اخبار و شایعات بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sonami2616
    Banned
    • Jan 2014
    • 269

پاسخ : اخباروشایعات بازار

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
    رفیقتون بهتره بره به مموتی ریاضی یاد بده. یه فوق لیسانس رشته مهندسی از دانشگاه تهران نیازی به تدریس تو و امثال تو نداره. الکی هم با امار مثل رییس جمهورتون دروغ نگین. ان سبو بشکست و ان پیمانه ریخت
    بنده هم دانشجوی دکتری در دانشگاه امیرکبیر هستم و جالبه بدونید جزء سه نمره ی برتر ریاضی دانشگاه در سال 85 دانشگاه امیر کبیر ، اگه نیاز بود بیاید تا ملاقاتی داشته باشیم

نظر

• sonami2616
      Banned
      • Jan 2014
      • 269

نکته ی دیگه اینکه : دانشجوی کارشناسی امیر کبیر با معدل 18:1 و دانشجوی کارشناسی ارشد امیرکبیر با معدل 18:3 پس لطفا تا در بحث منطقی کم می آوردید دانشگاه خود رو به رخ من نکشید

نظر

• einstein
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 360

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
        سلام دوست عزیز ، کاملا حق با شماست و چیزی که ابتدا کاربر mjtb در مورد نقدینگی بیان کرده بودن ، دروغ گویی با آمار درست بود ، لطفا چند کامنت بالاتر رو بخونید ، و خانوم میناوی دقیقا این مثال رو زدن تا نشون بدن اینجور نتیجه گیری درست نیست ،
        میشه لطف کنید و بفرمایید کجای مقاله یا صحبت های ایشان اشتباه بود؟ واقعا علاقه مند هستم اطلاعاتم را در این حوزه افزایش بدم.

Sent from my C6802 using Tapatalk

نظر

• sonami2616
          Banned
          • Jan 2014
          • 269

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          بنده که متوجه منظور شما نشدم!اما دیده بودم که قبلا هم ایشون میگفتن بورس بیشترین بازده رو تو دوران دولت کریمه داشته،که دروغ بزرگیه...

از نظر رشد اقتصادی و بحث تورم هم که آمارهای مراکز جهانی به خوبی گویای همه چیز هست و جای هیچ دفاعی نمیزاره...

از نظر سیاست خارجی هم که جز انزوا چیزی برامون به ارمغان نیاوردن ایشون با هارت و پورت هاشون...

اصولا به جز چند مورد خاص مثل سهمیه بندی بنزین ایشون تو کارنامشون نکته ی قابل دفاع ندارن...

پ.ن:اینکه این دولت چکارست روحداقل 4 سال دیگه باید بررسی کرد،هرچند به شخصه چندان امیدی هم بهشون ندارم،به قول رهبری خوشبین نیستم منتهی بزاریم کارشون رو بکنن ببینیم چی میشه! :D

پ.ن2:با اینکه دولت اول خاتمی رو اصولا خیلی درک نکردم چون از 7 تا 11 سالگیم رو شامل میشد،منتهی خوب یادمه که تو دوره دوم ایشون (11-16 سالگیم) سطح رفاه و آسایش خیلی خیلی خیلی بیشتری از الان داشتیم(پدر بنده یه کارمند ساده هستن) و حسرت اون روزا رو میخورم و همه ی بلایایی که سر کشورم اومده(ویرانی اقتصاد،دزدی ها و اختلاس های گسترده،به جیب زدن های به ظاهر قانونی و ...) رو از چشم شخص اقای احمدی نژاد میبینم...

پ.ن3:و البته نباید فراموش کرد که از ماست که برماست!اون روزی که مردم عزیز کشورم به ایشون رای دادن باید فکر این روزا رو هم میکردن...
          من الان اصلا با اون بحثا کار ندارم آقای مرادی شما از چند صفحه قبل رو بخونید ، بحث سر یه مساله ی ساده بود ، خیلی ساده که شما هم به درستی مبنای مقایسه رو بیان کردید

نظر

• لولی بربط زن
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1862

بنده هم دانشجوی دکتری در دانشگاه امیرکبیر هستم و جالبه بدونید جزء سه نمره ی برتر ریاضی دانشگاه در سال 85 دانشگاه امیر کبیر ، اگه نیاز بود بیاید تا ملاقاتی داشته باشیم
            پس از اون بسیجیایی هستی که با بورسیه 3000 تایی اومدن و سینه واسه مموتی چاک میکنن. نمره هات رو هم قاب کن بزن به دیوار. بنده از دانشجوهایی بودم که مموتی واسه دکترا ستاره دارم کرد اونهم واسه دانشگاه شریف جیگر.
            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• sonami2616
              Banned
              • Jan 2014
              • 269

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
              سهم دولت‌ها از نقدینگی نیم قرن اخیر چقدر است؟

از کل نقدینگی ایجاد شده در اقتصاد ایران طی 53 سال گذشته، دولت نهم و دهم با 85 درصد بالاترین سهم را در بین سایر دولت‌ها به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، اگر چه اقتصاد ایران طی سه دهه اخیر توانسته در بسیاری از زمینه‌ها در مسیر رشد قرار گیرد؛ اما تغییر و تحولات متغیرهای اقتصادی که سیاست‌ها و برنامه‌های هریک از دولت های وقت آن را رقم زده این اقتصاد را عاری از فرازو نشیب نگذاشته است.

این در حالی است که در بین متغیرهای کلان اقتصادی نظیر نرخ تورم، نرخ رشد نقدینگی، نرخ ارز، نرخ سود واقعی بانکی و درآمد نفتی، به طور یقین نقش متغیرهای پولی و مالی در نوسانات شرایط اقتصادی کشور از اهمیت قابل توجهی برخوردار است به گونه‌ای که هر گاه افزایش و یا کاهش حجم نقدینگی به درستی کنترل و هدایت نشده و سیاست‌های پولی و مالی مناسبی از سوی دولت ها اتخاذ نشده است همواره سایر متغیرها نیز تحت الشعاع قرار گرفته‌اند.

در عین حال در چرخه کنونی اقتصاد ایران نزدیک به 600 هزار میلیارد تومان نقدینگی وجود دارد که در کنار تمامی انتقادهایی که به دلایل ایجاد آن نظیر تبدیل دلارهای نفتی به ریال و تزریق آن به اقتصاد کشور، سیاست‌های انبساطی بودجه‌ای بدون در نظر گرفتن ظرفیت‌ها و بسترهای رشد اقتصادی، اعطای دستوری تسهیلات بانکی به ویژه به بخش دولتی برای جبران نقدینگی آنها، کسری بودجه پنهان دولت و افزایش هزینه‌های جاری، ناتمام ماندن طرح‌های عمرانی و سنگین‌تر شدن کفه تقاضا در برابر عرضه، همچنین پرداخت یارانه های نقدی وجود دارد، عدم کنترل ،هدایت و سرمایه‌گذاری مناسب آن در بخش های مولد نه تنها موجب تشدید تورم دورقمی شد بلکه در هر دوره یکی از بازهای های موازی نظیر ارز و سکه و طلا را نیز تحت تاثیر قرار داد.

با این وجود اگرچه نقدینگی موجود تنها به سیاست‌های یک دولت مشخص محدود نمی شود اما سهم تمامی دولت ها حداقل در حدود 30 سال گذشته تاکنون یکسان نیست.

** سهم0.3 تا 85 درصدی دولت ها در نقدینگی امروزی اقتصاد ایران

بر این اساس گزارش معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور از فراز‌ونشیب های بازار پول در بیش از نیم قرن اخیر نشان می دهد که دولت هایی که در فاصله سال‌های 1338 تا 1367 در اداره کشور حضور داشته اند تنها 0.3 درصد از کل نقدینگی ایجاد شده در 53 سال اخیر سهم این دولت ها که بخشی از آن مربوط به دوران پیش از انقلاب می‌شود است. این در حالی است که دولت ‌های حاضر در این بازه زمانی فقط یک درصد در پایه پولی ایجاد شده در اقتصاد امروزی سهیم بوده ‌اند.

اما در فاصله سال‌های 1367 تا 1375 که زمان حضور دولت پنجم و ششم به ریاست هاشمی رفسنجانی است با وجود رشد نزدیک به 500 درصد نقدینگی و رشد 22 درصدی پایه پولی از ابتدا تا انتهای دوره مذکور سهم این دولت در کل نقدینگی ایجاد شده در بیش از نیم قرن اخیر 2.1 درصد و در ایجاد پایه پولی 3.9 درصد است.

در عین حال دولت بعدی که زمان حضور محمد خاتمی در هشت سال اداره کشور است و در این بازه زمانی یعنی سال‌های 1376 تا 1383 که پایه پولی 15.6 درصد و نقدینگی نزدیک به 400 درصد افزایش می‌یابد 12.6 درصد در حجم نقدینگی و 10.6 درصد در پایه پولی موجود موثر بوده است.

اما در فاصله سال های 1384 تا 1391 آمار به طور قابل ملاحظه ای نسبت به دوره های قبلی جهش می یابد به طوری که سیاست‌های پولی و مالی اتخاذ شده در دولت نهم و دهم در زمان ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد 85 درصد از سهم نقدینگی موجود را به خود اختصاص داده است. همچنین 84.5 درصد پایه پولی ایجاد شده در اقتصاد ایران در نیم قرن اخیر نیز ناشی از عملکرد همین دولت است.

این در حالی است که حجم نقدینگی در از ابتدا تا انتهای دوران دولت نهم و دهم نزدیک به هفت برابر و پایه پولی سالانه 26.2 درصد رشد یافته است.

سهم دولت‌ها از نقدیندگی ایجاد شده در اقتصاد ایران در نیم قرن اخیر
              همه ی بحث با این خبر شروع شد ، که خانوم میناوی گفتن این شیوه ی مقایسه درست نیست همین

نظر

• sonami2616
                Banned
                • Jan 2014
                • 269

پس از اون بسیجیایی هستی که با بورسیه 3000 تایی اومدن و سینه واسه مموتی چاک میکنن. نمره هات رو هم قاب کن بزن به دیوار. بنده از دانشجوهایی بودم که مموتی واسه دکترا ستاره دارم کرد اونهم واسه دانشگاه شریف جیگر.
                شما هم از همون دانشجویایی هستی که پوزت به انگور نمی رسه می گی ترشه ، تا کم میاری چرا به دیگران تهمت و انگ می زنی ؟!!!

نظر

• لولی بربط زن
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1862

شما هم از همون دانشجویایی هستی که پوزت به انگور نمی رسه می گی ترشه ، تا کم میاری چرا به دیگران تهمت و انگ می زنی ؟!!!
                  پس تایید میکنی که جزو بورسیه های 3000 تایی هستی. خودتی ،برو دنبال همون مموتی
                  ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• einstein
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 360

جناب sonami، نمیدونم مطالعات اقتصادی هم دارید یا نه، ما در مورد یک رویداد اقتصادی صحبت میکنیم.بحث ما صرفاً این نیست که یک شاخص محض ریاضی استخراج کنیم و بیاییم در مورد میزان دقت شاخص محاسبه شده بحث کنیم.
                    هدف نهایی در اقتصاد، بالا بردن رفاه است نه، بالا یا پایین اوردن فلان شاخص.تورم به خودی خود پدیده بدی نیست، همانطور که افزایش نقدینگی به خودی خود بد نیست.برای همین است که اقتصاد دانان در پی شناخت شاخصی هستند که این هدف را به بهترین شکل نشان دهد.تا جایی که من میدانم الان شاخص "فلاکت " هست که از نظر اقتصاد دانان، این هدف را براورده میکند.متاسفانه برابند شاخص های اقتصادی در سنوات اخیر، در جهت کاهش میزان رفاه بوده است بنحویکه شاخص فلاکت ایران بعد از ونزوئلا در رتبه دوم بوده است.

نظر

• sonami2616
                      Banned
                      • Jan 2014
                      • 269

جناب einstein بنده هم با شما موافقم ، من فقط بحثم در مورد اون مقایسه بود اگه نه با کلیت بحث که رفاه پایین اومده موافقم
                      که البته من دلیل اصلی اون رو تحریم ها می دونم ، و باید قبول کنیم در سیاست خارجی تنها دولت تصمیم گیر نیست ، نه اینکه تقصیری نداشته باشه ولی چون تصمیم گیر کامل نیست پس مقصر کامل هم نخواهد بود، حرف بنده اینه که من و شما نه احمدی نژاد رو میشناسیم و نه روحانی رو و هیچ کدوم هم فامیل ما هم نیستن ، پس باید اینا رو کنار بذاریم و به دور از سیاسی کاری که فلانی چی کار کرد فلانی بهمان کرد در یک فضای منطقی و علمی باهم بحث کنیم تا کارهای غلط رو اصلاح و درست ها رو تقویت کنیم
                      من تخصصم اقتصاد نیست ولی مناظرات اقتصادی رو دنبال می کنم و تا حالا خیلی از کارشناسان اقتصادی کشور رو از نزدیک دیدم و ازشون سوالات متعدد پرسیدم ، از جمله دانش جعفری ، مومنی (مشاور اقتصادی میر حسین)، نیلی و ....

نظر

• sonami2616
                        Banned
                        • Jan 2014
                        • 269

پس تایید میکنی که جزو بورسیه های 3000 تایی هستی. خودتی ،برو دنبال همون مموتی
                        مطمئنی دانشجوی شریف می خواستی بشی؟!!!!!!!!!!!!!!! کشوری که دانشجوی شریفش این باشه و در مقدمات یه چیز مونده باشه همون بهتر که درش گل گرفته بشه ، و روسیه و چین و آمریکا باهم ازش باج بگیرن و به همه همزمان کولی بده و همیشه هم از خودش راضی باشه ، از اینجا به بعد هم با هم سطح خودت بحث کن ، هر وقت شخصیت پیدا کردی جوابت را خواهم داد

نظر

• لولی بربط زن
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1862

مطمئنی دانشجوی شریف می خواستی بشی؟!!!!!!!!!!!!!!! کشوری که دانشجوی شریفش این باشه و در مقدمات یه چیز مونده باشه همون بهتر که درش گل گرفته بشه ، و روسیه و چین و آمریکا باهم ازش باج بگیرن و به همه همزمان کولی بده و همیشه هم از خودش راضی باشه ، از اینجا به بعد هم با هم سطح خودت بحث کن ، هر وقت شخصیت پیدا کردی جوابت را خواهم داد
                          به روسیه و چین شما و مموتی که 8 ساله دارین کولی که چه عرض کنم بی خیال.....

نظر

• einstein
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 360

جناب einstein بنده هم با شما موافقم ، من فقط بحثم در مورد اون مقایسه بود اگه نه با کلیت بحث که رفاه پایین اومده موافقم
                            که البته من دلیل اصلی اون رو تحریم ها می دونم ، و باید قبول کنیم در سیاست خارجی تنها دولت تصمیم گیر نیست ، نه اینکه تقصیری نداشته باشه ولی چون تصمیم گیر کامل نیست پس مقصر کامل هم نخواهد بود، حرف بنده اینه که من و شما نه احمدی نژاد رو میشناسیم و نه روحانی رو و هیچ کدوم هم فامیل ما هم نیستن ، پس باید اینا رو کنار بذاریم و به دور از سیاسی کاری که فلانی چی کار کرد فلانی بهمان کرد در یک فضای منطقی و علمی باهم بحث کنیم تا کارهای غلط رو اصلاح و درست ها رو تقویت کنیم
                            من تخصصم اقتصاد نیست ولی مناظرات اقتصادی رو دنبال می کنم و تا حالا خیلی از کارشناسان اقتصادی کشور رو از نزدیک دیدم و ازشون سوالات متعدد پرسیدم ، از جمله دانش جعفری ، مومنی (مشاور اقتصادی میر حسین)، نیلی و ....
                            شما وقتی میخواهید دکتر ای ریاضی بگیرید،رشته ریاضی را انتخاب میکنید، اینطور نیست که جامعه شناسی بخونید، بعد انتظار داشته باشید در اخر، دکترای ریاضی بگیرید.
                            1)احمدی نژاد در همان سال اول برای جهان شاخ و شانه کشید، شعار نفی هلوکاست داد، انرژی هسته ای را حق مسلم دانست و.... پس این سیاست تهاجمی را ایشان شروع کرد.
                            تا اینجای کار ایرادی وارد نیست( البته نه اینکه موافق باشم)، مشکل از انجایی شروع میشود که سیاستهای اقتصادی ایشان، کاملاً با این شعارها در تعارض است.کسی که سیاست تهاجمی اتخاذ میکند،نمی اید اقتصاد را کاملاً وابسته کند.ایشان میاید، اول با افزایش شدید واردات، کمر تولید را میشکند،بنگاههای داخلی را نابود میکند، با دادن پول به روستائیان که قشر مولد هر کشوری هستند،انها را خانه نشین و مصرف کننده میکند، بعد با اتخاذ سیاست تهاجمی، راه را برای تحریم هموار میکند، خب مشخص است نتیجه همین میشود که شد.بنابراین؛
                            احمدی نژاد مقصر اصلی مشکلات اقتصادی است و جرم ایشان با هیچ توجیهی حتی سبک نمی شود.
                            2) دقیقاً سه ماه بعد از شروع کار ایشان، اقتصاد دانان به ایشان نامه دادند و به ایشان نتیجه اقتصادی اقداماتشان را متذکر شدند،ولی ایشان، اقتصاد دانان را مورد تمسخر قرار داد و نتیجه ان شد که شاهد بودیم.
                            3) فسادهای اقتصادی که اینروزها شاهد افشای بخشی از انها هستیم، نتیجه سیاست های غلط ایشان هست
                            و صدها مورد دیگر که مجالی برای گفتن انها نیست
                            2

نظر

• sonami2616
                              Banned
                              • Jan 2014
                              • 269

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                              شما وقتی میخواهید دکتر ای ریاضی بگیرید،رشته ریاضی را انتخاب میکنید، اینطور نیست که جامعه شناسی بخونید، بعد انتظار داشته باشید در اخر، دکترای ریاضی بگیرید.
                              1)احمدی نژاد در همان سال اول برای جهان شاخ و شانه کشید، شعار نفی هلوکاست داد، انرژی هسته ای را حق مسلم دانست و.... پس این سیاست تهاجمی را ایشان شروع کرد.
                              تا اینجای کار ایرادی وارد نیست( البته نه اینکه موافق باشم)، مشکل از انجایی شروع میشود که سیاستهای اقتصادی ایشان، کاملاً با این شعارها در تعارض است.کسی که سیاست تهاجمی اتخاذ میکند،نمی اید اقتصاد را کاملاً وابسته کند.ایشان میاید، اول با افزایش شدید واردات، کمر تولید را میشکند،بنگاههای داخلی را نابود میکند، با دادن پول به روستائیان که قشر مولد هر کشوری هستند،انها را خانه نشین و مصرف کننده میکند، بعد با اتخاذ سیاست تهاجمی، راه را برای تحریم هموار میکند، خب مشخص است نتیجه همین میشود که شد.بنابراین؛
                              احمدی نژاد مقصر اصلی مشکلات اقتصادی است و جرم ایشان با هیچ توجیهی حتی سبک نمی شود.
                              2) دقیقاً سه ماه بعد از شروع کار ایشان، اقتصاد دانان به ایشان نامه دادند و به ایشان نتیجه اقتصادی اقداماتشان را متذکر شدند،ولی ایشان، اقتصاد دانان را مورد تمسخر قرار داد و نتیجه ان شد که شاهد بودیم.
                              3) فسادهای اقتصادی که اینروزها شاهد افشای بخشی از انها هستیم، نتیجه سیاست های غلط ایشان هست
                              2

حال که قرار است با هم علمی بحث کنیم من تا انتها هستم و امیدوارم بتونیم به هم کمک کنیم در ارتقاء هم ،
                              هذا الموقع الالكتروني للبيع! eghtesadeiranonline.com هل هو أول وأفضل مصادر جميع المعلومات التي تبحث عنها. من ضوء الموضوعات العامة إلى مزيد من الموضوعات التي كنت لتتوقعها هنا، eghtesadeiranonline.com تمتلكها جميعًا. نأمل أن تجد ما تبحث عنه!

نظر

• sonami2616
                                Banned
                                • Jan 2014
                                • 269

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                                2

سیاست خارجی مثل بازار بورس داینامیک است و بر اساس اطلاعات جدید معادلات جهانی آپ دیت می شود به عنوان مثال احمدی نژاد در 4 سال اول و حتی سال اول دوره ی دوم سیاست تهاجمی رو در پیش گرفت که به اذعان تمامی کارشناسان حتی مخالفین، در ان برهه لازم بود ولی در ادامه روند مذاکره ی منطقی رو در پیش گرفت ، از نظر شاخص های اقتصادی هم خوشبختانه الان دولت عوض شده و اگه به امار بانک مرکزی و مرکز امار استناد بشه قابل دفاع خواهد بود چون دیگه اون دولت دروغگو رفته و قطعا امار های فعلی بانک مرکزی و مرکز امار درست هستند

نظر

در حال کار...
                                X