسیر کاهش تورم و خروج از رکود

                  صالح آبادی افزود: اکنون دولت در مسیر کاهش تورم و خروج از رکود اقتصادی حرکت می‌کند و با کاهش نرخ تورم انتظار می‌رود که نرخ سود بانکی نیز کاهش یابد بنابراین کاهش نرخ سود بانکی در آینده منجر به تامین مالی ارزان بنگاه‌های اقتصادی خواهد شد.

                  *امیدواری به آینده بازار سرمایه

                  رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اعلام دیدگاه خود درخصوص آینده بازار باز هم تاکید کرد که نسبت به آینده بازار همواره امیدوار است، چرا که روند حرکت رشد اقتصادی به سمت پارامترهای مثبت نشانگر این امر است.

                  وی گفت: اکنون بازار دچار سیکل‌های کوتاه مدت شده و قطعاً این روند مقطعی خواهد بود.

                  وی درباره چگونگی رفع ابهام شرکت‌های پالایشی گفت: در مورد پالایشگاه‌ها با شرکت ملی پالایش پخش فراورده نفتی و معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت رایزنی‌هایی را داشتیم. در این خصوص مذاکراتی مبنی بر تدوین نقشه راه بلند مدت برای تعیین نرخ مواد اولیه انجام شده تا سرمایه‌گذار مبنای بلندمدتی پیش رو داشته باشد.

                  رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در مورد فعالیت صندوق توسعه بازار سرمایه گفت: یکی از اهداف این صندوق تسهیل نقد شوندگی در بازار بود و به هیچ عنوان قیمت‌سازی نخواهد کرد؛ منابع این صندوق با توجه به تفاهم صورت پذیرفته به مرور تزریق می‌شود و منابع آن از طرف بنگاه‌های خصوصی است و دولت نقشی در این زمینه نداشته است.

                  وی گفت: لزوماً یک صندوق برای بازارگردانی بازار کافی نیست و صندوق‌های جدیدی برای بازارگردانی ایجاد خواهند شد.

                  صالح‌آبادی توضیح داد: صندوق‌های تخصصی بازارگردانی دارای مزیت‌هایی از جمله برخوردار از تخفیف 80 درصدی کارمزد ارکان بازار و ایستگاه معاملاتی اختصاصی و استفاده از تسهیلات کارگزاری‌ها است.

                  * چند خبر مهم برای اهالی بازار سرمایه

                  صالح‌آبادی با بیان اینکه در شرایط فعلی بازار طبق تفاهم انجام شده، با سازمان خصوصی‌سازی عرضه‌ای نخواهیم داشت، گفت: سازمان خصوصی‌سازی در شرایط فعلی سهام عرضه نخواهد کرد.

                  وی افزود: در آینده امکانی ایجاد خواهد شد که سرمایه‌گذاران برای نگهداری سهام ترغیب شوند، به طوری که ابزاری ایجاد خواهد شد، تا به عنوان مثال در 6 ماه آینده، سهام 10 درصد بیشتر از قیمت خریداری شده از سرمایه‌گذار خریداری شود، یعنی اگر سهامی 600 تومان خریداری می‌شود حقوقی تضمین کند که 10 درصد بیشتر یعنی 660 تومان پس از 6 ماه از سرمایه‌گذار خریداری کند و این امر مشروط به این مسأله است که حتماً سهام خریداری شده 6 ماه نگهداری شود.

                  وی با بیان اینکه در آینده قرارداد آتی سهام فعال خواهد شد، گفت: این ابزار برای پوشش ریسک در بازار عملیاتی خواهد شد که اقدامات آن در حال انجام است.

                  *منتفی شدن عرضه‌های اولیه در شرایط فعلی بازار

                  صالح‌آبادی همچنین از منتفی شدن عرضه‌های اولیه در شرایط فعلی بازار خبرداد و گفت: در کنار توقف عرضه‌های اولیه رایزنی‌هایی برای اعطای تسهیلات به شرکت‌های سرمایه گذاری در حال انجام است.

                  دبیر شورای عالی بورس درباره لایحه حمایت از تولید ملی نیز تاکید کرد: این لایحه در برخی از موارد به بنگاه‌های بزرگ اقتصادی کمک زیادی می‌کند که در بندهای آن نظراتی را ارائه کرده‌ایم.

                  وی ادامه داد: در بلند مدت صندوق‌های بازنشستگی مکمل نیز به صندوق‌های بازنشستگی فعلی افزوده خواهد شد تا با منابع موجود در بازار سهام سرمایه گذاری شود.

                  سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار همچنین از توجه ویژه نهاد ناظر بازار سرمایه به بحث سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: وضعیت فعلی بازار سرمایه را به روند تحریم‌ها گره نزدیم و بیشتر توان روی بحث اقتصاد مقاومتی متمرکز شده است.

                  *کاهش زمان انتشار اطلاعات در کدال

                  وی همچنین از کاهش مدت‌زمان انتشار اطلاعات ناشران در کدال خبرداد و گفت: توقف طولانی‌مدت انتشار اطلاعات را سعی می‌کنیم به حداقل زمان ممکن برسانیم.

                  صالح‌آبادی در پایان تصریح کرد: نرم‌افزار جدیدی جایگزین نرم‌افزار سابق شرکت فرانسوی برای محاسبه شاخص خواهد شد و در این نرم‌افزار شاخص‌های زیادی به نسبت نیاز بازار محاسبه و اعلام خواهد شد و در کنار آن قصد داریم در آینده شاخص حاکمیت شرکتی را برای سرمایه‌گذاران نمایش دهیم.
                  - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....EJRTcmVm.dpuf
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • hector
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1764

                    #2904
                    پاسخ : اخباروشایعات بازار

                    معاون اول رییس جمهوری: خروج از رکود از اصلی ترین برنامه های دولت در سال جاری است

                    آفتاب: به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، اسحاق جهانگیری عصر امروز(دوشنبه) در جلسه شورای عالی توسعه صادرات، بر لزوم حمایت از صادرکنندگان کشور تاکید کرد و از وزارت صنعت، معدن و تجارت و دستگاههای مرتبط خواست دستورالعملی مشخص برای اقدامات حمایتی از صادرکنندگان تدوین کنند.

                    معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به مشکلات صدور ضمانت نامه بانکی برای صادرات خدمات فنی و مهندسی، از بانک مرکزی خواست ظرف مدت یک ماه این موضوع را بررسی و پیشنهادات و راهکارهای خود را ارایه دهند.

                    در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی، معاون علمی و فناوری رییس جمهور، معاون حقوقی رییس جمهور، معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رییس سازمان ملی استاندارد و رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز حضور داشتند، گزارشی از عملکرد صادرات کالا و خدمات در سال 92 و دو ماهه ابتدای سال جاری از سوی رییس سازمان توسعه تجارت ارایه شد.

                    رییس سازمان توسعه تجارت همچنین گزارشی نیز در خصوص اهداف و عملکرد صادرات غیر نفتی در حوزه کالا و خدمات در برنامه پنجم توسعه و نیز اثرات پرداخت جوایز صادراتی در تحقق اهداف صادراتی ارایه کرد.

                    محدودیت منابع بانکها، لزوم اخذ گواهی استاندارد اجباری جهت صادرات کالا و تاخیر در استرداد حقوق ورودی به صادرکنندگان از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #2905
                      پاسخ : اخباروشایعات بازار

                      مثل اینکه از اخطار امروز مجلس آقای فولاد گر خیلی ترسیدند !!!


                      ارسال به دوستان
                      واکاوی دلایل افت شاخص بورس/۳
                      خواجه‌نصیری: فضای فعلی بورس برای مدیران بازار خوشایند نیست/ تحول مثبت در صنایع بورسی، به زودی

                      مدیر امور بورس‌های سازمان بورس با اشاره به اینکه شرایط فعلی بازار برای مدیران بازار هم خوشایند نبوده و بااهمیت است، گفت: صنایع بورسی در آینده با توجه به برنامه‌ریزی‌ها در دولت و مجلس متحول خواهند شد و متولیان بازار همواره در حال پیگیری مسائل و مشکلات سهامداران هستند.
                      خبرگزاری فارس: خواجه‌نصیری: فضای فعلی بورس برای مدیران بازار خوشایند نیست/ تحول مثبت در صنایع بورسی، به زودی

                      محمودرضا خواجه‌نصیری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه نمی‌توان شرایط فعلی بازار را ایده‌آل دانست، گفت: باید از اثرگذاری بیشتر اتفاقات بر بازار جلوگیری کنیم.

                      وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاران باید صبور باشند، گفت: این یک اصل است که سرمایه‌گذاران نسبت به اتفاقات و فضای روانی ایجاد شده صبور باشند؛ وقتی بازار در چنین شرایطی قرار می‌گیرد برای هیچکس خوشایند نیست،

                      خواجه‌نصیر تأکید کرد: همانطور که سرمایه‌گذاران از کاهش ارزش پورتفوی خود ناراحت و رنج می‌برند، به دنبال آن مدیران و مسئولان بازار نیز این شرایط با اهمیت را درک می‌کنند و تلاش‌ها برای رفع این اتفاقات به دلیل اهمیت موضوع است.

                      * لزوم بازگشت فضای روانی مثبت در بین سرمایه‌گذاران

                      مدیر امور بورس‌های سازمان بورس با اشاره به اینکه کاهش قیمت‌ها فضای سیاسی و روند بهبود شرایط اقتصادی دلیلی برای بهبود وضعیت بورس است، گفت: سرمایه‌داران نیز باید به این نقطه برسند که قطعاً شرایط می‌تواند تغییر کند.


                      وی افزود: به فراموشی سپردن روزهای قبل و حرکت به سمت بهبود و رونق بازار از جمله مواردی است که در میان مسئولان بازار پیگیری می‌شود چرا که به اعتقاد بسیاری از فعالان نیز قیمت‌ها کاهش و به سطوح ارزنده‌ای رسیده است.

                      خواجه‌نصیری گفت: بازهم تاکید می‌کنم کاهش قیمت‌ها برای مجموعه مدیران با اهمیت است و تلاش می‌کنیم جو روانی منفی از بین برود و قطعاً این شرایط تمام خواهد شد.

                      وی در پاسخ به این سوال که لایحه حمایت از تولید ملی چه میزان بر صنایع و بنگاه‌های اقتصادی اثرگذار است، گفت: لایحه حمایت اگر اجرایی شود به شکل بسیار اساسی در صنایع اثرگذار است و به هدف و تارگتی که از پیش تعیین کرده خواهد رسید.

                      مدیر امور بورس‌های سازمان بورس افزود: این لایحه باید سریعاً اجرایی و محقق شود تا حرکت به سمت رونق صنایع و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی تسریع شود.

                      انتهای پیام/

                      - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....hVamlwi8.dpuf
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #2906
                        پاسخ : اخباروشایعات بازار


                        کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با فارس عنوان کرد
                        لزوم هماهنگی تیم اقتصادی دولت/ افزایش هزینه تولید با تغییر حامل‌های انرژی
                        کارشناس بازار سرمایه گفت: تیم اقتصادی دولت باید به صورت هماهنگ و زیر نظر رئیس‌جمهور اقدام کند و در حال حاضر هزینه تولید با افزایش تولید حامل‌های انرژی افزایش یافته است.
                        خبرگزاری فارس: لزوم هماهنگی تیم اقتصادی دولت/ افزایش هزینه تولید با تغییر حامل‌های انرژی


                        علیرضا عسگری مارانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد دلایل کاهش شاخص بورس، گفت: بخش واقعی اقتصاد در راستای سیاست‌هایی که دولت در این زمینه می‌گیرد، دچار مشکلاتی شده و تیم اقتصادی دولت به صورت هماهنگ عمل نمی‌کند.

                        وی افزود: لازم است، همان‌گونه که رئیس جمهور مدیریت بخش سیاسی کشور را برعهده دارد، مدیریت بخش اقتصادی را هم برعهده بگیرد و هماهنگی بین اعضای اقتصادی کابینه برقرار شود.

                        کارشناس بازار سرمایه یادآور شد: بعضی از تصمیمات وزارت نیرو مانند قطع برق برای واحدهای تولیدی که قبلا از شهریور شروع می‌شد، اما اکنون خردادماه آغاز شده و نیز افزایش حق اولاد برای کارگران از دو فرزند به نامحدود و بخشنامه‌های وزارت کار باعث تحمیل هزینه به تولیدکنندگان شده است.

                        عسگری مارانی به افزایش قیمت حامل‌های انرژی در فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: تغییر قیمت باعث افزایش هزینه تولید شده است.

                        وی گفت: در بخشنامه وزارت کار که از سوی معاون وزیر اعلام شده در راستای مواد 26 و 38 قانون کار، کارفرمای بخش خصوصی موظف است هر آنچه را که به کارکنان اصلی و قراردادی می‌پردازد، همان امتیازات را به کارکنان پیمانی نیز بپردازد که این باعث افزایش هزینه تولید بنگاهها شده است.

                        کارشناس بازار سرمایه افزود: بر اساس ماده 56 قانون بودجه 92 کشور که منقضی شده است، سازمان امور مالیاتی مکلف کرده برای امضای صورت‌جلسه مجامع شرکت‌ها باید اعضای امضاءکننده بدهی مالیاتی نداشته باشند، وگرنه صورت مجامع از اعتبار ساقط می‌شود.

                        وی افزود: اگر حتی یک عضو هیأت مدیره بدهی اندک مالیاتی داشته باشند، نمی‌تواند صورتجلسه مجمع شرکت خود را امضا کند. درحالی که حکم قانون بودجه 92 با چه سازوکاری به سال 93 تعمیم داده شده است.

                        عسگری مارانی در پاسخ به این پرسش که آیا بازارهای موازی مانند سکه، ارز و یا بانک‌ها و یا مسکن باعث هجوم سرمایه‌ها از بورس به این بازارها شده، گفت: به نظر من بانک مرکزی در راستای حمایت از تولید و کاهش هزینه تولیدکنندگان نرخ سود بانک‌ها را باز هم باید کاهش دهد، زیرا بازار ارز، طلا، مسکن و حتی بازار سرمایه با مشکلاتی روبروست، در حالی که پول‌ها در بانک پارک شده و باید بانک مرکزی نرخ سود بانکی را کمتر در نظر بگیرد.

                        وی افزود: البته تغییر شرایط سیاسی هم در شاخص بورس اثر دارد، اما کشور ما علی‌رغم شلوغی کشور همسایه از نعمت امنیت برخوردار است و باید مشکلات اقتصادی و واقعی تولیدکنندگان رفع شود.

                        کارشناس بازار سرمایه گفت: ابهاماتی طی چند ماه اخیر در بخش اقتصاد پدید آمده است، مثلا مدتی پیش سازمان خصوصی‌سازی سهام یک شرکت سنگ آهنی را فروخته و یک شرکت آن را خریدرای کرده است، اما متاسفانه در منطقه‌ای که آن شرکت قرار گرفته مشکلاتی برای خریدار ایجاد کرده‌اند که به این طریق نمی‌توان واگذاری شرکت‌های دولتی را به بخش خصوصی انجام داد.

                        عسگری مارانی در پاسخ به اینکه آیا نتیجه مذاکرات هسته‌ای به رونق بورس منجر می‌شود، گفت: اگر در مذاکرات هسته‌ای به یک جمع‌بندی برسند، قفل 120 میلیون دلار از دارایی‌های ایران که در خارج از کشور بلوکه شده است، به سرعت بیشتری باز می‌شود و منابع مالی قابل توجه برای سرمایه‌گذاری وارد کشور می‌شود.

                        کارشناس بازار سرمایه افزود:‌ در حال حاضر صادرات فلزات هنوز به روال عادی و از طریق گشایش خط اعتباری انجام نمی شود، بلکه به روش‌های نقدی و خاص و با زحمت انجام می‌شود.

                        وی افزود: موفقیت در مذاکرات هسته‌ای حتما بر بازار سرمایه تأثیر مثبت خواهد داشت و دولت و تیم اقتصادی باید ابهامات قیمت‌گذاری مانند قیمت گاز، سنگ آهن و بهره مالکانه را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی شفاف‌سازی و منطقی کند.

                        - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....adm3rn5E.dpuf
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #2907
                          پاسخ : اخباروشایعات بازار

                          اجرای گسترده طرح بیمه سهـام، از شنبه / جزئیات طرح و فهرست سهام
                          تضمین حداقل بازده سالانه 20 درصد برای سهام مشمول طرح

                          قیمت فروش اوراق اختیار فروش تبعی به گونه ای خواهد بود که سهامداران با خرید آن و در اختیار داشتن سهام مربوطه، به میزان حداقل 20 درصد سالیانه (به صورت روزشمار و متناسب با تعداد روزهای باقیمانده تا تاریخ اعمال) بازدهی کسب می¬کنند، بدیهی است این میزان، حداقل بازدهی تضمین شده سهام خواهد بود و درصورت بازده مازاد (افزایش قیمت سهم به بالاتر از قیمت اعمال) آن نیز به سرمایه گذاران تعلق خواهد گرفت
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

                            #2908
                            پاسخ : اخباروشایعات بازار

                            مدیر عامل بورس تهران:
                            بورس شفاف ترین بازار مالی کشور است



                            مدیرعامل بورس تهران به دغدغه سهامداران توجه کرد و اظهار داشت: وضعیت بوجود آمده در بورس برایند اقتصاد واقعی است و با خروج اقتصاد از رکود، بورس نیز رونق می یابد.


                            با به ثمر نشستن سیاست های اقتصادی دولت مبنی بر کنترل تورم و خروج از رکود اقتصادی، بورس رونق می یابد.

                            به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، به نقل از شرکت بورس، دکتر حسن قالیباف اصل با بیان مطلب فوق گفت: در سال جاری دولت با اتخاذ سیاست های مناسب در کنترل و مهار تورم تا حدود زیادی موفق عمل کرده است و پس از این، سیاست های خروج از رکود را در پیش خواهد گرفت و به تدریج نتایج مثبت آن را بر بازار سرمایه مشاهده خواهیم کرد.

                            مدیرعامل بورس تهران به دغدغه سهامداران توجه کرد و اظهار داشت: وضعیت بوجود آمده در بورس برایند اقتصاد واقعی است و با خروج اقتصاد از رکود، بورس نیز رونق می یابد.

                            وی ادامه داد: تا پایان تیرماه بسیاری از شرکت ها گزارش های خود را به بورس ارایه می کنند که این امر به شفافیت بیشتر بازار سرمایه کمک می کند و شرایط را برای تصمیم گیری سرمایه گذاران مبنی بر انتخاب شرکت ها به منظور سرمایه گذاری فراهم می آورد.

                            قالیباف اصل به ریسک های سیستماتیک اشاره و تصریح کرد: ریسک های بسیار متنوعی بازار را تحت تاثیر قرار داده است که در کنترل متولیان بازار سرمایه نیست، ولی در روند حرکت بازار موثر است.

                            مدیرعامل بورس در انتها بر حمایت دولت از بازار سرمایه تاکید کرد و گفت: به آینده بازار خوشبینم و از همه دعوت می کنم در بازار سرمایه که شفاف ترین بازار مالی کشور است، با علم، بررسی و تحلیل اقدام به سرمایه گذاری کنند.
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                            نظر

                            • rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

                              #2909
                              پاسخ : اخباروشایعات بازار

                              ۴ پیش‌شرط بازگشت رونق و خروج از رکود بورس



                              حسین خزلی خرازی با اشاره به 4 پیش‌شرط مهم بازگشت بازار سهام به دوره رونق و نشاط اظهار داشت: اولین پیش‌شرط مربوط به مذاکرات هسته‌ای است یعنی وجود عوامل عینی و واقعی توافقنامه مذاکرات ایران با 1+5 در بازار سهام اثر‌گذار خواهد بود.

                              وی افزود: بازار سهام دیگر تنها با اثرات روانی مذاکرات رشد نخواهد کرد و تنها اقدامات عملی و تاثیر واقعی بر بانک‌ها و شرکت‌ها محرک اصلی خواهند بود.

                              این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به دومین پیش‌شرط بازگشت بورس به رونق و خروج از رکود تاکید کرد: رسیدن گزارش‌های فعالیت سه ماهه شرکت‌ها به شرط آنکه رشد فروش و تولید را شاهد باشیم، بر بازار اثر‌گذار خواهد بود به طوری که در روند فعالیت شرکت‌ها تغییرات محسوسی دیده شود.

                              خرازی گفت: حمایت‌های عملی کل اعضای اقتصادی کابینه دولت هر کدام در بخش خودشان پیش‌شرط بعدی بازگشت نشاط و شادابی در روند معاملات است یعنی تمام وزرای اقتصادی در تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات، بازار سهام را مدنظر قرار دهند اما متاسفانه این هماهنگی و یکصدایی در بین مسئولان اقتصادی دولت دیده نمی‌شود.

                              این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه همگرایی و فرماندهی اقتصادی در کابینه دولت موجب بازگشت رونق به تمام بازارهای ایران از جمله سهام است، گفت: در دولت نهم و دهم به شدت عدم هماهنگی بین اعضای کابینه مشهود بود و پس از آن با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید این هماهنگی هنوز دیده نشده است.

                              وی ادامه داد: با وجود اینکه دولت تدبیر و امید مسئولان باتجربه و متخصص در حوزه‌های اقتصادی به کار گرفته است هنوز نشانه‌ای از هماهنگی میان آنان وجود ندارد.

                              خرازی بازگشت نشاط و شادابی به بازار سهام را امکان فوق‌العاده‌ای برای بازار اولیه و تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی عنوان کرد و گفت: با وجود افت 20 هزار واحدی شاخص حجم معاملات به یک ششم نزول کرده به طوری که در تابستان شاهد خواب زمستانی بورس هستیم.

                              وی گفت: به نظر می‌رسد دولت در کنترل تورم و خروج اقتصاد از رکود اولویت اصلی را کاهش تورم و سپس خروج اقتصاد از رکود قرار داده که این امر به شدت در روند بازار‌ها مشهود است.

                              وی تاکید کرد: وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان رئیس شورای عالی بورس هنوز برنامه عملی مشخص و همگرایی واقعی با دیگر اعضای کابینه نداشته‌اند و باید با محوریت بازگشت رونق به تمام بازارها این برنامه‌های عملیاتی با هدف تامین مالی بنگاه‌های بزرگ از طریق بازار سرمایه ارائه شود.

                              این کارشناس بازار سرمایه در پایان خاطرنشان کرد: عامل دیگر بازگشت رونق به اقتصاد تزریق نقدینگی جدید به کل بازار‌های مولد کشور است.
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                              نظر

                              • rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

                                #2910
                                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                                /:.negaran.://:.nono.:/




                                فعالین بورس هیاهو نکنند/رانت دولت سابق برای بورس



                                فرارو-صالح‌آبادی، دبیر شورای عالی بورس و اوراق بهادار با اشاره به وضعیت فعلی بازار سهام اظهارداشت: شاخص کل بورس از ابتدای سال تاکنون از رقم 79015 واحد به 72969 واحد رسید که نشانگر کاهش 7.7 درصدی است.

                                شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با افت ۲۰۰ واحدی به ۷۲ هزار و ۳۴۰ واحد رسید و ارزش معاملات نیز همچنان در بازه کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان قرار دارد.


                                این در حالی است که سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار ضمن ابراز امیدواری نسبت به آینده بازار سرمایه، وضعیت فعلی بازار را یک فرآیند کوتاه‌مدت خواند و از عملیاتی شدن ابزارهای جدیدی در آینده نزدیک خبر داد که یک محدوده سود را برای سرمایه‌گذاران تضمین می‌کند.

                                دولت باید آرام آرام رانت را حذف کند

                                اما سعید لیلاز کارشناس مسائل اقتصادیدر گفتگو با فراروگفت: «در هیاهو و سر و صدا راجع بورس معمولا فراموش می شود که شاخص بورس در حال حاضر نسبت به پایان سال 91 حدود 80 تا 90 درصد رشد دارد و متوسط سرعت رشد آن در دو سال گذشته به مراتب بیش از سرعت رشد کل اقتصاد ایران بوده است.»

                                فعالین بورس هیاهو نکنند

                                وی ادامه داد: «نکته دیگر اینکه با ایجاد نوسانات فصلی و مقطعی، شاغلین در بورس موفق می شوند با وجود کوچک بودن سهم بورس در اقتصاد ایران هیاهو و سر و صداهایی بیش از شایستگی کل بورس ایجاد کنند.»

                                رشد بورس متناسب با اقتصادنبوده

                                وی افزود: «نکته دیگر اینکه در دو سال اخیر روند افزایشی بورس هیچ تناسبی با تغییرات اقتصاد ایران در عالم واقع نداشته است و این موضوع نشان می دهد تغییرات شاخص بورس در ایران بیش از آنکه از عوامل اقتصادی تبعیت کند، از عوامل غیراقتصادی همچون عوامل سیاسی، روانی و انتظاری پیروی می کند.»

                                رانت دولت سابق برای بورس

                                این کارشناس مسائل اقتصادی خاطرنشان کرد: «بورس ما هیچ تناسبی با اقتصاد ایران ندارد. در حالی که ایران در سال های 91 و 92 بدترین سقوط آزاد رشد اقتصادی تاریخ خود را تجربه می کرد، شاخص بورس به شدت در حال افزایش بود؛ چون دولت سابق به بورس رانت می داد.»

                                لیلاز گفت: «نکته دیگر اینکه سهم بورس در بازار سرمایه ایران بسیار کوچک است و لذا از تلاطمات و نوسانات آسیب بیشتری می بیند و شاخص آن سریع تر افزایش و سریع تر هم کاهش پیدا می کند.»

                                بورس غیر واقعی است و نماینده اقتصاد ایران نیست

                                وی تصریح کرد: «لذا علل شرایط کنونی بورس ناشی از کوچک بودن بورس، غیرواقعی بودن بازار بورس در ایران نسبت به سایر کشورها و همچنین دخالت دستگاهها و بنگاههای شبه دولتی و شبه حکومتی در بورس است.»

                                وی افزود: «یکی دیگر از دلایل سقوط شاخص بورس قطع رانت هایی است که در دولت قبل به برخی نهادها و شرکت های شبه دولتی در بورس تعلق می گرفت.»

                                این کارشناس مسائل اقتصادی تاکید کرد: «لذا من معتقدم بورس از ابتدا در ایران شایستگی نمایندگی اقتصاد ایران را حتی در سطوح سیاسی و تبلیغاتی نداشته و اکنون که اصلا ندارد.»

                                دولت دخالت نکند

                                لیلاز گفت: «ما باید از نوساناتی که در بازار بورس روی می دهد نترسیم و اجازه ندهیم این ترس باعث افزایش دخالت دولت در بورس شود؛ چرا که این دخالت باعث بدتر شدن شرایط می شود.»

                                وی افزود: «اجازه دهیم بورس هرچه بیشتر آینه تمام نمای اقتصاد ایران و نه آینه تمام نمای سطوح تصمیم گیری - مدیریتی و اجرایی کشور باشد.»

                                لیلاز با بیان اینکه تزریق رانت به بورس کاملا اشتباه است گفت: «البته من مخالف حذف یکباره رانت هستم؛ اما مخالف وضعیت ثبات سابق هم هستم. لذا دولت باید آرام آرام رانت را حذف کند.»

                                بورس چاهی که پر نمی شود

                                وی ادامه داد: «معنا ندارد دولت سالی 150 میلیارد دلار انرژی رایگان به اقتصاد تزریق کند و در عوض 30 میلیارد دلار صادرات داشته باشد. به عبارتی بورس ایران همچون چاهی است که در آن آب بریزیم و دو سوم آن هدر برود و باقی آن را برداشت کنیم. یعنی اگر در این چاه آب نریزیم، آبی نخواهد داشت. پس چرا باید در این چاه آب بریزیم؟»
                                آخرین ویرایش توسط rajabnejad؛ 2014/06/25, 16:09.
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X